PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De szvsz ez gpu meg proci kérdés túlzottan nem számit ezeknél a masiknáknál. Meglehet nézni a játékokat amik már vannak vagy készülnek. Hát egyszerüen fantasztikus a látvány meg a fizika. GT5 pl úgy néz ki mint egy film, kajak döbbenetes. Mit számit milyen a GPU vagy a proci. De ugyan ezt elmondhatjuk a majdan megjelenõ PGR4-röl is szvsz aminek a 3. része a mai napig az egyik legjobb autós stuff.

"Lair-nek, KZ2-nek, meg GT5-nek nem szabadna léteznie a PS3-on!!! (Szerintem nem igazán tudsz hozzájuk mérhetõt mondani X-re)"

Nem is létezik még egyik se 😊

De ha gondolod:
Lair - Ace Combat 6 (röpködõs lõdözõs, mindkettõ gyönyörû)
KZ2 - COD4 (igen, multi, de szvsz jobban néz ki)
GT5 - PGR4

"lehet, hogy nem is azok a tényezõk számítanak a grafikánál, amiben az X GPU-ja erõsebb"

2 extrája van a Xenon-nak: unified shaderek és a 10 mega beágyazott ram. Mindkettõ nagyon hasznos a fejlesztõk nagyon szeretik mert rugalmas, és könnyen lehet vele trükközni.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Nex attól, hogy a GPU olyan amilyen, attól függetlenül létezhet mint ahogy majdan létezni is fog a GT KZ Lair meg hasonlók. de ez tisztán programozás kérdése. Az általad emlitett cimek kétharmada meg gyakorlatilag devkiteken létezik még. A másik meg az, hogy nem véletlenül néz ki a GT úgy ahogy. A cell meg van hajtva, ennyit számit ha egy profi team, a HW-t viszonylag kiismerve programozza.

"RSX shares a lot of inner workings with NVIDIA 7800 which is based on G70 architecture"

Ezt a press szöveget úgy kell érteni, hogy kb ugyanaz a kettõ.
Akárhogy is nézem ez még elõzõ generáció.

Nyilván nem PC-kártyáról va szó, hanem a GPU-ról, ennyire ne nézz sötétnek kérlek. Nagyon (NAGYON) leegyszerûsítve: GPU+RAM+Csatolóbiszbaszok = videókártya. De a te kedvedért mostantó GPU-t fogok használni.

De ha nem értesz velem egyet lszi mondd meg a csúcsszuper GPU beállításaiban hol lehet bekapcsolni azt a tetves élsimítást. Azonnal szaladok Ps3-ért.

A Pc meg már évek óta a gazdagok mulatsága, ezen nem kell meglepõdni.

A GPU mag kb a másfél 2 éves 7800 GT/GTX szinten mozog. Mivel nagyon hasonlatos a felépitése is. Nincs ebben semmi különös. Az Nvdida korábban elkészült csak a sony miatt szopkodtak mert nem tudták a BD diódák gyártását elkezdeni.

NEXUS6
Ez A GPU összehasonlítás valóban kicsit felületesre sikerült. Ha igazad lenne, akkor a Lair-nek, KZ2-nek, meg GT5-nek nem szabadna léteznie a PS3-on!!! (Szerintem nem igazán tudsz hozzájuk mérhetõt mondani X-re)

Sajna a PC sem igazán jó alap az összeghasonlításra, mivel eszméletlenül optimalizálatlan a kódjuk a PC-s játékoknak. Nézd meg milyen gyik a PS2 GPU-ja a mai szinten, és még is mit kihoztak belõle!

