PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Attila8805
Õõ ez nekm szólt vagy a cikk írójának és az interjúalanynak?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

counter a lényeg , egy karcnélkül vittem végig a demo-t(miután elolvastam az options ban leírtakat ,a használati utasítás a barátunk XD)

Én a láncos pörgõst, pl. a szikla omlás után is használom egybõl amikor sokan vannak körülöttem, ezzel lehet egy kis teret csinálni. 😊
A fegyver váltás nagyon jó lett, máshogy képzeltem el a megvalósítását, de így sokkal jobb mint hittem. Grafika eszméletlen és ez nem is egy mostani build, alig várom!

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

lol no comment...
de inkább még is XD ,agyalágyult aki ha már nem tizenéves vagy könnyen befolyásolható és ilyen egetrengetõ marhaság kijelentést képes tenni , Elõterjeszteném az ilyen meg hasonló egyéneket egy az emeletrõl-vetõdve-kétlábbal-pofán rúgás kedvezményezettjének XD

EmThor
Here's some scenery pointers for you guys:

When you are standing on the cliff edge at the start, you can just about see the E3 06 demo area at the bottom left of the screen. From there you go around the back of the mountain on the left and across the walkways all the way to the right to reach the end of this chapter.

A láncos cucc nagyon rulez, a legtöbb lúzert bele lehet aprítani vele a szakadékba 😊 MOndjuk szerintem egy kicsit ez a lánc imba, túl könynen meg lehet vele ritkítani az ellent.

Nekem a kivégzések tetszenek, amikor a háttér elhomályosul, a fókusz csak Narikora és az ellenre összpontosul. Na ez nagyon üt!

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

NEXUS6
Váltogatni kell a fegyvereket. Ha az emberkék viszonylag messze vannak akkor a láncos-pörgõssel kell csapkodni õket, aztán ha közelebb érnek akkor a brutál betámadással. Ezzel a taktikával amikor másodjára töltöttem be a demót az elsõ verekedésnél talán nem is vesztettem életerõt.

Nekem is nagyon tetszik, az ember nagyon könnyen beleéli magát, aztán csak õrült gombnyomagatás lesz belõle, de nem baj még így is kafa😉))

De most utólag nézegetem a kombókat, amíg nem mentem le a kötélen gyakoroltam is egy kicsit. Szerencsére nem kell olyan veszett pontosan idõzíteni, mint mondjuk egy komolyabb verekedõs anyagnál (pl. tekken).

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

hát halljátok!!!görcsbe álltak az ujjaim HS után!!hát ez kegyetlen brutál!!!!csak sajnos nekem nagyon nehéz😞((aki meg akarja majd venni,nagyon eddzen csuklóra meg ujjra😊)).de amúgy tényleg lenyûgözõ a látvány és a fizika!!!!!le a kalappal!!!!

EmThor
Oké, leért a HS demó, de el kellett jönnöm dolgozni.
No, itt egy tipp a hivatalos NGS fórumról, az egyik fejlesztõtõl:

"Ha szeretnétek még egy kicsit a harcot kipróbálni a demóban, ne nyírjátok kia a baltás csókát az elsõ "hero sequence" végén. ezután harcolhattok vele egy kicsit"

("P.S. if you would like to explore the combat a little further in the demo, don't kill the axeman at the end of the first hero sequence. You can then exchange some power attacks with him")

ps3-ra vannak diablo szeru gamek?
cloud.strife
Nade vazze az MGS videóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!! 😊)))))

www.digimomentsvideography.com

Eszeveszett rövid a demó, ráadásul ez már tényleg volt videóként (legalábbis az elsõ fele)

gyönyörû meg minden, de ebbõl a demóból a vizuális látványorgián kívül az igazi játékmenetre szvsz nem nagyon lehetett következtetni. Ha mondjuk nem fukarkodtak volna és engedtek volna egy picit többet játszani, nem lett volna rossz.

de mi ez az aftertouch? nem láttam róla semmit leírva, csak azt hogy csöszködni kell a sixaxist jobbra meg balra.

NEXUS6
Hát van úgy hogy a jégkrém visszanyal....

De ez teljesen egyéni öngyilkos terrorakció volt, kikérem magamnak, hogy a PS3 communityre általánosítasz!

Tudom, hogy ez nem volt igazhitû PS3-as szamuráj Hiró-hoz méltó tett, ezért vállalom hogy sújtson népünk haragja és a community megvetése.

