PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

XuChi
Magyarázd már el nekem mér jó az a hddvd??? Amugy meg a xbox-hoz 59900ft a hddvd kiegészítés. Amugy akkor meg már lassan ott vagy árban mint a ps3 és akkor még fizetsz a netes játékért (live ugye 😄), és jó nagy esélyed van arra hogy lepottyan a gpu-d az alaplapról. (3 led 😄)

Szal ps3 best buy. Ennyi. Szvsz.

MaSzKa
psp-re kell?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
mondom én hogy a PSP az az 1 az fasza

MaSzKa
a ps3 tud hddvd-t lejátszani

mert úgy nézki az jobban elfpg terjedni
egyébként az lg és a samsung-tól már rég lehet kapni BluRayés HDDVD-t lejátszani tudó cuccokat

Most nyomom a Burnout Legends-t PSP-n.Hát srácok,nagyon dúúúrva,meg a Tekken Resurrection is valamint a FIFA Street 2.Azt hiszem a karácsonyfa alatt ott lesz egy PSP.Lehet,az újabb verzió?!...😉))

Nincs valakinek eladó Darkness nagyon ocsóér?

<#mf1>

Figyi és kit érdekel???Tud BD filmet lejátszani?Miért neked már van?Elegem van már!!!Menj azt verd a nyálad az X fórumon!!!Bocs,nem szoktam ilyen lenni,de elegem van már!!!!Többiek is tudják,de itt most betelt a pohár!!!

Nekem is ilyen van.Szerintem nagyon jó kis monitor!!!a válaszideje a legjobb,szép a képe,de mindenkinek más jön be.Mire vagy konkrétan kíváncsi?Egyébként én is egy 206BW-t akartam venni,de emellett döntöttem és nem bántam meg!!

MaSzKa
jah és sonyba 1 jó dolog létezik manapság a SonyPSP

más sony cuccot nem vennék az tutti

MaSzKa
olvastátok itt a mai hireket itt az sg.hu-n a ps3 és az xbox360-ról?

xbox360 new version tarolni fog megint

XuChi
Gondolom neked is ilyen van. Mesélj róla kicsit pls. Ha tudsz küldj fényképet is nekem. THX.

2ms-es és gyönyörû a képe!

autoszimulator
Hali

Új vagyok a konzolos témában, de pár aktuális problémám miatt végleg elhatároztam, hogy többet a PC-n való játékra nem költöm el a pénzem, mikor akár el is ihatnám a megspóroltat 😛 Szóval pár héten belül biztosan beruházok egy PS3-ba, már nézegettem is, mit tud, mire jó, stb, és tetszik, viszont felmerült egy kérdésem, amire választ nem nagyon találtam:
A PS2 kompatibilis játékok mennek a PS3-al is, vagy itt szigorúan nézik, hogy melyik verzióra csinálták az adott játékot, esetleg játék és játék közt is van különbség e téren?

kösz a választ

.: mobilize.hu :.

Ganer365-ön, a biznisz topikokat nézd át. Mindig szokott lenni, egynéhány ezer forintért.

item
Nincs valakinek eredeti GT4-e ? Tegnap néztem MM ben 5990Ft...

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Legfrissebb EDGE nagazinban nincs Lair teszt. GRAW2 6 pont.

XuChi
Aki akar ugy is bemegy érte 😄. Nem kell kivinned 😄. Mai világban már örülni fogok ha haza érek vele és útkõzben le nem csapnak érte 😄 (mint a japán premiernél 😄)

Én szerintem a PS3-at se merném kivinni a lakásból. Amióta megvan meg se mozdítottam szinte😄

PSN ID: Zottyantas

XuChi
És az mért jobb?

baggins
Van egy 70 centis HDTV-m, az tökéletes, csak a találkozó kedvéért meg inkább nem veszek monitort. 😊))) Mert DVI-s monitor ugyebár a közelemben senkinek nincs. Szívás.

Figyi!Szerintem vegyél 931BW-t😉)))

XuChi
Én samsung 206BW-t fogok venni.

20", 1680*1050 (720p-i?), 5ms, dvi+dsub, hdcp. És csak 65k a edigitalban.

NEXUS6
Szerintem csak valami DVI/HDCP-s monitor lenne a legkönnyebb megoldás. A régi moncsimat én is átpasszoltam az öcsémnek, pedig jó kis cuccos az is.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

én ma akkor is kipróbálom a hdmi- dvi kábal amúgy is kell a dvi adapter eg 500 ft nem halok bele ha meg nem jó úgy is kell egy uj monitor egyépként 47ezertõl láttam már egész jó dvi csatis monitorokat 19"-os és 16:9-es
apropó nem kell valakinek 1 psp 45 ért?😄😄😄

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

baggins
Idegesítõ ez a kábel dolog, hétvégén lesz a Gamecon fórumtalálkozó, vinném a PS3-at, de SD TV-re nem akarom kötni. A HD TV-met meg nincs az az isten, hogy magammal vigyem. Monitorra lenne jó kötni, de hogyan. Ehhh...<#wow3>

NEXUS6
A Neoya X2VGA2-rõl elég jókat írnak a neten és olyan 15-20 körül lehet beszerezni netrõl.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

XuChi
Nekem van logitech chilstream-om de az az xbox verzió. zsinóros és nagyon kényelmes. Kicsit hangos benne a venti de 2 fokozata van (szvsz a hangosabb/gyorsabb ér csak valamicskét) de nagyon nem mozgatja a levegõt. Szerintem jó termék ha nem a hûtése miatt veszed. Én anno apc-hez vettem mert (a gép xbox360 joy-nak ismeri be) anno a tdu-t ezzel toltam és 3k-val olcsobb volt mint az xbox sima zsinóros kontrollere. Én 6k-éert vettem a mistral-ban. Nem tom mien lehet a ps3 chillstream de ha van olyan mint az x (minõségben tuti van olyan) akkor csak jó lehet.

