89387
PlayStation3
  • Nagy01
    A kártyás game nem tetszik?
  • cloud.strife
    Na az jó megoldás lenne végre, hisz a fasz tele ezzel a bandával már. 4 féle kártyával próbáltam mindegyik store-on vásárolni és egyiken se jött össze, pedig a Trial Of Topoq nagyon kéne, hamár megvan a kamera.... :(
  • Sund
    Legegyszerűbben úgy tudsz letölteni, ha felhasználod egy ismerősöd bankkártya adatait. Azzal bereggelsz, töltesz, és lerendezed neki kp-ben.

Ha minden igaz, nemsokára lehet kapni feltöltőkártyát az USA-ban, akkor ide is el fog érni.
  • Nagy01
    Nah még egyszer beírom:D.Szóval most szeretnék venni egy Ps3 eye kamerát csomagban, vagyis a kártyajátékkal együtt 23k.Nah és majd ahoz kéne játékokat leszedni , de csak úgy tudnék ha lenne dombornyomott kártyám?Mert az nincs.És valaki úgy el tudja intézni hogy elküldöm neki a pénzt aztán ő befizeti és aztán én meg letöltöm a gamet?Vagy hogy lehet?:S
  • aussieguy
    igen igen nekem is ugy csinálta ahogy te mondom:) egyből felismerte és addig nem is tudtam mit csinálni:P
  • Nexxuss
    elvileg ki is írja, hogy kell update és talált is:P
  • aussieguy
    System update beállítást keress, asszem balról a ásodik oszlopban a legfelső az
  • aussieguy
    hát amcsi date az február 18 és ha jól tudom eu-s az még nincs kijelölve:( bár tökmind1 már ha amcsin van az is jó:)
  • BJB
    Nálunk mikor lesz kapható a GT5P?
  • brodix
    hi!
    végre megvan a gép,egyepkent arrol irok.
    meg tudja mondani vki honnan lehet letolteni rendszer frissitest?
    kerestem azon ami alapbol nyito oldalnak van bealitva a ps-n,de nem talaltam.
    please help,mert csak azzal tudok felmeni a store-ra!
  • Zodd
    A store ba meg mindig nem lehet mastercard al regisztralni?
  • Sund
    lol, akkor nem csak én vagyok ilyen gyengeelméjű. :)
  • simirizsa
    Holnap sztrájk akkor végig játszom RFOM-t :D
  • simirizsa
    Én Resistance-t toltam legalább is próbáltam nem nagyon sikerült xD
  • Sund
    lusta voltam GH3 után felállni a fotelből a Sixaxis-ért. :)
  • Smuge
    Miféle perverz vagy te? :D
  • Nexxuss
    UT3. ááá ez kész. Legjobb. Mi lesz így akedves kis Haze-vel?!?!
  • Foxhound1980
    Korai pletyka volt, hogy az Immersion már alkalmazni fogja a Touchsense technológiáját, persze nem nem lett belőle semmi. Ugyan olyan motorok hajtják a DS3-mat mint a DS2-t.
  • simirizsa
    Nem arról volt szó hogy épp jobban fog rezegni a 6axis ?:D
  • Sund
    Próbáltátok már az Unchartedben a csávót a gitárral irányítani?
  • Foxhound1980
    Okés köszi! Kiváncs vagyok erre a gyengébb rezgésre már ha a nem tévedsz persze. Remélem az erősséget nem az akku kímélés miatt vették vissza...
  • HAF Rigel
    Igen tesztelgettem , F1 és Gt5p demoban , meg a GT DH concemtben , első kettőben megy a harmadikban nincs ilyen . Ahol a kontrolert számát állitod be ott most megjelent a Vibration on / off lehetőség . F1 et nyomtam többet , monaco és brit nagydij végig nyomtam , bár britt nagydijat csak 48 körig mert elbasztam és odacsaptam a kocsit , pedig 15mp előnyöm volt , csak megzavart egy lekörözendő és persze a fal lett a vége , Bocsi az Offért szoval DS3 . Münködik rezeg de nem annyira mint a régi ps2 gondolom a sixaxis miatt, bár lehet hogy a régire emlékszem rosszul. TEgnap Tabula Rasastam egész nap igy be sem kapcsoltam a ps , ma megnézem a dirtben és Motorstromban , aztán majd írok. Ps2 játékom már nincs mert közben odaadtam a ps2 Faternek játékal mindennel együtt .
  • Foxhound1980
    DS3 user tesztet valaki (pl Rigel kollega :D) bevállalhatna... PS3/Ps2 cimekkel vagy ilesmi.
  • JohnnySmith
    Engem most miért kell imádni? Nem mondtam semmi rosszat
    Rossz szót nem írtam..... na jó egyszer-egyszer.... de az belefér.
    És nem is törölgettem a topikból..... na jó egyszer-egyszer de az szükséges volt.

