PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaaaa 😄 egyépként hosszas nyomozás után arra jutotam hogy nem is kell hdcp monitor marad a hadmi-dvi kábel és kell 1 dvi adaptor mégegyszer kössz a segitséget

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

baggins
Nagyon frankó, sztem a jelenlegi legjobb konzolos FPS.
Achievements...ööö, most nem tudom, konkrétan mire gondolsz.

Ugye milyen frankó a Darkness? Hiába rövid, egyszerûen nem lehet csak egyszer végigjátszani. Úgy tudom a Ps3 verzióba is beépítették az Achievmenteket, ez hogyan jelenik meg a game-ben?

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

A MM és a McDonald's munkaerõállománya színvonalban kb fedi egymást.
Pont annyira értenek a munkájukhoz mint én a kvantumfizikához.

baggins
Hogy mivel? Kétszer megvolt a Darkness, most egy kicsit unom, úgyhogy Oblivion minden mennyiségben. Jöhetne a letöltheti Shivering Island, alaposan megdobná a játékot.
Nem tudom, ezt láttátok-e már (csak PC-re van kiírva, de lesz konzolra is): Project Offset
Szerintem überbrutálmegahiperdurva!!!

Ja, Knights of the nine és a Shivering Isles összecsomagolva Platinum áron.
Aki még nem szerezte meg ezt a csodát, annak kötelezõ lesz.

XuChi
Game of the year edition?? Lessz ebben valami extra is??

de láma vagyok már megvan tiszta hülyék az emberek a mediaban😄

Majd ha már a ps3-at is ugyanúgy kitapasztalták,mint a régebb óta piacon lévõ x-et akkor fognak a külömbségek meglátszani!
nah még annyit hadd kérdezzek kedves partizán hogy létezik hdmi-dvi kábel?
a mediaban nem tudták mi az 😄

Remélem szeptemberben jön az Oblivion Game of the year edition. Nagyon büntetni fog, azér se akarom megvenni még az oblit :-) 2 hónapig szerintem nem leszek elérhetõ ha meglesz a játék :-)

ahogy elnézem ennek a vitának úgyse lenne vége mert az xbox régebbi mint a ps3, egyszóval (szerintem, lehet hogy tévedek de akkor sorry) az xbox már kiforrottabb és több példát lehet rá felhozni játékokbból. meg amúgyis van amiben a ps3 van amiben az xbox jobb szal ezt sokáig lehetne vitatni 😄

Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.

XuChi
Ha hagynának??? Barátnõd nem hagy vele játszani ??

XuChi
Az nem x360-ra van de mind1 😄. Ez ps3 topik 😄.

Tegnap túljutottam az 5 percen az Enchantedben. 😊 Majd ha megismerem a játékot, írok egy rivjút nektek. Amúgy pedig Obliznék, ha hagynának.
Hajrá, ki mit játszik?
Én most fejeztem be a Dead Rising 72 órás módját, és az overtimeban próbálom megmenteni Frank életét.

Jöhetne már a második rész.

Senki sem mondta hogy képtelen lenne a Ps3 az AA-ra, egyszerûen lefelejtik a játékokból. Oblivionon egy évig dolgozott a Bethesda pluszban a többi verzióhoz képest, meg is látszik rajta (szebb textúrák, kevesebb töltés, jobb framerate).

"A COD most is ugyanolyan összedobott tucatmunka lesz, mint az eddigi részei. "
COD1-2 klasszikus volt, a 3-mat pedig egy másik csapat készítette. Cod 4-en már a 2. óta dolgoznak, kb 2 éve.

"Hasonlítsd már össze a Lair-el. "
Ha lenne játszható verzió szívesen megtenném.

"közelébe sem ér a GT játékoknak. Semmilyen szempontból"
Maradjunk annyiban, hogy a GT-s autók szépségét nem tudja megközelíteni semmi. Az online képességekben, az autók customizálhatóságában, a közösségi funkciókban, törésmodellben, ütközéskezelésben, pályák kidolgozottságában a Forza-PGR páros jóval elõrébb jár.

