89387
PlayStation3
-
Foxhound1980 #24133 Pontosan erről van szó. Játékot a pontok alapján nem lehet, nem szabad választani. Ezen az alapon az ember sok kellems stuffról maradna le, vagy épp venné a sz@rt :D ( lásd Paper Mario Wii, ami 2napig őrület volt nálam, aztán teljes kifulladás és max 6-ot ér a végére) -
Foxhound1980 #24132 Értem a rétegjátékelméletedet csak a következő a bibi a Lairre kivetitve:
Shadows Of Colossus (rétegjátékok egyik mintapéldánya), messze populárisabb a Lair nála.
92%-os az átlaga
KATT
Ergó hiába kibaxott rétegjáték, meg egy anyagi bukta is talán (asszem talán nullszaldós lett) Iszonyat rendban van technikailag, és talán mondhatom azt minden téren. Ezzel szemben a Lair egy pofáncsapás. Félkész, gyermeteg hibákkal, az analógkaros irányitás teljes hiányával (ami miatt nem egy user itt is leirta a gémet), megnevettető grafikai glitchekkel. Tehát nem tudom rá azt mondani, hogy ez egy tök jó gém és minimum 7 pont még ha bele is vagyok buzulva mert látom a tényeket a szemem elött.
A szakma meg hellyel-közzel átlagolva!!! csak úgy pontoz mint egy átlag gémer. Meglehet nézni: K&L kapja szépen a 6-7 pontokat, annyit is ér. Uncharted 9-10, Ratchet 8-9, Bioshock 9-10, AC 7-9 átlagban 8. Tehát ha az átlagot nézem nincs kiugró külömbözet az User pontok és a szakma közt.
Én azt mondom, hogy egy játék értékelését ha követni akarjuk ne 1-2 lap pontszáma alapján vonjuk le hanem van legalább 10 prominens magazin azt lehet átlagolni és kb annyi a gém. Az már megint más kérdés ha valaki egy címbe belevan őrülve qrvára nem fogja érdekelni, hogy melyik lap mennyit ad rá, úgyis megveszi és rettentő jól fog vele szórakozni csak itt ugye nem árt ha az ember obejktív tud maradni. Talán Emthor irta ma reggel viccesen: "a játéknak jónak kell lennie mert pénzt adtam érte" (bocs Em ha nem szó szerint idéztlek már nem olvasok vissza) És ha ez még csak viccnek is lett szánva van benne valami... Ezt tudod hány helyen kilehet olvasni a postokból? Sokban. -
#24131 -
Rena11 #24130 nem tök mind1 hogy pontoznak? én sosem az alapján választok
ha nem tetszik valami az nám változtat azon ki mit mond róla
vagy ti amikor filmet néztek akkor a kritikusokat veszitek alapul? -
#24129 Úúú itt még mindig az összeesküvés elmélet megy? Tökjó :D -
#24128 Én annyiban látom a probléma feloldását, hogy a pontozásnak nem csak olyan olvasata van, hogy valami elvont módon egy skálán helyezzük el a játékot, hanem hogy 10 vásárlóból, hány tudott vele játszani, hánynak teccett. Namármost ugye a vásárló eleve dönt, hiszen a rétegjátékokat is megveszik, csak nem annyian, mint egy system-seller jellegű progit.
Ha a Lairt rétegjátéknak tekíntjük és azt nézzük, hogy azok közül akik megvették, hányan találták élvezetesnek, akkor távolról sem olyan rossz a dolog.
Az a gáz, hogy a dolgok keverednek a tesztelők fejében is, a játékkal megcélzott/megcélozható réteget keverik, a teljes piaccal, a játék valódi értékét meg keverik a játék sikerével, a piacon realizálható eladásokkal. Ahelyett, hogy a játékot, mint alkotást próbálnák értékelni, a játékot mint a piacon eladható terméket értékelik. De ez nem az ő dolguk! Másrészt nem is minden játéknál mérnek így!
Szal, a Lair rossz játék? Távolról sem! 7 pont-ot ér minimum.
A lair potenciálisan alkalmas arra, hogy sikeres legyen, hogy system-seller váljék belőle? Sajnos nem, mert bizonyos tekíntetben rétegjáték, ugyan úgy ahogy egy kosaras, vagy amerikai focis cucc!