Sajnos akkor sem lesz a digi jelbõl analóg... Ahhoz egy D/A átalakító box kellene, az meg több tízezer Ft és alig lehet vhol kapni.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

http://www.klickcomp.hu/uvwebapp/TermekAdat.aspx?idegenazon=KT2G04
Lehet van megoldás. KÁBEL FORDÍTÓ DB15F/F
Remélem azért a megjelenésig csiszolnak valamit a GT5 visszapillantótükrében visszatükrözõdõ tájon. Egy kicsit Test Drive 1 feeling fogott el.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

de hogy kérdésedre válaszoljak:

Resistance-t tegnap pihentettem, ma a Fight Night 3 miatt fáj a hüvelykujjam begye, szerintem ha így folytatom egy-két hét és még bütykös is lesz 😄

na ez az egyik olyan progi ami miatt venni fogok egy X-et ha lesz rá zsém

Semmi fika nem folyik itt, kultúrált vita van.
Nem ugyanaz.

cloud.strife
Én meg ahogy ezeket a vitákat elnézem folyamatos nosztaemlékek jönnek elõ. Én személy szerint átéltem a MD-SNES háborút (bár akkor még nem igazán volt háború, legalábbis a játékosok között nem), átéltem a PS1-Saturn háborút (tudjuk ki nyert), átéltem a DC-PS2-Xbox háborút, na erre az idõszakra már megáldott a jóisten az internettel (bevallom DC tulaj voltam és fikáztam a PS2-t, X-et pláne), aztán begyógyult a fejem lágya és beismertem, hogy a Sony-nál nagyon tudnak vmit. De már rég rájöttem arra is hogy a japók tudnak konzolt gyártani és punktum. SZVSZ játékot is azok tudnak csinálni.

Naszóval annyira ismerõs nekem ez a vita, a DC is sokkal elõbb jelent meg, mint a PS2, sajnáltam is a DC-t, de a PS2-re azóta megjelenõ gammák kárpótoltak. Csak annyira jó lenne, ha befejezné mindenki ezt a fikázást. Jó gép mind a kettõ, nekünk a PS3 jobban bejön (én pl nagyon szeretem a többi funkcióját is)

www.digimomentsvideography.com

Ami még gond lehet, hogy ez 15pólusú dugó. A monitoron is ez van nem? Akkor lenne jó, ha ez 15 pólusú aljzat lenne. Ne vedd meg, csak ha kitudod próbálni elötte. Nekem két hónapja nem sikerül összekötni.
ez az 😄 igazad van

http://www.576.hu/termek_adatlap.php?id=34354

ilyen játékvezérlõje van valakinek? 😄 mer ha igen akkor télleg olyan mint amilyennek írják? meg ez akkor nem vezetéknélküli, mert én ott a képen látok egy olyan kis kábelt vagy mit ami megy ki belõle de hátha csak úgy odarakták 😄

Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.

DVI-I csatlakozó van a képen. Erre csatlakoztathatod az analóg és digitális jelet is. Mi értelme lenne az átalakítónak, ha nem tudná továbbítani valamelyik jelet?
ezekre a dolgokra nem is gondoltam 😞
azért kipróbálom ma a box360 is hasonló képpen van összekötve mondjuk ahoz lehet venni monitorkábelt és sima tft-n nagyon szépen fut 1024x768
délután fogom kipróbálni majd írok hogy hogyan sikerült

NEXUS6
Hú de gyors vagy!😉

NEXUS6
Ezt még egyszer át kell gondolni!!!

A HDMI és a DVI-D csak digitális jelekkel dolgozik, a 15 pólusú VGA aljzat viszont csak analóg jeleket tud fogadni. Szal max a PS3 AV aljzatának jeleit egy komponens kábellel tudod VGA monitorra átvezetni, de ehhez is kell egy VGA-Box-nak nevezett átalakító!!!

Kérdõjel lemaradt az elsõ mondat végérõl...
Tehát:
Biztos hogy így mûködik???

Így már remélem több értelme van. 😊

Biztos hogy így mûködik.
Ha jól látom ezzel a ps3 HDMI kimenetét kötöd össze a monitor VGA bemenetével. A gond csak az hogy a HDMI digitális a VGA pedig analóg jellel dolgozik. Nem hiszem hogy VGA-n keresztül fogadná a digitális jelet bármelyik monitor. Bár azt látod nem tudom, hogy a HDMI-n a digi mellett megy-e egy analóg sáv is, de erõsen kétlem.

baggins
Aha. Elvileg így mûködnie kell. Mikor fogod ezt összerakni? Írnál róla pár sort, hogy szuperál?
Egyébként kösz a linkeket.

http://www.hama.hu/index.php?page=reszlet&id=216&foto=0&termek_fo=5&parent=35
ez a dvi adaptor
meg egy ilyen hdmi kábel
http://www.konzolstudio.hu/index.php?action=1&product_akt_pt_id=2415
és kész is mehet a hagyományos monitorra vagy tft-re

jah, nem hittem volna.

más:

What are the challenges ahead for the PlayStation 3?

- "It could be anywhere between seven and 10 years before the next (Sony) console comes out, and to bridge that gap you need considerable technology. The PS3 is designed to last until the next generation."

- We're also hoping next year to release a digital tuner for the PS3, turning it into a programmable TV recorder."

TELJES CIKK ITT
baggins
Hopp, ezt a megoldást leírhatnáád ide, linkekkel, mert én is efféle megoldást keresek éppen.

XuChi
Detto 😄