NEXUS6
Már megijedtem, hogy az én szemem rossz😉))
Pedig megpróbálom soxor kiküszöbölni úgy, hogy az adott X-box címrõl elképzelem, hogy PS3 cím, mert néha tényleg becsapja magát az ember.

Nézegettem én is a flame topic-okat. Asszem van valami PS3/X360/Revo, annak a címét kéne megváltoztatni.
Vagy újat indítani.

Monnyuk szerintem bizonyos emberek azért szeretnek flamelni, hogy felidegesítsenek olyan embereket is, akik ilyen vitákba amúgy nem bocsátkoznak, szal ilyen topicba be sem tennék a lábukat.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

baggins
Egyébként egy kérés: van egy pangó PS3/X360/Wii topic, nem lehetne ezen viták helyszínét oda áttenni, és itt kizárólag játékokkal foglalkozni?

baggins
Grafikáról és játékélményrõl beszélünk.
Lair - AC: játszottam X-es az AC demojával, gyönyörû, fenomenális, de lényegében semmit, de semmit nem változott az egész, még a gombkiosztás is ugyanaz (tudom, minden részt végigjátszottam). Ráadásul a földi objektumok ugyanolyan gagyik, egy nagy kifeszített képre vannak rápotyogtatva. Hasonlítsd már össze a Lair-el.
Killzone 2 - COD4: No comment, aki nem látja, mekkora minõségbeli különbség van a kettõ között, az elfogult, nem is kicsit. A COD most is ugyanolyan összedobott tucatmunka lesz, mint az eddigi részei. Nem csoda, jóval rövidebb ideig fejlesztették, mint a KZ2-t.
GT - PGZ: na erre már tényleg nem tudok mit mondani, autós játék jelen pillanatban közelébe sem ér a GT játékoknak. Semmilyen szempontból.

Valamint egy apró kérdés az AA-al kapcsolatban: ha a PS3 erre "képtelen", ugyan hogy oldották meg, hogy az Oblivion jóval szebb az X360-as verziónál, és az éleken sehol egy recét nem látsz (ellentétben a konkurenciával).
Tudom, meggyõzni úgysem foglak (ami nem is baj, te sem fogsz engem, és ez így jó 😊, csak gondoltam, válaszolok, ha már ez a téma. No harag, ok? 😉

jaj nem oda akartam köcce szépen partizan 182

thank you

Google-ban keress egy random brit címet.
Magyarországi Psnetwork: passz. Itt már többen rákérdeztek a Sony üf-szolgálatán, azt mondták majd lesz. Tippem: 2008 õsz.

XuChi
Magyar országon mikor lessz elérhetõ a ps network?? 2010???

ahh nagyon köszönöm mégy annyit hogy a címnek helyesnek kell lennie? és ha igen akkor honnan tudok címeket nézni elõre is köszi

Demók: Playstation store-ról tudod letölteni, angliai/usa címmel kell regisztrálni mert magyarral sajna nem elérhetõ.
LCD moncsi: HDCP képes monitorokra egyszerûen HDMI-DVI kábellel igen.

Történetvezérelt gyönyörû sárkányos súter - történetvezérelt gyönyörû repülõs súter
Jövõben játszódó gyönyörû fps - jövõben játszódó gyönyörû fps
Gyönyörû autós szim - Gyönyörû autós félárkád félszim

Nem vágom hol nincs meg a párhuzam.
A különbség az hogy a Lair-en kívül a ps3-mas példák jövõre jönnek.

sziasztok 2 kérdésre szeretnék választ kapni sehol nem találtam
hogyna tudok demokat leszedni ps3-ra?
és rá tudom e kötni tft vag lcd monitorra?

