89387
PlayStation3
-
#23494 de készül ilyen theme is!!
-
#23493 külföldi oldalról rendelve házhoz: game.co.uk, shopto.net (írtam nekik emailt hogy kérem a regem törlését de nem törölték szal majd eccer lehet bepróbálom, előbbi tuti, nemsokára)
gametrailers fórumok, ps3, ps3 témák (legfelül) -
Foxhound1980 #23492 -
Foxhound1980 #23491 Köszi mindenkinek a beszámolót.
Jó lesz ez gyerekek!
Holnap délelött bepróbálom. -
#23490 Témákat hol lehet leszedni?:) ert storen van 3 de azok szerintem csúnyák..vagy csak az a 3 van?
Uncharted: Hát ez nagyon jó!!!:) kiváncsi voltam a célzást hogy oldák meg de ezzel a fedezékbe vonulással tökéletesen lehet lőni:) lehet beszerzem majd:)
melyik boltokban szoktak a legolcsobban ps3 gémek lenni? -
#23489 -
#23488 Csak kicsit egyhangú.
Az lenne a király ha egy menüpontnál egy piri led 2. nál már kettő a 3. 3 a 4. 4:D -
#23487 Lol:D -
#23486 megéri az 576 akció, ha van még gép, ha nincs, buktad egy életre.
apropó, vicces kedvű témázgatók :P
-
#23485 Most vagy nem frissítették az oldalt vagy nem tom de 40gb-s ára
94990 Ft. -
0ckH4M #23484 Szerintetek megéri az az akció, ami az 576-ban van, és a ps3 mellé adnak +1 kontrollert, motorstormot, meg Resistance-ot? -
#23483 60-ast ofc :) (amikor én vettem a gépet még nem volt 40es) Semmi gond nincs velük. -
#23482 40-es? egyébként rendesek? meg minden? :D -
#23481 Ott vettem én is a gépemet :) -
Balli #23480 Uncharted: egyszeruen kesz vagyok szavakat nem talalok, most vittem negyedjere vegig a demot...
A hangok pokolo jo, a grafika egyszeruen gyonyoru, nekem pont az elenk szinei miatt tetszik es az hogy el a taj. Az iranyitas amitol feltem szerintem nagyszeruen el lett talalva mind a celzas, kombo, kamera mozgatas, ugralas, fedezekbe vonulas nagyon profi. Remeljuk a fullba azert lesz csak szimplan maszkalos resz is, nem mindig ez a lovoldozes.
En pont az elozetesek alapjan nem volt elajulva csak most, tehat johet ez is az AC melle
Nem ertem Ratchettel miert hasonlitgatjatok, az teljesen mas kategoria. Utobbi demojat egyebkent egyszer vittem vegig az eleg is volt, nekem valahogyan nem jott be ez a megyek ugralok jonnek a szornyek nyomom az utes loves gombot ossze vissza de kozben alig latok valamint csak halnak ki a szornyek korulottem. Egy tok eszement szagoldozassal vittem vegig a demot, semmi taktika csak elore-elore es nyomni az utesgombot -
#23479 valahol a kontroller opciói közt rezgést ki-be lehet kapcsolgatni -
#23478 9. ker [konzolstudió] -
#23477 Kicsit át kellet állítanom a settingsben a beállításokat, de aztán elindult az Uncharted 1080p-ben!
Hát eszméletlen jól néz ki, tényleg jobban mint pár éve a megjelent prerend video! Viszont elég rendesen megjelent a V-sync hiba. Amire én monnyuk nem vagyok annyira érzékeny mintha visszaesne a megjelenítés sebessége. -
#23476 Elküldenéd privibe hogy hol van e a bolt? -
#23475 honnan tudtad? amugy van egy hely ahol már "csak" 90, azt akarom... -
#23474 de nem vetted meg gondolom -
#23473 na megnéztem mm-ben 110 a 40es xD -
simirizsa #23472 AZt :D -
SlickAdam #23471 Szóval asszondod, hogy beszéljem rá a húgomat, hogy vegye meg az AC-t? -
simirizsa #23470 Nékem MH cím elvan döntve bátyám meg veszi ezt én meg AC :D -
#23469 Uncharted: szuper hogy a srácok a tengerentúlon megoldották hogy mi is játszhassunk vele, a demó alapján csak jókat tudok mondani, tökéletes lenyűgöző grafika, klassz irányítás, mozifilm szerű játékmenet. Egy leendő vásárlót tuti elkönyvelhetnek a személyemben, ratchet után ez lesz a decemberi ajándékom!
Kíváncsian várom egyébként, hogy a HL2 orange box PS3 átirata vajon milyen lesz, elképzelhető hogy rávernek grafikában az x360-ra?
