89387
PlayStation3
-
#82731 Általában ezek a gamer headsetek sztem parasztvakítások. De egy Steelseries siberiat elfogadnék:), akkor már inkább az mint a sony -
#82730 Picit olvass utána.Asszem pont erről a headsetről olvastam h egy nagyon nagy kalap szar minden téren. -
#82729 Nem. Szerintem -
chris jericho #82728 Sziasztok! mit gondoltok a Sony Wireless Stereo Headset 7.1-ről? 21k. megéri az árát? -
#82727 Settings-System information-be tudod megnézni a FW-t. De ez nagyon olvasófej hibának tűnik. De ha 100 eurót fizettél érte és kaptál még 17 játékot is akkor nincs okod panaszra. -
Mester01 #82726 Ez regi gep mert talaltam rajta 2008 mentest... fogalmam sincs hogy miylen firmwaren van rajta... de amugy azt nem ertem hogy DVD lemez visz,ps2 jatekot visz szo nelkül... csak a kurva ps3 jatekokal szopatja magat... 5let?
-
#82725 Hát nincs is sokkal több rá :D
Amit nagyon fogok sajnálni, ha következő generációba alan wake 2 megint xbox exkluzív lesz :/ -
#82724 UI: 2009 óta van konzolom. Először Xbox-om volt, azután vettem PS3at, a GoW 3 miatt. Azután az Xbox szinte be se volt kapcsolva, 2 hónap után feleslegessé vált és eladtam. -
#82723 Én pont fordítva csinálnám. Elkérnék valakitől egy boxot, végigvinném a Forza 4et meg a Horizont és adnám is vissza. A többi exkluzív valahogy nem hoz lázba. -
#82722 Magamból indultam ki, én csak exkluzív miatt vettem Ps3-at. Ültem a témán talán 2 évet is mire megvettem, a Last of Us tette fel az i-re a pontot:D -
#82721 "ha egy konzolra lenne most pénzem, vennék egy ps3-at, lepörgetném (fél év se) az exklukat és mennék boxra :D"
Én is. -
#82720 - sok játék azon szebb
- ott is találni exkluzivot, ami meg ps3on nincs (halo, forza, gears, ...)
- olcsóbb
- jobb kontroller
- azon játszanak a haverok is
ha egy konzolra lenne most pénzem, vennék egy ps3-at, lepörgetném (fél év se) az exklukat és mennék boxra :D
-
Ulthane #82719 Nekem normalon is elég volt. :)
Ha ezen a játékon sírtál, akkor a God of War 3-tól lefosod a bokád! :) -
#82718 Én pedig az Uncharted 2-vel végeztem a mai nap hard-on. A vonatos résznél könnybe lábadt a szemem, az örömtől. Nem értem miért választ valaki xboxot, ha csak az egyiket van lehetősége megvenni., nem tudom mi lehet az érv mellette.
Crushing fokozaton megcsinálom, lesz valami jutalom, pl az a bazi golyószoró:D?
God of wart is nagyon kipróbálnám már, de amíg nem végzek az összessel, nem veszek új játékot... -
Ulthane #82717 No, végeztem a God of War 3-mal. Maradandó játékélmény, az biztos. 9,5 pont, de csak a gyengus befejezés miatt... Bár végülis, az is úgy volt rendjén. :)
Eladó Heavy Rain valakinek? Vevő lennék rá!
-
#82716 nem sajna. ha nincs bekapcsolva a fagyi, akkor ugye kéri, hogy kapcsoljam be, bekapcsolom, utána megnyugszik, csak nem reagál a gombokra.
-
#82715 kábellel rákötve se megy? -
#82714 Szia!
