PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
kössz a választ
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Tudom már megint itt van ez a mocskos xboxos féreg blablabla.
de ha átjösztök hozzánk akkor a #21834 kommentben naon rossz hírt lehet olvasni.(akit érdekel)
azért nem másolom be a szöveget mert megint kezdõdne hogy takarodj vissza az xboxos topik ba te rohadék megg ilyenek,szóval akit érdekel elolvassa akit nem az nem.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Szerintem legyen is szebb ha már várni kell rá.
Jóval erõsebb hardver... mindkét konstrukciónak meg van az erõssége és a gyengesége, alapvetõen a Ps3-mat a gyenge GPU nagyon lehúzza, hiába vannak tényleg hatalmas lehetõségek a Cell-ben, azt meg is kell jeleníteni.
Szal én várom hogy az egyszerre megjelenõ multi címek mikor lesznek szebbek Ps3-mon, de szerintem soha (ahogy már írtam a programozó lusta állatfajta).
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.

Szóval álleesés szerintem Nálad is garantálva lesz pár játék esetében 😊
Mint egy TV közvetítés, és ezt tök komolyan mondom 😊
És még a HS-rõl nem is beszéltem. Gyönyörûûûû.
Én elõször a GoW2-re azt hittem hogy nextgen játék...
Partizánra ne hallgass, majd ha megjelenik a PS3 ID az aláírásában!😉))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
De a ps3 hardwere nem veri agyon az xbox360-at?
Hát igen, Barker kreálta õket, mit várjunk, ha nem beteg karaktereket 😊)
Az Undyingot feltétlenül ajánlom, mert eszméletlenül jó játék!! Ritka kincs, komolyan! Szívesen kölcsönadnám, csak kb. egy éve megtisztogattam a polcomat és eladtam egy csomó játékot, többek között ezt is.
Mondjuk ez sokmindenen nem változtat (ja Strangehold is késik Ps3-ra és régiókódos lesz), a fejlesztõk (kivéve néhány elszánt japánt és a belsõ stúdiókat) lusta népség.
Szóval nem nagyon várható egyenlõre, hogy multiplatform oldalon fordulna a kocka.
Ez már miindig igy lessz vagy még ennyire nem ismerik a hardwert???
Könyörgöm mond hogy csak a fejlesztõk kapkodnak és bénáznak ennyire!!!!
R6 Vegas-ból is pont ezt hagyták ki, nem hiszem el hogy egy kis szar blur megfektetné az RSX-et...
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
AZ Undying-ról hallottam, és valahogy ez a Jericho sem hagy nyugodni. A karakterek állati betegek benne, és a játékmenet sem tûnik rossznak. Más dolog, hogy a fél életünket megint sötétben töltjük benne, ami kicsit már uncsi. De a Lair után lehet, hogy ez hiányozni is fog. 😊
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Rövidsége relatív, kb 10-12 óra a fõszál, még +4-5 órát beletolhatsz a mellékküldetésekkel. Én mindenesetre egymás után 2x játszottam végig annyira tetszett. Kicsit könnyû, az az egyetlen hibája (+ a Ps3 verió kicsit röcög, és AA sincs, errõl írtak is páran a demó alapján). Meg van multija is ami nem kiemelkedõ, de ideig-óráig el lehet vele lenni.
Viszont az Undying c. progija PC-n klasszikus. Az EA azon ritka játékai közé tartozik amik mérföldkövek a játéktörténelemben, mégis akkorát bukott mint az ólajtó...
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Nekem pl egyeltalán nem jönnek be ez a nagyon sötétséges pályák....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Várható volt.
Szerintem Pc - fél év - Box (MS keze messze elér) - fél év - Ps3 (végre sikerül átírni a játékot a Cell-re)
Lesz Box árcsökkentés és remélhetõleg revízió, lesz Lair és Heavenly Sword ps3-ra.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"