PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
Achievements...ööö, most nem tudom, konkrétan mire gondolsz.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Pont annyira értenek a munkájukhoz mint én a kvantumfizikához.
Nem tudom, ezt láttátok-e már (csak PC-re van kiírva, de lesz konzolra is): Project Offset
Szerintem überbrutálmegahiperdurva!!!
Aki még nem szerezte meg ezt a csodát, annak kötelezõ lesz.
a mediaban nem tudták mi az 😄
Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.
Én most fejeztem be a Dead Rising 72 órás módját, és az overtimeban próbálom megmenteni Frank életét.
Jöhetne már a második rész.
"A COD most is ugyanolyan összedobott tucatmunka lesz, mint az eddigi részei. "
COD1-2 klasszikus volt, a 3-mat pedig egy másik csapat készítette. Cod 4-en már a 2. óta dolgoznak, kb 2 éve.
"Hasonlítsd már össze a Lair-el. "
Ha lenne játszható verzió szívesen megtenném.
"közelébe sem ér a GT játékoknak. Semmilyen szempontból"
Maradjunk annyiban, hogy a GT-s autók szépségét nem tudja megközelíteni semmi. Az online képességekben, az autók customizálhatóságában, a közösségi funkciókban, törésmodellben, ütközéskezelésben, pályák kidolgozottságában a Forza-PGR páros jóval elõrébb jár.
Pedig megpróbálom soxor kiküszöbölni úgy, hogy az adott X-box címrõl elképzelem, hogy PS3 cím, mert néha tényleg becsapja magát az ember.
Nézegettem én is a flame topic-okat. Asszem van valami PS3/X360/Revo, annak a címét kéne megváltoztatni.
Vagy újat indítani.
Monnyuk szerintem bizonyos emberek azért szeretnek flamelni, hogy felidegesítsenek olyan embereket is, akik ilyen vitákba amúgy nem bocsátkoznak, szal ilyen topicba be sem tennék a lábukat.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Lair - AC: játszottam X-es az AC demojával, gyönyörû, fenomenális, de lényegében semmit, de semmit nem változott az egész, még a gombkiosztás is ugyanaz (tudom, minden részt végigjátszottam). Ráadásul a földi objektumok ugyanolyan gagyik, egy nagy kifeszített képre vannak rápotyogtatva. Hasonlítsd már össze a Lair-el.
Killzone 2 - COD4: No comment, aki nem látja, mekkora minõségbeli különbség van a kettõ között, az elfogult, nem is kicsit. A COD most is ugyanolyan összedobott tucatmunka lesz, mint az eddigi részei. Nem csoda, jóval rövidebb ideig fejlesztették, mint a KZ2-t.
GT - PGZ: na erre már tényleg nem tudok mit mondani, autós játék jelen pillanatban közelébe sem ér a GT játékoknak. Semmilyen szempontból.
Valamint egy apró kérdés az AA-al kapcsolatban: ha a PS3 erre "képtelen", ugyan hogy oldották meg, hogy az Oblivion jóval szebb az X360-as verziónál, és az éleken sehol egy recét nem látsz (ellentétben a konkurenciával).
Tudom, meggyõzni úgysem foglak (ami nem is baj, te sem fogsz engem, és ez így jó 😊, csak gondoltam, válaszolok, ha már ez a téma. No harag, ok? 😉
Magyarországi Psnetwork: passz. Itt már többen rákérdeztek a Sony üf-szolgálatán, azt mondták majd lesz. Tippem: 2008 õsz.
LCD moncsi: HDCP képes monitorokra egyszerûen HDMI-DVI kábellel igen.
Jövõben játszódó gyönyörû fps - jövõben játszódó gyönyörû fps
Gyönyörû autós szim - Gyönyörû autós félárkád félszim
Nem vágom hol nincs meg a párhuzam.
A különbség az hogy a Lair-en kívül a ps3-mas példák jövõre jönnek.
hogyna tudok demokat leszedni ps3-ra?
és rá tudom e kötni tft vag lcd monitorra?
Na hát nekem ez csak 4 sorba sikerült kifejteni😄
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Na szóval azt akartam kihozni hogy lehet hogy nem is annyi lesz hanem egy kocsi többször lesz benne csak más tulajdonágokkal.
bocsika hogy kakin fogalmaztam de én erre gondolok.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Vagy csak minden autonak lesz minimum 20 "tuning" verziója : más motorral , teljesítménnyel ,spoilerral ,alu felnivel... után futóval, stb XD
mivel a tervek szerint ps3 10 évre van tervezve (meg elvileg a ps4 is ps3ak hálózata lesz , ha még ezt nem védették le valami szabadalommal😄)
akkor 2016 ig van idejük XD
na igen, szal holnap gondolom megint este 18h-kor (12h keleti parti idõ szerint) lesz a frissítés szerintem. de ne legyen igazam, jöhet korábban is 😊
aug-ban még lesz biztosan stranglehold demo.
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Naggyon odafak gyerekek!!! <#vigyor1>#vigyor1>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Az AC6 földközelben kb mint az 5 éves LockOn (Kockaházakban lakunk és mindíg vidámak vagyunk!😉 Ja bocs, a LockOn-ban nem csak kockaházak vannak.
COD4, hát szerintem ez sem ua minõség, pláne hogy a COD multiplatform, a KZ2 meg kb alfa állapotban van, de a GFX így is összetettebb.
PGR, na itt már megint elkezdtek panaszkodni a készítök, hogy a dvd-n nincs elég hely a pályákhoz minden évszak/napszaknaknak megfelelõen. Amúgy a legtöbb effektet játék közben leveszi a progi a sebesség érdekében. Szal kíváncsi leszek, amikor a két kész progit az évvégén egymás mellé rakjuk😉
Már most is fél generáció különbség látszik a GT javára.
Soxor talán nem annyira nyilvánvaló a különbség, hiszen a játék esztétikuma rengeteget számít és még az X nyújtotta élményhez sem vagyunk hozzászokva, de ha az ízlésvilágtól eltekínt az ember, és bunkó PC-s módra nekiáll poligonokat, meg shader effeketeket számolgatni, akkor a PS3 jelentõsen erõsebbnek tûnik!
Ezt így passz hogy honnan olvastad, ami a box esetében gond hogy a 10 megás beágyazott ram kevés a 720p 4AA-nak (úgy 30 mega kellene, de piszok drága ez a gyors memó) és emiatt trükközni kell. De hogy 1080p nem menne ez új.
"ne kérdezd miért nem használják sokesetben"
Mert zabálja az erõforrást.
06204362900
ps3 720p/1080p tudja mindkettõt gondnélkül , (ha figyelmenkívûl haggyuk atényezõt hogy valami kutyaütõ dev nem használja ki az erõforrásokat , mindegy hogy tényleges mulaszutás vagy nem megfelelõ tájékoztatásból okából kifolyólag) és elvileg akárhányszoros AA is van valahogy ne kérdezd miért nem használják sokesetben
Mind1, a lényeg az hogy ha egy komolyabb GPU-t szereltek volna a gépbe, akkor nem kellene még most is az álleejtésre várnunk, meg arra, hogy a fejlesztõk pokoli munkával körbetrükközzék magukat a gyenge komponens körül.
GT5 pedig fantasztikusan szép (mondjuk a pálya még láthatóan nincs kész).