89387
PlayStation3
  • Nexxuss
    Crysishoz csatlakozom. Láttam élőben. Kurva szép meg minden. Télleg az egyik legszebb a piacon. De nem kapok tőle azért szívinfarktust...
  • Foxhound1980
    Persze, hát az egy baromság volt.
  • Jimanszky
    Most szedem Pc-re:))
    Figyi,megírnád honnan rendelted a FragFX-et?Mindenképp venni akarok egyet!!
  • Smuge
    Nekem csak azzal van bajom hogy minden évben kidobnak valami szemetet mintha ezen mulna minden. Nem fogják fel hogy jó játékhoz idő kell, csak dollárjelek pörögnek a szemük elött. Sajnálom ezt a hozzáállást, pedig igen jokat tudnának csinálni, sőt mostmár télleg nem foghatják arra hogy nehéz portolni , egyszerüen szarnak az egészre és hülyének néznek mindenkit, sok ember be is kajálja rendesen . Egyre több ember már a minőségre megy rá, ami nem is csoda. Sürgősen körbe kéne nézni maguk körül mert ez édeskevés. Ez a Crysis is,iszonyat nagy parasztvakitás. Ebbe már bele se merek kezdeni..
  • NEXUS6
    Én úgy ki voltam akadva, amikor az EA-s skacok elkezdtek nyilatkozni arról, hogy szerintük 10 éven belül 1 platform lesz, meg hogy nehogymár 10 platformra kelljen fejleszteniük, meg ilyenek.

Szerintem ez baromság, pl. nem azért mert a Nintendo-t védeni akarom, de a Nintendo hardverei meg a progiai tökre összetartoznak. Egy Ps3 szintű gépen, marha szarul mutatnának az olyan gyerekes, helyenként lepusztult retro grafikával megáldott játékok (lásd MySims), amik Wii-re jönnek ki. Tök aranyos meg minden, de ha csak az LBP-vel kéne versenyezniük, már elvéreznének. De ez nem lenne jó! Mert a Nintendo fanoknak is meg kell adni a napi betevőt. És egy közös platformon nem lehetne úgy értékelni egy játékot, hogy alapvetően 3 pont, de természetesen a Nintendo fanoknak ez 9.
  • NEXUS6
    8 az tökéletes, még a macskáknak is be tudok ugrani kaját venni!;)))

Köszi a jókívánságot, mintát veszünk a moszkvatéri valóvilágból!;)
  • NEXUS6
    Na ja. Sajna az autós progi igényeimet én is a Motorstormmal, meg a GT5P demoval elégítem ki, és ugye bármennyire is jó progik ezek, de sajna ez elég soványka felhozatal.

Persze vannnak a multiplatformok, de kösz inkább nem kérek belőlük. Még ott van a Sega Rally, amit jobb hijján elfogadnék. Nem a legszebb, meg legjobb, de legalább nem úgy mozognak a kocsik, mintha mecsboxok lennének, vagy jetski, vagy akármi más.
  • Foxhound1980
    thx :D
  • baggins
    Ja, és jó kocsmázást mindkettőtöknek. :D
  • Foxhound1980
    Igen. És tisztán látszik, hogy már egyszinten vannak a devek a gépeket illetően. Pici cégnél még eltudom fogadni, nem mindegy milyen a háttér és, hogy miylen a támogatás a Sony felől. De látod az EA-nél meg visszaüt a tipikus multi betegség, olyan nagyok vagyunk, és olyan a nevünk, hogy a sz@rt is eladjuk. És el is adják...
  • HAF Rigel
    Én úgy vagyok vele , hogy nem is néztem meg need for speed részeket , mert pénzt már régen nem érnek , sajna az EA nem foglalkozik a rendes portal. Majd megnézem pc aztán kalap kabát , várom a prologot .

ui: Behaltam a COD4 sniperes részén. mindenkinek kötelező darab .
  • baggins
    Legyen akkor 8, oké? Melózok kicsit tovább. Ha nem jön össze valami miatt, dobj egy üzenetet a PS3-on. :)
  • Foxhound1980
    Egyébként olvasgattam tapasztalatokat és az jött le, hogy 1 nappal elöbb küldik mint a bolti megjelenés. Szóval csüt lesz az feladva szerintem.
  • NEXUS6
    Hát az EA-nak igen csak fel kéne kötnie a felkötnivalót, mert az összes többi cég már beelőzte őket. Már nem divat arra hívatkozni, hogy a PS3 hardvere túl igényes a progizókkal szemben.