Attila8805
"Vagy csak minden autonak lesz minimum 20 "tuning" verziója : más motorral , teljesítménnyel ,spoilerral ,alu felnivel... után futóval, stb XD"
Na hát nekem ez csak 4 sorba sikerült kifejteni😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
És az nem lehet hogy a 10000 az úgy annyi mint a többi ilyen okosságban hogy mondjuk ilyen nagyon pici változtatásokat csinálnak rajta pl nagyobb motor vagy ilyenek bár nem tudom hogy ebbe lehet e játék közbe tuningolni.
Na szóval azt akartam kihozni hogy lehet hogy nem is annyi lesz hanem egy kocsi többször lesz benne csak más tulajdonágokkal.
bocsika hogy kakin fogalmaztam de én erre gondolok.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

De miért lenne hihetetelen hogy hajladóak 10000 féle jármûig elmenni, pl 1-2 havonta kiadnak kissebb adagban 10-20 kocsit , ezenfelül gondolom egy nagyobb összeget cserébe fognak az "egyedul álló kliens" számára fejleszeteni legyen szó a kedvenc trabanról vagy az örökzöld moszkvicsról XD sõt bizonyára lesz valami csoportos rendelés funcióis ha vagyobb összegrõl lenne szó

Vagy csak minden autonak lesz minimum 20 "tuning" verziója : más motorral , teljesítménnyel ,spoilerral ,alu felnivel... után futóval, stb XD

mivel a tervek szerint ps3 10 évre van tervezve (meg elvileg a ps4 is ps3ak hálózata lesz , ha még ezt nem védették le valami szabadalommal😄)
akkor 2016 ig van idejük XD

Storm elkelt.

baggins
Ne is haragudj, de ezeknek a párhuzamoknak közük nincs (se minõségben, sem kivitelezésben) az eredetihez. Ilyen erõvel Wii-re is lehet hasonló játékokat mondani.

XuChi
340 autó is rengeteg. Minek 10000 ???? Rég megunom mire 340 autót végig próbálok. Reméelm a pályákból nem csak 8 féle lessz 3 napszakkal meg 3 idõjárással mert akkor bukta lessz.

EmThor
ilyet én még nem láttam, Flatout + Dirt kismiska ehhez képest!!

na igen, szal holnap gondolom megint este 18h-kor (12h keleti parti idõ szerint) lesz a frissítés szerintem. de ne legyen igazam, jöhet korábban is 😊

aug-ban még lesz biztosan stranglehold demo.

Sztem ennyi auto nem is létezik 😄 Nameg érted 10000 auto mikorra??, 2012 pl? 😄 Kicsit marketing szagú a dolog... Viszont az alap 340-es számot keveslem. A régebbi hirek olyan 800 körüli darabszámról irtak. Na majd meglátjuk, lehet az egész hír úgy fals ahogy van.

item
10000 ezer autó, majd ?? Nekem az a 340-es is elég lenne ami induláskor lesz benne. <#vigyor3>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

GT5 tartalom kérdés Na ezen is el lehet csámcsogni...😄

Új Burnout, 6 perc múvi!
Naggyon odafak gyerekek!!! <#vigyor1>

GT5 egyértelmüen szebb lesz ez már most biztos. Viszont a PGR4 mindenképp büntetni fog. A legjobb fél árkád/szimulátos verseny progi. COD4 hasonlitgatásnak meg azért sem láttam az értelemét lejjebb Partizán kollega postjánál mert gyakorlatilag míg az egyik hamarosan elkészül a másik még csak pre pre alapha állapotban leledzik. A shaderekröl meg annyit, hogy nagyon vegyes a kép. Én azt tapasztalom, hogy texturázásba a 360 jobb, a nagy átlagot figyelembe véve. Multicimeket amiket láttam, hát talán 1 vagy 2 cim volt amire azt mondtam, hogy ez bizony jobban néz ki Ps3-mon de a legtöbbje vagy xarabb texturákat pakol ki vagy egy szinten van ill picit felette de akkor már oylan dolgok elöjönnek mint lepusztuló framrate meg AA szinte teljes hiánya. Épp a napokban volt nálam a Vegas PS3 verziója. Ennél a produktumnál pl a PS3 felé billent a mérleg a texturákat illetõen viszont nagyon recés volt, framrate gondokkal küszködõ engine-el. Szóval ami egyelõre ül az az, hogy a multicimeknál egyelõre szivás van. Ez arról szól, hogy vagy hanyag a port vagy az egyszerre megjelenõ cimeknél nem jut idõ a PS3 verzió további csiszolására, több munka van a Sony verzióval pedig. Mindazonáltal üdvözölendõ a Dirt amire valóban forditottak idõt és meg is lesz a látszatja! Nem lesz V sync hiba és 60fps-t kapunk!

