PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tv-adás minõségérõl beszélt a kolléga, az meg pont olyan amilyen.
Szellemképes, zajos, vibráló, kontraszthiányos szar.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Dehogy ronda!!!50Hz???Viccelsz??Hol élsz??Abszolút nem látszik!!Be is aszna!!!Fasza a képe,csak nálunk gyengébb a vétel.Panel😞(

Én ma vetem meg azaz vetük meg bátyámal a Starter Packot Überkonzolnál de nem megy monitoron pedig vetünk érte Konzol Studioba hdmi-dvi átalakitot és nemtom mi a problém amikor átnyomom hdmire vilan egyet monitor azt kész már frissitetük mindent csináltnk de nem megy
Ja amugy mi SP-nkbbe Motor Storm meg Forma 1 volt de rendes volt a csávo és megbeszéltük vele ugyhogy kicseréltük Ninja Gaiden-re RFOFM-t akkartunk volna csak pont nem volt bár az most jobban izgat h fog menni monitoron PS3 <#confused><#bdead>

PS3 ID: kolb@szman

brodix
Zsíros!
Septemberben meg lesz a PS3 starter pack!

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

EX támadásokat úgy kapod szépen automatikusan ha jól emlékszem úgy 3-4 fajta van belõle/karakter. A gólemeknek mindig 1.
Atsumánál pokoli fontos a rengeteg HP a fõbosszhoz. Mint már írtam addig a játék pokoli könnyû, viszont ha nincs legalább 3000+ hp-ja Atsumának akkor lenyomják a legvégén.

Egyébként Atsumának a HP-t, Ep-t és a Direct-et nyomattam, akinek kevés a CPje (talán így hívják az erõnlét pontokat, nem emlékszem) annak Agility is.

Seraphim és 99.999 TB az ára. Érdekes, én meg pont a gólemekre bazírozok és a fõ karaktereket hanyagolom. Amúgy milyen tulajdonságokat fejlesztettél az SP pontokból Atsumánál? Én most próbálom mindegyiket egyformán. Ja és összesen hány EX támadást lehet összegyûjteni?
jaja. lekapcsoltam majd ujra inditottam ah a kezikonyvbe van ira. maj melo utan meg meglesem alaposabban de 1mas kozt, fogalamam sincs h mia bibi. amugy koszi a segitseget.

PS3 ID: iib

Nekem arra van és ugyan ez a probléma 😞

EmThor
pedig támogat hdcpa-t is... ps3-on kimeneti jel hdmi-re van tolva?

vki? most vettem hdmi to dvi kabelt. racsatlakoztattam a ps3 a monitorra de a kep hejett csak szines "noise" volt a kepen meg csikok. eza a monitorom van: http://accessories.euro.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=uk&l=en&s=dhs&cs=ukdhs1&sku=59234

es ez a kabel: http://www.amazon.co.uk/Belkin-Silver-Pureav-Hdmi-Dvi-D/dp/B0009PTHM8

mi a teendo?
koszi a segitsegeket

PS3 ID: iib

NEXUS6
Én is olyan havi 2 játékra gondoltam eddig, de július és augusztus is valszeg kimarad, talán egy FNR3-mat talán azért beszerzek. Szeptemberben meg ránkszakad a gazdagság!

Na nem baj, valahogy majd csak elviselem😉

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Hát igen augusztus vége fele jönnek sorban warhawk , lair , heavenly sword
valamelyik 2-t ahogy kijön be is szerzem 😄

Csacsi
Az már egész jó ár...azthiszem fel is hívom õket, és rendelek egyet.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

brodix
Az autós jelenetek a rage-nek olyanok voltak mintha a motorstorm-ból lettek volna.
Nem ?

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

NEXUS6
Nem tom olvastátok-e, itt van néhány info és találgatás a GT5-rõl:

GT5 will be playable at Leipzig, where multiple online features will also be announced.
GT5 Prologue will be Home compatible!
While called Prologue, Yamauchi says there will be options to make money, buy cars, etc.
In the final build, there are ambitions to let you walk around a "town" and look at cars. We imagine this means your Home avatar checking out other people's GT5 cars.
GT5 Prologue will have 40 cars and 4 tracks, totaling 8 configurations.
If you use a steering wheel for the game, you can look around the cockpit in cockpit view by moving around the D-Pad. Nice.
In the full game of Gran Turismo 5, you can fully customize the interior of the car.
Right now, 16 cars are in each race, but in online modes, the number may shrink to 12.
Any money, cars, etc. you earn in GT5 Prologue will be able to transfer over to the full Gran Turismo 5.

