PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
"de annyit tudok, hogy az UT3 videójában PS3 gépen nyomják...."
E3 óta hivatalos hogy az UT3 korábban fog megjelenni Ps3-ra mint box-ra. Ebben az fiskális évben (2008 márciusig) exklúzív lesz. De nagyon ügyes vagy hogy észrevetted hogy p3-mon demózzák gratulálok.
RE5-rõl SEMMILYEN bejelentés nem érkezett bármilyen exkluzivitásról. A jelen állás szerint egyszerre jelennek meg, a GS fantazmagóriáján kívül sehol nincs ilyen infó.
"A COD4-nél is elképzelhetõ, hogy az erõssebb gépre adják ki elõször..."
Szintén egyszerre jön. A gép erõsségének ehhez semmi köze.
"Az Assasin Creed-nél sem olyan hihetetlen dolog, hogy elõször a PS3-at hozzák ki...." Soha senki, nem nyilatkozott ilyet, ráadásul E3-mon az Ms-nél demózták a játékot egyedül.
"hogy sok játéknál régebben a PC-s változatot nyomatták a trailer-ekben, aztán konzolra meg gyengébb volt... Most fordult a kocka, mert szinte az összes játékot...az elõzetes ingame videókban konzolokon mutatják be...."
Nem tudom hány éves vagy, hány konzolgenerációt éltél át, de ha ez meglep gondolom nem sokat. Ez tök természetes, abból fakad, hogy a konzolok 4-5-6 évente "ugranak" generációt, a Pc meg folyamatosan fejlõdik. Így mikor kijön egy konzol az ált. szebb mint a pc-s verzió, de az élete vége felé a Pc elhúz. A kiadó meg mindig azt mutogatja ami a legszebb.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Kitapasztaltam hol vannak azok a pontok ahol fék-gáz kombóval be tudok durrantani egy kanyarba, mindig íven maradtam, igyekeztem a legkisebb féktávval autózni, de nem tudom hol tudok még 3-4 mp-et nyerni.
Lehet, jó lesz nekem a chicken mód is 😄
A MGS4 és RE5-tõl azért meg nem nagy elvárás vagy csoda az, hogy elõször PS3-ra jelenik meg, ha már hosszú idõ után nem hagyják exclusive-nak õket.....
A COD4-nél is elképzelhetõ, hogy az erõssebb gépre adják ki elõször...
És nyílt titok, hogy a COD mostanában nagy fordulatot vett, mikor a 3.részével kinyilvánította a PC-seknek, hogy le vagytok szarva....
Az Assasin Creed-nél sem olyan hihetetlen dolog, hogy elõször a PS3-at hozzák ki....
Gondolom nem mondok sok újjat azzal, hogy elõször kiadják a jobb gépre a cuccost, aztán meg lebutítják valamelyest a többi cuccosra....
Vajon miért van az, hogy sok játéknál régebben a PC-s változatot nyomatták a trailer-ekben, aztán konzolra meg gyengébb volt...
Most fordult a kocka, mert szinte az összes játékot...az elõzetes ingame videókban konzolokon mutatják be....
Gondolkozz el ezen egy kicsit...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox LIVE Gamertag: RayZ HUN
Egyébként a box project nem 2 éve hanem vagy 6 éve veszteséges. A nyereséget 2008-ra várják (ideje lenne).
Van-e safeti car? Nem még nem találkoztam vele.
Mennyire lett arcade? Mint a F1 06 csak talán egy picit jobb az autó viselkedése.
A f1 06 szinvonalát hozza szimulációban? igen , de sajna nem sokkal többet
A többi autó hogy viselkedik? Mint az F1 06 ban. Maga a játék az F1 06nak egy grafikailag kibövitett verziója. Alap dolgok szerintem nem változtak vagy max nagyon nagyon kicsit.
Amúgy ha jól tudom az x360 kezd nyereséges lenni a ms-nak...
Ehhez kb. 2 év kellett...
Gyak. a ps2 gép- és játékeladások tartják el a Ps divíziót, a Box meg végig veszteséges volt, értelmetlen lett volna életben tartani.
Itt nem arról van szó, hogy melyik cég a jobb fej, ez egyszerû üzlet.
Mibõl gondolod, hogy ez a hír nem igaz?
Van-e safeti car?
Mennyire lett arcade?
A f1 06 szinvonalát hozza szimulációban?
A többi autó hogy viselkedik?
Egér+bill nem passzol a "kanapéból hátradõlve kényelmesen" konzolos feelinghez (ami köröket ver egy a "gubbasztok a moncsi elõtt a sötétben" pc-s verzióra)
A legtöbb dolog itt is hasonló, de a tartalom jóval nagyobb. Sztem a legellátottabb Store az amerikai.
Én pc párti vagyok és nem nagyon tudok játszani a joyal, de már meguntam, hogy 6 kilóért veszek egy csúcs gépet és 1 év múlva már szinte szart se ér.
BF2142:kolbi, kolbi01
Szerintem nem hiszem , hogy külön kiadnának Sony kormányt , bár azt soha nem szabad mondani ,hogy soha. 😊:
UT3 timed exclusive, eddig ok. MGS4 nyilván min. timed, de valószínû teljesen.
Viszont:
COD4, Assasins Creed, Re5 esetében szó sincs ilyesmirõl, egyszerre jelenik meg mindenre. Soha senki nem nyilatkozott ilyet, fogalmam sincs honnan veszi a GS.
amerikai Store-ra hogyan lehet felmenni?
van különbség az eur és az usa Store tartalma között?