89387
PlayStation3
  • baggins
    ???
    Üzentél?? Lehet, én vagyok bamba, majd megnézem.
  • baggins
    Jól látom, hogy ez egy HF könyv, a Katedrális????? Hol tudsz ilyeneket beszerezni, mert én hiába kajtatok a régebbiek után, sehol nem találom őket. Nagy rajongója vagyok a sorozatnak. :)
  • HAF Rigel
    ÉÉÉÉÉS IIIIIGGGEEENNN .
    Itt van a kezemben a UT3 , ha haza megyek ki is probálom , de vannak még ujságok .
    Első lehet hogy holnap már lesz egy DS3 fekete színben japán az Überkonzolba érkezik . De nem ez a nagy dobás hanem a GT5P br es változat is lehet hogy jön holnap :):):):):):)
    Azt hiszem szükiteni kell a karácsonyi kiadásokat vagy bankot kell rabolni :):)
  • simirizsa
    Én 3.tól az összes edigi megjelent részével játszótam és tetszet :D
  • Jimanszky
    ez a Burnout Paradise tényleg ekkora nagyszám lesz??Mit gondoltok??Psp-n játszottam már vele,egész megfogott.Csak félek,hogy ezt elkúrták..
  • grizzly21
    en ebbe beleolvastam de a software-ekrol nem tudtam meg ujat. tehat ha pl van egy letoltott hd filmem x264 kodekkel, akkor azt hogy tudom lejatszani ? (tudtommal a ps3 nem tamogatja)
  • JohnnySmith
    Érdekes kompozíció :D
    Nehezen lehet összeegyeztetni dolgokat.. :D
  • simirizsa
    Oké majd megpróbálom viszont tegnap nem nagyon reagáltál üzenetemre :D
  • Nexxuss
    én. egy Martens bakanccsal :D::D:D én holnap megyek el a cuccért. MA már fáradt vagyok:P
  • Since
    Nekem csak karácsonyra lesz meg a játék, de rögtön csatlakozom amint meglesz :-) Azért írj psn-en egy üzit hogy ne felejtsem el...
  • EmThor
    FAQ 4 U
  • grizzly21
    1 kerdes: a ps3mat mennyire lehet hasznalni full-hd -s cuccok lejatszasara (videok), milyen modszerek vannak eddig es mik varhatok? koszi
  • EmThor
    who wants to touch me? XD
  • EmThor
    akkor lóf@sz a seggükbe, jövő keddig nem jön semmi, balhé!