Jah, rákerestem ott. Faxa!

NEXUS6
Én is láttam pl. a ps3fanboy.com-on.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Nem játék stilusában, hanem a grafika minõségben hasonlóra gondoltam!😉

Az AC6 földközelben kb mint az 5 éves LockOn (Kockaházakban lakunk és mindíg vidámak vagyunk!😉 Ja bocs, a LockOn-ban nem csak kockaházak vannak.
COD4, hát szerintem ez sem ua minõség, pláne hogy a COD multiplatform, a KZ2 meg kb alfa állapotban van, de a GFX így is összetettebb.
PGR, na itt már megint elkezdtek panaszkodni a készítök, hogy a dvd-n nincs elég hely a pályákhoz minden évszak/napszaknaknak megfelelõen. Amúgy a legtöbb effektet játék közben leveszi a progi a sebesség érdekében. Szal kíváncsi leszek, amikor a két kész progit az évvégén egymás mellé rakjuk😉
Már most is fél generáció különbség látszik a GT javára.

Soxor talán nem annyira nyilvánvaló a különbség, hiszen a játék esztétikuma rengeteget számít és még az X nyújtotta élményhez sem vagyunk hozzászokva, de ha az ízlésvilágtól eltekínt az ember, és bunkó PC-s módra nekiáll poligonokat, meg shader effeketeket számolgatni, akkor a PS3 jelentõsen erõsebbnek tûnik!

"box nál alap hogy 720p nél tudjon x4 AA-t DE ,kész, ennyi nem is tud többet , még ha össze is csinálják magukat akkor le lesz 1080p"

Ezt így passz hogy honnan olvastad, ami a box esetében gond hogy a 10 megás beágyazott ram kevés a 720p 4AA-nak (úgy 30 mega kellene, de piszok drága ez a gyors memó) és emiatt trükközni kell. De hogy 1080p nem menne ez új.

"ne kérdezd miért nem használják sokesetben"
Mert zabálja az erõforrást.

Emthor kollega infózott, hogy lesz GRAW2 demó a héten. Ez az infó, honnan van egyébként?

Vannak 1080p-s gémek 360-ra, nem is egy. GRAW2, VT3, Karib Tenger stb.

Jah, van egy EU-s Motorstormom. Fix 8k-ba vihetõ vagy ángilus Oblira cserélhetõ.

06204362900

Nesze itt hosszasan elírogatnak a témáról (meg úgy általában) , De felszólításodra reagálva utánna néztem mélyebbre hatóbban is a GPU témának : box nál alap hogy 720p nél tudjon x4 AA-t DE ,kész, ennyi nem is tud többet , még ha össze is csinálják magukat akkor le lesz 1080p
ps3 720p/1080p tudja mindkettõt gondnélkül , (ha figyelmenkívûl haggyuk atényezõt hogy valami kutyaütõ dev nem használja ki az erõforrásokat , mindegy hogy tényleges mulaszutás vagy nem megfelelõ tájékoztatásból okából kifolyólag) és elvileg akárhányszoros AA is van valahogy ne kérdezd miért nem használják sokesetben

Kicsivel.
Mind1, a lényeg az hogy ha egy komolyabb GPU-t szereltek volna a gépbe, akkor nem kellene még most is az álleejtésre várnunk, meg arra, hogy a fejlesztõk pokoli munkával körbetrükközzék magukat a gyenge komponens körül.

GT5 pedig fantasztikusan szép (mondjuk a pálya még láthatóan nincs kész).

Talán a sávszél is nagyobb 360-nál de ebben nem lennék biztos..