PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HAF Rigel
Angol pálya egy kicsit érdekes , én a franciát kaptam tesztnek. De a brit nagydíjon már pilóta voltam. Az elsõ fontos dolog , néha tovább kell engedned mint ahogyan a piros fékezést jelölõ vonal lenne. Ahol sok idõt lehet nyerni az elsõ mérési pont útán van egy jobb kanyar egyenes és egy sikán, A sikánhoz közeledve úgy kell ráhajtani a kerékvetõre hogy kifelé menet full gázon gyere. A jelzés szerint lenne egy pillanat mikor ki kellene engedni de nem kell elbirja a vas. és igy a következõ egyenesbe nagyobb sebességel lehet belemenni. Majd egyszer mehetnénk egy pár kört multiban és akkor látnád az iveket , mert nem mindig a gép álltal választott a gyors

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

az lehet hogy messzinek érzed, de attól még mind2 akkor jelenik meg 😉

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Úristen.... Úristen... Úristen....

"de annyit tudok, hogy az UT3 videójában PS3 gépen nyomják...."
E3 óta hivatalos hogy az UT3 korábban fog megjelenni Ps3-ra mint box-ra. Ebben az fiskális évben (2008 márciusig) exklúzív lesz. De nagyon ügyes vagy hogy észrevetted hogy p3-mon demózzák gratulálok.

RE5-rõl SEMMILYEN bejelentés nem érkezett bármilyen exkluzivitásról. A jelen állás szerint egyszerre jelennek meg, a GS fantazmagóriáján kívül sehol nincs ilyen infó.

"A COD4-nél is elképzelhetõ, hogy az erõssebb gépre adják ki elõször..."
Szintén egyszerre jön. A gép erõsségének ehhez semmi köze.

"Az Assasin Creed-nél sem olyan hihetetlen dolog, hogy elõször a PS3-at hozzák ki...." Soha senki, nem nyilatkozott ilyet, ráadásul E3-mon az Ms-nél demózták a játékot egyedül.

"hogy sok játéknál régebben a PC-s változatot nyomatták a trailer-ekben, aztán konzolra meg gyengébb volt... Most fordult a kocka, mert szinte az összes játékot...az elõzetes ingame videókban konzolokon mutatják be...."

Nem tudom hány éves vagy, hány konzolgenerációt éltél át, de ha ez meglep gondolom nem sokat. Ez tök természetes, abból fakad, hogy a konzolok 4-5-6 évente "ugranak" generációt, a Pc meg folyamatosan fejlõdik. Így mikor kijön egy konzol az ált. szebb mint a pc-s verzió, de az élete vége felé a Pc elhúz. A kiadó meg mindig azt mutogatja ami a legszebb.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

DarkSector
Messze van még november...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Biztos nagy gyík vagyok, de tegnap elkezdtem egy medium nehézségi szintû F1 szezont, illetve csak szerettem volna mert az Aguri is kivágott. Silverstone-ban 1:21 körül lett volna a target time, nekem a legjobb idõm is valahol 1:25 körül mozgott, pedig köröztem a pályán vagy két órát.
Kitapasztaltam hol vannak azok a pontok ahol fék-gáz kombóval be tudok durrantani egy kanyarba, mindig íven maradtam, igyekeztem a legkisebb féktávval autózni, de nem tudom hol tudok még 3-4 mp-et nyerni.

Lehet, jó lesz nekem a chicken mód is 😄

Az Assain mind PS-re mind X-re novemberben jelenik meg

DarkSector
Napról napra változhat minden, de annyit tudok, hogy az UT3 videójában PS3 gépen nyomják....ez jelent azért valamit...
A MGS4 és RE5-tõl azért meg nem nagy elvárás vagy csoda az, hogy elõször PS3-ra jelenik meg, ha már hosszú idõ után nem hagyják exclusive-nak õket.....
A COD4-nél is elképzelhetõ, hogy az erõssebb gépre adják ki elõször...
És nyílt titok, hogy a COD mostanában nagy fordulatot vett, mikor a 3.részével kinyilvánította a PC-seknek, hogy le vagytok szarva....
Az Assasin Creed-nél sem olyan hihetetlen dolog, hogy elõször a PS3-at hozzák ki....

