PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

thx a gyors válaszokat és akkor elnézést a helyesírásért 😄 igazából játékra és filmnézésre használnám ezért gondoltam elõbb a ps3-ra. de játékok terén meg az xbox van elõrébb. én se szeretem a warezolást de nem tudnám megvenni mindig a jó játékokat, csak ezért kérdeztem erre rá. de akkor még várok egy pár hetet/hónapot és meglássuk mejik lesz a nyerõbb.

Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.

nem kell regisztrálnod a géped, ahhoz hogy játszhass vele offline.
beépített wifi van alapból

".....Bizarre Creations-nek köszönhetõen, akik azt állítják, hogy a kis tárolókapacitás miatt nem lett olyan a Project Gotham Racing 4 amilyennek akarták." Elérkezett a Box a DVD korlátaihoz?

KATT
az mindegy ki hányszor hogyan használta

a megoldás :

- 4-5 secig tartsd az ujjad bekapcsolás után a gombon amíg "pittyeg" egyet

- ha ez önmagában nem segített akkor kapcsold ki és újra be a tv-t

"hogy xbox 360 éri meg jobban vagy ps3?"
Attól függ mire akarod használni.

"meg hogy a ps3 miben jobb mint az xbox?"
Nincs 30% esélyed hogy a gép 1 éven belül elfüstöl.

"vagy az xbox miben jobb mint a ps3?"
Amíg nem füstöl el: online, jobb és több játékok, jobb kontroller, picit szebb grafika.

"még azt szeretném megtudni hogy grafikailag többet tud a ps3? "
Jelenleg nem, ígérgetések vannak.

"meg persze hogy mejikre adnak ki több játékot"
Egyértelmû Box. És ellipszilonos j hamár itt tartunk...

"ps3-ba is ugyan úgy csipet kell rakni mint a ps2 hogy menjenek a nem eredeti játékok?"
Jelenleg nincs warez, ígérgetések vannak.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

köszönöm. akkor ugye jól értem hogy offline játékhoz nem kell hogy regisztrálva legyen a ps3? mert már a héten megvenném a gépet, de mivel wireless netem van, nem igazán tudom hogy kössem rá (gondolom valami router kell), de ha normál játékhoz nem kell a reg. akkor nem várom meg míg megoldódik a netes problémám
Ehh.. Egy képviselettõl kaptam egy hétre, fogalmam sincs hány tulaja lehetett az elmúlt hónapokban és hogy használták :/ Tehát akkor ezek szerint valószínûleg az áll fenn, amit mondtál.. Egyelõre fogalmam sincs hogy oldom meg de, köszönöm a segítséged.
Eredeti tulaj mivel köti rá a képet?Mert ha HDMI-vel,akkor rá kell tötnöd HDMI-vel valamire és csak utána tudod átváltani AV módba.

NEXUS6
Alapvetõen csak a store-ra, online multira vonatkozik, viszont pl a böngészõvel tudsz netezni regelés nélkül is, illetve minden mást is.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Egy kis segítségre lenne szükségem. Kölcsönkaptam egy PS3-at egy hétre. Rádugtam a video/hangkábelt TV-re. AV modba váltok, és ott végigmegyek az öszes lehetõségen, de nincs kép. Se szignál, se semmi. PS3 természetesen megy. Valami ötlet?
XuChi
Szia. Ps3 terméészetesen jobb mint a 360-an. Nem csak azért mer nagyobb hdd, blueray, memkártyaólvasó meg minden, hanem most még játékban nincs annyira ellátva mint az x, de ez szerintem decemberben megváltozik.