A különböző NBA játékok demóit hasonlítottam össze a multkor. Az EA játéka volt a legrosszabb, nem csak grafikában, de játékmenetben is!!!
  • Foxhound1980
    Uhh.. hát már nem emlékszem. Asszem ott marad de az frissül majd, irja mikor vonták le a pénzt, mikor csomagolták be, és mikor adták fel.
  • Foxhound1980
  • Foxhound1980
    Én is. Csak egy tipikus példa: -Miért vettél PS3-mat? - GT, MGS4, Killzone, FF, Uncharted, GTA, Resi. (pl ezek mindegyike system seller de csak egy kapható rövidesen) Érted...
    Tehát szerencsétlen usernak hiába mondod/mondom sz@rd le az NFS-t, ott a GT. Nem, a GT nincs ott és még nagyon sokáig nem lesz. És ezért kénytelen foglalkozni az NFS-el, még ha gány is mert más alternativa nincs. Jah bocs van: Juiced 2 amit és spec a gémer társadalom elleni ismételt merényletnek tartok
  • Nexxuss
    ööö kérdés. Aki rendelt a gameről és már megkapta. Annak az Orders alatt ott maradt a rendelése vagy eltűnt? Vagy ha ott van mi van hozzát írva?
  • NEXUS6
    Hú, akkor szerintem még éppen Foxxal fogunk kocsmázni!;)))

Kicsit később nem lehetne? 7-1/2 8?
  • NEXUS6
    Hát ha így nézzük akkor a sakk sem egy nagy játék, nem igaz? Aztán hányan bele vannak buzlva még is, arról nem is beszélve, hogy még világbajnokságot is rendeznek belőle!;)))

Szal ez olyan mint a sakk (csak kicsit bonyolultabb;))), csak kevesebb mezővel, több fajta "bábuval", több fajta akcióval, és sokkal látványosabban kivitelezve, mint a legcsicsásab sakk progi.

Nincs két egyforma meccs!!!
  • baggins
    Mi sem természetesebb! Este 6kor megfelel?
  • Smuge
    Öszintén bevallom , én nyugotan várok arra a 700 autora :D
  • NEXUS6
    Persze, angol nyelvű az egész, csak adtak hozzá egy francia használati utasítást is.
    21400 volt személyes átvétellel, kamerával, álvánnyal, mindennel, de a müanyagfóliás, nem a papir dobozos verzió.

Szerintem nagyon jó kis játék, erősen kell filózni a megoldásokon, a gép mindíg előhoz a leggyengébb kártyákból is valami újat, szal rengeteget lehet tőle tanulni. Igaz, hogy ezért aztán elpics@zza az embert rendesen.;)))

Ha érdekel, akkor küldöm a privit, hogy kivel kéne felvenni a kapcsolatot.
  • Foxhound1980
    Egyébként a Pro Street a játszhatóságon bukik el, nagyon elb@szták szvsz.
  • Nexxuss
    kőne egy Lego Star Warst rendelni...
  • Foxhound1980
    Igen, ami 2008 végén talán realizálódik is...
  • Smuge
    Mit akarsz te NFS-el? Alapbol szar innentöl lehet bármilyen.
    Hallkan jegyzem meg van nekünk egy Gran Turismo nevü sufnijátékunk ;)
  • Foxhound1980
    Ebayen 3busytól olcsóbban kijössz.
    KATT
  • Noitulover
    Elgondolkoztam már rajta néhányszor hogy megvegyem de igazából még nem "győzőtt meg"
    A játékban az nyer akinek előbb lesz 5 területe (5 lénnyel gondolom) vagy valami hasonló ha jól tudom . Ha igy van ,ez elég gyengének tűnik legalábbis ha nincs más játék mód

más: AC odaverős lesz de kiábrándító is ha tényleg ennyire ostoba az ellenfél ai
  • Foxhound1980
    Megnézem én is.
  • Nexxuss
    mennyi egy kanadai dollár??
  • Foxhound1980
    Nem, illetve annak is nevezhetnénk de állóképen is azonnal kiütközik a külömbség. Látványosan sz@rabb, homályosak a texturák, rosszabb a fps, füsteffekt megnyírbálva.
  • Nexxuss
    ja nem. kevertem. hmmm akkor küldenek ide? Regelek is gyorsan.
  • Nexxuss
    sanszos. De ők nem cska átutalást fogadnak el? mert az nemjúú.
  • NEXUS6
    Ez nem csak valami elmosás effekt? Nekem annak tűnik. Mostanában mindent orrba szájba bloomolnak, aztán úgy néz ki minden, amilyennek akkor látja a világot az ember, mint amikor reggel másnaposan, csipás szemmel felkel. Egyesek szerint ettől realisztikusabb a dolog;)
    Ahol túl sokat alkalmazzák az nálam nem bejövős: Skate, DiRT, Timeshift.

De ugyan így a dolgok szétshaderezése is. Primitív pálya meg objektek, de ízléstelenül szétshaderezik az egészet, hogy valamit javítsanak a dolgokon pl. The Darkness.

Érdekes az AC-nál is van mindkét effektből bőven, és valahogy mégiscsak összeáll a kép, hát hiába ez a tehetség!!!;)
  • feki25
    Talán www.videogamesplus.ca oldalra gondolsz?
  • Rena11
    ha van benne angol akkor az engem már érdekelne is hogyan lehete vele felvenni a kapcsolatot vagy nekem rajtad keresztül is jó ár fügvényében kellene is
  • Jimanszky
    Sorry,9,2 az értékelés összességében!
  • tibitoth
    hath ez nem a ps3 hibaja hanem a fejlesztok szegyene h csak sz@rabbat tudnak csinalni jobb gepen. ennyit az EA-rol.
  • NEXUS6
    Egy haverom szedi össze, hogy kinek mi kell, és nagyobb tételben rendel. Asszem az EoJ-t Kanadából hozatta, mert francia, meg angol nyelvű kéziutasítás volt benne.