PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Egyszerûen nem értem.

Hol szorongatja? PCn? ahol a konzolhoz mérten max 10%a fogy? na jó fifából akár, akár lehetne 20%is, de ez is kevés.

360on 16 ezer forint a Fifa 12. Ki az a hülye aki megveszi, amikor boltban újonnan futárral max 10ért megkapja??? amúgy persze ahogy nõ a digitális kínálat úgy nõnek ott ez eladások, de jelenleg egy baromi nagy átverés az egész, mert drágább...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Vadnokedli
Ez totálisan hülyeség, Collectors editionok meg megfognak szûnni? Arra meg mindig van kereslet, és egy ember szívesebben szorongatja a kezei között a szeretett játékát mint hogy "hé meg van a SEN accountomon a xy 6 odik része" Érted. no of- persze.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Ettõl függetlenül szvsz 2 év múlva biztosan a digitális lesz a befutó .

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Az utált EA adott ki régebben egy nyilatkozatot, hogy a digitális már szorongatja a lemezt és pölö az euro 2012 csak digitálisan jön. Persze kell hozzá egy fifa2012 lemezecske is... Van is miért utálni õket.

Totti5
"Lemezt se fog olvasni, legalábbis fölösleges lesz két év múlva, már most kezdi legyürni a digitális letöltést"

Ilyenrõl szó nincs. Még mindig boltokban adnak el lényegesen többet.

Totti5
Komolyan kérdezed?😊

The Protector
ez most komoly vagy vmi fan made cuccos.
A gép szép de a kontroller az nem tetszik.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

A digitálisnak annyi elõnye van, hogy az ember kényelmesen feltölti online a kreditet, aztán a PS Store-ba meg tud vásárolni. De pl. tegnap a GT5-t vettem meg, a csomagban volt egy kontroller is. Ezt a Store-ban nem lehet megvenni.
A kontroller fasznya csak épp majd naponta kétszer kell tölteni, ha valaki leül egy 4 órás gran turismo futamra.
Lemezt se fog olvasni, legalábbis fölösleges lesz két év múlva, már most kezdi legyürni a digitális letöltés.

Kösz a választ, de hiába hiába csinálom úgy, a képernyõ elsötétül, kiírja a választott felbontást és kis idõ után visszavált az eredetire (720p).
teddymac
ps3 kód elküldve xboxos nem jött meg nagy f@sz vagy

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

gondolom ha 1080p is pipálsz akkor full hd a tévéd...
1080i-t nem ajánlom h kipipáld...
csak 720p és 1080p
a 30sec-et ne várd meg le kell okézni és egybõl jó lesz

Frostbite 2

A Display beállításoknál kijelölöm a 720p-t, 1080i-t, 1080p-t is, de ha tovább lépek 30mp után visszaállítja 720p-re a felbontást. A COD MW3 támogatja a nagyobb felbontást. A játékon belül kell beállítani a felbontást vagy a rendszermenüben?
bpeti72
A boxosokat cserélném.

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

szega96
Ghost Recon kódot cserélnék boxosra

Felgolos
Hello
Én is cserélném a ps3 kódomat boxosra (GRFS)

teddymac
Hi
GRFS ps3 kodot cserélnék boxosra ............

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

bpeti72
Szerezz be egy LCD Tv-t.

The Protector
Hy.Sima képcsöves kocka tv-m van és azon ps3-azok.4:3 a képátlója a tv-nek.A ps3 levág alapból egy egy szeletet a képbõl h így legyen szélesvásznú,ez teljesen rendben van és jó is így.A problémám az lenne h a filmeknél még egy fekete szeletet levág belõle így sokkal kisebb a képe a tv-nek.Valahogy ezt ki lehet kapcsolni?Ha filmet nézek a bezoomolás nem jó mert ekkor ugyan teljes lesz a képernyõ de viszont levág belõle.Valakinek vmi 5let?Sima scartal van rákötve a ps a tv-re.A másik ilyen féle gond a GOW-al van mert minden játék rendesen megy de a gow még jobban levágja alul és felül a képet pedig a többi játék sem torzít be.

2kérdés.
2 gamepadom van.1 normál eredeti synaxis és egy logitech utángyártott.
Bekapcsoláskor mindig be kell állítanom h az eredeti ps gamepad legyen az elsõdleges mert azt mindig 2.nak teszi be.Sajnos ezt nem jegyzi meg és minden kapcsoláskor ezt meg kell ismételni.A logitech gampead bluetooth on kommunikál ami a szembeni usb-re van csatlakozva és balról a második.Valakinek vmi 5let?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

A skype a tv-n van. Sajnos ps3-on nincs.
sure
Heh? A legújabb PS3-asokon már van, vagy telepíthetõ Skype?...

Isten nem bottal, hanem VMware.