😉

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Bravó, gratulálok, igazi férfias viselkedés! Szerintem Te egy hõs vagy.

Közben meg egyfolytában sírtok, hogy akinek Xbox van a polcán az ne jöjjön ide, akinek meg PS3, az ne menjen oda.

Papesz

NEXUS6
Akit érdekel legutóbbi mestermûvem az nézzen át az Xbox fórumba!😉))
A tegnapi evergo által beszúrt PS3-ba robbanó Xbox képe engem is megihletett...

Attila8805
LOL!Û
Bár azt fogjátok gondolni hogy má megnt itt ez a hüly xboxos gyerek,elkell mondanom hogy szerintem is kicsit butaság.(DE remélem igaz)😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

NEXUS6
Hát kiba, és sajna semmi olyan nincs benne, amit eddig a vidiókból ne láttunk volna. Persze mozgás közben azért más a dolog😉

Másrészt azért érezni a harcban egyfajta dinamikát amit az ilyen típusú hekenszles cuccokban én eddig nem nagyon tudtam elcsípni.

Nekem teccik, de amikor vége volt a demónak én is felbõdültem mint a tehén, hogy naaaaaa!!!!!

jól mondják, még bele se melegedtem, mire vége lett

PSN ID: Tyrant_HUN XBOX Live Gamertag: TyrantHUN

én meg elmentem úgy itthonról hogy mire visszajövök letölti a demót, csak én barom rajtahagytam a gépen a torrentet, így amíg csutkán töltöttem fel a filmet, a HS elfelejtett lejönni a gép vinyójára 😞(((((

Azt mondják hogy k.va rövid a demó

Hát ez Hs demo nem volt egy túlzotan nagy eresztés , "másfél" Context-sensitive cucc , + 2 harc , hát nem nyûgözött le . Counterzni kell orba szájba mert szinte nem lehet levágni az ellent, hiába esnek ki a csatából egy idõmulva vissza másznak (mondjuk ez tetszett 😄) Azt az aftertouch dolgot nem sikerült elsajátítani elsõ nekifutásból elkéne olvasni ismét az optionsban leírtakat, hogyan is mûköik pontosan XD)

USA store: MGS4 gameplay 640M

PSN ID: Tyrant_HUN XBOX Live Gamertag: TyrantHUN

csak pl nem a hivatalosék nak nem úgy ekll kitalálniuk hogy mit is kellene emulálniuk meg persze , az átlag 2gHz p4es helyett egy cell dübörög a fedél alatt XD

Saját tapasztalataim szerint a FfX-2 be itt ott beszaggat , de pl a Godhand , Castlevania még majdnem hogy jobb ps3 mint 2-n XD

Holnap én is tervezem a beszerzését. Anno pont az elõtt adtam el a PS2-t mielõtt megjelent.

Azt hiszem ez az F1 és én nem fogunk összeszokni. Életem elsõ programja amire azt kell mondjam hogy nem nekem találták ki, és nem tudok "vele" összeszokni annak ellenére hogy imádom a Forma 1-et és anno szilánkra játszottam magam az F1GP szériával PC-n.

Itt a medium szintet sajnos már nem ütöm meg 😞

Úgyhogy azt hiszem bedobom a nagy közösbe, és felajánlom cserealapként valamire.

NEXUS6
En most vagyok az utolso palyan. Jo kis jatek. Nagyon jo az ellenfelek AI-je.😉))

Meg az ilyen progi inseges idokben jo egy egy klasszikust beujitani, plane ha esetleg kimaradt az ember elozo eletebol.

Köszi a részletes választ!

Pont Killzone-t szeretném elõször végigtekerni 😊
Reménykedtem hogy a belassulások nem lesznek PS3-on. A szaggatás is biztos az emulálás (és a nosztalgia) része 😊

Asszem' MediEvil+Crash is mindjárt lejön 3.50-ért.

NEXUS6
Ááááááááááááááá!!!!!

Tépek ki a Linuxból, majd jövök!!!
😉)))))

996 mega!

emellett még videók:

Resi 5
HAZE
Assasin's Creed (YEEHAAAA!)

Open Season+Talladega Nights Blu-Ray film promó

Full game:

MediEvil
Crash Bandicoot2
Spyro3

NEXUS6
Gyak egy emulátor szoftver fut a cell-en és ezzel játsza le a PS2 progikat. Ahhoz képest, hogy pl PC-n sehol nincs még a PS2 leemulálása végül is nem rossz a hivatalos 89%-os kompatibilitási arány.