Ha azt nézzük, hogy lehet, hogy nem is azok a tényezõk számítanak a grafikánál, amiben az X GPU-ja erõsebb, akkor az úgy tûnik olyan luxus, amit megint csak a júzerrel fizettetnek meg, szal szopás.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Gyors referenciakalauz - a Magyar PS3 oldalon !

pff tech junkie ... Legalább néztél volna utánna a témának, még mielõtt ilyen marhaságot összehordasz , kétéves is gáz kártya ... semmi köze a pc-s kártáyhoz max a technologia

Majd arra leszek kiványcsi inkább hogy hamár jön a crysis boxra is ami tudtomma nem szereti majd a dx10et mi fog történi , 1. jóval "csúnyább" mint ahogy kiderült a "dx9-dx10" videokból (erõltettet marhaság a szitán átlátni nem képes gyökereknek) ez a valószínûbb , vagy 2. az elvárásoknak megfelelõen legalább olyan "jól" néz majd ki mint pc-n , ergo felmerül majd akérdés hogy mia tuosért vette meg a paraszt x-százezerré a vistás masinériát , mikor egy "szaros" boxon is legalább olyan "jól" néz majd ki , gg M$ elõre is XD

had legyen 1 hülye kérdésem FAQ-ot hol találok olyan dolgokat szeretnék megtudni mint pl hogyan csatlakozok netre meg hasonlók elõre is köszi és bocs ha hülyeséget kérdezek

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

Enchanted Arms-ot végigvittem a konkurencián, én élveztem. Aki szereti a JRPG-t mint olyat az nem hiszem hogy csalódna, mondjuk meglepetés sem fogja érni.

Egyébként nem kell félni, elég gyorsan megszabadulsz a buzitól az elején (aki játszotta érti, hogy miért ilyen rendkívül fontos feature ez 😊 )

XuChi
Nincs mit. Szivesen üzletelek olyan emberekkel mint te.

Ha esetleg valakinek lenne eladó Oblivion-ja akkor küldjön nekem privit.

Amit még keresek jó árban Motorstorm, Resistance Fall Of Man.

Ha van ilyen jó állapotban jó áron Budapesten akkor irjatok.

Jó8t mindenkinek.

baggins
LAIR: elõször marhára unszimpatikus volt a játék, de megbarátkoztam vele, olyannyira, hogy elõ is rendeltem rá. Valahogy a FACTOR 5 felirat nekem csak jót jelent, pl. a szépemlékezetû Turrican játékot. 😊 A játék kinézetre szerintem ver minden hasonló próbálkozást, kizárólag a párbajok tûnnek gagyinak, mikor a két sárkány a levegõben körökre osztott RPG módjára üti-vágja egymást. Na, az nem az igazi. Érdekes koncepció, de nekem nagyon "árkádos" jellegû effektparádénak tûnik. Ami nem baj, ha valaki szerti az ilyet.
Egyetlenegy dolog igazán kimaradhatna belõle: nagyobb robbanáskor szinte látom magam elõtt, ahogy akad és belassul a játék. Könyörgöm, ezt oldják meg és boldog leszek!

NEXUS6
Gratula!😉))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Jajj nehogy belõlem indulj ki, isten ments. 😄

baggins
Annyiszor, de annyiszor, de annyiszor át lett már rágva ez a téma....úgyis mindig ugyanaz jön ki belõle. Szerintem már feleslegesen túlragozzuk. Foglalkozzunk inkább a már megjelent játékokkal, vagy elõzetesekkel (zárójelben megjegyezném, hogy ennek ellenére örülök, ha értelmes emberekkel lehet beszélgetni az "ellentáborból" - nagy sajnálatomra eddig inkább rosszindulatú emberkékkel találkoztam, persze igaz ez a másik oldalra is).<#vigyor>

hú a mindenségit, ez nem jó elõjel. 😄 na majd meglássuk....
<#eljen>
360-on kb 5 percig birtam a stuffot..😄

neeem, ne izguljatok. csak nekem a leóm nézni az apróhirdetéseket, szeretem õket.

Viszont, kövezettek meg, de ma újítottam egy Enchanted Arms-ot--->köszi Xuchi a korrekt üzletért. 😊
Grat! 😉

jipijáááájéééé megvaan a ps3-am üdv mindenkinek 😄

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

Nem beszélve aról, hogy a PS3 OS többet is eszik ezáltal jóval kevesebb memóból kell dolgozni a masinának.

