PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

baggins
Én is beszállnék, de egyszerûbb, ha elõrendelem az Überkonzolnál. Ezt meg is tettem a Lair-el. 😊 Sõt, valszeg minden játékomat tõlük fogom megrendelni, ha mindig az amcsi verzió jön ki elõször. Korrekt cég, ajánlom nektek is.

item
Itt elég sok film van..

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Hát nemtudom én Warhawkon gondolkozom nagyon, és szeretnék augusztusban egy BD filmet is venni :-) Apropó nemtudjátok hol tudom lecsekkolni a BD filmek magyarországi megjelenését? Néztem neten de nemtaláltam semmi infót róla.

EmThor
überkonzolnál is lesz szerintem. 14.e kedd, lehet még azon a héten péntekig megjön. egyébként tényleg érdemesebb kintrõl beszerezni

Mennyibe fáj?

Lair is érdekel! Eddig 3-an vagyunk... (qper, tyrant71, én). Többiek?
Lair-re beneveznék én is

PSN ID: Tyrant_HUN XBOX Live Gamertag: TyrantHUN

EmThor
GRAW2 DEMO a héten!!! egy kis elõzetes mi lesz még:

August 2nd:

* Demo: GRAW 2
* Video: Lair
* Video: Ratchet and Clank: FToD
* Video: Juiced 2: Hot Nights

August 9th:

* PSX: Ridge Racer 1
* PSX: Tekken 2

amúgy ezek a ps1/2 játékok hogy futnak a tv-n? felskálázva? vagy ablakban?

Lair nem érdekel? Azt most lehet h berendelem, hogy megérkezzék 14-e körül.

De a kérdést kilövöm az ûrbe is, T. Uraim, aki szeretne Lair-t vásárolni, akkor nosza, pk-n meg osztozunk 😊

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

okok!

EmThor
ezt a Play-t megnézem, kicsit para, hogy nincs weblap, legalább a megjelenéseket lehetne követni, vagy ki lenne írva melyik nap vagy vmi...

Bladestorm-hoz: new game, fogadóban kis beszélgetés után választasz nemet, fejet, hangot, ezután kérdi, hogy "namai wa" ennyit értettem, tehát a neved, bármit írsz be, végén egy start + egy x és kész, aztán az alsó menüsorból a bal szélsõt választva lehet 2 küldi közül választani én eddig a felsõt toltam le 650 pénzért, ebbõl majd a recruit menüben lehet majd harcosokat venni, a merchantnál meg upgrade-elni lehet, csak nem jöttem rá, hogy magadat, vagy a harcosaidat (akiket vihetsz csatáról csatára? mert úgy logikus, ha lesznek veteránjaid...)

elején az intro szerintem játék motorjával készült. játék közben kicsit egyszerû a táj, vízbe lovon sem tudtam bemenni, olyan 3/5 szal jó közepes, harcosok már jobbak, meg hát mégiscsak tömegbunyó...

szóval a Folklore-t meg ezt a Bladestorm-ot (1000mb körül van) is nagyon ajánlom kipróbálásra.

ja a wan izé mindnight autós meg nem hiszem hogy olyan jó lesz, jpn store-on van ennek az autós játéknak a videója, szóval csak ez alapján kapásból 70% körüli lesz :/ bár ki tudja?!

az a baj nem tudom ezek EU-ban megjelennek-e. Folklore az tuti, mondjuk EU neve ez is, Folk's Soul a jpn neve.

ha rendelsz HS-t, én szivesen beszállok melléd! Megosztjuk a postaköltséget.
valaki nem szeretne eladni egy James Bond BD filmet? 😊

NEXUS6
Asszem valami olyasmi.

És a júzer manualban is benne van!😉))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

meg a Lairt 😄

XuChi
Ez valami restore funkció??? Van benne valami back up??? És ez a visszaállítási módszer?

hardwireden azt írják hogy csúszi a HS megjelenése 😞 persze nem sokat csak pár hetet.