Rossz hír hogy a videókat beszaggatja, a hang elcsúszhat a játékoknál. Viszont a 3D részeket sokkal szebben jeleníti meg, textúra + élsimítás, a kép felskálázása miatt. Igaz érdekes módon nem sokkal gyorsabban teszi. Pl a Killzone PS3-on is sokszor látványosan belassult, mint a PS2-n.

Szal ha szerencséd van akkor javít a játékélményen, a sixaxis is sokkal precízebb, mint az origi gyári PS2 kontroller, ha nincs szerencséd és a kedvenc PS2 játékod beleesik abba a kb 10%-ba ami nem indul, akkor szopás.

ITT VAN!!!

Elmondaná valaki, hogy milyen a PS2 emuláció? A progikat teljesen normális sebességgel játsza le?

Hol vagy már Nariko????

Köszi, oké 😉

Miért nincs még HS demó??? 😞

Sanyiéknak mibe kerülne feldobni már a PS store-ra??

A rákkutatásban segíti a Stanford egyetemet, a proteinek összekapcsolódását/szétbomlását illetve ezeknek az eshetõségét és lehetõségét számolja/szimulálja.

Kapsz az Egyetemtõl egy adatcsomagot, ezt a gép "kiszámolja", majd az eredményt visszaküldi.

Nagyon hasznos dolog, mert ez egy egyetemi szerverparkkal évezredeken keresztül számolná, így meg jelentõsen lerövidül ez a periódus. Csatlakozz a magyar csapathoz, kód: 61563 😊

Mire jó a Folding home? Valamit elkezdett nekem tölteni, 2.36%-nál jár.

HAF Rigel
Én azt szoktam hogy ahol a vonal kicsi féket jelez ott kell kezdeni az elsõ kanyart közel a falhoz és kiengedni a rázókõ felé , de csak finoman mert az elején sokszor megcsúsztam , jelemzõ hogy 2 keréknek álltalában az aszfalton kell lennie , a másik oldalt simán rá lehet engedni a kerékvetõ kõre. Az utána következõ kanyarkombináció elsõ részén át lehet menni full gázon , a következõ jobbosba kell jol érkezni, mert ott a kigyorsitás életbevágóan fontos , akár a kör is elveszhet mert egy nagyon hosszú egyenes jön útána.

Egyébként a teszt köröknél néha nem stimmel valami , mert maga a bekerülõ tesztet is nehéz megcsinálni , de az útána jövõket meg könnyen meglehet.

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Resi 5 full trailer a PSN-ön!!! Bex@rás beh.gyozás!!!!!!!! Elképesztõ, kajak nem találok szavakat!!!!

Hatodik érzékem azt súgja hogy 6-kor lesz Heavenly Swordünk <#smile>

HAF Rigel, Haklar: köszönöm a hasznos infókat, megpróbálom bememorizálni és átültetni a gyakorlatba amit mondtatok. Remélem így már meg lesz az a fránya 1:21 😊

baggins
Lehet, de szívemnek ugyanolyan kedves az is 😊)) Na meg a Sixaxissal mit animáljak??

Fido4life
az egy Remote szerintem 😄

A lényeg hogy a gépi segítségeket kapcsold ki.
A célegyenes utáni jobbost a palánkhoz közel fék nélkül vedd és amikor beestél a kanyarba padlógáz.

És itt jön az a pont ahol összeszedhetsz egy kis pluszt:

A célegyenes kivezetõ utáni s kanyarról beszélek beengeded a balosba padlón aztán jobbos még mindíg padlón és jön egy balos itt már csak engedd be és fék a jobboshoz és kigyorsítás.
baggins,

mi az a fehér izé az avatarodon? 😉 Kéne már frissítened.
dante3
Még nincs vége a napnak!<#kacsint>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

baggins
Átlettünk baxva megint a palánkon a HS demoval kapcsolatban? <#wow3>

DarkSector
Ja és mégegyszer hangsúlyoznám, hogy mapról-napra változhat minden, úgyhogy egyikünk álláspontja sem lehet 100% biztos, csak ami már elmúlt....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ezt nem nagyon értem.

Te magad írod, hogy nem kell mindent elhinni, de foggal körömmel ragaszkodsz ahhoz, amit valahol hallottál, de soha senki nem erõsítette meg. <#confused>

Papesz

DarkSector
Nem kell a duma....
Tisztában vagyok a dolgokkal elhiheted...
Aztán meg nem kell mindent elhinni amit mondanak...a mikulás sem létezik...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"