89387
PlayStation3
  • Totti5
    Sose adott semmit nekem se... ha 15ször nem vettem tőle akkor egyszer sem. Egyszer volt hétvégén járt le a gold, és halkan utaltam rá hogy nem e lehetne... nem lehet. Téma lezárva. Multkor paypallal próbálkoztam nála, mert a honalapján fel van tüntetve. Egyszerűen csak egy nagy nem-et kaptam. Már nem nála vásárolok.
  • Tinman #82770
    Kb. 5x vásároltam tőle... 6x pont ugyan így jártam, hogy hétvégén sos kellett volna MS pont.
    Elutaltam volna neki a pénzt, de nyilván nem kapta volna meg azonnal, mert nem egy bankba van a számlánk. Szerinted érdekelte? Dehogy. Azóta máshol vásárolok MS pontokat, pedig korábban még ígérte is, hogy sokadik vásárlás után meg megvan a bizalom, elég neki a kivonat is... erről ennyit.

Ráadásul jóval olcsóbb eladók is vannak nála...

• n000rbi
    Hatodikáig tart a sale, a helyedben írnék egy szívhezszóló mailt Iceakosnak :)
  • Tinman #82768
    Átírtam... ugyan az a hiba.

Rohadnának meg! ^^
  • Totti5
    Pórbáltam én is egyszer belőni a kártyát, aztán másnap vettem 20 dolláros kódot...
  • Tinman #82766
    Hétvégén ki ad nekem feltöltőkártyát? Senki.

A sale meg gondolom hamarosan véget ér, már így is megy azt hiszem 2-3 napja.
  • Tinman #82765
    Mastercard, túlzás nélkül: 100 helyen fizettem már vele a neten, soha semmi gond nem volt.

"a fióknak kell megegyeznie a kártya nevével."

Na ezt nem értem. Anno a nickemet írtam a PSN fiók névhez. Ez a baj? Az elég durva lenne ^^
  • n000rbi
    Feltöltőkártya nem opció? (egyébként osztom a véleményed, FF-sale Bantulanden úgyse érdekel senkit...szerintük)
  • Vadnokedli
    Egyedüli probléma szerintem is az hogy nem használhatsz bármilyen kártyát accountól független. De a cardholder name ban mindegy ha te ékezettel vagy ékezet nélkül írod a neved, a fióknak kell megegyeznie a kártya nevével.
  • Tinman #82762
    Gondoltam megveszem őket... 20 Font lett volna az 5 rész, ami PS3-on is szalad.

Nem sikerült. Megadtam kamu billing infót (a fenti fakenamegent használtam), meg nyilván az aktív normális Mastercard netes kártyám.

34 Ft-os próbaterhelést meg is csinálta, de amikor fel akarom tölteni a walletet dolgozik egy kicsit, majd kiírja, hogy nem sikerült... 56-os kód.

Gondolom az lehet a baja, hogy a kártyatulajdonos nevében -nevemben- van ékezet. Na most a cardholder name-nél ha megszakadsz se tudsz ékezetet írni.

Regeltem egy szánalmas magyar accot is... hátha... ott végre forintban látom a játékokat jujjdejó... aztán rányomok a Final Fantasy Sale-ra majd vált a kép egy pillanatra, majd visszadob az elejére, újra rányomok újra.

Tehát nem tudom megvenni a Final Fantasyket, meg akkor a MGS 1-et és a Silent Hill 1-et sem.

És akkor még van aki az XBOX Live-ot szidja a PSN-el szembe? Emeletes ökör!

Amúgy miért nem 'ák meg a q anyjukat a Sony-nál?

Igazából csak erre a kérdésre keresem a választ, aki tudja válaszolhatna rá. Igazán nagyra értékelném. Köszönöm.
  • Tinman #82761
    Final Fantasy részek atomjó áron!

Próbálta őket valaki PS3-on?

Érdemes?

