PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
PSN ID: Tyrant_HUN XBOX Live Gamertag: TyrantHUN
August 2nd:
* Demo: GRAW 2
* Video: Lair
* Video: Ratchet and Clank: FToD
* Video: Juiced 2: Hot Nights
August 9th:
* PSX: Ridge Racer 1
* PSX: Tekken 2
amúgy ezek a ps1/2 játékok hogy futnak a tv-n? felskálázva? vagy ablakban?
De a kérdést kilövöm az ûrbe is, T. Uraim, aki szeretne Lair-t vásárolni, akkor nosza, pk-n meg osztozunk 😊
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Bladestorm-hoz: new game, fogadóban kis beszélgetés után választasz nemet, fejet, hangot, ezután kérdi, hogy "namai wa" ennyit értettem, tehát a neved, bármit írsz be, végén egy start + egy x és kész, aztán az alsó menüsorból a bal szélsõt választva lehet 2 küldi közül választani én eddig a felsõt toltam le 650 pénzért, ebbõl majd a recruit menüben lehet majd harcosokat venni, a merchantnál meg upgrade-elni lehet, csak nem jöttem rá, hogy magadat, vagy a harcosaidat (akiket vihetsz csatáról csatára? mert úgy logikus, ha lesznek veteránjaid...)
elején az intro szerintem játék motorjával készült. játék közben kicsit egyszerû a táj, vízbe lovon sem tudtam bemenni, olyan 3/5 szal jó közepes, harcosok már jobbak, meg hát mégiscsak tömegbunyó...
szóval a Folklore-t meg ezt a Bladestorm-ot (1000mb körül van) is nagyon ajánlom kipróbálásra.
ja a wan izé mindnight autós meg nem hiszem hogy olyan jó lesz, jpn store-on van ennek az autós játéknak a videója, szóval csak ez alapján kapásból 70% körüli lesz :/ bár ki tudja?!
az a baj nem tudom ezek EU-ban megjelennek-e. Folklore az tuti, mondjuk EU neve ez is, Folk's Soul a jpn neve.
És a júzer manualban is benne van!😉))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Az igaz hogy a PS3 játékok nem régiófüggõk? Mert akkor a HS-t szerintem már most berendelem ámerikából
Ha legközelebb indítod akkor a PS3 rendszernek kell bejönnie.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Még a ps3 menüje sem jön be?? Tehát csak fekete kép és ennyi?
lehet h. ez nem ide tartozik de letöltöttem a yellow dog linuxot felnyomtam a ps3-ra elinditottam ahelyett hogy formáztam volna a partíciot (elõtte restore ps3 system-eztem asszem és minden adat eltünt)
telepítettem és a telepítésnél kiirta h. nem formáztam és ujraindult
azóta amikor bekapcsolom se kép se hang még scsak ki se kapcsol.tudna segiteni valaki?
Papesz
De az írások nem rosszak, érdemes tenni vele egy próbát, 1496 forintba kerül.
Papesz
Nem éri el az elõdjei (PlayTime!, MultiPlay!, Station2) színvonalát, mert mások szerkesztik és írják, de ettõl függetlenül elég jó újság.
Papesz
csapatot kiválasztani a kör, négyzet stb gombok közül valamelyik kettõ egyszerre való lenyomásával lehet, erre rájöttem 😊
támadni az R1 + kör négyzet stb lenyomva tartásával, többit tessék kitalálni, pirosakkal elsõ kontraktot megcsináltam, grafika nem egy hûha, de a játék bejövõs...
kár hogy a fogadóban a beszélgetés csak szöveges formában zajlik, legalább a 2 karit mutatnák
csapatot kiválasztani a kör, négyzet stb gombok közül valamelyik kettõ egyszerre való lenyomásával lehet, erre rájöttem 😊
támadni az R1 + kör négyzet stb lenyomva tartásával, többit tessék kitalálni, pirosakkal elsõ kontraktot megcsináltam, grafika nem egy hûha, de a játék bejövõs...
kár hogy a fogadóban a beszélgetés csak szöveges formában zajlik, legalább a 2 karit mutatnák
szal 2 oldal ANIME & MANGA (ezt azért illene tudni) nem a világvége, nekem van rá igényem.
bár tényleg gáz, hogy nincs másik "nagy" konzolos újság itthon!!!!!
Azt is bírom hogy V.Miki rendeszeresen két oldalt kap (minimum) a japán rpg-ire, egy csomó fontos game meg kivégzõdik fél oldalban...
Értem én hogy nem jelenik meg semmi sem nyáron és akkora az uborkaszezon mint az állat, de akkor már teszteljesen valami PC játékot ha ennyire nem szórják meg õket a kiadók.
Más esetben ha most kívánsz "nagyobb" választékot játékokból ,de nem baj ha néha servízbe kell küldeni vagy házilag felhúzni akkor inkább a xbox kell neked XD
Reiker meg menjen valahova a fogalmazmányaival, írjon inkább verseket. Ismerem a dolgokat amirõl ír és még sem értem. De még csak nem is szórakoztató.
576 konzol egy rakat hulladék ujság lett. Nem mondom én is odavagyok a manga dolgokért de lassan nem 576 konzol hanem 576 manga lessz a címe.
Na meg a retro cuccok benne. Megvettem a juniusi 576-ot és az ujság fele retro szarokkal volt tele. Könyörgöm nem ezért vettem az ujságot. Normális teszt nem volt benne csak 3 (flatout, hour of victory meg még valami).
És olyan az egész ujság design is mint ha c64 meg enterprise magazin lenne. Pocsék és hulladék már a konzol. Nem ér 20ft-ot sem.
oblivion + knight of the nine, az SI nincs benne.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1