89387
PlayStation3
-
#25573 (PC-n se toltam végig stalkert nekem uncsi volt, meg egyébként is gyűlölöm FPS-t konzolon, szal engem nem hat meg) -
#25572 HS tuti nem:P :-) Igazából az a gáz, hogy nem tudok mit mondani game of the yearre. Mivel HS repetitiv és rövid, EOJ meg inkább kártyajáték mint konzol játék, bár tény, hogy innovatív, COD4 qrva rövid. Ratchet az ratchet, nem olyan mint az egy. Talán Uncharted, bár azt még nem láttam teljes valójában...na mindegy alapvetően azért még mindig szar a PS3as körkép. Azt vágjátok, hogy lesz 360ra STALKER? :P -
#25571 Dec13 japán....letölthető és BD formában ~8k környékén (remélem hogy idén még ide is hozzák...) -
Foxhound1980 #25570 1080i-ben nem is érdemes játszani, progressziv jelbevitel jobb játékra. -
#25569 De igen, fagy. Ugyanannyit. Én is hallottam, átállítottam 720p-re, semmit sem változott. Úgy óránként bátran lehet számítani egy-egy fagyira. -
#25568 Skacok bizakodó lettem HL2 PS3 port ügyében, ez a cikk valóban ír framerate gondokat az Episode 2 esetében, de ez még orvosolható szerintem engine optimalizálással akár soft. update formájában is szvsz.
Viszont jókat is ír textúrák és fényhatások szempontjából akár szebb is lesz a termék mint xbox360 esetében.
Cikk itt található:
http://ps3.ign.com/articles/837/837808p1.html -
Foxhound1980 #25567 Dettó. 8 - 8.5. -
#25566 Tegnap befejeztem az AC-t. Őszintén, ilyen gyenge főellenség-harcot és ilyen semmitmondó, nulla befejezést még életemben nem láttam. Gáz.
Összességében maga a játék bejött, gyönyörű szép meg minden, érdekes is. Szerintem mondjuk az Év játéka címtől baromi messze van (sztem a HS, a COD4 vagy akár az EOJ sokkal inkább megérdemelné). Erős 8 pont, ez az én véleményem. -
Jimanszky #25565 Gameren azt olvastam,hogy csak 1080i-ben fagy,mert azt nem tudja a játék.Próbáljátok ki csak 720p-ben.Állítólag srácnál 720p-ben nem fagy!!!! -
Foxhound1980 #25564 Semmi gond nincs. Nagyon ritkán vsyncel, fagyás meg csak a PS3 verzát érinti. -
Foxhound1980 #25563 Semmi köze a Valve-hez, EA fejleszti. Mondjuk ők is köpnek :D. -
Jimanszky #25562 Tényleg lenni Boxon is problem:)?Bocsássatok meg,de ezt azért egy kicsit jó hallani.. -
#25561 360-on is vannak problémák vele nyugi. De patchet mi kapunk egyenlőre :P -
Since #25560 Sziasztok! Valaki megvette a legújabb guitar herot? Ha igen akkor írjon már véleményt hogy milyen is a játék :-) A gitár amit adnak hozzá az kábel nélküli? -
#25559 legjobb topik. ever. nuff said :D
avagy a ps3-ad és a barátnőd egy égő házban reked... :D -
#25558 littlebig planet? lipcse óta kuss van... ?! -
#25557 orange box: szarabb mint boxon de egy olyan fejlesztőtől mit várunk aki köp a ps-re? -
#25556 nemsokára remélhetőleg dmc4 demo!! -
#25555 yakuza 3 jöhetne eu-ba is! (2008 03. japán) -
#25554 üdv people,
mi van a gt5 prolouge-al? -
Foxhound1980 #25553 + infó Ráérősek a srácok vele úgy tűnik... -
Foxhound1980 #25552 20 perc HD DMC4 gameplay -
Foxhound1980 #25551 Deus Ex 3 teaser
Alap! -
Foxhound1980 #25550 Már készül a javítás. -
Jimanszky #25549 Amúgy soha nem játszottam még ilyen Prince of Persia-szerű játékkal...ezért leszek kíváncsi,hogy mennyire tetszik. -
Jimanszky #25548 Nem a gépünk szar,hanem a programozók bénák!!Ennek semmi köze a gépnek!!A gép maga iszonyú jól össze van rakva,nincs semmi hibája.A programozók nincseneke a helyzet magaslatán,ezért csúsznak a játékok.Tudjátok miért fagynak a játékok?Mondta munkatársam,hogy akkor keletkezik fagyás,ha augyanazt a műveletet ismétli a játék,úgy ,hogy mi azt nem vesszük észre.Szóval szerintem túl sokszor ismétlődnek dolgok a programban/Persze olyan amibe nem látunk bele,szvsz/ -
Jimanszky #25547 Üdv Kollégák!
Na,megrendeltem 10k-ért aaz AC-t,már kíváncsi vagyok nagyon;)) -
#25546 ááá de idegesítő ez. ÚGy fagy be az AC hogy tölt még csak be. Még nem is játszottam....360on mé nem fagy? télleg ennyire szar a gépünk? -
#25545 nezd ugy hogy egy MS fizette reklám segiti az sg.hu-t azért hogy a ps3 topik fennmaradhasson -
#25544 Kellene de mindenhol ott van, gondolom M$ fizetett reklám. -
Noitulover #25543 egyébként az xbox reklámot (fentről) nem kellene a fénynél is gyorsabban eltűntetni innen ? XD -
Kraptor #25542 Kövi PS3 játékaimat elcserélném:
Heavenly Sword
Resistance
Formula 1
Ninja Gaiden Sigma US (esetleg)
Priviket várom. Csak csere érdekelne, mindegyik karcmentes és kiválló állapotban van. -
#25541 nem kell PoP, állítsanak mindenkit az AC2-re :D
SPOILER
6.-at én úgy nyomtam le, hogy a szerzetesekkel a színpad elé mentem, majd egy dobótőrrel próbálkoztam, de ez nem jött be, de közelharcban sikerült legyűrni aztán iszkiri ^^ -
#25540 tuti jóó :-) Kiváncsi leszek milyen lesz ezután a Prince of Persia:O -
#25539 na ez a hatos boss király volt. Oldalról a gerendákra és a levegőböl lebökni. Bammm. Imádom mondtam már? :-) Altair rulez:D -
#25538 most csináltam meg pár órája, az azt követő gyilkosság rulez nagyon .) -
#25537 ööö észrevesznek az őrök :-) amúgy amegoldás az hogy imádkozva kell menni:P egyből gyilok után. Kicsit lassú de jó. Na jöhet a kivégzés...halálooosss -
#25536 A legegyszerűbb módja, ha a tetőröl ledobod őket késsel. -
Noitulover #25535 "kicsit" : de semmilyen esetben se hangsúlyoznám ki mint a hogy azt mások tették , mégis minek kellett volna történnie egy csata mezőn ??? bizonyára sokan örültek volna ha hordókat kellet volna odébb tessékelni amíg Rober nem jön elő ,hogy önként megszellőztesse a torkát XD
ezuttal is tutti game of the year ! csak ,hogy Konzekvens legyek XD -
#25534 hát vazzeg ezt nem lehet megcsinálni. Akár mit csinálok hisztérizáik a tömeg:P