Király!😉))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Bakker! Kezdenek összecsúszni a gámák szeptemberre. Figyelembe véve, hogy az augusztus végén amcsiban megjelenõ gámákat jó ha 1-2 héttel késõbb meg tudjuk szerezni, a szeptemberre rögtön van 4-5 game amit nem ártana kipróbálni.

De azért már jöhetne a bõségnek eme zavara!😉))

Singstar józanul is jópofa (most vettünk egyet Ps2-re), de közelében sincs a Guitar Hero-nak.

Nem, igazából annyira nem gólemeztem, inkább a fõ karaktereket fejlesztgettem. Mondjuk pár helyen jól jöttek a gólemek (pl tûzdémont nyilván vízgólemmel a legjobb támadni), de nem emlékszem melyik volt a legdrágább kaszinóban, mi a gólem neve?

Részeges=részegen

majd írok élménybeszámolót.

partizan182,

pörgettem egy jackpotot az Enchantedben és megvettem a legdrágább gólemet. Neked megvolt az a fazon?
Vajh lehetséges, hogy az Assasins Creed az amazon.co.uk szerint szeptember 7.-én jelenik meg? AC Mindesetre megrendeltem, hátha 😊

Ja és volt egy másik elhajlásom is. SingStar 😊)) Részeges biztos jó móka.
brodix
HI!!
Láttátok az Überkonzolban hogy le ment a ps ára?
Egy alapgép 125.000 FT!!!!!!!
Egy starter pack 149.000!!!!!!

Hali!
Van itt olyan ps3-as aki megvette a memória kártya adaptert, amivel ps2 játékállásokat lehet áttölteni a ps3 merevlemezére? Ha van szeretnék Vele üzletet kötni, mert 5000,-et sajnálok kidobni 2 perc használatért, (576-ban ennyi) és gondolom aki megvette szintén csak egyszer használta ezt az adaptert.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

nekem hdmi-dvi kábellel van összekötve monitoral és nagyon zsírúl megy

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

"Én a PC-n futó Doom 3-ról beszélek....."
Nyilván, én is.

"GOW nem FPS...." Nem volt róla szó, hogy FPS-nek kellene lennie. ("Mondj egy mostani játékot, ami pl szebb mint a 2-3éves Doom 3!!!!!
")
"R6 Vegas kegyetlen recés...." Ps3-mon.
"GRAW a közelébe sem ér...." Nem tudom mennyit nyomtad a 360-as GRAW2-t, de ha eleget, nem írnál ilyesmit.

De a Doom 3 fájdalmasan lópoli, lóres textúrákkal, közepes fizikával, bélyegméretû pályákkal, repetitív játékmenettel. Egyetlen amiben anno ütött az a fénykezelés/árnyékolás, de már az is rég túlhaladott.

En nagyon praktikus megoldast talaltam a porosodasra. Jatszas utan nagyon puha ronggyal letörölgetem, aztan megy ra a feher lepedö a gepre amig nincs bekapcsolva...

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Mivel kell megtakarítani a PS3 felületét?(Eddig Pronto-val próbálkoztam de nem nagyon jött be mivel fára való, 1 hét után ugyanolyan poros)
DarkSector
Bocsesz, de téves a meghatározás....
Én a PC-n futó Doom 3-ról beszélek.....

GOW nem FPS....
R6 Vegas kegyetlen recés....
GRAW a közelébe sem ér....
COD3 és Darkness-t meg még nem láttam....de azok valszeg jobbak...ebben egyetérthetünk!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

PS3 game-ek régiófüggetlenek, simán futtathatod az európai játékot amcsi gépen. Amire figyelni kell, hogy ha normál TV-vel használod akkor az tudja az ntsc-t (egyébként feketefehér lesz a kép), ill nem tudom, hogy az usa Táp mennyire szereti a 220V-ot

Azt szeretném kérdezni hogy a külföldrõl (USA) ból vásárolt konzolokon menni fog a Magyaro.-on vásárolt game?Mert USA-ból 90-ért lehet asszem kapni és MO.-ra is kiküldik a csomagot.Úgy hallottam hogy az NTSC és nem PAL legalábbis az xbox360-nál nem ment az NTSC-s game.Szal nem értem hogy van ez xD.

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

"A Quake 1 óta csak techdemókat csinálnak"
Nem a szépségrõl volt szó. A techdemónak a lényege hogy gyönyörû.

"Mondj egy mostani játékot, ami pl szebb mint a 2-3éves Doom 3!!!!!"
GOW !!!!!!
Darkness !!!!!!
GRAW !!!!!!
COD3 !!!!!!
R6 Vegas !!!!!

Nem nagyon értem ezt a felkiáltójelezést, de az ember mindent megtesz hogy beilleszkedjen (!!!!!!).