Hát, a HDMI kábelt késõbb vettem meg, mint ahogy megkaptam a készülékeket. Nem is gondoltam volna. Néztem a DHL oldalát, ps3 már a futárnál. Ma 11kor meg is jött. Aztán a tv kiszállításával kapcsolatban azt írták tegnap este, hogy 17-én megkapom. Du. 4kor az is a kezemben volt. Mentem kábelt venni.
Játékokat néztem, amiket írtatok, de azokat is online rendelem, mert úgy olcsóbb. Most csak a MOH-Airborne-t vettem meg kezdésnek, ezen gyakorlom a controller használatát. De nekem nagyon fura skype-olni a tv-n, meg facebook, stb... A válaszaitokat még egyszer köszönöm.
bpeti72
sziasztok
PS3 rá van kötve DENON 1911 erõsítõre, hdmi kábellel. Azt vettem észre, mikor beraktam, egy zene CD-t, hogy torzít a hang. De csak zene CD-nél fordul elõ. Korábban nem volt ilyen, lehet a kábel hibája?

Áá, inFamous 1 olyan szar irányítással van megáldva hogy szerintem kapásból elégeti a konzolt lemezzel együtt, ...

Bil Ur Sag
Az én személyes ajánlóm a kezdetekhez inFamous 1-2, Siren Blood Curse, Ratchet and Clank sorozat 😉 jó játékot!

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

okés köszi 😊

Nyilván az is közre játszott hogy u.a a csapat készítette mind2 játékot😊
De Psn-rõl tölthetõ a Flower nevû Relax game, azt is érdemes kipróbálni legalább egyszer.
Jön még Ps3ra a Last of Us és a Last Guardian ami várós még.

😮 háát ez mi? 😄

shaddam
Move starter pakkot vennék

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Bogdogege

大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯

viszont az aranyozott az nem árt, bár errõl nem sokat tudok...

Ha tudnál, akkor nem írnál hülyeséget.

Papesz

huu most toltam a Heavy Raint nagyon komoly,a fharenheit óta nem kötött igy le game 😄 nincs vagy nem készül magyarosítás ehez? van még hasonló jó game amiröl esetleg lemaradtam? 😊

Yoda001
esetleg Killzone 1/2, Gran Turismo 5, Heavy Rain is mehet 😊

http://9gag.com/gag/5135249

Hát, Én az uncharted sorozattal kezdenék akkor. és akkor jöhetne a mortal 9 is ésatöbbi.

Köszönöm szépen a válaszaitokat. Ezek alapján cselekszem. 3D mellett azért döntöttem, mert úgy gondolom, hogy aki manapság akar tv-t venni, akkor szerintem nem hátrány, ha ilyet választ. Egyébként is, én régóta szerettem volna egy ps3-at, a pc-be tavaly októberben ment tönkre a vidikártya, azóta nem játszottam. A "játékösztön" itt lakozik még most is bennem és ha ez most újra felszínre tör... A lényeg, hogy várom nagyon.
Vadnokedli
Sõt a TV-hez se.<#zavart2>

Yoda001
hopp, igen ez lemaradt... és HDMI kábelbõl se a tízezres, húszezres kategóriát, mert ekkora különbség nincs, sõt... állítólag semmi 😊
viszont az aranyozott az nem árt, bár errõl nem sokat tudok...

HDMI kábelt addig szerezz be míg jön a PS3 mert nem gyári tartozék!

Yoda001
ha a 81cm-es tv neked megfelel, akkor ez tökéletes lesz 😊
igaz, ha nem 3D-set vennél, lehet hogy megúsznál pár tízezret
van a tévé felbontása, ami adott, és van a játék felbontása, amit a tévé viszont feltud skálázni nagyobbra, bár az nem feltétlenül lesz szebb vagy jobb
lényeg a lényeg, hogy ez a tv amit linkeltél teljesen jó, fullhd 1080p-t tudja, ez alá ne is menj semmiképp... ehhez majd csak 1080p-t támogató játékot kell keresni 😊

Sziasztok! A hozzászólásaitokból látom, ti tudtok nekem tanácsot adni. Szeretnék egy tv-t vásárolni a PS3-hoz. Én ezt néztem ki: Samsung UE32D6500. Mivel a PS3-t csak jövõ hét elején hozzák, addig szeretnék tájékozódni: ezzel a készülékkel jó-e a játékélmény? A felbontás csak a játéktól, csak a tv-tõl vagy mindkettõtõl függ? Elõre is köszönöm, ha kapok segítséget.
Vadnokedli
Emlékszem még a sima TDU-ban annyi volt a HC mód hogy héliummal feltöltötték az autókat, ez esetben is így van? 😄

Totti5
Motoros DLC. Autók alatt sem volt semmi fizika, a motorok még szarabbak.

bpeti72
Nem úgy értettem, most hogy újra elõvettem a 2, jott ki valami DLC2

Totti5
Attól függetlenül, hogy grafban fejlõdött, minden másban visszabutult. Hangok terén pedig max egy közepes.

Seth
egy folytatástól azt hiszem ez elvárható

PSN ID.: Beegabor

bpeti72
TDU2, csak én látom, hogy jobb lett a graf és a kocsik hangja?

Valaki szokott PS3-on FIFA 12 játszani?? mert az felvehetne: SANYIX

Az viszont szomorú, hogy a többieknek is ez a hozzáállásuk.
magyar accounton...