PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.
KATT
a megoldás :
- 4-5 secig tartsd az ujjad bekapcsolás után a gombon amíg "pittyeg" egyet
- ha ez önmagában nem segített akkor kapcsold ki és újra be a tv-t
Attól függ mire akarod használni.
"meg hogy a ps3 miben jobb mint az xbox?"
Nincs 30% esélyed hogy a gép 1 éven belül elfüstöl.
"vagy az xbox miben jobb mint a ps3?"
Amíg nem füstöl el: online, jobb és több játékok, jobb kontroller, picit szebb grafika.
"még azt szeretném megtudni hogy grafikailag többet tud a ps3? "
Jelenleg nem, ígérgetések vannak.
"meg persze hogy mejikre adnak ki több játékot"
Egyértelmû Box. És ellipszilonos j hamár itt tartunk...
"ps3-ba is ugyan úgy csipet kell rakni mint a ps2 hogy menjenek a nem eredeti játékok?"
Jelenleg nincs warez, ígérgetések vannak.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Chip nincs még rá és szerintem jó ideig nem is lessz. (remélem)
Szerintem PS3 a nyerõ. Xbox döglödik a gpu hiba miatt (3 led).
nekem csak annyi kérdésem lenne hogy xbox 360 éri meg jobban vagy ps3? meg hogy a ps3 miben jobb mint az xbox? vagy az xbox miben jobb mint a ps3? (gondolom ilyen is van 😄 ha nem akkor sorry 😄) mondjuk gondolom itt több ember is a ps3-ra szavazna mert hát ez mégis csak egy ps3 topic 😄 meg még azt szeretném megtudni hogy grafikailag többet tud a ps3? meg persze hogy mejikre adnak ki több játékot mert persze azért venném hogy játszak rajta ezek azok a kérdések amikre nem tudtam választ kapni hiába olvastam nagyon sok hírt, cikket róluk. nah mosmá komolyan az utolsó kérdésem lesz hogy a ps3-ba is ugyan úgy csipet kell rakni mint a ps2 hogy menjenek a nem eredeti játékok? hogyha ez a kérdés már nem ide illõ akkkor ezt ne vegyétek figyelembe. thx elõre is a segítséget.
Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.
de komolyan nem kutya ütõk vannak a sony-nál , de furamód valmiért rájuk jár a rúd újabban ilyen szarságok miatt , M$-éknél nem igen hallani ilynekrõl , pedig azoknak is valahogyan kell hogy "mûködjön" a gépük , (vagy mivel 33% környék az elhalálozási ráta senki sem kívánja a cégét , szabványát ,stb egyántalán kapcsolatba hozni a dobozzal ? lol)
Jó lenne a pesti csere.
Még a Toshibát is belerángathatják ha akarják.
Én is a nem-re szavaztam.
ON:
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
De nem bizony. 4 player koop kampány so sweet... 😊
Szal inkább csak befenyítés inkább, hátha beijed a Sony, és peren kívül megegyeznek.
Valami harmad osztályú , az annyát eladõ ügyvéd megmutatkozni kíván ott is bizonyára
Nem hinném hogy röhögnek.
Az UL egy PSP game kvázi portja (tudom, folytatás, de tökugyanaz), és már a PSP-n sem volt kiemelkedõ, Ps3-mon pedig kifejezetten szar, monoton, hekkenszlesz dandzsönkrólör.
Erre a Sony kiveszi a cellt, a BD-t, a GPU-t, a hûtõt, mindent valami gagyira cserél, átfesti a gépet és át is nevezi, és úgy fogják hívni Xbox 360.
😉))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Viszont az Oblivion fõnyeremény. Ha szereted a kalandjátékokat, szerintem mindenképpen ezt válaszd, mert nagyon meg fogod bánni, ha az elõzõt. Olyan ez, mintha egy BMW helyett a Ladát választanád.
Ez a szabadalom dolog vicces, ha ilyen tágan határozod meg a szabadalmad mint ez a cég, akkor nagyon szépen visszaélhetsz vele, pl a hûtõgép szabadalmát évtizedekig nem tudták megkerülni, vagy a Magnavox csak szabadalmi perekbõl beáramló kártérítéssel tartotta el magát a 80-as évesben végig.
Oblivion (számomra ez eddig a nyerõ)
Untold Legends: Dark Kingdom (ez a videok alapján hack & slash??)
Mennyire szabad a barangolás az Untold Legends: Dark Kingdom-ben? Karaktergenerálás??
Sorry de nem tudok nagyon dönteni.