Letoltam már a 7-8-9-et a kínálatból, de ha normálisan szaladnak örömmel esnék nekik újra.
  • JGTC
    köszönöm
  • n000rbi
    System settings\Notification Messages-t állítsd Display-re.
  • JGTC
    Hali.
    Tudna valaki segíteni abban hogy miként tudnám visszaállítani a PS-em olyanra, hogy kiírja (mint anno sw előtt tette a jobb felső sarokban) ha üzenetem érkezett, vagy egy ismerós be illetve kilépett. Nem tudok rájönni hol lehet, gondolom állítható mert régebben tudta. Thx!
  • The Protector
    POnt linkelni akartam én is.Brutális lesz azt meg kell hagyni.A grafika az csodás mint mindig és a játékmenet is lehengerlő.
  • n000rbi
    GoW: Ascension single-player gameplay (first 30 min.)
  • TDC Geronimo
    "See the future: http://us.playstation.com/meeting2013 #playstation2013"

Sony twitterről

Geoff Keighley ‏@geoffkeighley
    Just got my invite. PlayStation Meeting, February 20 NYC. #IThinkIKnowWhat'sComing

Ez meg Geofféról GTTV host

Azt hiszem itt az idő... :)
  • Totti5
    Dead Rising, Ace Combat 6 , Shadow Complex, Lost Odyssey ( meg a többi Jrpg ), Kameo, Alan Wake, Fable 2-3, PGR 4 meg a többi gondolom nem X360ra jelent meg. PS3 exeknél mindig felsorolunk mindent csak hogy a mennyiségre menjünk, 360nál meg csak Halo, Gears jön szóba... valahol hibás a képlet.

Blúréj ma már nem egy elit cucc. Asztali lejátszók hugyér kaphatóak, a filmek is egyre alacsonyabb áron mennek.

Blúréjpléjernek PS3at venni elmebeteg és drága mulatság. Asztali lejátszót harmad áron kapsz, és még tán többet is tud.

Őszintén tegyed a szívedre a kezed. 10ből hány játékot játszol D-Paddal? 1et? az is max verekedős, de az sem követeli meg, mert manapság mindegyik perfektül játszható analógokkal is. FPS, TPS, ótó, sport, kaland, rpg csak is analóggal játszható. D-pad 4 funkció gomb, msára nagyon már nem használjuk, pláne nem irányításra.

A viccbox minőségibb szolgáltatást nyújt, mind a keretrendszer, mind a multiplayer, mind az online áruház mind az adatbiztonság terén.

Mind a két gép kvázi "olcsón" beszerezhető, mindegyikre van rengeteg játék, mindegyik gép megbízható, mindegyik minőségi s kiforrott, a többi meg tény kérdése, azokkal kár vitiatkozni. PS3 egyes elemiben a múltban él, MS pedig diktálta a tempót és az irányít.

Vedd le a szemellenzőt.
  • The Protector
    Hát én ha vennék boxot akkor csak is warezboxot vennék.
  • Vadnokedli
    Az száksz. Pedig gondolkoztam veszek egyet ps mellé, de maybe egy okosított verziót beszerzek.
  • davidka003
    Nem. Amelyik nap feltöltöd onnan tudod használni pont 1 évig. Ha nem mész fel egyszer se akkor is lejár.
  • Vadnokedli
    A Box nal hogy működik a multi? 365napos elofizetesbol úgy vonja le az időt amennyit online vagy?
  • arty
    - van pár ps3 exklu, ami nagyon szép, ez tény, csak évi 1-2 játékkal kitörölhetem
    - engem az autósjátékok érdekelnek, ebben a box jobb. nyilván izlés dolga ez is
    - 1 bluray filmem van, nem szempont. sokan másoknak sem, köszönhetően a honi kéklemez áraknak.
    - dpadot kb semmire se használtom, fegyverváltásra meg "elmegy". tény h szarok, de ez semmi a sonykarok egymásközeliségéhez vagy a kritikán aluli ravaszokhoz képest.
    - ebben is van valami :)

Vettem ps3at, nem is bántam meg - uncharted 1-2-3 a generácio legjobb játékai voltak számomra. Sőt, talán minden idők legjobbjai is nekem.
    De mellette játszottam a gears1-2-t (3-at majd egyszer), halobol is csak egyel vagyok lemaradva, a forza4 pedig csupán a világ legjobb autósjátéka és mint említettem nálam ez a főfőfőattrakció :) (ps3at is gt5 megjelenéskor vettem, nem véletlenül ;) )