Gondolom nem mondok sok újjat azzal, hogy elõször kiadják a jobb gépre a cuccost, aztán meg lebutítják valamelyest a többi cuccosra....
Vajon miért van az, hogy sok játéknál régebben a PC-s változatot nyomatták a trailer-ekben, aztán konzolra meg gyengébb volt...

Most fordult a kocka, mert szinte az összes játékot...az elõzetes ingame videókban konzolokon mutatják be....
Gondolkozz el ezen egy kicsit...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ray Z
Ezt a "boxart" szót kicsit félreértettem😄 (tudatalatt egy konzolra asszociáltam...😄)

Xbox LIVE Gamertag: RayZ HUN

Ray Z
Ja-ja errõl a folyamatos meghibásodásról hallottam... nagyon megszivta az ms.

Gyönyörû ez a boxart.

Igen, idén iszonyatos, 1,8 milliárd (!) dolláros veszteség várható.
Egyébként a box project nem 2 éve hanem vagy 6 éve veszteséges. A nyereséget 2008-ra várják (ideje lenne).

EmThor
MÉG NINCS FENN A DEMO, de megyek tour-t nézni, szal az alábbi képet beszúrhatjátok még egyszer, ha fenn lesz a demo 😊

Az a profit amit megtermelt most ismét elmegy a gépek garanciális cseréje miatt. Sajnos igy jártak de ez is olyan, hogy nem kellett volna szemetet gyártani...

HAF Rigel
Érdekelne van-e felvezetõ kör? Van , de ki is lehet kapcsolni.
Van-e safeti car? Nem még nem találkoztam vele.
Mennyire lett arcade? Mint a F1 06 csak talán egy picit jobb az autó viselkedése.
A f1 06 szinvonalát hozza szimulációban? igen , de sajna nem sokkal többet
A többi autó hogy viselkedik? Mint az F1 06 ban. Maga a játék az F1 06nak egy grafikailag kibövitett verziója. Alap dolgok szerintem nem változtak vagy max nagyon nagyon kicsit.

Ray Z
Nem is azt mondom hogy szar a ps, mert én teljesen ps párti vagyok.

Amúgy ha jól tudom az x360 kezd nyereséges lenni a ms-nak...
Ehhez kb. 2 év kellett...

Pontosan erröl van szó.

És milyen jól tette üzleti szempontból. Most a PS3 még mindig a PS2-vel hadakozik.

Valóban, hülye is lenne a Sony ugyanazt meglépni a ps2-vel mint az Ms.
Gyak. a ps2 gép- és játékeladások tartják el a Ps divíziót, a Box meg végig veszteséges volt, értelmetlen lett volna életben tartani.

Itt nem arról van szó, hogy melyik cég a jobb fej, ez egyszerû üzlet.

EmThor
viszont júniusban a most played konzol a ps2 volt, az sima xbox-nak meg elvágta a torkát a m$... errõl ennyit

Ray Z
Mindjárt utánanézek, de lehet hogy ezt nem a sony e3 konferenviáján mondták...

Ray Z
Azért azt el kell ismerni hogy a ps3-ból még nem adtak el olyan sokat, és a sony lehet hogy így akar többet eladni.

Linkelj lszi más forrást is a hírhez. Sehol máshol nem jelent meg ilyen infó csak a GS-en, akik az E3 Sony press conference alapján írták, ahol még csak hasonló sem hangzott el a felsorolt játékokról.

Ja.

DarkSector
Szerintem meg nem téved semmiben....
Mibõl gondolod, hogy ez a hír nem igaz?

baggins
Aztán utána csináld meg a japánt is, ott is vann egy-két érdekes dolog (pl. Folklore játszható demo).

EmThor
azt mondják ebédidõ körül fog felkerülni (angliai idõ szerint, +1 óra itteni szerint) a demo és 1 giga körül lesz

Érdekelne van-e felvezetõ kör?
Van-e safeti car?
Mennyire lett arcade?
A f1 06 szinvonalát hozza szimulációban?
A többi autó hogy viselkedik?
Ray Z
Asszem pont ezért fogok ps3-at venni😊. A "kanapéból hátradõlve kényelmesen" fílingnél már csak az a jobb, ha pl többen döltök hátra és multiztok😛.

