89387
PlayStation3
  • EmThor
    dvd+r filmet :) néha hülyén olvassa be zörög egy kicsit aztán felpörög, többi lemez mind jó: BR, dvd-r :)
  • Fikusz
    Nna, reggel megjott a Ratchet and Clank. Uberallat!
    Nagyon nembantam meg hogy megvettem.
    Azota nyomom. sztem mar ugy 3/4-nel lehetek.
  • Lizardman
    ennek ellenére én állítom, (ppersze ezek sem olyan egetverö hibák, ráadásul nem halomszám van belölük a meghíbásodás, mint az x-nél), hogy a piacon a ps3 az egyik legstabilabb müködésileg...
  • Foxhound1980
    Ha bexarik megy vissza a boltba, ha egy év után xarik be cumi.
  • SlickAdam
    Hát 2 eset tuti (az egyik 2 hónapja várja a gépét), meg most egy friss eset, akinek még nem tuti a baj, de nagyon úgy néz ki...
  • Sutekh
    Nem. Eddig csak egy esetet követtet szerviz. A többi esetben helyreált a masina működése.
  • tyrant71
    ha félünk, akkor jobb lesz?
  • HAF Rigel
    Nem eddig mindent beolvasott rendesen. Egyenlőre csak single mod , de este megyek írtani , remélem .
  • SlickAdam
    gamer365 fórumon már a 3. srác írta, hogy hip-hopp a ps3-a nem olvas be semmit. néztem külföldi oldalakon is, bizony ott is előfordul jópár esetben! ti nem féltek???
  • Sund
    és irtottad a kontrollereseket?
  • Foxhound1980
    Várjuk a képeket várjuk a teszteket!
  • EmThor
  • SlickAdam
    miről is beszélsz? milyen FX?:D
  • HAF Rigel
    Na végre örülök hogy munkanap van , mert megjött a kicsike , mi is háááz a FragFx em.
    Neki is áltam elővettem a resistancet , és igy már nagyon király a játék és az írányitás is. elsőre furi volt de aztán van rajta érzékenység állitó gomb igy már be is tudtam löni , rendesen.
    71euro volt amiben a szálliás is benne van egyébként 59.90. Igy mostmár jöhet a haze , Ut3 , akármi FPS nem fog zavarni az irányitás .
    Ja majd teszek fel képet , és egy hosszab tesztet is írok róla.
    Minden gomb megtalálható rajta egyébként Ps button , start select , amit még nem tudtam kisilabizálni , de ha jol olvastam ez is mozgásérzékelős. Szoval nagyon bejön , és most leírom nagyon király játék a resistance .
  • Smuge
    mennyi idö alatt jött neked le? Ilyen gyök 2 vel szedi jelenleg, alig megy fehér csik valamit. Nem lehet közben mást csinálni? Ott van az OK gomb de nem aktív :-/
  • tyrant71
    elkondolkodtam ezen én is
    végül nem mondtam le az előrendelésem
    szerintem aki játszott már ilyen kártyajátékokkal az nem fogja másolt lapokkal nyomni
    aki meg nem ért hozzá rakhat be akármilyen erős lapokat nagy valószinűséggel lenyomom, sose a legerősebb lapokból összeállitott deck a nyerő
  • EmThor
    úgy hogy csak 1 lehet neki a pakliban. vagy nyomtatok én is ;)
  • SlickAdam
    Hát én is a jelenleg kintlévőkre gondoltam, de fogja magát az illető és rajzol egy ultra-ritka kártyát és elver online, akkor mit csinálsz?:D
  • EmThor
    nem, egyenlőre csak 110 van. kint meg nem drága, 4$ 9db lap
  • SlickAdam
    Innentől kezdve szart se ér ez a játék. Olyan kártyát rajzol/nyomtat/másol magának az ember, amilyet csak akar
  • EmThor
    eye of judgment nyomtatott kártya video
    rossz!
  • EmThor
    na, most értem el jericho-ban a demó pontját, állítólag ez a játék felénél van, van benne 4-6 órám + 1-2 óra visszatöltés :) nem sok!
  • item
    Egy űberbrutál HD-s videót raktak fel a GT-TV re ami a most zajló 2007 es Tokiói Motorshow-t mutatja be .....

Micsoda gípállatok vannak ott...
  • Attila8805
    Ment privi.
  • feki25
    Szia!
    Van msn-d?Tudunk beszélni?
  • Attila8805
    Én most adtam el a boxom de sajna csak jövőhónapban lenne rá zsém:-(
    De akkor a 90-et megadnám érte minden probléma nélkül.
  • feki25
    Nem japán a menüje!A hátránya az amit leírtam a linken!80k-ért már vihető!Az a minimál ár!
  • SlickAdam
    Mondhatnánk úgy is, hogy normal-on nem szakad bele az ember, esetleg a fő boss-nál fogsz elidőzni hosszabb ideig.
  • pepi024
    90000 Ft. nekem nincs anyi pénzem
    meg jól hangzik de ugye a menüje nem japánul van
  • pierra
    Huu, megcsináltam a Heavenly Sword első fejezetét :D
    Könnyeb volt mint gondoltam, csak Kaival volt egy kis gond, de azt majd gyakorlom még.
    A többi fejezetben is marad ez a nehézségi szint?
  • feki25
    Már miért hibásodott volna meg?Akkor nem hirdetném meg!Linken ott az ár!
  • EmThor
    na, ahogy Eric Cartman mondaná:

hűha, ezen má' tényleg beszartam :)
  • EmThor
    reggelt.

mondtam h nem fog menni monitoron :(
  • pepi024
    menyiért adnád?
    és miért adod el?meghibásodot?
  • feki25
    Bocsi!
  • feki25
    Ha valakit esetleg komolyan érdekelne akkor:http://www.vatera.hu/playstation_3_ntsc_j_40637142.html
  • feki25
    Igen el szeretném adni, minimum a jövő héten!Ha nem megy el akkor megmarad!:-)
  • Yoda001
    meddig eladó? :)
  • Foxhound1980
    Vidd vissza, vásárold le az árát másra! Már jártam igy. Ki ne baxd.
  • musha
    kipróbáltam, nem működik. 12 ropi kuka :(