89387
PlayStation3
  • HAF Rigel
    Köszi a jókivánságot , de eddig bejött a game és a házam is áll :):)
  • HAF Rigel
    Na akkor egy kis beszámoló az Ac ről .
    A grafikat összehasonlitás kamu , nem színtelen mint a képen , a fekete köpenyes alak feket köppenyben van :) . Szerintem feltolták a fényerőt és a szineket levették a tvről. A játék nem akad pörög rendesen , én nem vagyok ennek a stilusnak a rajongólya de nagyon jót játszottam vele . Nekem tetszett a lopásos , kihalgatásos , civil mentős küldetések , bár most csak kb 5 óra vann benne a játékban. A játék elindul 1080i és 720p . Nagyon jó a grafika , az emberek is és lehet látni az arcát a srácnak ha lentről nézed .

ui: 1080i elindulásra csak úgy tudtam rávenni hogy kikapcsoltam a 720p , menüben igy viszont azok a játékok ami nem támogatják a 1080i csak 538 ban indulnak el , valakinek valai ötlet ? Mert játszom az F1 et ami 720p de cod , és ac meg 1080i ben is megy , viszont nem akartam minden játék elött állitani .
  • EmThor
    nem, kivárom a dvd-ket, első dolgom lesz a mrs vengeance, az a kedvencem :D
  • NEXUS6
    Bocsi, akkor ezt a multimedia centert valszeg felre ertettem.

Az hogy az IGN-en a mit irtak, meg miert bukott meg uzletileg a Lair az 2 kulonbozo dolog, a sajna manapsag nem lehet egy eros kozeps gameval bankot robbantani, de orrba szajba dicserhettek is volna, akkor is huleseget irnak es akkor sem lesz sikeres. Teny huleseget irtak, ennyi.

Ugyan igy az AC eseten, csak ott volt annyi eszuk, hogy 1-2 oran belul kiszedtek, szal most mar nem az van a cikk vegen:)
  • Nexxuss
    csak nem Oldboyt néztél a Duna TV-n? zseniális...ZSE-NI-Á-LIS!
  • EmThor
    nem is kell már assa, csak Park mester filmjei jöjjenek már meg :D
  • Papesz
    Van, de írja a fenti F.A.Q. is.
  • brodix
    HI!
    Ha ezt a kérdést már feltették,akkor 1000 sorry,de a ps3 40 gigás változatában van wifi?
    Előre is köcc
  • Kufii
    Lenne egy olyan kerdesem Akinek van itt FragFx-et , melyik verziot vette meg a vezetek vagy a vezeteknelkulit , mert 1-re beszeretnek ruhazni es valoszinu a vezetek nelkulire(ha van olyan, ugy olvastam hogy van) de attol felek hogy kesni fog az eger a jatekba es kéne valakinek a tapasztalata ezzel kapcsolatba.
    Elore is koszi
  • Nexxuss
    nem jelent meg a Haze:P
  • Fikusz
    Jut eszembe:
    Eladó:
    Ressistance 6000ft.
    Ratchet and Clank 14000ft.
    Vagy csere Resistance - Sonic ill. Ratchet - COD4
  • Fikusz
    Valakinek megvan már a HAZE?
    Ha igen írjon már vmit rólla pls.
    Mégis milyen lett?
    A videókat láttam, mostmár vmi player értékelés kéne..
  • EmThor
    jó és azt a qrva videót vegyük már ki!
  • zozo2001hu
    A textúra összehasonlító videók terén kíváncsian várom majd a HL2 orange box xbox vs. ps3 montázst, kíváncsian várom a valve mit tudott kezdeni a PS3-al, tudniillik nagyon jó kapcsolatokat ápolnak az MS-el, Gabe Newell talán a PS3-at is kritizálta régebben bár lehet tévedek. Szóval érdekes lesz milyen minőséget kalapáltak össze PS3 esetében hamarosan kiderül.
  • Super DANTE
    A topikkal kapcsolatban:

Mi lenne, ha a playb3yond és faq szöveg helyett erre a két bannerra lehetne kattintani? Ja és mi lenne, ha választatnánk egy állandó házigazdát?

