PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ilyen, gondolom 3-4 jogászból álló cégek, hol a somban voltak az elõzõ 3-4 évben? Azóta ugyanis mindent lehetett tudni a cell-rõl. Ja hogy még nem adtak el belõle annyit, hogy az értékesített darabonkénti kártérítésért milliókat tudjanak a semmiért zsebre rakni.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
-fel a kezekkel!!lõjjétek szét!!
😄😄😄😄
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
/Komment/
Nem is kellene meglepõdni azon, hogy a nagy konzolgyártók mindegyikén találnak fogást - most épp az Xbox 360-as tábor röhöghet a markába, amikoris a Sony PS3 lelkét képezõ Cell ellen nyújtott be kártérítési/szabadalmat sértõ beadványt egy kaliforniai vállalat. A Newport Beach székhellyel rendelkezõ elektronikai cég szerint a Cell osztott memóriát használó, szinkronizált parallel feldolgozó szálai az általuk kifejlesztett és bejegyzett technológia alapján épülnek fel, így minden komponensében szabadalmat sértenek. A vállalat szerint ez komoly becsületsértési és financiális károkat okozott, így mindenképpen kártérítési perhez folyamodnak - plusz, kezdeményezni fogják az eddig legyártott összes Playstation 3 zárolását és tömeges megsemmisítését is. Hát igen, a kaliforniai meleg...
Forrás: 576.hu
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
legutóbb amikor fehívtam õket azt mondták hogy "valamikor augusztusban"
Költõi kérdés: de miért nincs folyamatos készlet ha egyszer igény van rá? (mondjuk ez valszeg nem az 576 hibája, hanem a Sony Hungária bénázik. De ez nem meglepõ egy olyan cégtõl akinek az ügyfélszolgálata nyáron megszûnik létezni, mert " a kolleganõ a szabadságát tölti", és a Playstation-nel kapcsolatos kérdésemet sem tudom feltenni mert "az a kollega is szabadságon van")
Volt már ellenpélda is, az egyik cég megkérdezte, hogy hajlandó vagyok-e 1000 Ft-ot ráfizetni, ha a MGS3-at egy MGS notesszel kapom...vagy mikor az 576 shopban a srác 20 ezres vásárlás után a fecni nagyságú promo posztert kétezerért akarta eladni.
Szóval jó érzés, ha megpróbálnak az ember kedvébe járni, még ha egy Sport szelet is az. 😊
De a legdrágább progi is 13k, mondjuk azt nem tudom hogy mind új-e vagy sem.
Régen azért jobban kényeztettek 😊
Nekem van egy bögrém is tõlük, meg ahogy írtad, asszem talán Sportszeletet adtak. Egyszer dec. 6-án vettem valamit, kaptam tõlük egy Mikicsomagot.
viszont resistance "csak" 15 volt náluk, fóliás 😊 (bezzeg a többi cucc mind 17 :/)
váá jöjjön meg a fizu csütörtökön, castlevania-t beújítok lehet 😊
PS3 ID: kolb@szman
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Viszont én megkérdezném hogy nekem majd monitoron lessz a gép, de a hang meg házimozi erõsítõn. Akkor nekem kell még másik kábel is???
tudna valaki segíteni? a hétvégén fogom megvenni a ps3-at és nem tudom milyen kábelt vegyek hozzá. a tévémen van 2db hdmi-in és egy dvi-in(hdmi2) nevû csatlakozó. azt jól gondolom hogy a legjobb egy hdmi-hdmi kábel lenne? azon keresztül a hang is megy, vagy arra kell még egy másik kábel is? köszi
(remélem nem volam off)
Ja meg a HOME. Na arra vagyok kiváncsi nagyon.
Ahogy nézem már az amazon.com-ról már játékot sem lehet rendelni 😞
Az amazon 11000-ért adja, erre rájön még a pk, amit nemtom most mennyi de biztos 15000 alatt van- Ha többen rendelün akkor meg tényleg kicsi lesz a pk is.