[b]enyim a 729-es Bosszú kiadás :)
  • Jimanszky
    Na srácok!!!Ez a gyerek egy igazi gitáros!!!Milyen tappinget levág az elején!!!beszarás!!!Az a technika neve,amikor nem penget,csak ráüt a húrokra és így szólaltatja meg őket!!Nagyon tud a srác!!
  • Nexxuss
    vám nincs ojrópai unióba:P sőt elvileg már 150.000 alatt nem is nyitják ki a csimagot. mármint ha eun kívülről jön. kérdezz nyugodtan :D:D:D
  • EmThor
    kurva élet, 1 hete adták fel unchartedem, sehol... vámosok?
  • baggins
    Próbaképpen csináltam egy Nomad nevű ungarische együttest a GH3 szervere, aki akar csatlakozzon, talán így lehet egymást megtalálni???
  • Jinchuu
    Próbálta már vki esetleg az UT3-at?
    Ha igen, ez most ugye usa szervereken megy, kérdés hogy menni fog-e majd az europai szervereken vagy sem, tudunk erröl vmit? Érdemes várni az eu verzióra vagy fasza az usa is?
  • tyrant71
    én egyszer nyomtam online coop-ot, sikerült egyből azzal játszani, akivel akartam
    7 számot nyomtunk végig, le is rohadt a kezem, mire végelett :-)
  • Sund
    Én se találtam ilyen lehetőséget. Nincsen lobby. Ha tényleg így van ,ez elég nagy hülyeség a készítők részéről.
  • baggins
    Az jó, akkor ezek szerint cseszhetjük az együtt játszást.
  • Since
    Én úgy hallottam hogy nem lehet , abszolut randomizálva állítja össze a duelleket a progi...
  • baggins
    Tudja valaki, GH3-ban hogy a fenébe lehet online ismerőst keresni és játszani vele? Mert úgy látom ilyen opció nincs.
  • HAF Rigel
    Ha megnézed a táblázatot abban is úgy van max érzékenység a játékon belül , és 2-3-4 esetleg a gépen . Viszont updatelni nekem sem sikerült . Ha jól olvastam csak xp gépen lehet ? Vistán nem ? . Én azért vagyok elégedett vele , mert nagyon szar voltam kontrolerrel , igy legalább pozitiv élményem van mert másfélszer annyi ember lövök ki . És a resistancot is végig tudtam játszani , sinaxisal meg nem , ott abbbahagytam a célzás miatt .
  • NEXUS6
    A beállításokkal tényleg sokat kell bíbelődni. Én a COD4-nél azt vetem észre, hogy az ad folyamatosabb mozgást, ha a játékban állítom a max-ra az érzékenységet a kontrollernél bpedig 2-3 közé állítom. Ekkor viszonylag gyorsan lehet fordulni is annélkül hogy elkezdene ugrálni, szaggatottá válni a mozgás.
  • Ombika
    Hol erdemes magyar konzolos oldalt olvasni? GT5 Prologue ugyben?!
  • JohnnySmith
    Nekem mindenképpen megoldás lenne, én nagyon esetlen vagyok a kontrolerel....
    fps alatt meg szánalom.
  • HAF Rigel
    Nekem az oldalsó gombokkal nem volt gondom, bár néha tényleg nem veszi a gombnyomást. Tüzgom az münködik rendesen. El kell bibelödni a beállitással és igaz hogy tanulni kell az írányitást. Az érzékenység amivel bibelődni kell , a játékban is és a kontrolelen is . Van egy kis táblázat ami alapján el lehet indulni .
    Nekem a gyors megfordulással volt gondom az több idő de egyébként sokkal pontosabb a célzás . Az egér minösége tényleg nem egy g5 ami a PCén van , de sajna nincs választás . Igy nekem tetszik , mert nincs jobb és mert 50% kill növekedés volt nálam mert eddig csak lelőttek , de én nem öltem csak ha béna volt fél kézzel játszott vcagy le volt sebezve , de most 1,5 Frt nyomok a Cod4ben .
  • gazgoblin
    korrekt leiras koszi...majd a vezetek nelkulibe beruhazok azért...
  • NEXUS6
    Na tegnap mégiscsak megjött a FragFX-em!

Hát elég vegyes érzéseim vannak. A balkezes kontroller nagyon király, az egér, meg .... hmmm nevetséges.
    Egy nem túl nagy felbontású optikai egérről van szó, ami szerintem túl nagy ahhoz, hogy kényelmes legyen, a PS gombok is túl hátúl vannak ahhoz, hogy a köztudomásúan hosszú ujjú és rövid hüvelykujjú orángutánokon kívül bármilyen más élőlény számára igazán használható legyen. Az egér alapvető gombjai peddig... nos 3 lenyomásból 1 szer üzemelnek, ami nem lenne gond ha csak ikonokra meg ilyenekre kattintgatnék, de egy FPS esetén gyak tökéletes biztosítéka a magas vérnyomás okozta elhalálozásnak. Szerencsére ez javuló tendenciát mutat, szal valszeg inkább csak a gagyi gyártás minőségnek köszönhető, mint komolyab konstrukciós hibának. Mondjuk úgy: még bejáratós a cuccos.