Chip nincs még rá és szerintem jó ideig nem is lessz. (remélem)

Szerintem PS3 a nyerõ. Xbox döglödik a gpu hiba miatt (3 led).

azt meg tudja nekem mondani valaki, hogy amíg nem regisztrálom a neten a ps3-at, addig nem is tudok tudom használni semmire, vagy a regisztráció csak a netes dolgokhoz kell?
hellosztok!

nekem csak annyi kérdésem lenne hogy xbox 360 éri meg jobban vagy ps3? meg hogy a ps3 miben jobb mint az xbox? vagy az xbox miben jobb mint a ps3? (gondolom ilyen is van 😄 ha nem akkor sorry 😄) mondjuk gondolom itt több ember is a ps3-ra szavazna mert hát ez mégis csak egy ps3 topic 😄 meg még azt szeretném megtudni hogy grafikailag többet tud a ps3? meg persze hogy mejikre adnak ki több játékot mert persze azért venném hogy játszak rajta ezek azok a kérdések amikre nem tudtam választ kapni hiába olvastam nagyon sok hírt, cikket róluk. nah mosmá komolyan az utolsó kérdésem lesz hogy a ps3-ba is ugyan úgy csipet kell rakni mint a ps2 hogy menjenek a nem eredeti játékok? hogyha ez a kérdés már nem ide illõ akkkor ezt ne vegyétek figyelembe. thx elõre is a segítséget.

Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.

Valaki nem szeretne egy ilyen újságot készíteni MAGYARUL😉))?

de a jogban ez nem ilyen egyértelmû , valamiféle szabadalommal van a gond és nem mindegy ,hogy kinek a nevén és milyen formában van

Uraim,

megjelent a legújabb száma a PS3-al foglalkozó, ingyenes, magazinnak:

PS3 Zine 5
szerintem a gyurka és/vagy a faterja van a háttérben XD

de komolyan nem kutya ütõk vannak a sony-nál , de furamód valmiért rájuk jár a rúd újabban ilyen szarságok miatt , M$-éknél nem igen hallani ilynekrõl , pedig azoknak is valahogyan kell hogy "mûködjön" a gépük , (vagy mivel 33% környék az elhalálozási ráta senki sem kívánja a cégét , szabványát ,stb egyántalán kapcsolatba hozni a dobozzal ? lol)

XuChi
Ha valakit érdekel Enchaned Arms akkor szóljon. Vagy cserélem Oblivionra.

Jó lenne a pesti csere.

"Cell is a microprocessor architecture jointly developed by a Sony, Toshiba, and IBM, an alliance known as "STI."

Még a Toshibát is belerángathatják ha akarják.

Úgy tudom közös fejlesztés.

Bazz,mennyire igazad van!!!!

XuChi
Ez totál off de: Aszem a naplóban volt a szavazás?? 1.3% igen 98.7% nem válasz arra a kérdésre hogy ön jogosnak tartja e az 1.1 milliárdos kártérítést.

Én is a nem-re szavaztam.

ON:

HAF Rigel
Én úgy gondolom ez az IBM és nem a Sony hibája. Ha perelnek akkor a gyártót azaz IBM kell beperelniük nem a Sonyt. Sony csak megvette a kész chipet nem fejlesztette. Vagyis lehet hogy kért egy saját fejlesztést de nem õ volt a fejlesztõ (szabadalom sértõ).

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

"Ahogy elnézem ez se lesz egy rossz játék.. "

De nem bizony. 4 player koop kampány so sweet... 😊

A per maga nem, a cég követelése nevetséges. Külösen azért, mert ha tételezzük fel nyernek, és bezúzatják az összes cell-t, akkor a Sony kvázi tönkremegy, és nem lesz mibõl kifizetnie a milliárdos kártérítést.

Szal inkább csak befenyítés inkább, hátha beijed a Sony, és peren kívül megegyeznek.

baggins
THX!

Köszi mindenkinek a választ!!Ahogy elnézem ez se lesz egy rossz játék..

Ez kb olyan szintû per lesz mint, hogy nincs megfelelõ módon definiálva bizonyos fogalom a jogban ( vagy félre magyarázták) mint a "lincselés" és perlik az államot 1.1 millárdért XD
Valami harmad osztályú , az annyát eladõ ügyvéd megmutatkozni kíván ott is bizonyára

Nem kérdés: Oblivion.
Super DANTE
(Tom Clancy's) Ghost Recon Advanced Warfighter 2

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

Amúgy én is szeretnék gratulálni az írásaidhoz!!!!A te írásod alapján tetszett meg a Resistance.Nagyon jól leírtál mindent és igazad volt!!<#worship><#law><#pias>

baggins
Ghost Recon Advanced Warfighter 2

Srácok!!Minek a rövidítése a GRAW2?:S.Állítólag a héten fent lesz Store-on.

baggins
Az azért teljes mértékben más helyzet volt. Az pedig, hogy tömeges megsemmisítést akarnak, inkább vicces, mint komoly. Ezt épeszû ember nem veheti komolyan.