Próbáld újrakalibrálni a ps3 menüjében.Szarakodj picit azzal,hogy megtezsed másik slot-ú gamepadnak és nézd meg h nincs-e lemerülve. -
#82713 Üdv mindenki. Pénteken vettem egy ps3-at move-val. Tegnap még rendesen működött minden, sport játékkal toltuk. Ma bekapcsoltam és nem akarja érzékelni a "fagyit". Látja, csak nem érzékeli. Fehéren villog csak a feje. Mi lehet a baj? -
#82712 Arról nem is beszélve h szegény srác 17 játékkal vette. -
#82711 :)Ritka 3.55 alatt gépet találni mellesleg a jailezés eléggé körülményes és hát ha nem megy az olvasó akkor bizony eléggé sok jóból ki is marad vele az ember.Elég nagy szopás így is h megvétel után be is döglik a gép.
Ha a kollega vállalkozó szellemű akkor akár szét is szedheti a gépet és megpróbálhatja kiportalanítani,hátha segít. -
Fidolorous #82710 nézd meg milyen firmware van rajta, ha 3.55 alatt akkor nem olyan biztos hogy használni kell azt az olvasót.. de inkább nem szólok semmit mert megint lebasznak, mivel ugye itt khm..klhmm "szólás szabadsága" van.. -
#82709 The Bourne conspiracy ismeritek? Most jutott eszembe hogy van ilyen játék. Pár éve nézegettem, de akkor a konzol meg sem fordult a fejemben. Be kéne valahogy szereznem, nem tűnik túl ismertnek:S -
#82708 Láttam magában olvasót 18 ezerért szóval ugyanúgy mozog munka költséggel szerintem. -
Mester01 #82707 igen igen remek :( es ez mennyibe kerül megcsinaltatni? Mert az nem eleg hogy ez a problemam de en kint vettem meg nemetben mivel itt elek kint... :S es nezztem az oldalakat gondolom a lezerel lehet valami baj az meg 90€ es 100€ vettem 17 jatekal együtt :D Szoval otthon mennyibe mozognak az arak? -
#82706 Journey
Sokan tették már fel azt a kérdést, hogy " Milyen amikor a videójátékokat megpróbálják keresztezni a művészettel?" Most már én is csak azt tudom rá mondani: Olyan mint a Journey! Jó rövid meg minden, de ez a 3-4 óra kb olyan audióvizuális élmény amit más játékokban 100+ óra után se kap meg az ember. Az élmény mint a zene mind a látvány terén egyszerűen lehengerlő és biztos, hogy az ember még sokáig nem felejti el.
10/10 -
#82705 Azokkal szokott megesni ilyesmi. De te nagyon balszerencsés kellett legyél, ha pont azután döglött be a gép, hogy megvetted. -
Mester01 #82704 akkor fat! ;) -
#82703 -
Mester01 #82702 Na jo akkor kezdjük ott hogy en sötet vagyok ehez a ps3hoz... utolso playstationom is ps1volt anno nem tudom mikor... :D Szoval hol kell megnezznem hogy milyen Fat,Slimes?
Amugy miert erdekes? -
#82701 Milyen gép? Fat, Slim? -
Mester01 #82700 Nem mondod hogy szervizbe kell vinnem???!!! Remek kurva jo.... :S
-
#82699 vidd el szervízbe! azt gondoltam ez elég egyértelmű :) nincs csodamegoldás, ami egy nem működő olvasót működővé tesz... sajnos. -
Mester01 #82698 Hmmm ez a topik sem pörög nagyon... :S Valaki nem tudd megoldast a kerdesemre? -
Mester01 #82697 igen hasznaltan vettem de elötte tökeletesen müködött.... söt ki is probaltuk haza hoztam jatszotam vele kicsiket kb 3,4 jatekal minden oke volt... -
Ulthane #82696 Használtan vetted a konzolt? -
Ulthane #82695 Ááááá, még mindig nem hiszem el ezt a God of War 3-at! Tökéletes játék! Zene, mechanika, grafika, elképesztő, hogy mit hoztak ki ebből! Komolyan mondom, ez egy kibaszott mestermű! :) -
#82694 6500Ft-ot kért fóliás MK Komplete-ért -
#82693 Akkor innentől már "csak" a postán múlik :) -
#82692 124+-os