Valaki segítene ps3 f1 ügyben?
hello
A joy-t elég hamar megszokod (pár óra után nem lesz idegen az irányítás, pár nap alatt belejössz, pár hónap múlva meg már nem is kívánod az egeret). Egérrel egyenlõre csak UT3-mazni tudsz majd õsz végén, más nem támogatja, de ez nem is baj.
Egér+bill nem passzol a "kanapéból hátradõlve kényelmesen" konzolos feelinghez (ami köröket ver egy a "gubbasztok a moncsi elõtt a sötétben" pc-s verzióra)

HAF Rigel
Este megnézem milyen kormányokat támogat az F1 , sajna itt bent még nincs rendszeresitve egy ps3 😊

Inkább az Ms-re jellemzõ hogy telepumpálja zsetonnal a kiadókat az exkluzivitásért. Mondjuk nekik van mibõl...

köszi, megpróbálom, mert az euróapai Store-ról már minden nem fizetõs tartalmat lassan letöltöttem 😊

rajzoljatok valami progival egy ez az!!!végre megjött!!!feliratot és ha fent lesz a HS demó,rakjátok be ide akkor mindenki tudni fogja,hogy ünnepélyesen is megjött😊)))

én is felnézek vagy félóránként, hátha... 😄

Ray Z
Énis így vagyok a dologgal...

EmThor
még nincs kinn 😄

baggins
Csinálj egy új Master Accountot amcsi címmel, így azzal oda is fel tudsz lépni.
A legtöbb dolog itt is hasonló, de a tartalom jóval nagyobb. Sztem a legellátottabb Store az amerikai.

kolbi870315
Nekem kimondottan a játékok miatt kellene rákötni az egeret és a billentyût.
Én pc párti vagyok és nem nagyon tudok játszani a joyal, de már meguntam, hogy 6 kilóért veszek egy csúcs gépet és 1 év múlva már szinte szart se ér.

BF2142:kolbi, kolbi01

Ray Z
Én azért el tudom képzelni a sonyról, hogy pénzt öl bele hogy elöbb jöjjenek ki ps3-ra a dolgok...De lehet hogy valamit csak félreértettek, és elvégre GS egy pc játék újság, csak mostanában néha nagyon elkalandoznak a konzolok irányába😛 ami nem feltétlenül baj...

A Forma1 milyen kormányokat támogat?Megnéznéd nekem,ha megkérlek szépen?😊))nekem Logitech Formula FX van,asszem ez a neve😊).Köszi szépen!!!!

HAF Rigel
Logitech kormányokat álltalában a ps2 és a ps3 is támogatja. Nem csak a G25õt. GT HD és az F1 is támogat 3-4 féle Logitech kormányt.

Szerintem nem hiszem , hogy külön kiadnának Sony kormányt , bár azt soha nem szabad mondani ,hogy soha. 😊:

Ez valóban régi hír, és konkrétan butaság, szinte mindenben téved a cikk.

UT3 timed exclusive, eddig ok. MGS4 nyilván min. timed, de valószínû teljesen.

Viszont:
COD4, Assasins Creed, Re5 esetében szó sincs ilyesmirõl, egyszerre jelenik meg mindenre. Soha senki nem nyilatkozott ilyet, fogalmam sincs honnan veszi a GS.

DarkSector
Nem véletlenül látni az új ingame videóban az x, négyzet, kör és háromszög gombokat....

XuChi
Akkor inkább érdemes várnom egy ps3 kormányra?? Egyáltalán lessz olyan??

tényleg:

amerikai Store-ra hogyan lehet felmenni?

van különbség az eur és az usa Store tartalma között?

Még mindig nincs HS <#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

Játékfüggõ.Például a GTHD elég sokfajta kormányt támogat.de az benne van az opció menüben.

Ray Z
Én meg PC-n nõttem fel, és tuti hogy támogatja a Dirt a kormányokat!