Amúgy a balkezes kontroller esetében is vannak ergonómiai problémák: a D-pad hasonlóan kényelmetlen elhelyezésű, mint az egéren a PS gombok, szal rendszeresen kapcsoltam be az éjjel látó készüléket, vagy vettem elő az RPG-t, ahelyett hogy air-strike-ot mértem volna az ellenre.

Használat: sajna nem sikerült a leges legújabb FW-t felraknom rá, csak az előbb a melóhelyen, de alapból az egyel elötti volt fenn, szal alapvető kezelhetőségbeni javulásra nem számítok. Az új FW-nél már az üzemmódnak megfelelően rendesen világítanak a LED-ek, de ezt csak este tudom majd kipróbálni.

Elég sokat kell játszani a program és a FragFX beállításaival, amíg ideális (na jó ne túlozzunk, inkább csak optimális) lesz a mozgás.
    A magam részéről nem éreztem akora fejlődést mint amire számítotam, bár még van 1-2 dolog, amit ki akarok próbálni. Igazából a kontrolleres irányítással csak az volt a gondom, hogy a Sixszekszis-nek elég nagy a holtzónája, ami a gyors és pontos célzást igen csak megnehezíti, gyak mindíg 2 mozdulatból tud csak ráállni az ember a célpontra, a távoli célpontok pontos becélzása, meg gyak lehetetlenség.

Szal a FragFX-nél sokkal pontosabb a célzás, ezért aztán sniperek előnyben, de a közeli kapáslövés és a mozgás közbeni csípőből történő, esetleg célzott tüzelés hatékonysága is javul. Az én esetemben olyan 20-50%-kal tudtam több frag-et elérni, bár a holtzóna problémáján kívül én nem éreztem olyan rossznak a kontrolleres irányítást sem. Valamivel könnyebb játszani, pörgősebb a játékélmény, bele mer menni az ember veszélyesebb pisztoly-párbalyokba, ami esetleg túlzottan vakmerővé is teszi az embert, mert ugye ilyenkor ráadásul meg az egérgomb is dettó megadja magát.

Szal aki kontrollerrel is nagyon spiler, annak nem biztos hogy váltani kell, mivel a Frag FX ergonomiai és minőségi hibái bizony elég súlyosak. Aki viszont soha nem tudta megszokni, azt hogy kontrollerrel játdszon ilyen játékokat annak megváltás lehet. Én valahol a kettő között vagyok, javulás van, de nem lettem ász tőle.
  • HAF Rigel
    Gyüjtöm őket :):)
  • cenobite
    Nem tudom ismeritek e a gameplay.co.uk oldalt.
    Én leggyakrabban tőlük rendelek (plusz e-bay) és 3-4 napon belül MINDIG megjött az adott cucc. Szerintem nagyon jó kis oldal és az árai is jók. (PS2 játékok legalábbis)

Ezt csak azért írtam be, mert láttam hogy többeknek akadozik a game.co.uk.
  • Sund
    csinálhatnál egyszer egy képet róluk. Tényleg van valami terved velük, amúgy?
  • Smuge
    Mikor jön már UT3 GT review??
  • HAF Rigel
    Ja ma dec.13 van milyen nap ez ? HÁT UT3 nap ha minden igaz . Tegnap azt mondták ma lesz már

ha meglesz ez lesz a 20. dobozos progim , 19 a GH3 volt. Lassan több van itthon mint némelyik konzolboltban.
  • HAF Rigel
    de tényélega srác hogyan pengetett ? nekem ez a bajom penget , kitart penget , néha nahyokat bénázok .
    Tryant71 nem kell félni a földhözcsapkodos résznél csak fél erövel küldi meg :):):):):)
  • tyrant71
    le ne strapáld annyira, hogy csak 15k-t érjen
  • Sund
    azt azé' csak nem. kéne egy használtan, 15-é'.
  • simirizsa
    Enek a csávónak is rezget a lécc rendesen :D
    Baggins jól válszoltál :D
    Sund szerintem vegyél 1et te is jobban jársz mielöt tyrant71 rád küldi a rézfaszúbagolyt :D