PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Felgolos
lehet

üdv,ps3 slimet lehet állitva használni? mert nem férek el 😄

De pl dirt 3-at nézted már? Ahhoz, hogy rezegjen a játéknak kell feliserni vagy beállítod hogy mondjuk azt csinálja az x mintha nyomnád az elõrét?
greyfox
Én xbox 360 controllert emulálok motionjoyyal, és azt a játékok 90%-a támogatja, rezgéssel együtt.

Steam: greyfox

Valaki használja a ps3 joy-t pc-n? Pl dirt 3at akartam megnézni, be is állítgattam a dolgokat, de a rezgést nem tudom hogy kell. Motionjoy-ba beállítom milyen gombra mit adjon, de gondolom a dirt-nek kellene felismernie controllerként hogy rezegjen. Ezt el lehet érni? Tapasztalatok esetleg?
Bandi 18
Még az én PS3-am is eladó. Ha esetleg valakit érdekelne
Itt licitálhat rá

Itt a The Last of Us friss elõzetese !

oneal1
van egy eladó fight night 4 játékom 2500 ft ért vihetõ.
hibátlan!

!Forza Ferrari!

TothLaci
Kipróbáltam egy újabb játékot a PlayStation 3-on, aminek a neve az: Szedd szét Te is a playstationod, aztán rakd össze úgy, hogy mûködjön.
Kissé nem tetszett, hogy hallom a PS-em ventilátorát, habár zenehallgatás közben... nem egy hajtómû. Úgy gondoltam, a hûtõpasztázás segíteni fog.
Itt is van egy videó róla.
Körülbelül ugyan ezt csináltam, különbség csak annyi, hogy egy több ezer wattos hajszárító is a segítségemre volt, és beesett egy "k.rva .nyád" felkiálltás a végérõl...
Mintha kicsivel nyugodtabb lenne a PS, de lényegében semmi nem változott. xD
Gideon Wieth
Sikerült is megcsinálni :-) Teljesen rendben lejött, I am Alive már megy is. :-) Köszönöm :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Tök egyszerû. Megadod a bankkártyaszámod + kéri a hátsó 3 számot is, vannak összegek amennyit fel lehet tölteni, feltöltõd, és már jön is a cucc. Asszem amikor megadod a számod akkor levon valami piti összeget, de azt visszakapod. Nekem az amerikai teljesen biztonságos volt, amikor ment a kártyám, de valszeg annyira biztonságos mint bármely komolyabb oldal a neten.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

shaddam
A demó alapján súrolja a közepes játék vonalát alulról.No nem mintha gázabb lenne mint a mostani militarista lövöldék, csak egyszerûen annyira szürke(igen még annál is)...A menüben szól a rednekk amerikai himnusz meg fújja a szél a tépett lobogót.Aztán ha jön a tps rész sírva fakad az ember.Hát ja...
Pedig a homok betemette dubai egy jó alapötlet lenne.

Magyar store:a journeyt vettem, beírtam amiket kérdezett, aztán toltam az uk accomon.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Gideon Wieth
Szép jó estét!

De régen jártam erre. Most is épp a segítségeteket szeretném kérni, mint azt már oly sokszor 😄

Szóval, megjelent ugye az I am alive 4500 pénz, aminek a demója nagyon bejött és kint van a SLY trilogy részenként pontom 1350 pénzért, ha jól rémlik. Na most szeretném ezt a két címet holnap reggel magaménak tudni. A kérdésem, ami most jön a következõ. Csináltam magamnak egy magyar storte-t ugye, ahol tudok magyar bankkártyával (otp-s mastercard) fizetni. Mit hogyan? Kell valami feltöltés majd reggel elõször, mint mondjuk paypal esetén? Vagy csak simán rámegyek majd a game-re lesz valami BUY ikon, vagy csak a Downloadra átnyom és akkor ott megadom a bankkártyám számát, és helószia már le is vonódott a pénz és tölthetem a játékot???

Mennyire biztonságos ez ? Nem fog többet levonni, vagy hasonló??

Elõre is köszönöm a segítséget :-)

Am én a GR: Future soldiert szedtem le nem rég, az se rossz játék 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

The Protector
Tessék szedni a spec ops the line demo-t a store-ról.nekem bejön

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Lehet, hogy az accountod nemzetisége nem megfelelõ a verzióhoz.
Vadnokedli
Driver SF külön nem vihetõ?