• Nexxuss
    okidoki
  • Foxhound1980
    Akkor ők jól negszívták.
  • Foxhound1980
    Dehogy, eszemben sincs csak azért ne köcsöggözzük már le egymást szerintem. Elég kúlturált a topic. Nincs gond meg vágom csak érted. :D
  • Nexxuss
    ha kapunk:P Nyugtával dícsérd a napot. legalábbis az enyémet.
    Fox te meg meg ne sértőggyé itt nekem vázzzeee' :-)
  • EmThor
    az európaiaké nagyobb, mi 20 centis altair-t kapunk, usákok csak 6 centiset :D
  • Foxhound1980
    Na...
  • Nexxuss
    köcsög IGN bérenc
    amúgy mindenki ezt mondja, így elhisszuk. Nem megváltót kapunk hanem csak egy jó játékot. Zavar ez valakit? engem nem
  • baggio18
    akinek megvan a COD 4 vegyen fel... Dzsupin néven vagyok fent:)
    próbáljátok ki a hardcore modót online, ez az iagzi:)
  • Foxhound1980
    Unchartedben az eddigi infók alapján nagyobb potenciállt látok.
  • Foxhound1980
    Na, ma beltoltam az AC-be olyan több mint 7 órát. Az IGN 6.5 - 7.5-ös pontozása szvsz nagyon nem reális, viszont tény, hogy a gém kb 2-3 óra után leáll. A missziók ismétlődnek, a helyszin változik csak. Szóval vegyes a dolog számomra. Egyelőre azt mondom sokkal több lehetőséget kellett volna kihasználniuk a fejlesztőknek. Nem irok semmi nemű spoliert de az jön le, nagyobb volt a füstje mint a lángja. Furcsa, az első 1-2h alapján azt mondja az ember, hogy erre várt évek óta és kis túlzással ez az idei év egyik legnagyobb, ha nem a legnagyobb címe.Az állapot nem fokozódik, kezd leülni és végén azt veszi észre az ember, hogy kis túlzással érdektelenné válik a stuff, unalomba fullad. Olvastam pár postot, hogy a végefelé ismét beindul, hát nem tudom. Tényleg nagyon felemás érzéseim vannak.
  • Nexxuss
    már tegnap! és felcsavartam a központi fűtést náluk
  • EmThor
    elzártad a vízvezetékeket is ugye?
  • Nexxuss
    remélem tul forrósodik a ps3 és leég a házad tőle
  • Papesz
    Valamit félreértettél. Hogy a kettő összefügg, azt nem Neked, hanem Nexxuss-nak írtam, ráadásul nem is arra, amire Te értetted. Olvass vissza.

Az IGN-es Lair cikket nem olvastam, mert sosem érdekelt a játék. Ettől függetlenül megbukott és kár tagadni, hogy részben az irányítás miatt.

Az Assassin's Creed tesztet viszont olvastam. Senki nem nyavajgott, hogy játszhatatlan, mindenre magas pontszámot kapott kivéve a játékélményt. Egész egyszerűen azt írták róla, hogy repetitív és ezért baromi unalmas. Nincs okom kételkedni benne, főleg, hogy sokan mások is ezt mondják.
  • NEXUS6
    Ja én is megyek, COD4-ezek egyet, bár én magam is kiszúrtam a videók alapján, hogy a játék elején levő introban a Merciben a fejtámlán levő mintás védőhuzat texturájának, mintha az X-en nagyobb lenne a felbontása!!!

Szerintetek eladjam inkább???;)))

• HAF Rigel
    és most hogy kiforumoztam magam , megyek és játszok egy kis eredeti AC :):) .

Szép estét mindenkinek .
  • EmThor
    ja, tegnap jött meg, a warezbélák panaszkodnak eddig.

de ő az idősebb, neki van igaza tudod!!
  • NEXUS6
    Őööö izé, te írtál valami olyasmit, hogy "a kettő összefügg", amiből én arra kövtkeztettem, hogy a media center és a konzol funkció függ össze.

Az meg, hogy a Lair mennyit hozott a konyhára nem a játékteszterek dolga. Az már annál inkább, hogy ne tévesszék el a minőségi kategóriát. Gyak játszhatatlannak minősítették, ami nem igaz. Szal valóban nem egy korszakalkotó szupergáma, de valahogy csak végignyomtam én is, ja és az irányítással pont nem volt gáz, persze van aki a Wii kontrollert is beleállítja a plazmába.;)

AC: lehet, hogy lemaradtál de az AC kapcsán először simán bekopizták gondolom egy előző cikkükből, hogy a PS3 verzió szarabb, meg fos, meg lassabb. De aztán valahogy észbe kaptak és kitörőlték. Ja és megint nyavajognak, hogy így játszahatalan meg úgy játszhatatlan a vége felé a belassulás miatt. Más oldalakon viszont valahogy elfogadhatónak, játszhatónak ítélik a játék technikai paramétereit.
    Az hogy egy kevésbé összetett játékmenetű alkotásról van szó, mint sokan várták, más kérdés.

Szal ez a két ciki dolog, amit csak az tud, akinek mondjuk van PS3-ma és játszott a Lairral, vagy az AC-vel.
  • HAF Rigel
    Én játszottam vele kb másfél órát . tegnap ota ugyanis lehet kapni . Meg is vettem . Szoval ezt a beszolásod sem értem . Pont egynapon jött meg a box és a ps3 is , és itthon is lehet kapni .

Warez Ps3on ? Ja boxos warrez értem én , ezért jó a box .
  • EmThor
    :D
  • NEXUS6
    Lásd faq-ban is:

rádugod tv
    nyomod a bekapcsológombot de el nem ereszted, amíg nem pittyen és ki nem kapcsol
    bekapcsolod, és leokézod, hogy másik kimenetet fog használni

Csókolom....

;)
  • Smuge
    Félek ettöl az Uncharted-töl nagyon . Szerintem messze nagyobb a szele mint amit tud valójába. Mindegyik videonál azt hiszem, mintha ezt már láttam volna, semmi változatosságot nem látok. Na de majd kideült, eddig édeskevés..
  • EmThor
    ps3-ról beszéltem, én most júliusban vettem (tudom te vagy az idősebb, nem feledtem de a kis nyikhajnak is lehet igaza :)
  • Papesz
    Vettem PS-t, még 2000-ben, amit 2002-ben váltott a PS2. Neked mióta is van Sony konzolod?
  • EmThor
    de elindul, csak vissza kell állítani a alapra a tulajdonságokat (kép hang) és újra beállítani, nem para.