89387
PlayStation3
  • pepi024
    miért eladod ?
  • Foxhound1980
  • feki25
    Pont ennyivel hirdettem meg!Tehát akkor szinte egyre gondoltunk!
  • Foxhound1980
    Én olyan 70-80-ra tippelek... De lehet marha nagy hülyeséget mondtam.
  • feki25
    Srácok!Lenne egy kérdésem!Japán 60Gbyte-s PS3-t,2 Sixaxissal+F1 játékkal, mennyiért lehetne eladni?
  • Foxhound1980
    MGS-t kipörgetted már?
  • Foxhound1980
    Ironman Game
    Tiszta zsír filmes hatásu nem?
    szerk: főleg a 3. kép.
  • Foxhound1980
    Pecsán vannak hétvégenként. Ismerem őket vagy 10 éve.
  • Foxhound1980
    Nem volt kamu de már elvitték a packokat. Pontosabban előjegyzést vettek fel rájuk de már az első nap el is mentek a masinák.

(megjegyzés: Benq Drive-os, g.ci nehezen moddolható, és lehet ki is nyíródik a mod közben)
  • gabesylar
    Tudod, mindenki más mond, mástól hallotta. A MS se hülye, hogy sok Elite gépet adjon ennyiért...
    Inkább vevőcsalogatás volt ez a részükről, ha már ott vagy, csak veszel valami mást.
    Ha az előrendeltek megkapták, akkor elismerésem, az tényleg korrekt húzás.

Musha: néztem az oldalukat jó áraik vannak, de vasárnap ezek az üzletek nem szeretnek nyitva tartani.:) Majd jövő héten.
  • Yoda001
    megszabad kérdezni milyen átalakító? :) egyébként lesz majd valami külön progi ami emulálja a ps2es játékokat? nekem cska olyan szempontból kellene a 60 gigás hogy viszi őket, van egy rakat ps2es játék, nemszeretném majd őket kukába dobni
  • musha
    én a Multiformat nevű kis boltban vettem a Nyugati környékén (Szt. István krt.) 93-ért a 40 gigás változatot.

amúgy most vettem meg a két átalakító kábelt 12 (!) ezer pénzért (a fukar mindenit), ha nem fog menni a kardomba dőlök (merthogy van az is ^^)
  • james69holden
    nem a saturn tehetett róla h csak annyit kaptak a microsoft-tól...
    (amúgy nem csak 5db elite volt készleten és azokat sem az ott dolgozók nyúlták le)
    viszont az korrekt volt tőlük h a premiumot előzetes bejelentés nélkül 60K-ért adták 2 játékkal... ami ugyancsak jó ár szvsz
    akinek nem jutott annak felírták nevét/telefonszámát és azok már azóta meg is kapták gépüket...
    (a vidékiek asszem ingyenes házhozszállítással, bár ezt megerősíteni nem tudom, de közleménybe ezt adták ki)
  • gabesylar
    Az hát. Volt vagy 5 db, azt is lenyúlták az ott dolgozók, a sok marha meg odament reggel ~6-ra.
    Adtak Premiumot is, azt is két játékkal 60-ért, de ebből sem volt túl sok. ÁLLÍTÓLAG lehetett előrendelni náluk a gépekből a kedvezményes áron, de ezt nem hiszem el. De mindegy, hagyjuk is a 360-at (főleg, hogy nekem van
    ), hol lehet venni olcsóért PS3-at vasárnap?!
  • NEXUS6
    Az Elite csak kamu?
    Mert nekem is megakadt a szemem a hirdetésen: Elite + Halo3 + Forza2 asszem 80-ért.
    Hmmm..., meggondolandó.
  • gabesylar
    Nem tudja valaki, hogy ebben az X360 Elittel kamuzó Saturnban van-e PS3 és mennyiért?

Musha, te hol és mennyiért vetted a masinát?
  • tyrant71
    ÜK-nál is lesz az olcsóbb USA verzió az EOJ-ből
  • Foxhound1980
    Dead Space Trailer!!!!
  • Foxhound1980
    Biztos, hogy nem mivel a Game.co sikeres számla reg után levon asszem 1 fontot próba képp, vagy annyit sem. Miután vásároltál egy ellenerőrzésen megy át a dolog. És csak több órával késöbb tudod kifizteni gyakorlatilag, pontosabban a cég késöbb vonja le. Ezt onnan tudom, hogy nálam sms értesités van minden mozgásról ami a számlámon történik. A 22087-es postban lejjebb becopyztam a menetrendet.