Az igaz hogy a PS3 játékok nem régiófüggõk? Mert akkor a HS-t szerintem már most berendelem ámerikából

baggins
Huh, ez meleg helyzet lehetett... <#miaz>

ezt nemhiszeem el ti vagytok a legkirályabbak sikerült elsem hiszem nagyonnagyonszépen köszönöm😄😄😄
NEXUS6
Azt próbáltad, hogy kikapcsolod hátul a fõkapcsolójával? Majd vissza. Aztán amikor bekapcsoltad egész addig a bekapcsoló "gombon" tartod a kezed amíg újra ki nem kapcsol.

Ha legközelebb indítod akkor a PS3 rendszernek kell bejönnie.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

de nemtom hogy lehetne megcsinálni
Fido4life
tudtommal Vári Zoli írkál benne, az pedig garancia a jó minõségû cikkekre..

XuChi
Valszeg mert ez ugy tünik mikor pc kinyirod a bios-t. Szerencsétlen azt sem tudja micsoda vagy kicsoda.

szerintem valahogy felkellene rekni rá a ps3-systemet és akkor lehet talán sinálni valamit
ja
XuChi
Hát ez nagyon ugy tünik hogy kicsináltad a rendszered 😞.

Még a ps3 menüje sem jön be?? Tehát csak fekete kép és ennyi?

sziasztok !!
lehet h. ez nem ide tartozik de letöltöttem a yellow dog linuxot felnyomtam a ps3-ra elinditottam ahelyett hogy formáztam volna a partíciot (elõtte restore ps3 system-eztem asszem és minden adat eltünt)
telepítettem és a telepítésnél kiirta h. nem formáztam és ujraindult
azóta amikor bekapcsolom se kép se hang még scsak ki se kapcsol.tudna segiteni valaki?
Az újságnak nincs weblapja, de az itmediabolt.hu-n PDF-ben letölthetõ a korábbi számok tartalomjegyzéke.

Papesz

Nem, azért mondom, hogy más a gárda.

De az írások nem rosszak, érdemes tenni vele egy próbát, 1496 forintba kerül.

Papesz

XuChi
De még a weblapjukat sem találom. 😄

Hja, a Playtime/Multiplay az tényleg jó volt, szerintem jobb is mint az 576. Errõl a Play!-rõl nem tudok semmit. Ennek makkor már gondolom nem is Cowboy a fõszerkesztõje.

Tessék venni Play! magazint.

Nem éri el az elõdjei (PlayTime!, MultiPlay!, Station2) színvonalát, mert mások szerkesztik és írják, de ettõl függetlenül elég jó újság.

Papesz

Ombika
Itt feltenni ezt a kerdest loll!!! 😊))

EmThor
jó ez a Bladestorm

csapatot kiválasztani a kör, négyzet stb gombok közül valamelyik kettõ egyszerre való lenyomásával lehet, erre rájöttem 😊

támadni az R1 + kör négyzet stb lenyomva tartásával, többit tessék kitalálni, pirosakkal elsõ kontraktot megcsináltam, grafika nem egy hûha, de a játék bejövõs...

kár hogy a fogadóban a beszélgetés csak szöveges formában zajlik, legalább a 2 karit mutatnák

EmThor
jó ez a Bladestorm

csapatot kiválasztani a kör, négyzet stb gombok közül valamelyik kettõ egyszerre való lenyomásával lehet, erre rájöttem 😊

támadni az R1 + kör négyzet stb lenyomva tartásával, többit tessék kitalálni, pirosakkal elsõ kontraktot megcsináltam, grafika nem egy hûha, de a játék bejövõs...

kár hogy a fogadóban a beszélgetés csak szöveges formában zajlik, legalább a 2 karit mutatnák

EmThor
576 nem olyan rossz, megnézel egy gamestart hasonló a felépítése. guruban is van psp, az is mit keres ott?

szal 2 oldal ANIME & MANGA (ezt azért illene tudni) nem a világvége, nekem van rá igényem.

bár tényleg gáz, hogy nincs másik "nagy" konzolos újság itthon!!!!!

XuChi
Vagy legalább csináljanak valami hardwer rovatot.