Becsapás 7 pontot ráírni? Ha pl. a Superpaper Mariora, amiért legalább annyian nem rajonganak, mint ahányan igen, 9 pontot adnak, akkor nem az. -
Foxhound1980 #24127 Lehet szidni a sajtót rengeteg mindenért de ha egy stuff minehol sz@r értékelést kap az valószinű az is. A Lair egy kényes kérdés mert a PS fanoknak az egy must have exklúzív címnek lett beharangozva, és mire kézhez kaptuk jó indulattal is csak egy közepes produktum lett ami helyenként ugyan villant de a nagy egészet nézve félkész, bugos, hiányos. Ezt a vérfanboyok gyomra nem vette be, és tüzzel vassal kiálltak a játék mellett miközben egy oltári bukta lett a stuff, max 6-7 pont, és ez is csak azoknak akinek nem okozott gondot az only motion sens. Akiknek problémát okozott azoknak gyakolatilag játszhatatlan volt a játék, ergó nemhogy 5-öt de még 2-t sem ér. Látszik, hogy a Factor 5 maga sem tudja mit akart ezzel a játékkal, pontosabban az látszik de amit akartak nem tudták megvalósitani. Természetesen az a 4.5 Gamespot illetve az a 4.9-es IGN értékelés is elég vicces lett de minekután a Sony fizetett magazinjai sem adtak rá 6 pontnál többet (sőt a nagyja 5 KATT ) le lehet vonni a konzekvenciát... -
#24126 ma vagy holnap megkapod nyugi...amugy ha nem talál meg a postás akkor cetlit hagy -
#24125 2007.11.11.-én adta fel postára a game.co.uk a ratchet-et nekem, mikor kezdjek el izgulni hogy lenyúlta valaki útközben? :)
Jó lenne már játszani vele nagyon! Egyáltalán ajánlott cetli lesz bedobva és irány a posta este felé? -
#24124 bocs, negatív* -
#24123 Ez sajna így van. Kiszámíthatatlan, hogy ki éppen mit szedett be.. :) A "nagy oldalaknál", külföldön, meg néha nem árt egy negítv cikk, amikor máshol csak pozitívak vannak. Flame = látogatottság. :P -
#24122 Amilyen keresztes hadjáratot vívtak a játékosok ellen a tiztelt szagírók a Lair esetében, azóta én már semmin nem csodálxom. Itt most nem is annyira a kisebb oldalakra gondolok, mert érdekes módon ott tök reálisnak találom a leírásokat (Baggins rulez!;), hanem ahogy írod a "nagy" oldalaknál, megy a sznobkodás.
Nemtom mi van, de minden hónapban jön egy játék, amiről ezek a lükék össze vissza irogatnak. És ugye lehet, hogy más esetében is ezt csinálják, de egy Nindzsrobotok támadása az űrből V. esetében ez nem olyan feltűnő, mert rétegjáték. -
Foxhound1980 #24121 Semennyire. Itthon szinte soha nem tudják tartani a naprapontos megjelenéseket. -
Noitulover #24120 uberktől rendeltem AC-t (tegnap elött) de még nem szóltak ,hogy mivan. Egyébként a nov 16 mennyire tuti mármint megérkezés szempontból? -
#24119 Aztafaszta hajam letettem a COD4-en...
Asszonytol meg nem férek a multi részéhez mert ő meg tolja a recsitet (ami szintén elmebeteg lett)
-
#24118 nem véletlen kérdeztem :) -
#24117 :( Franc vinné el. Szóval akkor esélytelen egy R1-es film lejátszása PS-en? >< -
Foxhound1980 #24116 Dettó. A GT-s teszt volt a legjobb. -
Foxhound1980 #24115 -
Foxhound1980 #24114 Filmek régiósok. -
Foxhound1980 #24113 AC IGN AU 8.7 -
#24112 Hali!
Lenne egy kérdésem. PS3-on le tudok játszani egy R1-es régiókódú DVD filmet?? Mert azt tom, hogy a játékok régiófüggetlenek, de a filmekkel mi a helyzet? Azok maradtak only R2-esek?
Előre is köszönöm. -
#24111 oké, egy darabig ez az utolsó assa, de a leghitelesebbnek tűnő
"I been playing for 5 hours now and im kinda far into the game, but still have a long way to go, Graphics are good, gameplay is ok... and framerate is kinda smooth. Getting away from guards was too easy... that kinda made me mad.... and over all i love the game, the freedom. =)
PS3 version btw. My roomate got the 360 version, and the game looks the same graphics and all. when the fighting starts in the game tho. the 360 version does have a little smoother framrate. but nothing big. you guys wont even notice it if your not trying to look for it.
PS: just notice there are less jaggies in PS3 version. me and my roommate look @ the same building right now and you can see alittle bit of jaggies on 360 version."
"its fun, it kinda reminds me of Heavenly Sword, the game is all about countering."
"didnt i just say its not noticeable unless you trying to look for it? trust me the PS3 version has smooth framerate, nothing gonna bother you in that area in either versions. what im trying to say is... the framerate in both are great. does it matter if 360 version has a alittle bit better even tho the Ps3 is still smooth? Nope.
