89387
PlayStation3
  • ktomi22
    köszi a gyors választ..de esetleg pontosabb útmutatót leírást nem tudsz?
  • NEXUS6
    Felrax rá egy Linuxot. Majd mindegyik disztribúció felmegy rá.
  • ktomi22
    hy.. valahogy megoldható lenne hogy PS3 ast PC vé alakítsam? ha igen akk hogyan?
  • NEXUS6
    Asszem univerzális táp van benne, szal elég a kábelt kicserélni egy szabvány PC-s tápkábelre.

A megjelenítésnek akkor van jelentősége, ha hagyományos tv-n és nem HDTV-n akarod nézni, meg ha régiókódos játékokkal játszol, szal valszeg a régi PS2-es játékok ugrottak, ha EU-kiadásúak.
  • Attila8805
    Ja és itt 230-van:D
    Eu-s szabvány.
  • Attila8805
    Szerintem ez kell neked!
  • benco7
    Olyan hosszabitot?Csak ennyi és megy?Nem hiszem hogy ilyen egyszerü..
  • Ombika
    REndelj olyan hosszabitot stb! :)
  • benco7
    Sziasztok!
    USA-ból szeretnék rendelni PS3-at.
    Azt szeretném megkérdezni,hogy állitólag ott más rendszerű a tv vagy a ps3 nem tudom és hogy vajon itt(Európában-Magyarországon) fog-e működni?
    Asszem itt PAL rendszer van ott meg NTSC?Illetve itt 220V ram ott meg asszem 110V?
    Kérem,aki tud az segítsen.
    Thx,ÜDv
  • Attila8805
    Szívesen!
    Lol milen király:D
    Má olyan mint ha ps3-mam lenne tom meilyk problémánál mit kell csinálni:D
  • mombullet
    Eladók!
    - Fifa 08
    - Formula One
    - Fight Night Round 3
    - Motorstorm
    - Ninja Gaiden

Érd.:[email protected]
  • Tekken5
    PS2-m már van rég és csúfolódni nem ér!
  • zsalesz
    Köszönöm!!! Ez kellett nekem!
  • Balli
    Sikerult! Koszonom
  • Attila8805
    Asszem hogyha folyamatosan nyomod a bekapcsoló gombot akkor alaphelyzetben ujraindul a gép de nem vok benne biztos de mintha itt ilyet mondtak volna a többiek.
    [Nem tudja pontosan nincs ps3-ma:D]
  • Balli
    Segitsetek legyszives:
    Elvittem a gepemet batyamhoz, ahol szepen meghajtottuk 1080p-ben. Viszont nem allitottuk vissza a felbontast igy a HD ready tv-n nem jon be semmi kep, mivel ugye nem tamogatja a beallitott felbontast.
    Probalkoztam latatlanban de nem sikerult atallitani.
    Valaki leirna hogy bekapcsolas utan pontosan hanyszor s milyen sorrenbe kell kattintani hogy atallitsam a kepet: HDMI, 720p-re
    Koszonom elore is
  • bayernmunich
    megmondaná nekem valaki hogy holtudom megnézni, hogy van-e privát üzenetem?
  • james69holden
    Hasznos információk az ebay használatához, elsősorban kezdőknek
  • zsalesz
    Sziasztok!

Valaki nagy vonalakban elmondaná az ebay-es rendelés lépéseit és, hogy mit érdemes tudni?!

Köszi.

Üdv.
  • Foxhound1980
    PS3-ra még 2 hét.
  • NEXUS6
    Bocsesz, hogy nem válaszoltam, de osztálytalálkozó volt (2 napos szal most kezdenek az elvonási tüneteim mutatkozni, se net, se PS3-nem volt).;)

A GRAW2-ben a singleplayert majdnem végig nyomtam, most éppen százzal gázzal multizok, nekem nagyon teccik. A pályák nagyon jók, szépek, a progi is viszonylag gyors -bár egy két dolgot a menüben ki kellett ehhez kapcsolni;(

Nagyjából már a fegyvereket is kitapasztaltam, 5,56-os meggymagszórókat nem érdemes választani, mert a fél tárat bele kell az ellenség testébe üríteni mire méltóztatik földobni a surcit. A mesterlövész puskák általában 1 lövetűek, szal közelharcban szopás.
    Szal véleményem szerint az űberász az R-4-es fegyver!!!
    Sorozatlövő, űrméretre is megfelelő, 1 lövéstől is elfexik a pali, ja és van rajta távcsű is, ráadásul 2 nagyítási fokozattal. Ha kell közelharcra is jó, de elég jól lehet távolról is kapkodni vele a játékosokat.
  • NEXUS6
    Gratula minden új kollégának a géphez!;)))
  • EmThor
    pécére úgy néz ki kijött a jericho :)
  • brodix
    HI!
    Most néztem azt a reklám kampányt,nekem naon tetszett.
    Különben mi a különbség a hardware-es és a software-es PS2 kompatibilitás között?
  • haarmaan
    Hát akkor azt hiszem a 40Gb-os veziót fogom megvenni kb. 98000ft-ért már lehet kapni. Azon a plusz 32000ft-on amennyivel többe kerülne egy starter pack,veszek egy 160GB-os HDD-t (20000ft),két játékot rendelek az E-bay-röl kb 12000ft-ért.Igy viszont csak egy controler lesz hozzá de azt majd úgyis kell venni egyet ha kijön a rumble.

