89387
PlayStation3
  • EmThor
    Jade bébi ennyit nyomott a latba, eltűnt, azt már szidják is a játékot, a szemetek :D

szerintem kivételes játék, mert újított egy kicsit, ezt a GT rivjúban is elismerték, szóval... szóval le akarok ülni, bontani 1-2 sört és egy jót játszani, jól érezni magam. bele akarok merülni egy kicsit a középkorba, az egyik kedvenc, bérgyilkos-tolvaj sunyi kis karakteremmel :)

ezt szerintem megkapom (sört meg az auchaban, Beck's akció keretében :D) szóval nagyon várom :]
  • Foxhound1980
    Megvolt már az árcsökkentés az USA-ban?
  • Foxhound1980
    Még nem nyomtam de a látottak alapján nem lehet 8 alatt. Figy, 7 pont az egy szimpla közepes gém ami azért bejön az embernek, ha ráér tolja...Na ki ne találják már, hogy az AC iylen. Az AC olyan mint a GT/GS/GI-n irták 9+
  • Nexxuss
    persze hogy király lesz az AC. életem első előrendelt játéka nem lehet rossz. No meg aminek ilyen a zenéje :-) Nálam már akkor is megkapja a 8 pontot ha csak annyi lenne a játék, hogy sétálok a városba és hallgatom a super zenét közben :-)
    a lényeg, hogy a 7.5 pont sem az hogy szar IGNnél. Mondjuk gamespot 8.8 korü adott a Castlevania DS-re holott az mekkora fasza egy cucc. Tény hogy a nagy átlagot kell figyelni és akkor ok minden :)
  • Foxhound1980
    Na egyébként kiváncs vagyok, hogy az 576 mennyit dobott a Lairre...
    6-7 környékén beáll szvsz.
  • Foxhound1980
  • EmThor
    jövő héten megrivjúolom :D

• Foxhound1980
    Játékosokat az zavarja, hogy elég sablonos, nagyon egyformák a küldik, nem elég változatos. HW-en már vannak tapasztalatok, sőt itt is a szomszéd topikban. De akkor is van benne vagy 15-18h, szóval mképp egy jó játék lett, a küldiket meg fel lehet dobni mellék melók összeszedésével pl.
  • Foxhound1980
    Na az IGN-nek messze nincs akkora presztizse, hogy őket kellene bármelyik szaklapnak követni
  • SlickAdam
    Valóban nagy ellentmondások vannak, szóval valami itt bűzlik kéremszépen!:D
  • NEXUS6
    Az IGN megint f@szkodik. Ua mint Lair esetében, nyilvánvaló hülyeségeket terjesztenek, és sajna a neten marhára megy a lavina effektus. Valszeg, ha korábban adják ki a leírásukat már mindenki 7 pontról regélne.;(

Játékosok 9 fölé értékelik.
  • Foxhound1980
    Gameinformer 9.5
  • Sund
    a tőkeköltség fogalmával tisztában vagyok, mint ahogy azt is értem, hogy a raktárkészlet/forgalom hogyan aránylik egymáshoz. Azonban én nem nevezem egyensúly megtalálásának azt, amikor nincs,sorozatosan, az éppen aktuális slágerjáték a készleten. Így aztán nehéz pörgetni a készletet, ráadásul emiatt bizonyára több vásárlót is vesztettek. Ez utóbbi veszteség sajnos kimutathatatlan, pedig érdekes lenne megnézni melyik a kockázatosabb raktározási politika.
  • SlickAdam
    Másik példa meg a Ratchet, arra meg a GS adott 7 valamennyit, míg a többiek 9 felett... Én inkább a játékosok véleményét várom!
  • Foxhound1980
    7 végén kiderül. Addigra 1-2 kollegának már meglesz a Ps3-mas verza, én meg megirom a 360-ast hogy fut.
  • Foxhound1980
    Gamespy, 1up sem ment 7.7 főlé.
  • SlickAdam
    Érdekes, hogy GS meg a GT 9.0 ill. 9.1 pontot adott rá, míg az IGN csak 7.5-öt.... No meg mint írtad, "PS3-on simább framerate"... hát a fasz tuggya!
  • EmThor
    az assa jó játék. én pénzt adtam ki érte, tehát jónak kell lennie :D

különben is jövő ilyenkor folytatás, mint a prince of persia-knál, ebben biztos vagyok!
  • Foxhound1980
    AC Review Gamespot 9.0
  • NEXUS6
    Állok elébe!;)
  • NEXUS6
    Na most légy okos!;)))

AC értékelés:

IGN - a PS3 esetében leesik a megjelenítés sebessége, kisebb mint X-en
    GS - a PS3 tulajok örülhetnek, mert kicsit gyengébb megvilágítás kapnak, de sokkal simább framerate-et!

Ez az fijjúk így kell segget csinálni a szájból, merthogy valaki azt csinált az nem vitás (nekem van is egy tippem hogy melyik oldal).
  • baggins
    Egyértelmű.:) Bár lehet, hogy Pierra lecsap rád egy meccsre.
  • NEXUS6
    Akkor holnap esetleg megismételjük?;)
  • baggins
    Jó volt, jól éreztem magam.
  • Foxhound1980
    FAxa!
  • Foxhound1980
    Egyébként az az egy szó 10 volt... :D
  • Foxhound1980
    Plusz egyet hozzátennék: 2009...
  • Foxhound1980
  • NEXUS6
    Na kicsit nyomultunk az EoJ-val Bagginsal, meg megvitattuk az élet nagy dolgait, tökre elment az idő, pedig csak 2 karika volt. Aztán kiegyezteünk döntetlenben, én monnyuk örülök ennek az eredménynek is!;)))
  • SlickAdam
    Ha azt nézzük, hogy IGN XBOX-os verzának 8.5-öt, a PS3-asnak meg 8 pontot adott grafra, akkor az valóban 5%!:D
  • sci21
    ps3 ról csak egy szót GOD OF WAR 3 és SHADOW OF THE COLOSSUS folytatása
  • Foxhound1980
    Megrendeltem az Unchartedet (usa), 3busy(ebay) 11700 huf.
  • testerlnx
    köszi!
  • Foxhound1980
    Nagyon jó lesz. Ha nem lenne 360-ra már meg tuti Nexxxet követve a figurás verzára rámozdulnék.
  • Foxhound1980
    Szerintem egy szemét lesz!
  • simirizsa
    Hát kezdek kiábrádulni Ubiból régen tudtak rendesen játékot csinálni nemtom most mi lesz remélem azért élvezhető lesz a játék :D
  • Rena11
    rendben egyépként én is elismerem néhol csudaszépp:)
  • Foxhound1980
    Persze, hogy berismerem. A Lair az egy félkész, optimalizálatlan bughalmaz ami helyneként olyan grafikai megoldásokat mutatott amitől az egyam eldobtam, de helyenként PS2 rémálommal volt egyenértékü.

Köszi nem kell, Nex kölcsönadta 2 hónapja kb, akkor elég sokat toltam.
  • Nexxuss
    hát sem ér a cell erős vidjó nélkül :D mondjuk ez az AC tény hogy komolyan van megcsinálva grafikailag. kell oda a vidijóóó
  • Foxhound1980
    Én megmondom őszintén nem. Mondjuk volt egy interjú az UBI-val a verziók közti külömbségekről és ott olyan 5%-os eltéséről beszéltek, de még régen. Azt hittem sikerült áthidalniuk.
    Szerk: főleg azután, hogya TS és a COD4 pixel pontosan egyező verziók lettek.