-
#23468 Nekem bejott, persze lehetne minden fuvel-faval interakcioba kerulni, de ez egy lovoldozos laracroftos szeru eleg linearis kalandjatek.
A garafikat nehol nagyon utosre csinaltak, es a harc is jol sikerult. A Ratchet-ben -ha mar szoba kerult- rengeteg minden van (pl valaszthato szkinek, meg ilyesmi) ami nagyban megnoveli az ujrajatszast, ha itt is lesznek ilyen megnyithato bonuszok, akkor ennek is ott lesz a helye a polcomon!:)))
Engem mostanaban nem zavar ha nem veresen komoly, szimulator szeru egy jatek, es az Uncharted alkotoi ki is jelentettek, hogy gyak a fellelheto osszes ponyvat egybegyurtak ebben a temakorben, es a texturak is rajzoltak, nem pedig fenykepek utan keszultak, innen a kicsit tulszines grafika, szal a kozhelyszeruseg es a csicsassag direkt van benne, de ettol meg lehet jo - lasd Ponyvaregeny. -
#23467 annyira nem könnyű, ne easy-be rakd -
SlickAdam #23466 Sztem hülyeség Ratchet-hoz hasonlítani az Uncharted-et, mert teljesen más kategória! Sztem amúgy ez a demó nagyon állat, grafika igenis über alles! Mutassatok szebbet, na!:D -
Deadman #23465 Unchartedból nekem kicsit a kihivás hiányzott a demóban, túl könnyű. -
Nagy01 #23464 Ki volt a Sony Centrum motorstormos versenyén?:D -
#23463 pedig a lair nekem tetszik és überalles :D -
#23462 Megint olyan érzésem van mint mikor a Lair elött is spanoltátok egymást , mert mindenből csak az überalles a jó . Most is lesz pofáraesés szerintem , mert amire igy készültök azok a játékok eddig nem nagyon futottak be. -
#23461 Nem akartam Ratchetet belevonni , mert eléggé cartoon kategoria ,de igy gondolom én is , ha az 9.5 , akkor ez 9 nél nem több! -
#23460 karaktereken levő árnyékok is valami fenomenálisak! -
#23459 Meg ha meglőttem a lábán az embert akkor megroggyant és elesett, ha a testén találod el akkor is jól érezni a lövedék erejét a becsapódáskor. -
#23458 Én azt mondom igy láttatlanban, meg merem kockáztatni hogy AC ütni fogja a grafika szinvonalát. Texturák élesnek mondhatók, szépek is, de egy kicsit tul van inspirálva az összhatás.Az meg hogy minden mozog, itt is kicsit többet vártam. Aljnövényzet(pár kupac fűszál ami kiáll a talajbol) +fák lombjai , néha a szellő átfuj 1-2 pár falevelet + vetett árnyékok mozgásban vannak. Amikor átugrasz egy kőfal maradványra, onnan a helyi madárlakosság elillan . Apró vsync is ott figyel . Ennyi.
Én annyira nem vágódtam hanyatt ilyen téren Unchartedtöl, leirások alapján sokkal de sokkal többre számitottam! Über allesnak nem mondanám semmiképpen. Inkább csak szép. -
#23457 Elég rövid a demo, ahoz képest, hogy 1,2giga vagy mennyi volt. Gondolom nem csak dzsungelből áll majd a sziget, mert a méreteit tekintve azért elfér rajta pár dolog (katonai tábor, romtemplomok, földalatti részek). A grafikát én is valahogy jobbnak láttam a képeken, de egyáltalán nem rossz. És a harc is valóban jól kezelhető. Pl. fogást válthatsz a fegyveren, hogy jobban takarjon a fedezék. -
#23456 olyan unreal 3 feeling, víz kicsit higanyszerű, de pl tetszett, hogy ha térdig mész be a vízbe csak addig leszel vizes.
grafika olyan átlagon felüli, de nem über alles -> ha a rachet ma 2007-ben 9.5 akkor az uncharted erős 9-es. azért DTS 5.1-ben karcolnak a hangok, higgyétek el :)
ja, sziklák is csillognak erősen, de jó. kár hogy kisebb darabokat a romokból nem lehet lepattintani a lövöldözés során. a lövölde amúgy tetszett, ellenfelek elhajolnak, helyezkednek, kombót is sikerült közelharcban kicsikarni.
gyógyulás magától megy, sokat sebeznek fekete-fehér lesz a kép, de ha elbújsz visszaszínesedik. mozgás szép!
ennyiből még nem mondanék véleményt, de pl amitől tartottam hogy szétesik a kép, bár a kép felső részén nagyobb helyeken látható, egyáltalán nem zavaró! ennek nagyon örültem, jók a beszólások, laza hangulat, élvezetes játékmenet. ügyességi rész még lehetne, de teljesben lesz szóval.. majd kiderül -
Elveon #23455 Motorstorm!