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Bandi 18
Sziasztok

Ha esetleg érdekel valakit:
Eladó PS3 gépem játékokkal együtt:
- PS3 320 slim (1 éves) jár hozzá minden kábel, plusz egy joy
- Játékok: NFS Pro Street, NFS The Run, Burnout Pradise city, Guitar Hero 6 + gitár, Yakuza 4 Sonic Generations, Naruto Ultimate Ninja Storm2, GT5, Final Fantasy XIII, Driver SF, Ratchet and Clank Tools of Destruction és Crack in Time
Egyben 90.000-et szeretnék érte kapni. De a gép is eladó külön. Ajánlatok privátban.

Minden megkímélt és karcmentes.

köszi!
Hát persze ! Egy rész melegebb is lett az idõjárás, másrészt meg egy ilyen címnél installáció híján olvasnia és dolgoznia kell rendesen.
Totti5
Nem😊 fõleg FAT gépnél, de a Slim is rázendít néha.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Yoda001
kikellene takarítani a PS-t 😊

http://9gag.com/gag/5135249

TothLaci
Szerintetek normális, hogy PlayStation 3 Uncharted 3 közben úgy zúg, mint egy erõsebb hajszárító?
kozso
Mármint PC-n?

MotioninJoy

How to use a PS3 Controller on a PC

Ne feledd! Noé bárkáját amatőrök építették, míg a Titanicot profik! psn: Kozsi_DE

ps3 kart sehogy sem lehet géphez használni?
Vadnokedli
jatekaim.hu-n néha vanak eredeti kontrollerek 8k ért.

Bil Ur Sag
Na hazaértem melóból. Semmi gond. Egy próbát megér, ha pedig nem jön össze akkor valószínû új kontroller lesz a dologból. Mindenesetre köszönöm.

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

Vadnokedli
Ez csak egy ötlet, nem olvastam utána, semmi ilyen, (nekem ilyen nem volt még kop-kop-kop).

Bil Ur Sag
Ohóó! Köszönöm a választ. Hazamegyek kipróbálom 😉

Vadnokedli
Újra párosítás? Vedd ki a párosításból(vagy tudja a rák hol mit hogy, és párosítsd újra manuálisan. Hátha.)

Bil Ur Sag
Akkor amint látom ez a nap nem csak nekem telik el bosszankodások közepette. Sajnos a problémádra nem tudom a választ nekem nem volt ilyesmi a gépemmel, viszont délután óta van hogy a rezgõ funkció nem kapcsol ki a kontrolleremnél. Elkezd rezegni és amíg rá nem kötöm a vezetékre, abba sem hagyja. Persze közben semmit sem lehet csinálni. Olyan mintha beakadna...
Lehet meghalt a kontroller? 😞

TDC Geronimo
Gyors kérdés. Most megpróbáltam bekapcsolni gépet kontrollerrel. Elkezdett villogni a 4 led rajta, bekapcsolt a gép, utána egybõl ki és most már a piros készenléti led se világít a gépen. Pár perc múlva elmúlt a kontrolleren a villogás, bekapcsoltam gépet most világít a piros led, de ha megint bekapcsolom, akkor simán kikapcsol és elalszik a led megint :/

Volt már valakinek hasonló?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Bil Ur Sag
Köszönöm a választ.

Új accountal szerezheted meg újra õket törlésre úgy tom nincs lehetõség!

Bil Ur Sag
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. Tudom törölni a ps3 trophy menüjében a trophykat? Lenne egy játék amiben megint szívesen összegyûjtögetném õket. Próbáltam törölni mindent, mentett állásokat stb, de a trophy résznél delete lehetõséget nem ajánl fel a gép. Elõre is köszönöm. Amúgy a szóban forgó játék a legelsõ uncharted lenne.