Jaja, újból vettem egy konzolt, egy kicsit mellbevágott ez a mittomén hánytucat manga. Engem speciel ez a mangaõrület hidegen hagy.
Azt is bírom hogy V.Miki rendeszeresen két oldalt kap (minimum) a japán rpg-ire, egy csomó fontos game meg kivégzõdik fél oldalban...

Értem én hogy nem jelenik meg semmi sem nyáron és akkora az uborkaszezon mint az állat, de akkor már teszteljesen valami PC játékot ha ennyire nem szórják meg õket a kiadók.

Ha Jobb hardwaret, ebbõl következõen idõvel "jobb" játékokat akarsz akkor ps3 a te konzolod.
Más esetben ha most kívánsz "nagyobb" választékot játékokból ,de nem baj ha néha servízbe kell küldeni vagy házilag felhúzni akkor inkább a xbox kell neked XD

baggins
PS3-at, nem is kérdés. Egyébként ebben a topikban milyen választ vártál? 😄

Akkarok venni egy konzolt de nem tudom melyiket melyik lenne a jobb 360 vaqgy ps?

NEXUS6
Monnyuk engem érdekel egy kicsit a retro mûfaj, de ebben a formában kizárt. Pacmanra 2 oldal, ugribugrira meg egész sorozat, amikor a legújabb a PS3 játék kap 1/3-ad hasábot. Azért bocsi Missön impossziblét egy emberke összehozta néhány hónap alatt, az új játékokat meg 100 emberke 3 év alatt. Nehogy már ne legyen annyi sztori ezekrõl, hogy a retrónak mangának kelljen elfoglalnia az újságot.

Reiker meg menjen valahova a fogalmazmányaival, írjon inkább verseket. Ismerem a dolgokat amirõl ír és még sem értem. De még csak nem is szórakoztató.

XuChi
Ps magazint anno még a ps1 idõben vettem (még volt benne demo lemez 😄). De az kb 97-98-ban volt. Azóta nem is halottam amagazin felõl.

576 konzol egy rakat hulladék ujság lett. Nem mondom én is odavagyok a manga dolgokért de lassan nem 576 konzol hanem 576 manga lessz a címe.
Na meg a retro cuccok benne. Megvettem a juniusi 576-ot és az ujság fele retro szarokkal volt tele. Könyörgöm nem ezért vettem az ujságot. Normális teszt nem volt benne csak 3 (flatout, hour of victory meg még valami).

És olyan az egész ujság design is mint ha c64 meg enterprise magazin lenne. Pocsék és hulladék már a konzol. Nem ér 20ft-ot sem.

azt tudja valaki, hogy miért lett vége a magyarországi "hivatalos playstation magazinnak"? A múltkor gondolkodtam, hogy nézek valami konzol újságot magamnak, de a fene fog 576-ot venni, ha a felében 360+wii van. Van egyáltalán valami itthon kapható (akár nagol nyelvû) ps-el foglalkozó magazin?
baggins
A Bladestorm demo letöltése közben láttam, hogy van a J Store-on Tekken DR online játék kigeészítõ. Nálunk is felreppentek már ehhez hasonló hírek, de én még nem láttam sehol ilyet sem az EU, sem az USA Store-on. Elkerülte volna a figyelmemet?

baggins
Ez így van. Anno a Tenchu-t néztem PC-n Bleem!-en, és nem volt semmi a látvány. Aztán vártam, hogy a PS2 majd ugyanígy tesz vele, és egy nagy túróst!Ilyen szempontból nem egy nagy durranás, de több, mint a semmi.

oblivion + knight of the nine, az SI nincs benne.
XuChi
Megnyugodtam 😄.

A megjelenítõ szépen leskálázza a saját felbontására nem kell aggóndi.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

NEXUS6
Azt nem értem, hogy miért nem tudja ugyan azt a minõséget hozni a PS3 mint mondjuk valamelyik PC-s plélysztésön emu. A PC emu nem eccerûen felskálázza és élsimítást alkalmaz, hanem a beállított felbontásba rendereli le. A Wip3out pl így PC-n eszméletlen jól néz ki, szinte PS2 szintû!