89387
PlayStation3
  • SlickAdam
    Hmmm... Darkness érdekel vkit csere ügyben? PÜ!
  • EmThor
    sendit.com-os 10 fontos blu-ray-ekre nem mozdult rá még senki?

gamer-en írta egy srác hogy jó az oldal, meg szállítanak meg már sokat rendelt és jók.
    ki kéne próbálni :)
  • baggins
    Nagyon el van találva, imádtam!
  • EmThor
    Soldier of Fortune: Payback

meg ne vegyétek. jön ps3-ra is, de akármilyen olcsó lesz, nem szabad pénzt kiadni érte. budget kategóriában jön, nem az eredeti fejlesztőktől.

grafika szép, van hdr, fegyverek is faszák. de újabb effektek, csillivilli nincs, karakterek csúnyák.
    csonkolás van, fej + végtagok 2 részletben, de az eredetiben is jobb volt.

ellenfelek iq + dizájn az úgy nincs. arabokból van mint állat, painkiller módra jön a tömeg, néha fedezékbe bújik. erősen szkriptelt.

zenék jók, hangok nem. kb ennyi

4\10
  • EmThor
    fel. én toltam vele. kell egy progi, a töltőkábel, meg trükk :)

• Super DANTE
    A PC egyáltalán felismeri a SIXAXIS-t?
  • Kraptor
    Mégis milyen stílus a játék és miröl szól? Olyasmi mint Ninja Gaiden meg HS? FPS vagy 3rd person?
  • Super DANTE
    Most vagyok azon a ponton, hogy a halandó Nero és a dzsungeles helyszínek ellenére is, de kezd tetszeni a DMC4.
  • Smuge
    PS3 joyt lehet pc usb-n keresztül tölteni , vagy ajánlott ps3-on keresztül?
  • SlickAdam
    Végigvittem a Darkness-t, és utána menüben ott van a Continue lehetőség, de a legvégén a főcsomához rak vissza. Valahogy nem lehet visszamenni a városba a mellékküldik miatt???
  • Nexxuss
    milyen helyet? Polcon? :D:D:D írtam privit
  • EmThor
    tört psp-t látja a ps3?
  • EmThor
    valahogy helyet kell csinálni a kane&lync-nek

(ne töltsetek sok ázsiai dvd-t eccerre, nexuss ha érdekel privi :D)
  • Foxhound1980
    Pain :DD
  • Foxhound1980
    Nagyon jó lett Krisz írása, abszolut eladja a stuffot.
  • Foxhound1980
    Jah, az USA verza.
  • Nexxuss
    Na elolvastam a Kana& Linch tesztet az öccázhetvenhatos nevü újságban. Az a bankrablós multi valami nagyon durva cucc lehet. Meg kell venni nincs mese. Látták, hogy übernél raktáron van??
  • Nexxuss
    hát igen. Most olvasom az Amcsi Collectorsban egy 2 inches Altair figura van végre valamit talán nem mi szívunk meg:P Igaz náluk csak 10 dollárral volt több. Mondjuk attól még lehúzás.
  • Nexxuss
    :-) Amúgy photoshop vagy gimp. Ha lesz időm csinálok én is:P
  • Foxhound1980
    Waoh! F@sza, megyek oda :D
  • Nexxuss
    foggalmam sincs. Jogász leszek nem computer zseni:P (bár azért egy műszaki fősulis diploma még köll mellé, de ez mán nagyon off)
    Logo műhelyben kértem este. NAgyjából mondtam miről van szó. Erre most vóbelépek, hogy linkeljek képet. ERre meg már valami művész megcsinálta :-)
  • Foxhound1980
    Nagyon jó, épp mondani akartam. Ezt milyen programmal lehet csinálni?
  • Nexxuss
    Ja hogy tetszik az új logóm? nemsemmi művlsz emberek vannak ezen az SG-n.
  • Foxhound1980
    Jah, nagyon zsír gém! Brutális, remek a hangulata és a játszhatósága. Starbreeze odatette magát rendesen!
  • Nexxuss
    remélem tudod, hogy nem írhatod fel a forumra ha megjött?! Képet meg végképp nem akarok látni róla :-) Különben megszabotálom a Vengeance trilogydat
    Szerintem berendelek egy kis AC extrát szerintem a netről:P
  • Foxhound1980
    Megnéztem a 1up AC review-t. Gyakorlatilag a 360-as verza úgy néz ki mint a GT-s videóban a Sony-s, szinügyileg. Szóval kb tök egyforma a 2 gém.
    KATT
  • SlickAdam
    Idézek Baggins-től a The Darkness tesztből: "Ha előre tudtam volna, miféle játék ez, magam mentem volna el érte..."
    Na hogy az isten..., ha tudtam volna, miféle játék ez, már ezer éve beszereztem volna! Mér nem szólt nekem senki, hogy ez ennyire jó cucc? Megvan 2 napja, és nem bírom letenni, még a CoD4-et is abbahagytam miatta!:) Eszméletlen hangulata van, a réges-régi ShadowMan játék óta várok egy olyanra, ami azt legalább megközelíti és lám itt van!
  • s73
    Az összehasonlító videóknak én már rég nem hiszek, van mindkét gépen, jópárszor néztem már osztott képernyőn is a multi játékokat (R6, Graw, Dirt, Cod4 stb), hátha én is azt látom, amit általában a nagy patrióta amcsi összehasonlító videó készítők, de azokat max. az X-es vérpistikék veszik komolyan, mert a legtöbb esetben úgy kamu az egész, ahogy van.
  • Foxhound1980
    Komoly lesz...
  • Smuge
    Amugy ha kontrasztot lejjebb viszed a játékban 4-re ( alapbol 5-ön áll) még jobban kijönnek a dolgok. GT-s összehasonlito videoban meg egyetértek, kamu az egész , rohadtul nem olyan fako mint ami ott van!
  • Yoda001
    jól néz ki
  • Foxhound1980
    Friss DMC 4 képek
  • Foxhound1980
    Timeshift összehasonlitó videót várok...az ugyanis pixelpontosan egyforma, nem lehet megkülömböztetni a 2 verziót. A szinek is 100%-osan azonosak.
  • zozo2001hu
    Nem is tudom mit mondjak, szemét dolog befolyásolni a közvéleményt állítom lesznek olyanok akik ilyen összehasonlító videók alapján vesznek majd xbox-ot, abban a tudatban hogy annak szebb a képe közben meg...
  • Angyisz
    Hali!

A Ressistance érdekelne. Küldök privit.
  • Foxhound1980
  • Foxhound1980
    Mi az a házigazda?
    Bannerek nekem bejönnek!
  • Foxhound1980
    Lopás nagyon komoly...
  • Foxhound1980
    Volt egy ilyen gyanúm mivel amik jöttek PS3 screenshotok, baromi jól néztek ki, ezért sem tudtam hova tenni a GT-s videót! F@sza!
  • EmThor
    köszi szépen, már nagyon várom a saját példányom :D