Framrate: Both are great.
Jaggies: Ps3 has less.
pick what you like. im not telling no one to get the PS3 version, because im not a fanboy nor a troll. pick what you like. =)
360: Achievements
PS3: Less Jaggies, smooth Framerate"
"UPDATE: wow. gamespot was right... me and my friend just got into the same battle in both versions where there is about 10-12 guards attacking you and the framerate slowed down on the 360 version.... I guess the framerate is better on the Ps3. Im doing the same battle without no slow downs on my Ps3. =/ kinda feel bad for my roomate."
"this game belongs in everyone next gen Collection just as much as COD4 does." -
#24110 - uncharted 9.1 IGN
- kane & lynch 7.0 IGN -multi jó
- beowolf 4\10 asszem 1UP
- blacksite 6.8 xbox IGN
szal itt a teljes karácsonyi szezon. uncharted game-en 12\09-re van kiírva, addig legalább jön egy fizu még :D haze-t tervezek + rachet-et ha belefér még idénre.
assa-val kapcsolatban maradtam a GT-s rivjúnál, megújítja a műfajt, stb. többiek kiny@lhassák :) -
#24109 srácok, kész káosz, lassan fuck it & go lesz belőle
megy a nagy vita enten assa creed kapcsán. megoszlanak az értékelése, egyik verzió szaggat + tearingel, máik verzió szaggat, stb.
lehúzták a pro streetet. ign lehúzta blacksite-ot, gamepro 4\5öt adott rá. faxom.
kezdem úgy érezni hogy a sok cikkíró review-er nagy sznobok bandájából áll és teljesen elrugaszkodott a földtől, mikor jobbnál jobb stuffokat kap a kezébe, mint egy jó nagy belterjes csapat... és megy a hibakeresés elsősorban, meg az áltudományoskodás meg dobálózás a számokkal, csak arról nem esik kurvára szó, hogy milyen is az anyag, jó-e vele játszani, milyen új élményt ad, stb.
elment ez az egész is a pénz fele, lesz@phatnak, maradnak a fórumok!
fuck it, leléptem :D -
#24108 toy home jön holnapután úgy néz ki, bowling jövő héten -
#24107 kártyakezelésért 100-200 forintot behúzott az otp szerintem, assa creed-óta ennyi tűnt el egyenlegemről, hogy rohadjanak meg, pedig mást nem csináltam azóta... rejtély -
#24106 - uncharted EGM rivjú, 8.5; fejlesztők aszongyák PSU 30%-t használja ki a cucc, meg hogy mekkora jó a ps3 :)
- videókat könyvtárba lehet szedni: mozitrailerekre pl egyenként nyomtok háromszöget, album nevet megadjátok mindegyiknek ugyanazt: movie trailers, utána háromszög bármelyik videón, sort by: album, voi la :) -
#24105 leszarom. úgy RR lesz a 360-on:-) küldök lapátot hogy elássad a nagy fehérséget a kertben -
Foxhound1980 #24104 A lentebbi USA mintájára az EU adatok
- Nintendo DS: 246,562
- Nintendo Wii: 84,373
- Playstation 2: 82,295
- Playstation 3: 72,605
- PSP: 60,284
- Xbox 360: 54,090 -
Foxhound1980 #24103 Haze december 14 EU, már biztos. -
Foxhound1980 #24102 őőő...3 napja nálam van a 360-as back up... -
#24101 remélem meg sem érkezik a héten a Te példányod
aztán tele rakom ezt a kurva topicot doboz fotókkal -
Foxhound1980 #24100 Persze mivel egy rakás sz@r lett. Ennél rosszabb rész még nem is volt. -
Foxhound1980 #24099 Meg érted maga a helyszin a kor és mindez vegyitve ezzel a vr dologgal. Nagyon üt. -
#24098 van isten
megbukott a pro street, 6.8, bocs fanok -
Foxhound1980 #24097 Jólvan örülök , én is csak szombaton tudom elkezdeni mert melóba vok elötte. -
#24096 Becks? pfujjj.:-)
kivételes cucc tuti :) Milyen már hogy MINDENRE fel lehet mászni? meg mikor a tornyokból csak nézelődsz???? áááá nagyon zsííír -
#24095 vágom hát. Különleges game oszt jóvan:-)
Pl.: Lair is különleges cucc, de ott is minden faszságon voltak kiakadva. 4 helyett 7 pont már ok.
Mindegy nem agyalok :-) Mondjuk beszoptam, pénteken nem fogok tudni vele játszani ha megjön :S Jön a család látogatóba:P 4-en leszünk 48nm-en :D:D:D az kemény :D Így marad a szombat ha megjön:D -
Foxhound1980 #24094