PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam: greyfox
Itt licitálhat rá
Kissé nem tetszett, hogy hallom a PS-em ventilátorát, habár zenehallgatás közben... nem egy hajtómû. Úgy gondoltam, a hûtõpasztázás segíteni fog.
Itt is van egy videó róla.
Körülbelül ugyan ezt csináltam, különbség csak annyi, hogy egy több ezer wattos hajszárító is a segítségemre volt, és beesett egy "k.rva .nyád" felkiálltás a végérõl...
Mintha kicsivel nyugodtabb lenne a PS, de lényegében semmi nem változott. xD
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Pedig a homok betemette dubai egy jó alapötlet lenne.
Magyar store:a journeyt vettem, beírtam amiket kérdezett, aztán toltam az uk accomon.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
De régen jártam erre. Most is épp a segítségeteket szeretném kérni, mint azt már oly sokszor 😄
Szóval, megjelent ugye az I am alive 4500 pénz, aminek a demója nagyon bejött és kint van a SLY trilogy részenként pontom 1350 pénzért, ha jól rémlik. Na most szeretném ezt a két címet holnap reggel magaménak tudni. A kérdésem, ami most jön a következõ. Csináltam magamnak egy magyar storte-t ugye, ahol tudok magyar bankkártyával (otp-s mastercard) fizetni. Mit hogyan? Kell valami feltöltés majd reggel elõször, mint mondjuk paypal esetén? Vagy csak simán rámegyek majd a game-re lesz valami BUY ikon, vagy csak a Downloadra átnyom és akkor ott megadom a bankkártyám számát, és helószia már le is vonódott a pénz és tölthetem a játékot???
Mennyire biztonságos ez ? Nem fog többet levonni, vagy hasonló??
Elõre is köszönöm a segítséget :-)
Am én a GR: Future soldiert szedtem le nem rég, az se rossz játék 😊
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Ha esetleg érdekel valakit:
Eladó PS3 gépem játékokkal együtt:
- PS3 320 slim (1 éves) jár hozzá minden kábel, plusz egy joy
- Játékok: NFS Pro Street, NFS The Run, Burnout Pradise city, Guitar Hero 6 + gitár, Yakuza 4 Sonic Generations, Naruto Ultimate Ninja Storm2, GT5, Final Fantasy XIII, Driver SF, Ratchet and Clank Tools of Destruction és Crack in Time
Egyben 90.000-et szeretnék érte kapni. De a gép is eladó külön. Ajánlatok privátban.
Minden megkímélt és karcmentes.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ne feledd! Noé bárkáját amatőrök építették, míg a Titanicot profik! psn: Kozsi_DE
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.
Lehet meghalt a kontroller? 😞
Volt már valakinek hasonló?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Lenne egy kérdésem. Tudom törölni a ps3 trophy menüjében a trophykat? Lenne egy játék amiben megint szívesen összegyûjtögetném õket. Próbáltam törölni mindent, mentett állásokat stb, de a trophy résznél delete lehetõséget nem ajánl fel a gép. Elõre is köszönöm. Amúgy a szóban forgó játék a legelsõ uncharted lenne.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
Van arra lehetõség, hogy egy Sony VAIO laptop-on játszunk a GT5 B-spec-el?
A laptop-on odáig eljutottal, hogy látom a PS3 menüjét, de ha indtani akarom azt nem engedi. 😞
köszi
p
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
http://9gag.com/gag/5135249
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
PS3 -nál viszont szeretem a kézzel fogható verziót...
#81067 Én komolyan kérdeztem.
Collectors edition nem mérvadó egyébként meg tovább lehet vinni, ha mondjuk ps4-re kijön a killzone 4 akkor letöltöd a CE verziót ami mondjuk tartalmazza külön a játék zenéjét, készítését stb. Ami meg fizikai dolog azt akár postán is küldhetik.
Fémdoboz nem lesz, puff. Ennyi.
Totti :
2 év múlva visszatérünk erre. Te azt gondolod marad a lemez én azt, hogy a letöltés a jövõ.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe