89387
PlayStation3
-
ktomi22 #20973 köszi a gyors választ..de esetleg pontosabb útmutatót leírást nem tudsz? -
#20972 Felrax rá egy Linuxot. Majd mindegyik disztribúció felmegy rá. -
ktomi22 #20971 hy.. valahogy megoldható lenne hogy PS3 ast PC vé alakítsam? ha igen akk hogyan? -
#20970 Asszem univerzális táp van benne, szal elég a kábelt kicserélni egy szabvány PC-s tápkábelre.
A megjelenítésnek akkor van jelentősége, ha hagyományos tv-n és nem HDTV-n akarod nézni, meg ha régiókódos játékokkal játszol, szal valszeg a régi PS2-es játékok ugrottak, ha EU-kiadásúak. -
#20969 Ja és itt 230-van:D
Eu-s szabvány. -
#20968 Szerintem ez kell neked! -
benco7 #20967 Olyan hosszabitot?Csak ennyi és megy?Nem hiszem hogy ilyen egyszerü.. -
#20966 REndelj olyan hosszabitot stb! :) -
benco7 #20965 Sziasztok!
USA-ból szeretnék rendelni PS3-at.
Azt szeretném megkérdezni,hogy állitólag ott más rendszerű a tv vagy a ps3 nem tudom és hogy vajon itt(Európában-Magyarországon) fog-e működni?
Asszem itt PAL rendszer van ott meg NTSC?Illetve itt 220V ram ott meg asszem 110V?
Kérem,aki tud az segítsen.
Thx,ÜDv -
#20964 Szívesen!
Lol milen király:D
Má olyan mint ha ps3-mam lenne tom meilyk problémánál mit kell csinálni:D -
mombullet #20963 Eladók!
- Fifa 08
- Formula One
- Fight Night Round 3
- Motorstorm
- Ninja Gaiden
Érd.:[email protected] -
#20962 PS2-m már van rég és csúfolódni nem ér! -
zsalesz #20961 Köszönöm!!! Ez kellett nekem! -
Balli #20960 Sikerult! Koszonom -
#20959 Asszem hogyha folyamatosan nyomod a bekapcsoló gombot akkor alaphelyzetben ujraindul a gép de nem vok benne biztos de mintha itt ilyet mondtak volna a többiek.
[Nem tudja pontosan nincs ps3-ma:D] -
Balli #20958 Segitsetek legyszives:
Elvittem a gepemet batyamhoz, ahol szepen meghajtottuk 1080p-ben. Viszont nem allitottuk vissza a felbontast igy a HD ready tv-n nem jon be semmi kep, mivel ugye nem tamogatja a beallitott felbontast.
Probalkoztam latatlanban de nem sikerult atallitani.
Valaki leirna hogy bekapcsolas utan pontosan hanyszor s milyen sorrenbe kell kattintani hogy atallitsam a kepet: HDMI, 720p-re
Koszonom elore is -
bayernmunich #20957 megmondaná nekem valaki hogy holtudom megnézni, hogy van-e privát üzenetem? -
#20956 Hasznos információk az ebay használatához, elsősorban kezdőknek -
zsalesz #20955 Sziasztok!
Valaki nagy vonalakban elmondaná az ebay-es rendelés lépéseit és, hogy mit érdemes tudni?!
Köszi.
Üdv.
-
Foxhound1980 #20954 PS3-ra még 2 hét. -
#20953 Bocsesz, hogy nem válaszoltam, de osztálytalálkozó volt (2 napos szal most kezdenek az elvonási tüneteim mutatkozni, se net, se PS3-nem volt).;)
A GRAW2-ben a singleplayert majdnem végig nyomtam, most éppen százzal gázzal multizok, nekem nagyon teccik. A pályák nagyon jók, szépek, a progi is viszonylag gyors -bár egy két dolgot a menüben ki kellett ehhez kapcsolni;(
Nagyjából már a fegyvereket is kitapasztaltam, 5,56-os meggymagszórókat nem érdemes választani, mert a fél tárat bele kell az ellenség testébe üríteni mire méltóztatik földobni a surcit. A mesterlövész puskák általában 1 lövetűek, szal közelharcban szopás.
Szal véleményem szerint az űberász az R-4-es fegyver!!!
Sorozatlövő, űrméretre is megfelelő, 1 lövéstől is elfexik a pali, ja és van rajta távcsű is, ráadásul 2 nagyítási fokozattal. Ha kell közelharcra is jó, de elég jól lehet távolról is kapkodni vele a játékosokat. -
#20952 Gratula minden új kollégának a géphez!;))) -
#20951 pécére úgy néz ki kijött a jericho :) -
#20950 HI!
Most néztem azt a reklám kampányt,nekem naon tetszett.
Különben mi a különbség a hardware-es és a software-es PS2 kompatibilitás között? -
haarmaan #20949 Hát akkor azt hiszem a 40Gb-os veziót fogom megvenni kb. 98000ft-ért már lehet kapni. Azon a plusz 32000ft-on amennyivel többe kerülne egy starter pack,veszek egy 160GB-os HDD-t (20000ft),két játékot rendelek az E-bay-röl kb 12000ft-ért.Igy viszont csak egy controler lesz hozzá de azt majd úgyis kell venni egyet ha kijön a rumble.