Igen, elég jó pontokat adnak. Nem jellemzõ rájuk, hogy elszállnának bármilyen irányba is.

Lairt szerintem senki sem nézi rpg-nek, gyak Rouge Squadron sárkányokkal. Leginkább az irányítást szapulják, ami, ha belegondolsz, egy súternél életbevágó, hazavágja az egész játékmenetet ha rossz.

Mind1 majd meglátjuk, én értékelésben a Gamespot/IGN/Eurogamer/Gametrailers bandának hiszek (legalábbis eddig még mindig bejött).

Nekem nagyon nem oké ez a 6 pont. 4 pontot nem húznak le csak azért mert nem jön be, ill nehézkes az irányitás. Normál esetben 6 pont az tré grafikát vagy akár rövid játékidõt is maga után vonhat. A másik oldala meg a dolgnak az EDGE ami a pletyók szerint 9-et adott neki. Meglátjuk. Egy demónak azért feltétlen örülnék.

hát akkor azt hiszem lesz egy ps3-am 😄 van valami jó hely ahonnan viszonylag olcsón be lehet szerezni?

Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.

Bizony, partizan kivárja a játékokat és az árcsökkentést, de mint tech junkie aktívan érdeklõdik és részt vesz addig is (sokak bosszúságára).

"augusztus-szeptemberõl már mondhatni a megfelelõ minimális szoftver ellátottság azért meglesz"

Azért ez durva, akkor már majdnem egy éve kint van a gép. Nagyon lassan indulnak be a dolgok, Sony-nak nehéz dolga lesz.

"összességében a legerõsebb gép"

A kifejezés értelmezhetetlen, minden pont annyira erõs mint a leggyengébb komponense. RSX-el baszták el a dolgot, ha legalább olyan GPU lenne benne mint a Xenon, akkor már rég földbedöngölte volna a Box-ot grafikában. Így viszont a cell szépen számolgatja a fizikát, az AI-t, modellezgeti a real-time csatákat a Lairben, de sok köze nincs a megjelenítéshez. Az meg csak Kutaragi szán édes álma volt, hogy majd a cell sofware renderben kipréseli magából a 1080p vizuális orgiát.
Mind1 szerintem a rendszer felépítésében a box egységesebb, a ps3-ba beletettek egy ultrafejlett Cell-t és egy 2 éve is gáz Pc-s vidkártyát.

Mind1 majd meglátjuk mit sikerül trükközniük a fejlesztõknek.

NEXUS6
Eddig úgy tûnik a Lair nem RPG lesz, sokkal inkább egy sárkányos lövölde megfelelõ küldikkel és elõmeneteli rendszerrel. Gyak egy fantasy Wing Commander.

Ha a saját stílusában nézzük, akkor valszeg tudunk figyelni az igényes sztorira, és a kivitelezésre.

Ha nem tudjuk elfogadni a stílust, akkor valszeg mindenbe belekötünk az irányítástól kezdve, a történeten keresztül, a túlzott szabadságig.

Tartok tõle azok, akik alulpontozták nem tudják a skatujáikba beilleszteni😉

Jo de 576-nál külön adják a cuccokat nem csomagba én meg olyat szeretnék szép aranyosat meg van olcsobért is 140-ért PS+ csak sajna ott még nincs starterpack nekem azt mondták Agusztus körül lesz és inkább veszek 140-ért mint 160-ért az 1 játék ára 😄 nálam a x360 vagy PS3 kérdés nemtéma 😄 Ja és helyes irásomat ne nézétek mert Diszgráfiás vok.

PS3 ID: kolb@szman

Csak a kérdése az, milyen? A Lair-rõl eléggé megoszlik a a szaksajtó véleménye.

Az EDGE mindig nagyon szigorúan ítészkedik, bennük eléggé meg lehet(?) bízni. Most vagy a másik két magazin játsza az eszét hogy milyen szigorúak, vagy az EDGE-nél fizettek le valakit Sonyék 😊

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

NEXUS6
És azért lassan lassan alakulnak a dolgok, augusztus-szeptemberõl már mondhatni a megfelelõ minimális szoftver ellátottság azért meglesz.

