PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

már legyilkoltam õket a kontrollerrel😄😄.Az egyik kommandós azt mondta,hogy õ már pedig nem lövi szét,mert meg akarja hozzá venni a Lair-t.Mondom neki,anyád,azt fejbedobtam a ventillátorral.Egy hõs vagyok😄!!!!

EmThor
védd a testeddel a cuccot 😄

NEXUS6
<#kocsog>-ök!

Az ilyen, gondolom 3-4 jogászból álló cégek, hol a somban voltak az elõzõ 3-4 évben? Azóta ugyanis mindent lehetett tudni a cell-rõl. Ja hogy még nem adtak el belõle annyit, hogy az értékesített darabonkénti kártérítésért milliókat tudjanak a semmiért zsebre rakni.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Lehet már be is vagyunk mérve😄😄váááá kopognak!!!!!ááááá neeeem adooom!!!
-fel a kezekkel!!lõjjétek szét!!
😄😄😄😄

EmThor
ez annyira szánalmas. múltkor az anglikán egyház kapta elõ 3 hónappal a megjelenés után a Resistance-t... el tudom képzelni: kissrác gyón, hogy hentelõs játékkal játszott, vagy valamelyik pedofil pap meglátta a játék reklámját valahol, vagy tudom is én, és ezen az alapon "atyám, húzzunk már le egy kis pénzt a sony-ról, meg nézzünk már ki jól az emberek szemében, mert ha világi hatalmunk nincs is már nagyon, erkölcsi még van"... SZÁNALOM!

atomot ezeknek a hülyéknek, ne kártérítést...

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

XuChi
Megsemisítését???? Ezek ökrök?? Majd jönnek a kommandosok azt rámtörik az ajtót és szétlövik a ps3-am ???😄😄😄 Hihihi ez nagyon lol.

Jó vicc😄😄.Azért a Sony ennyire nem hülye!!!

A Cell memóriakezelése szabadalmat sért
/Komment/

Nem is kellene meglepõdni azon, hogy a nagy konzolgyártók mindegyikén találnak fogást - most épp az Xbox 360-as tábor röhöghet a markába, amikoris a Sony PS3 lelkét képezõ Cell ellen nyújtott be kártérítési/szabadalmat sértõ beadványt egy kaliforniai vállalat. A Newport Beach székhellyel rendelkezõ elektronikai cég szerint a Cell osztott memóriát használó, szinkronizált parallel feldolgozó szálai az általuk kifejlesztett és bejegyzett technológia alapján épülnek fel, így minden komponensében szabadalmat sértenek. A vállalat szerint ez komoly becsületsértési és financiális károkat okozott, így mindenképpen kártérítési perhez folyamodnak - plusz, kezdeményezni fogják az eddig legyártott összes Playstation 3 zárolását és tömeges megsemmisítését is. Hát igen, a kaliforniai meleg...

Forrás: 576.hu

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

EmThor
balkánország, mit vársz? 😞

XuChi
És mi a köztes megoldás?? Csak hogy hangokban is kihasználjam az 5.1-et. Lehet nem is az erõsítõre tolom hanem az ozaki b5 home-omba. Azon van külön stereo bemenet is meg 5.1 (5+1 csatlakozoval. Bal elöl-jobb, hátul bal-jobb,center, sub) és ez mind rca csatlakozós. Van ilyen kábel is a ps3-hoz??

csak az gáz hogy raktáron nincs nekik 😞

legutóbb amikor fehívtam õket azt mondták hogy "valamikor augusztusban"

Költõi kérdés: de miért nincs folyamatos készlet ha egyszer igény van rá? (mondjuk ez valszeg nem az 576 hibája, hanem a Sony Hungária bénázik. De ez nem meglepõ egy olyan cégtõl akinek az ügyfélszolgálata nyáron megszûnik létezni, mert " a kolleganõ a szabadságát tölti", és a Playstation-nel kapcsolatos kérdésemet sem tudom feltenni mert "az a kollega is szabadságon van")

EmThor
nézegettem, nézegettem de passz.

viszont egy play-re lehet beruházok

play megjelenési lista

EmThor
baggins
Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem ezek az apróságok sokat számítanak. Jól esett, mikor a Darknesshez az ÜK küldött egy D képregényt, 2 új borítót, meg egy plusz gyengébb minõségû, nyomtatott gépkönyvet, hogy az eredeti ne használódjon.
Volt már ellenpélda is, az egyik cég megkérdezte, hogy hajlandó vagyok-e 1000 Ft-ot ráfizetni, ha a MGS3-at egy MGS notesszel kapom...vagy mikor az 576 shopban a srác 20 ezres vásárlás után a fecni nagyságú promo posztert kétezerért akarta eladni.
Szóval jó érzés, ha megpróbálnak az ember kedvébe járni, még ha egy Sport szelet is az. 😊

576 nál akció ként megkapod a "starter pack"-ot a 60 gigás kiszerelés + még egy sixaxis + resistance + motorstorm 160k ért

ajánlom Neked a konzoljatek.extra.hu-t, baromi jó áron vannak a játékok, múltkor fóliás Fight Night-ot fogtam ki 9.000-ért.
De a legdrágább progi is 13k, mondjuk azt nem tudom hogy mind új-e vagy sem.

Lufit?

Régen azért jobban kényeztettek 😊

Nekem van egy bögrém is tõlük, meg ahogy írtad, asszem talán Sportszeletet adtak. Egyszer dec. 6-án vettem valamit, kaptam tõlük egy Mikicsomagot.