Szeintem mindenkép a 40Gb-os modellt érdemesebb venni.
A kártyaolvasónak gyakorlati jelentősége szinte nincs ha van az embernek egy PC-je, és egy pendrive.
A sérülékeny lakozást akkor ezek szerint lecserélték, eszméletlen kényes volt ezzel a fényes lakozása a gép tehát számomra ez is pozitívum.
A kevesebb USB portrol meg annyit hogy kettő szerintem bőven elég, egy a kamerának ha vesz valaki, egy meg marad a controler töltésére és a pendrive használatára.
És még egy dolog megfigyeltem hogy egy esetleges eladásnál mindig az olcsóbb modelleket lehet kevesebb veszteséggel eldni.
Ami komoly érvágás az a PS2 kompalitibitás hiánya,hozáteszem hogy a Black-et nyomtam PS3-on,szinte játszhatatlanul bug-os volt.
-
bayernmunich #20948 hello!
ha van valaki BAJA vagy KALOCSA környékén aki szeretne ps3 játékot cserélni vagy eladni jelezze! -
Foxhound1980 #20947 PS1 gémeket inditja a 40GB-os is. -
#20946 nincs, annyi a különbség amit leírtál
-
haarmaan #20945 Sziasztok nem tudja valaki pontosan hogy a 40GB-os és a 60GB-os modell közt mi a különbség pontosan. Én úgy halottam hogy a 40GB-ba nincs kártyaolvasó,2db USB portal kevesebb,PS2-PS1-esjátékokat nem viszi, és a SACD lemezeket sem viszi(Super Audio CD).Van még ezenkívül valami? -
Sund #20944 voltak itt a topikban olyanok, akik annak ellenére kaptak filmet, hogy jópár hónappal márc 23. után vásárolták a gépet. -
#20943 Szerintem annak az akcionak mar vege van. Tudtommal az EU premier utan az elso 500 000-nek jart aki reisztralt a network-on. -
#20942 inkább manuálisan próbáld meg elösször az a biztos. MAC , cim szürés nincs a routereden? Nekem igazábol csak annyi a "probléma".. Gyönyörüen müködik! -
#20941 Nekem is tegnap lett meg a gép! Nagyon frankon megy minden!
Ezt a Bond bluray filmet még mindig küldik, nem fogytak már el? Kérni kell, vagy automatikusan kiküldik az adott cimre? -
Kemuri #20940 Köszi
Én a pcmet inkább szeretném kihagyni ebből mert se nem elég gyors se nem elég halk, hogy pl. 1080p-s filmeket tudjak rajta élvezni =(
De ha tudnál adni egy címet ahol ezek az mp4es videok vannak, hogy megnézzem milyen a választak azt megköszönném -
#20939 pécén keresztül lehet médiacenterezni is, meg van egy két egy, ahol hd filmekete mp4-ben raknak fel, hogy meg lehessen nézni ps3-on, írás előtt kell 1-2 dolgot beállítani hogy jó is legyen és kész -
Kemuri #20938 Köszi, ezt sajnálkozva hallom. Kicsit utánanézve van ugye 2 converter progi (biztos van több is de ezek a legelterjedtebbek) amit én most kutyafuttában kipróbáltam, a SUPER eléggé elcseszte a minőséget és az aspect ratiot sem tudtam eredetiben hagyni, a ps3video9 már minőségre is meg képarányban is jó volt de mindkettő baromi lassú. 100 megás sample-ket próbáltam de bele se merek gondolni mennyi ideig tart egy 4.5 illetve 9 gigás bluray vagy hddvd rip. Ja és akkor még nem garancia, hogy egyáltalán a ps3 lejátsza őket. Szóval más megoldás nem létezik ezek szerint mint az mp4-be való konvertálás, nem várható egy későbbi firmwareben mkv támogatás?
Dvico Tvix 4100 meg jól néz ki de 110.000 csak lejátszóra sajna nekem sok mivel nextgen konzolt mindenképp szeretnék venni. -
#20937 október 24, GT5 demó...
na most nem tudni melyik store-ra. szitu az volt, hogy okt. 20 jpn store, ami szombat, ez meg most szerda :S lehet eu vagy uk?! -
Balli #20936 Egybol siman ratudtam csatlakozni a netre a PS3-al, egy ujraiditas utan viszont mar nem megy:(
Pedig ugyanugy ugy allitottam be mindent: megtalalja a routeremet, nem allitok be security-t, easy address setting... s szepen elvegzi az automata beallitasokat. Viszont a netre nem tud kapcsolodni, nem muodij a net nem ugy mint a laptopomon...
Mi lehet a problemna? -
#20935 De a 720p-seket is viszi? -
Foxhound1980 #20934 Jó lenne megcsinálni a japó regit mert asszem jövő héten jön a GT5P demo az ottani Store-ra.