Hidd el, vannak érvek az xbox mellett is, csupán ezért irtam amire válaszoltál - nem vitát akarok szítani.
  • The Protector
    Hát.Én anno a crysis2-vel pc-n betaztam és a játékot is pc-n vittem végig ugyan ezen a monitoron amin most a ps-t használom,lehet emiatt látom csúnyának mert high-on dx10ben vittem a crysis2.-őt.A multi amúgy nagyon jó.Hunterban szétszopatom a vadászokat,alig bírnak megtalálni,ha meg megtalálnak kap a pofájuk rendesen.Vadászként is jól operálok:)

• a.carkey
    Miért kellene elfelejteni a Forzát? :)
    Semmi baj nincs egyikkel se, max. mást és mást futtat rajtuk az ember.

Az egyes PS3 exclusiveok és a BR kivételével a box nekem jobban bejön, bár enyhén lehúzós, hogy a liveért fizetni kell.
  • davidka003
    Crysis 3 boxon ugyan úgy megakad néha, mikroszaggatások vannak de grafikával nincs probléma.
  • davidka003
    A PS3 egy elbaszott konstrukció ezt a Sony is elismerte. Egyszerűen boxon jobbak a játékok.
    A játékok 90%-a jobban néz ki, míg PS3-on csak az a néhány exkluzív nagyon szép.
    Bírom az olyan embereket akik csak azért istenítenek valamit, mert olyanjuk van. Én minden cuccomról simán leírom a negatív kritikákat is.
  • Vadnokedli
    DC nekem összesen 29giga volt (anno minden updattel) letoroltem, de jó ha nem kéne az előnyért fizetni.
  • Béka Benő
    -Multi platform játékok kicsivel szebbek, de csak mert a dobozolt pc-s alkatrészre könnyebb fejleszteni, egyébként PS3-as exkluzív címek grafikája veri a boxot, mint a szart !

-Ja, igen boxon is akadnak excímek, míg PS3-on 4x ennyi !

- Blu-ray, Blu-ray 3D olvasó nuku, a játék iparban már idejét múlt DVD9-cel kapirgál, így persze, hogy olcsó ! De , ha olcsó, akkor miért is kell a Live-ért fizetni ?

- Ez se igaz, talán az karok jobbak, viszont az Xbox d-pad--ja gagyi és a gombok se analógok, egy idő után meg olyan, mintha egy téglát szorongatnál.

- Hát persze, hogy inkább viccbox-xal játszanak a (csóró) haverok ! Olcsó Microfos tucat termék, na és a lényeg, hogy könnyebb rá warezolni a szart.

Szerintem vegyél PS3-mat, nem bánod meg ! A Gears, Halo, Forzát meg felejtsd el !
  • The Protector
    persze,hogyha kedvet kapsz akkor fizess.
  • arty
    back2future-ból csak ep1 ingyenes! gondolom amolyan promo, mint a walking deadnél :)
  • The Protector
    Nem tudom,lehet.......de USA store-on van egy free to play szekció ahol lehet ezeket tölteni.DC-t estére nyomjátok be letöltések közé mert 16GB és nagyon lassan jön le,de ami jó, hogy megszakítható a letöltés.Ha kilépsz akkor legközelebb onnan folytatja.

Crysis3 Betat ki próbálta?Szerintem borzalmas tehnikailag.Laggol,ocsmány,lassú,szaggat.Remélem sok dolgot javítanak.A játék felbontása a 720p-t sem közelíti meg.
  • Vadnokedli
    Ezek eddig is voltak UK on mármint DC biztosan.
  • vegytek
    ha jól emlékszem DC universe uk store-on is elérhető...
  • LeventeV
    Kösz a tippet.
  • The Protector
    Usa store-on vannak ingyenes játékok!DC Universe online,mini gameg,back to the future.Szedjétek őket.
  • Vadnokedli
    Turtle beach
  • chris jericho
    ...és ha nem a sony akkor tudtok mondani jó megbízható headsetet?
  • The Protector
    sajnos a kollegának igaza van.Az olvasó fej ment szarrá benne és azt csak szervízelni lehet.
  • arty
    X X O X

ezt nyomkodd addig, amig végre belátod, hogy szervíz a jóbarátod... :) :P