Szeintem mindenkép a 40Gb-os modellt érdemesebb venni.
    A kártyaolvasónak gyakorlati jelentősége szinte nincs ha van az embernek egy PC-je, és egy pendrive.
    A sérülékeny lakozást akkor ezek szerint lecserélték, eszméletlen kényes volt ezzel a fényes lakozása a gép tehát számomra ez is pozitívum.
    A kevesebb USB portrol meg annyit hogy kettő szerintem bőven elég, egy a kamerának ha vesz valaki, egy meg marad a controler töltésére és a pendrive használatára.
    És még egy dolog megfigyeltem hogy egy esetleges eladásnál mindig az olcsóbb modelleket lehet kevesebb veszteséggel eldni.
    Ami komoly érvágás az a PS2 kompalitibitás hiánya,hozáteszem hogy a Black-et nyomtam PS3-on,szinte játszhatatlanul bug-os volt.
  • bayernmunich
    hello!
    ha van valaki BAJA vagy KALOCSA környékén aki szeretne ps3 játékot cserélni vagy eladni jelezze!
  • Foxhound1980
    PS1 gémeket inditja a 40GB-os is.
  • james69holden
    nincs, annyi a különbség amit leírtál

• haarmaan
    Sziasztok nem tudja valaki pontosan hogy a 40GB-os és a 60GB-os modell közt mi a különbség pontosan. Én úgy halottam hogy a 40GB-ba nincs kártyaolvasó,2db USB portal kevesebb,PS2-PS1-esjátékokat nem viszi, és a SACD lemezeket sem viszi(Super Audio CD).Van még ezenkívül valami?
  • Sund
    voltak itt a topikban olyanok, akik annak ellenére kaptak filmet, hogy jópár hónappal márc 23. után vásárolták a gépet.
  • tejföl
    Szerintem annak az akcionak mar vege van. Tudtommal az EU premier utan az elso 500 000-nek jart aki reisztralt a network-on.
  • Smuge
    inkább manuálisan próbáld meg elösször az a biztos. MAC , cim szürés nincs a routereden? Nekem igazábol csak annyi a "probléma".. Gyönyörüen müködik!
  • Smuge
    Nekem is tegnap lett meg a gép! Nagyon frankon megy minden!
    Ezt a Bond bluray filmet még mindig küldik, nem fogytak már el? Kérni kell, vagy automatikusan kiküldik az adott cimre?
  • Kemuri
    Köszi
    Én a pcmet inkább szeretném kihagyni ebből mert se nem elég gyors se nem elég halk, hogy pl. 1080p-s filmeket tudjak rajta élvezni =(
    De ha tudnál adni egy címet ahol ezek az mp4es videok vannak, hogy megnézzem milyen a választak azt megköszönném
  • EmThor
    pécén keresztül lehet médiacenterezni is, meg van egy két egy, ahol hd filmekete mp4-ben raknak fel, hogy meg lehessen nézni ps3-on, írás előtt kell 1-2 dolgot beállítani hogy jó is legyen és kész
  • Kemuri
    Köszi, ezt sajnálkozva hallom. Kicsit utánanézve van ugye 2 converter progi (biztos van több is de ezek a legelterjedtebbek) amit én most kutyafuttában kipróbáltam, a SUPER eléggé elcseszte a minőséget és az aspect ratiot sem tudtam eredetiben hagyni, a ps3video9 már minőségre is meg képarányban is jó volt de mindkettő baromi lassú. 100 megás sample-ket próbáltam de bele se merek gondolni mennyi ideig tart egy 4.5 illetve 9 gigás bluray vagy hddvd rip. Ja és akkor még nem garancia, hogy egyáltalán a ps3 lejátsza őket. Szóval más megoldás nem létezik ezek szerint mint az mp4-be való konvertálás, nem várható egy későbbi firmwareben mkv támogatás?
    Dvico Tvix 4100 meg jól néz ki de 110.000 csak lejátszóra sajna nekem sok mivel nextgen konzolt mindenképp szeretnék venni.
  • EmThor
    október 24, GT5 demó...

na most nem tudni melyik store-ra. szitu az volt, hogy okt. 20 jpn store, ami szombat, ez meg most szerda :S lehet eu vagy uk?!
  • Balli
    Egybol siman ratudtam csatlakozni a netre a PS3-al, egy ujraiditas utan viszont mar nem megy:(
    Pedig ugyanugy ugy allitottam be mindent: megtalalja a routeremet, nem allitok be security-t, easy address setting... s szepen elvegzi az automata beallitasokat. Viszont a netre nem tud kapcsolodni, nem muodij a net nem ugy mint a laptopomon...
    Mi lehet a problemna?
  • testerlnx
    De a 720p-seket is viszi?
  • Foxhound1980
    Jó lenne megcsinálni a japó regit mert asszem jövő héten jön a GT5P demo az ottani Store-ra.