89387
PlayStation3
-
Sund #27253 ez az ő titkos technikája, személy szerint elhatárolódom tőle :) Tényleg az elején mivel penget, ha két kézzel buzizza a gombokat? -
#27252 így kell fogni a gitárt? -
#27251 hát az túlzás hogy alakul. Annyival azért nem szebb. Olyan lesz mint a Tekken 4 szerintem. Jójó mert tekken de semmi több. Majd a 7 :D:D:D:D -
Sund #27250 OMG Klikk :)) -
Sund #27249 láttam youtube-on a Dragonforce-ot a srác experten végignyomta. :O
A végefelé egy kicsit szétzuhant, de így is félelmetes.
-
simirizsa #27248 Na Normál is megvan Dragonforce életre ment volna aszem behalam volna :D
Viszont tényleg jó játék én már PS2ön játszótam régi részekkel joystickal hát azzal könyebb :D de igy jobb a játék élmény :D -
tyrant71 #27247 előző részeit nem ismertem, ez viszont nagyon bejön
várom vissza -
#27246 A Tekken is alakul. -
Sund #27245 nekem is!!!! nekem is mozgott a szoba lefelé... jól van akkor. :) Halljátok, így nem lazított le még egy játék sem. 2 óra tömény rockzene, nagggyyyyooooonn jól esett. köszi tyrant! -
simirizsa #27244 Tutommal felvetelek mindjárt felnézek
Igen akkor ott görcsölt be elsönek a kezem :D -
#27243 Megpróbálhatjuk...fenn leszek. -
#27242 Nehezen, az ujjaim is összegabalyodtak (asszem az ment a Credit alatt, nem?). Mikor befejeztem az egész szoba szép lassan mozgott lefelé. :D -
Foxhound1980 #27241 Olyan hibáról még nem hallottam, hogy megy a net de nem tudsz sw-t frissteni. Passzolom. -
#27240 Igen, ezt elolvastam, egyértelműen beállítottam a dolgokat a programon belül, de továbbra sem működik, DNS hibára hivatkozva (se az update, se semmi) -
Foxhound1980 #27239 KATT Az oldalon is itt van kb 10 centivel feljebb. -
#27238 Hali
A mai napon boldog tulajdonosa lettem egy 60as PS3nak, de máris akadtak problémák. A lényeg h ezt az egész netdolgot nemértem. Böngészni tudok, beírok bármi címet beadja, viszont a Playstation Networkre nem tudok rálépni. Sem a Playstation Store ra (Bár hallottam ilyen nincs Magyarországon) Kiírja hogy DNS Error. De a böngésző meg simán megy. Frissíteni sem tudom az oprendszert emiatt a hiba miatt. Hálózaton sem tudok játszani, két játékot kaptam hozzá (Motorstorm, Resistance), mindkettőt megpróbáltam nem ment.
Olvastam h ingyen le lehetne játékokat tölteni Playstation Networkről, meg chat meg home, stb. stb. (A PS Store nemnagyon tudom mire jó, egy kis felvilágosítást kaphatnék esetleg?) De ez így nagyon nem fog menni. Esetleg tud valaki segíteni? -
Foxhound1980 #27237 London belülről.
-
simirizsa #27236 1 20 perc múlva valaki coopba ? -
simirizsa #27235 Ez 1 nehéz döntés szerintem Ratchet bár Motor Stormot olcsoban megkapod késöbb meg Ratchetet szintén
Sound: elég ha feforditod 90fokba függőleges állapotba normalon majd meglátjátok nem lesznek olyan 1xüek a párbajok :D
Baggins: Dragonforce hogy ment ? :D -
#27234 énis ratchet felé hajlok.. a demo meggyőzött :D azért kösz -
Sund #27233 a kettőt elég nehéz összehasonlítani. Én nagy Flatout rajongó vagyok, szerintem a Motorstorm nem ér fel hozzá. Mindenesetre egy korrekten összerakott kis off-road zúzás. Vége felé hullik a hajad a géptől, mert csal mint állat, de online-ban elég vicces.
A Ratchet....hát igen. Az az ugribugri játékok királya. 10/10 -
#27232 választani kellene,melyiket vegyem még AC mellé... ratchet and clank vagy motorstorm? -
Sund #27231 kérdeztem tyrant-et, hogy kell a speckókat aktiválni. Aszondja rántsam felfelé a gitárt. Jó. A szomszédok megy hülyének néztek ahogy a játék gitárral a fejem fölött ugrálok és közben ordítok. :)) Mondom ez így nem megy. Végén rájöttem, hogy csak a függőleges irányba kell állítani a tested előtt a szárát. :/ -
#27230 Jó! Az a játék amúgy nagyon tetszik! Ünnepek után megveszem a PS3-at addig ne add el!
Bye all! -
simirizsa #27229 150-ért vetük annó bátyámmal starter packot :D -
simirizsa #27228 Jó majd normálnál mond ezt -
#27227 Egy hiánycikk soha sem drága , starter vagy alap ?
-
#27226 drága -
#27225 Nekem megint lesz pár db ps3 60Gb-os, viszont 139e-ért..... -
#27224 [apro] off
psp slim-et pesten okosítva vett már vki? tudtok bótót? memkari? thx -
#27223 Én most fejeztem be Easy-n. :)
Nem nehéz, gyűjts össze 3 speckót és egymás után nyomd el őket. Alaposan össze fogja zavarni. ;)
-
#27222 99.990.- -
tyrant71 #27221 azt nem tom, de ha megvetted és kell olcsón 1 stuntmen: ignition, keress meg :-) -
shenmu #27220 Sziasztok!Meg tudja valaki mondani nekem,hogy hol lehet a Pro Streetben a magyar nyelvet beállitani. -
Sund #27219 váá hogyan lehet legyőzni ezt a Tom Morelló fiúúúút???? megőrülök -
#27218 Hy all!
Szerintetek az ünnepek után menyiért lehet majd PS3 at venni?
Előre is köszönöm! -
simirizsa #27217 Én bene vok :D
Nekem is kijelzi de én se találtam semmit én normálon most vok ördögnél eddig csak 1x haltam meg boossokon kivül :D de itt már nagyon durva :D -
#27216 game.co
de múltkor is ilyentájt jött
vidéki vok -
Sund #27215 :)))
Ja, tépem a húrokat, ittam egy sört is. Most jóóóó.... -
tyrant71 #27214 nyomhatjuk majd coop-ba, csak most kölcsönadtam sund-nak