Akkor jó😄😄

baggins
Nem vagy, csak nem játszottál a Red Alerttel. 😊

Immersion-nel ugyanez volt (najó nem teljesen ugyanez, ott volt értelmes alapja a keresetnek). Ott buktak 100 millát.
Nem hinném hogy röhögnek.

Most én vagyok ennyire hülye h ezt nem értem??!!:S

XuChi
Rendben meg lettem gyõzve!! Én is oblivionra hajaztam. Csak érdekelt mi a vélemény. Csak remélni tudom hogy nem lessz gagyi áradat ps3-on.

baggins
Ebben a hsz-ben enyhe élcelõdõ felhangot véltem felfedezni. 😊)) De azé' jó volt.

Egyértelmû, 100%, vitathatatlan, megkérdõjelezhetetlen hogy Obli.
Az UL egy PSP game kvázi portja (tudom, folytatás, de tökugyanaz), és már a PSP-n sem volt kiemelkedõ, Ps3-mon pedig kifejezetten szar, monoton, hekkenszlesz dandzsönkrólör.

baggins
Szerintem ezen a híren a Sony is csak röhög...

NEXUS6
Ha így megy tovább és a Sonyt mindenért beperelik, lesz egy cég ami a BD-ért, egy másik a Cell-ért, egy harmadik az RSX-ért, a negyedik a jól sikerült hûtés rendszerért, a hatodik a fekete színért, a hetedik meg magáért a Playstation névért, amit valakinek a nagyapja a gõzhajtású fa-vibrikre használt.

Erre a Sony kiveszi a cellt, a BD-t, a GPU-t, a hûtõt, mindent valami gagyira cserél, átfesti a gépet és át is nevezi, és úgy fogják hívni Xbox 360.
😉))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

XuChi
Én rendeltem magamnak az ajtóhoz TESLA tornyokat a c&c-böl. Csak az a másodpercenkénti 200000 wattos fogyaszás kicsit megrettentett 😄😄.

baggins
Csak három választahtó karakter van, aminek max. a színét tudok változtatni. Semmi extra. Hasonlít a PC-s Diablohoz, vagy a PS2-es Baldur's Gate-hez. Elég randa, sivár, és 4-5 óra után bûn unalmas. Higyj nekem, nagyon-nagyon nem éri meg az árát!
Viszont az Oblivion fõnyeremény. Ha szereted a kalandjátékokat, szerintem mindenképpen ezt válaszd, mert nagyon meg fogod bánni, ha az elõzõt. Olyan ez, mintha egy BMW helyett a Ladát választanád.

Nem az a fura hogy a Cell szabadalmat sért, a nagy vállalatok évek óta b*sznak a szabadalmakra, van ami nem kap felhajtást, van ami igen (pl Sony-Immersion dolog). Az érdekes a keresetben az, hogy nem csak dollármilliókat kérnek (ami akár még jogos is lehet ha tényleg szabadalomsértés van), hanem a Cell-ek megsemmisítését is, amire elvileg lehetõségük van (ha az õ szellemi termékük és nem adtak hozzájárulást), csak értelme nincs sok.

Ez a szabadalom dolog vicces, ha ilyen tágan határozod meg a szabadalmad mint ez a cég, akkor nagyon szépen visszaélhetsz vele, pl a hûtõgép szabadalmát évtizedekig nem tudták megkerülni, vagy a Magnavox csak szabadalmi perekbõl beáramló kártérítéssel tartotta el magát a 80-as évesben végig.

Te hogyan véded a géped Kolléga?

XuChi
Kérdés szerintetek meiket vegyem??

Oblivion (számomra ez eddig a nyerõ)

Untold Legends: Dark Kingdom (ez a videok alapján hack & slash??)

Mennyire szabad a barangolás az Untold Legends: Dark Kingdom-ben? Karaktergenerálás??

Sorry de nem tudok nagyon dönteni.

EmThor
LOL <#vigyor2>