EmThor
ja én is lufit kaptam gw:en mellé :/

viszont resistance "csak" 15 volt náluk, fóliás 😊 (bezzeg a többi cucc mind 17 :/)

váá jöjjön meg a fizu csütörtökön, castlevania-t beújítok lehet 😊

Hello valaki nemtudja lehet e már kapni valahol Starter packot ? Elöre is köszi

PS3 ID: kolb@szman

régebben CD galaxis pár csokit küldött a csomagban de újabban csak egy vacak lufit ... XD

az lenne, de szerencsére a legtöbb cég elküldi ajándékként is a portékát amit megvásárolsz. Amazonná,l Toys R Us-nál (csak ezek valamiért nem küldenek már Videojátékot, könyvet illetve minden más apró sz*rt viszont igen, érdekes) van ilyen opció is , a kisebbeknek meg eccerûen csak egy emil kell hogy írják már rá hogy "gift" 😊

EmThor
linksys-t ajánlanak külföldi fórumokon wireless modemnek. ja és ugye ps3-ba alapból be van építve ugye a wi-fi 😊

baggins
Szerintem mindenki wired, azaz kábeles hálózattal kötötte rá a gépet, ezért nem tud snki segíteni ebben. Õszintén, ha wireless hálózatom lenne, akkor is kábellel kötném rá. Persze ez én vagyok. 😊

EmThor
de erre még rájöhet áfa + vám ha szívóznak, az meg lutri

legyen szíves valaki segíteni az elõbbi internetes kérdésemmel kapcsolatban. köszi
NEXUS6
Ha 5.1-es hangzást akarsz akkor a digitális optikai kimenetre kell a hangot beállítani, feltéve hogy az erõsítõd tudja fogadni.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

baggins
Ja. HDMI két vége a TV és a PS3 megfelelõ nyílásába, aztán a PS3-ba a Multi AV kábelt (ugyanaz, ami a PS2-höz is volt), majd a fehér és piros (nem fekete) csatlakozókat az erõsítõbe. Persze itt is van optimálisabb megoldás, ha az erõsítõ támogatja, ez egy alap megoldás. Ha megvan a PS3, akkor az Audio és Dipslay Settings menüben meg lehet majd nézni, milyen lehetõségek vannak még (egyébként a Displaynél a HDMI a legjobb, az Audionál a Multi AV a leggyengébb).

és az internethez kell majd valami, mert nekem most vezetéknélküli netem van, azt felismeri a wifi a ps-en, vagy kell még valami router?
XuChi
Tehát akkor bedugom a hdmi-dvi kábelt a gépbe és a monitorba és a multi av kábel fekete fehérjét meg az erõsítõbe?

baggins
Akkor elég egy sima HDMI-HDMI kábel.

baggins
Ez a letöltés dolog automatikus lesz. Amikor regeled a neten a gépet, hogy felléphess az accountoddal, automatikusan felajánlja az aktuális update-et, így eltéveszteni sem lehet. Anélkül abszolút nem enged fel.

köszi. tv-keresztül lesz a hang egyenlõre
baggins
Egyértelmûen kell. Vagy használod a géphez alapban kapott Multi AV kábel fehér és piros dugóját.

lenne még egy kérdésem: a letölthetõ rendszerfrissítéseknél elég a legújabbat letölteni (ha jól látom akkor 1.9), mert az tartalmazza az elõzõeket is, vagy kell a többi is?
baggins
HDMI-HDMI-n keresztül a hang is megy, nekem is olyan van. Mondjuk ez a hang dolog attól függ, hogy a TV-n fog-e szólni a cucc, vagy egy külön erõsítõn?

XuChi
Igen neked HDMI-HDMI kábel kell. Ha jól tom azon át a hang is megy.

Viszont én megkérdezném hogy nekem majd monitoron lessz a gép, de a hang meg házimozi erõsítõn. Akkor nekem kell még másik kábel is???

hello
tudna valaki segíteni? a hétvégén fogom megvenni a ps3-at és nem tudom milyen kábelt vegyek hozzá. a tévémen van 2db hdmi-in és egy dvi-in(hdmi2) nevû csatlakozó. azt jól gondolom hogy a legjobb egy hdmi-hdmi kábel lenne? azon keresztül a hang is megy, vagy arra kell még egy másik kábel is? köszi
XuChi
Én nagyon bizom titkon abban hogy lessz a gépre Test Drive Unlimited 2.

(remélem nem volam off)

Ja meg a HOME. Na arra vagyok kiváncsi nagyon.

XuChi
Az tök jó 😄. Mit adnak a motorstorm-hoz ha megrendelem kis modelt?? 😄😄.

baggins
De, valamivel. Viszont egy hazai cég valamivel biztosab és biztonságosabb. Ráadásul elõszeretettel adnak extrákat a játékokhoz; a Darknesshez pl. egy fasza képregényt küldtek. 😊

Tudtok olyan ámerikai boltot ami vállal ide is szállítást?

Fasza...

Ahogy nézem már az amazon.com-ról már játékot sem lehet rendelni 😞

NEm drágább az Überkonzol ha ott megrendelem 15.000-ért?

Az amazon 11000-ért adja, erre rájön még a pk, amit nemtom most mennyi de biztos 15000 alatt van- Ha többen rendelün akkor meg tényleg kicsi lesz a pk is.

MGS Online - hát egyenlõre nem árultak el túlsokat

Megjelenéskor veszem, max pár nap késéssel.

Igen, osztom a véleményt. Jómagam épp 2 napja rendeletem be a GTA4 Special Edition-t.

Az a gond, hogy ez nem a teljes lista...pl. nemrég vettem meg az Azonosságot ami nem is szerepel az xpress listáján. És állítólag augusztus végén jön ki a 300 BD-n de még nem találtam róla semmi infót Mo-n.

azt még nem tudom, tényleg qper, mennyibe fáj? 😊
XuChi
Fuuu kicsit huzós ára van a BR filmeknek 😮.

Ennél nincs is olcsóbb??