DarkSector
Egyeltalán nem értek egyet!
Mondj egy mostani játékot, ami pl szebb mint a 2-3éves Doom 3!!!!!
Mostani erõs gépeken kegyetlen durván néz ki....
Talán a fear ami szerintem szebbb....
Ja meg a COD2 maxon, ami még üti a szintet....
A mostani fps-ek többsége trágya graffal rendelkezik..
És akkor ottan van a PREY!!!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ugye mekkora punnyadás van itt flame nélkül? 😊

Rage: bár jópofa a bemutató, de én nem várok sokat tõle. idSoft-nak hosszú évek óta nem volt jó játéka. A Quake 1 óta csak techdemókat csinálnak, és a játékaik csak a modding community hathatós támogatása miatt maradnak fenn (Q2 - csalódás, modokkal remek, Q3 - ua, Doom 3 - unalmas techdemója egy megbukott engine-nek, Q4 - szimpla egyszerû súter).

Enemy Territory-n dolgonzak most ugye, ott is gondok vannak, a 360-as verzó le van maradva, a Ps3-mon a netkódot nem tudják belõni az istennek sem, PC/Mac jól halad, hát remek, dobjon ki 200+ K-t az akinek hat anyja van.

Szal az id (különösen mióta engine-ben agyonverte õket az Epic)nagyon szenved.

DarkSector
Rage!
Sirrrrály!

HAF Rigel
Igen az UT3 bill , egér támogatás fog élvezni . Király .

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Hello ismét 😄 Na ha megjött a Starter Pack a boltba akkor holnap megyünk venni is 😄 Viszont az érdekelne h nemtudtok a valahol olcso dvi-hdmi kábelt meg aki probálta eseleg dvire rácseszni 1 hdmi átalakitot menyire hozza a minöséget ? A témához hozzá szolva én is örülnék 1 Warhawk demonak és szerintem is meglehetne oldani.
Jimanszky: Hány cm-s ? Kint napaliba van 1 42 colos kis LG plazma csak ugye napali 😄

Attila8805
És az mi?😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

cloud.strife
Jaja, de nem mindegyiknél... 😞

www.digimomentsvideography.com

Svájcból küldték meg is lepõdtem hogy egyáltalán van rajta magyar hang

tényleg nincs mit

Még is mire számítottál , bûn ronda (RTL klubb , Tv2 ami nézhetõ) az adás HD tv-n hiába akármien zaj csökkentés , szak ember is zat mondja hogy túl finoman hangolt szerkezet és minden zajt összeszed ami ezidáig elveszett a ocska sd tv-ben XD(pl szellem képes , sokszor a 50Hz is látszik stb)

na jó,nem azt cserélek benne amit akarok,de én magam fogom benne kicserélni a scalert😊

tv adásnál???na jó,de akkor se 105ezer volt😉)

a Philipsnél volt vásár és én ott melózok😉))

cloud.strife
A Bravia-mnak van..... 😊)))))

Attila8805
Milyen tv?
hogyhogy azt cserélsz benne amit akarsz?
és mért csak 1 hónapig?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Ja megjött a tv-m is,csak beszart a tv tuner,így cserélhetek majd benne scalert a gyárban😊))Amúgy meg nagyon fasza,igaz a tv adás nem a legjobb,de tûrhetõ.Gondolom semelyik LCD-nek sincs olyan képe tv adásnál,mint a csövesnek.Most is a tv-rõl írok.Van rajta USB is,csak bedugom és már megy is a film,meg képet lehet vele nézegetni.Szerintem 105ért igazán jó vétel volt😉)!!!Aztán még 1 hónapig azt cserélek benne,amit akarok😄D

2008 márciusában jelenik meg EURÓPÁBAN Ps3-hoz az a bizonyos tv tuner.A kérdés már csak az,hogy milyen adókat lehet majd vele fogni és mennyi lesz...

cloud.strife
Köszi! Akkor semmi magyar szöveg, cég nincs rajta..... 😞(( Mindegy majd utánanézek a Sony-nál... 😊

Mégeccer thx! 😊

Sony pictures home entertainment , 2 linkje www.sphe.co.uk , www.sonypictures.com/bluray ennyi van a dobozon

cloud.strife
Skacok, aki kapott JB BD lemezt, megnézné nekem a tokja hátulját? Magyar cég van az legalján írva? Ha igen, akkor melyik? BD lemezt akarnék árulni..... 😊

cloud.strife
jaaaaaaaaa .......... 😊))))))))))

A headset témához annyit, hogy 6-10e között lehet venni Sony Ericsson blútúsz hedszettet, a drágább jóhosszú, az olcsobb elegendõ hosszúságú akkukapacitással bír és tökéletesen mûxik.... 😊