Valóban bárki írhat a PS4-rõl, mert elkerülhetetlen az érkezése, de az idei E3-on inkább egy új PS3 modellt prognosztizálnék. Mivel már egy éve nem jött ki új spec és a tendencia is azt diktálja, hogy a kifutó gépeinek a Sony szokott adni egy kis friss lendületet. A PS One 2000-ben jött ki, a 90K-es PS2 meg 2007-ben, így a PS3-ból is várható egy új revízió, feltehetõen 28nm-es csíkszélességû Cellel és GPU-val, ami egy lapkán lenne, kisebb fogyasztással, hõtermeléssel és mérettel. Na meg persze 200$-os árcédulával. Pár amcsi bolt már most szórja ki a régi gépeket dömping áron.
The Protector
változtass a modorodon picit mert nagyon nyers vagy és néha belekötésnek bunkóságnak tûnik az amit nem is annak szánsz!

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

bpeti72
Ez egy nagy semmi. Ilyent bárki írhat.

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

Sziasztok!

Van arra lehetõség, hogy egy Sony VAIO laptop-on játszunk a GT5 B-spec-el?
A laptop-on odáig eljutottal, hogy látom a PS3 menüjét, de ha indtani akarom azt nem engedi. 😞

köszi
p

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

hali. megvettem a fifa12-t tegnap, viszont nemsikerul megcsinalni a multit... ea id-t elvileg megcsinaltam hozza, viszont mikor a kodot beirom, nem fogadja el. no longerszarsagot ir ki. a game eredeti zsir uj, en huztam le a foliat rolla. valaki tudna nekem vmi okossagot? koszi
Yoda001
"azt állítják", "Elemzésüket iparági forrásokra alapozzák"... oké, még azt is megjósolták hogy milyen darabszámban megy majd a Wii U... azért köszönjük 😊

http://9gag.com/gag/5135249

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

shaddam
Szvsz inkább a f2p szarok tolják a digitális agymenés szekerét. Az meg szerencsére nem éppen konzolon tombol.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

The Protector
Meglestem.Nekem tetszik,de nem annyira h mondjuk h teljes áron megvegyem.

Ha valakit érint...Dragon's Dogma demo már az usa storeon letölthetõ
üdv elég rég ps -eztem most felmentem store-ra és látom ft-ba vannak megadva a játékok,akkor most tudok már innen vásárolni hitel kártyával? bocs ha hülye a kérdés de láma vagyok ehez.

A Steam féle digitális értékesítés tetszik. Van pár játékom ezen módon és tetszik.

PS3 -nál viszont szeretem a kézzel fogható verziót...
The Protector
MÍg lesznek olyan emberkék akinek az érték(ilyenben) kézzel fogható addig lesz lemez is.Nekem nagyon sokat jelent az h foghatom a kezembe a tokot,levenni róla a fóliát meg hasonló dolgok.Számomra a digitális értékesítés értéktelen.Mellesleg relatíve drágák a digitális címek ahoz képest h nincsen felhasznált anyag és közbensõ költségek,gondolok itt magára a dvd,blu-ray-ra amire kiírják,maga a tok és a papírok.Ez eddig mind kis költség azonban erre még rájön az üzletek haszna,forgalmazási díj és hasonlók.Biztos van még sok sok költség de ennyire nem értek hozzá.Szóval nekem kell a tok és a lemez mindaddig míg ez örömet tud nyújtani vagy lesz akkor árkülönbözet a digitális és a sima kiadás közt.

#81067 Én komolyan kérdeztem.

+ 2 emberke is letöltheti a gépére.
Collectors edition nem mérvadó egyébként meg tovább lehet vinni, ha mondjuk ps4-re kijön a killzone 4 akkor letöltöd a CE verziót ami mondjuk tartalmazza külön a játék zenéjét, készítését stb. Ami meg fizikai dolog azt akár postán is küldhetik.
Fémdoboz nem lesz, puff. Ennyi.

Totti :
2 év múlva visszatérünk erre. Te azt gondolod marad a lemez én azt, hogy a letöltés a jövõ.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Az igaz, hogy drágább. Most a PS Store-ban a Fifa '12, Battlefield 3 külön-külön 69,99€. A Fifa '12 máshonnan rendelve 46€ (szállítással). Ennek ellenére kevesebb idõ, amíg a játék eljut hozzád, vannak demok, trailerek és néhány régebbi játék (FarCry2) pl. 19,99€-ért. És késõbb biztos lesznek olyan árakért játékok, amikor már ugyanazért az árért letöltheted közvetlen a gépre, minthogy megrendeled és kiküldik postán.