A számjlid nem sikerült de kíváncsi lennék rá hogy milyen szmájli lehet az amiben $ jel van :D
  • Papesz

Egyetértünk. Ha valakit zavar a kérdés, akkor inkább ne válaszoljon, minthogy bunkó legyen.
  • NEXUS6
    Tudod Emthor ,hogz imadunk meg minden. De ez ugye nem a kozgaz tanszek, meg nem szulethetett mindenki akademikus PS3 tudassal a fejeben, mint te. Bocsi ez most PS-rol ment vakon, sazal hibak lehetnek benne,, Teged is imadunk Johan,termeszetesen.$:000 Ez a vegen egy szmajli akart lenni, kivancsi vagyok hogy sikerult.:)))
  • JohnnySmith
    Emthor azé mi szertünk!
  • JohnnySmith
    Szívből örülök a sikereiteknek, hogy nektek legalább lesz.
  • Lizardman
    nem kell izgulni, "nálunk" naponta több tucat ilyen ember van...
  • gazgoblin
  • EmThor
    igen, rossz emthor, szemét mocsok vagyok, kocka vagyok, az életem egy tragédia, stb. stb :)

• gazgoblin
    arc bejon nkerdez par sokak szamar 1ertelmut...

megkapja a valaszait....

megkoszoni....

mindenki boldog...

csak te marsz bele....

benne van annyi hogy ignoral teged....

benned is lehetne....

pisz
  • Foxhound1980
    Egyébként jogosnak érzem Emthor kollega kissebb kirohanását mert tényleg olyan alap kérdések merűlnek fel sokszor, hogy hihetetlen.
  • EmThor
    SZERKESZTVE

is-is.

szívesen válaszolok, de ne haragudjatok ezek télleg buta kérdések! hogy milyen hangos meg ilyenek, bakker... nem én találtam fel a spanyolviaszt, stb. anno én is kérdezgettem, és ezt igyekszem nem elfeledni, Tejföl piszkálódásától kezdve a segítő emberekékig!! (foxhound fehér kesztyűs ps3-as képe meg beleégett már a retinámba :D)

DE tessék már egy kicsit érthetőbben! ennyit gondolom el lehet várni, ha haladni akarunk. én sem állok oda a közgáz tanszékvezető elé, hogy mikroökonómia órán közgázt fogunk-e tanulni, vagy a hidegfúzió gyakorlati megvalósítását!
  • Foxhound1980

Lehagytad, a végéről, hogy "Szia!" :DDD
  • Tomy Lee
    Köszi
  • gazgoblin
    bal labbal keltel?

• EmThor
    a lemezt pontosan 3427 rpm-el pörgeti és 21db zajt ad. remélem segít!
  • EmThor
    vezeték nélküli hálózat: az úgy megy, hogy egyik kezeddel a ps3-at, másikkal a modemet fogod, a nyelveddel pedig egy antennát formázol
  • EmThor
    -megnézed a neten
    -annyi pénzt adsz érte amennyit jólesik
    -nem nem számít hány hónapos a gép, de vegyél boxot az jobb
    -nem biztos semmi baja ha már használt..

no és mi a tanulság? ekkora f@sságokat ne kérdezzetek már könyörgöm!