Lehet, hogy kiba feledékeny vagyok, de szerintem partizánnak akkor sincs PS3-a!😉

(Bocs Partizán ha tévednék!😉

én is sokat hezitáltam, és a PS3 mellett döntöttem végül is. nem zörög, nem csörög, nem olvad szét, hanem csendesen(!) teszi a dolgát: engedi hogy játszak vele 😊

Szeptemberben jön a Dirt.

baggins
Ne hezitálj, nyugodtan vedd meg, ne hallgass másokra. A PS3 jó gép, a jelenlegi legjobb konzol, nagyon jó játékok lesznek rá, sõt, jelenleg is jók vannak. Mindent bele! <#eljen>

scorpeeon
Ezt a linket utólag is nagyon köszönöm, mert itt találtam rá nagyon olcsón egy nagyon jó mp3 lejátszóra (NW-A608), aminek immáron boldog tulaja vagyok 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Attila8805
Kb igen.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
Akkor sorry.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

John Woo's anticipated Stanglehold will be region locked on PS3, following the logic that, since the collector's edition comes with a movie (a cool, HD remastering of Hard Boiled) , it needs to be region locked. Okay, we're with you so far. So that means the standard edition, without any bundled movie, will be region free. Right? Midway? Sony? Anyone there??

No, the standard edition will be region locked as well.

Az alapváltozat és régió függõ lesz.
valószínû

EmThor
de csak a bõvített nem? mert azon lesz a film és csak így van értelme a régiókódnak...

mindegy bõvebben a ps3fanboy-on

bezony! csak nem Te vetted meg? 😊

az a 10 ezres aprónetes volt? 😊
dante3
Nekem sem tetszik, egy nagy rakás fos, sztem!😞

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

USA Strangleholdot kerüljétek majdan mikor megjelenik (bár nem hiszem, hogy behoznák a maszekok) régiókódos lesz.

hmm... partizan most csak nem szereti annyira a ps3-at vagy télleg van abban valami amit ír? 😄 mert ha igen akkor már télleg nagyon hezitálok 😄

Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.

basszus, lecsúsztam egy nagyon jó árú Oblivionról, pedig már annyira beleéltem magam hogy játszhatok vele az este 😞((((((

baggins
Máshol már leírtama véleményem, akkor ide is bemásolom. Persze ez saját vélemény, úgy látom, itt volt, akinek tetszett.

Bladestorm demo:
Ismét egy KOEI "gyöngyszem". Valószínûleg a cég rájött, hogy a Dinasty Warriors sorozatot egyre nehezebb a harmincadik rész után eladni, ezért új stílussal álltak elõ, nem is eggyel. Nemrég elérhetõvé vált a Gundam Dinasty Warriors (!) a Store-on (szörnyûséges lett, DW környezet, kínaiak helyett robotokkal), most pedig a japán Store-ra felkerült a Bladestorm nevû "újítás".
A revolúció lényege annyi, hogy a kínai katonákat felcserélték az európaiak - nem véletlenül 100 years war a játék alcíme. Anglia, Franciahon, stb ; egy még átláthatatlanabb és irányíthatatlanabb játékban. A KOEI igazán rájöhetne arra, hogy ez a következõ generáció, nem PS2 és Xbox szintû hátterekre és karakterekre vagyunk kíváncsiak (bár még az X-es Kingdom Under Fire is igényesebb volt). És most jön a java: már nem is lehet harcolni a népes sereg élén, csak parancsokat adhatunk, aztán néha karakterünk oda-odasóz a karddal. Sovány, kevés, csúnya, unalmas. Ja, és több, mint 1 giga a demo. Pfff.....szégyen.

EmThor
bladestorm még mindig senki? pedig még a katapultba is be lehet szállni! 😊

baggins
Akkor összességében jóval erõsebb hardver... <#vigyor3>

baggins
Már megvolt ez a hír, meg is beszéltük.