• Nexxuss
    habár az nem lehet mert a haze nem 20000....
  • Nexxuss
    lol. bankkal beszélek épp. vásárlási limimet 20k :P hmm....modosítom...de csak hétfőtől él...ehhh
  • Nexxuss
    semmi :P nemtudom miért...Erste bank suxx :-)
  • Foxhound1980
    Bár sorry. Miután már vásároltál kintről képben kell lenned. Hát nem tudom... Nevedet ha van benne ékezetes betű ne úgy ird, ez is lehet egy hiba.
  • Foxhound1980
    Pff... Érdekes... Nálam OTP és minden ok.
    UK PSN az tiszta miért nem fogadja.
    Ha tudsz USA-ból, (lásd Amazon) vásárolni akkor megy a netes fizetés. Tényleg nem hülyének nézés miatt, távol álljon tőlem de alaposan nézd át mégegyszer szvsz. Figy, van ott a kártya hátoldalán a 3 jegyű biztonsági kód, azt is faxán beirtad? El kell fogadnia.
  • Nexxuss
    Akkor kell megadni ha vásárolsz.

Erste Visa Electronom van. (meg egy Visa hitelkártyám, de azon még szüleim is rajta vannak:P oszt oda megy a számla is :-), szal lehet kicsit kiakadnának ha meglátnák a számlán a 40.000ftos videójáékt vásárlást:D)
    Szal Visa Electron és jól adtam meg :S azt írja a kártya számmal van valami baj... Ugyanúgy ezt írja kis a PSN store is(az angol). Amcsi amazon meg amcsi PSn hibátlanul viszi.
  • musha
    aha, erre gondoltam, köszi...lehet, hogy akkor ezt megpróbálom...
  • Foxhound1980
    Persze., sőt már elötte is. Miután van accountod a profilt tovább lehet/kell szerkeszteni ahol épp a fizetési/szállitási adatokkat kell megadni.
  • zottyantas
    Musha. Hangot máshogy is ki lehet csikarni a gépből. A ps-t a hagyományos kábellel(kompozit) összekötöd a hangot leadó kütyüvel simán scart alakító nélkül(piros-fehér-sárga, na ebből kimarad a sárga) és beállítod a menübe hogy hangot úgy adjon le. A képről már fogalmam sincs hogy átalakítóval mit lehet csinálni, de hátha bejönne ez a hdmi to dvi kábel vagy mi a szösz.
  • pepi024
    tényleg 40 gigás ps3 ra lesz gta 4
  • Silverford
    Nekem csak OTP Maestro kártyám van amit elvileg nem lehet internetes vásárlásra használni.A game.co.uk-n már regisztráltam magam de a kártyáról nem kellett megadni semmit.Esetleg majd vásárláskor kellene?
  • Foxhound1980
    WTF?
  • Foxhound1980
    Nagyon kiváncsi vagyok a Pro Street értékelésekre, főleg user fronton mert igen komoly fentartásaim vannak a demó után, és a vicc az, hogy nem technikai téren mert ott nagyon magas lett a mérce, hanem játszhatóságot nézve. Ezt megbróbálták összegyúrni a Burnouttal de valahogy nem jött össze...
  • Foxhound1980
    Várjál. Miylen kártya ez? Jót válaszottál ki mikor a tipust kellett megadni?
  • Nexxuss
    a GAmeről.
    Meg az Assasin's creedet. ENmtom mé nem fogadja el a kártyám. Amazon elfogadja. USA PSN elfogadja. WOW IS ELFOGADTA( nemtom az mié:P) Ez viszont nem...na megyek baknba. kérek egy másikat:)
  • Foxhound1980
    Erre mondhatom azt, hogy reálisan nézve idáig egy PS3 cim (ez túlzás persze de 1 kezemen megtudom számolni szerintem) nem volt 8 felett... Ratchet az első igazi AAA cím a gépre.
  • Foxhound1980
    Honnan?
  • Foxhound1980
    Nem kell dombornyomottnak lennie kártyának, ez tévhit. kb 2 éve volt ez úgymond követelmény.
  • Foxhound1980
    Kell egy bankártya amit használhatsz internetes fizetéseknél. Xy oldalon (ahol épp vásárolni szeretnél) regized magad, a cimed, a bankártyád adatait. Köv lépés seggéreverni a pénznek, és várni a csomagot. Angilából 3-5 nap, USA-ból 1-2 hét mire ideér a cucc.
  • Nexxuss
    úgy mint itthon. Kell egy dombornyomott kártya hozzá meg név meg lakcím oszt jóvan. Oszt majd gyün valamikó'
  • Nexxuss
    hmm...elő akarom rendelni a HAzet de nem fogdja el a kártyám. Hülyék ezek a bankok vaze. Egyszer tudok elektornnal fizetni, egyszer meg nem....