PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hol szorongatja? PCn? ahol a konzolhoz mérten max 10%a fogy? na jó fifából akár, akár lehetne 20%is, de ez is kevés.
360on 16 ezer forint a Fifa 12. Ki az a hülye aki megveszi, amikor boltban újonnan futárral max 10ért megkapja??? amúgy persze ahogy nõ a digitális kínálat úgy nõnek ott ez eladások, de jelenleg egy baromi nagy átverés az egész, mert drágább...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Ilyenrõl szó nincs. Még mindig boltokban adnak el lényegesen többet.
A gép szép de a kontroller az nem tetszik.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Lemezt se fog olvasni, legalábbis fölösleges lesz két év múlva, már most kezdi legyürni a digitális letöltés.
1080i-t nem ajánlom h kipipáld...
csak 720p és 1080p
a 30sec-et ne várd meg le kell okézni és egybõl jó lesz
Frostbite 2
2kérdés.
2 gamepadom van.1 normál eredeti synaxis és egy logitech utángyártott.
Bekapcsoláskor mindig be kell állítanom h az eredeti ps gamepad legyen az elsõdleges mert azt mindig 2.nak teszi be.Sajnos ezt nem jegyzi meg és minden kapcsoláskor ezt meg kell ismételni.A logitech gampead bluetooth on kommunikál ami a szembeni usb-re van csatlakozva és balról a második.Valakinek vmi 5let?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Játékokat néztem, amiket írtatok, de azokat is online rendelem, mert úgy olcsóbb. Most csak a MOH-Airborne-t vettem meg kezdésnek, ezen gyakorlom a controller használatát. De nekem nagyon fura skype-olni a tv-n, meg facebook, stb... A válaszaitokat még egyszer köszönöm.
PS3 rá van kötve DENON 1911 erõsítõre, hdmi kábellel. Azt vettem észre, mikor beraktam, egy zene CD-t, hogy torzít a hang. De csak zene CD-nél fordul elõ. Korábban nem volt ilyen, lehet a kábel hibája?
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.
De Psn-rõl tölthetõ a Flower nevû Relax game, azt is érdemes kipróbálni legalább egyszer.
Jön még Ps3ra a Last of Us és a Last Guardian ami várós még.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
viszont az aranyozott az nem árt, bár errõl nem sokat tudok...
Ha tudnál, akkor nem írnál hülyeséget.
Papesz
viszont az aranyozott az nem árt, bár errõl nem sokat tudok...
http://9gag.com/gag/5135249
igaz, ha nem 3D-set vennél, lehet hogy megúsznál pár tízezret
van a tévé felbontása, ami adott, és van a játék felbontása, amit a tévé viszont feltud skálázni nagyobbra, bár az nem feltétlenül lesz szebb vagy jobb
lényeg a lényeg, hogy ez a tv amit linkeltél teljesen jó, fullhd 1080p-t tudja, ez alá ne is menj semmiképp... ehhez majd csak 1080p-t támogató játékot kell keresni 😊
http://9gag.com/gag/5135249
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."