PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Linux alatt😉))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ha fizetni kell érte, akkor sokkal kevesebb a különbség a letöltös meg a "kézzel fogható" formátumok között, mint gondolnád!
Mindkettõnek vannak elõnyei és hátrányai. Pl amig lecsorog egy film, pláne HD-ben addig 3x megjárom a sarki videotékát!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
De egyébként igen, az Ms abban hisz hogy néhány év múlva már alig lesz aki lemezen veszi a filmjeit, online tékák lesznek, IP-TV ezerrel, mind HD-ban persze. Ehhez pedig egy normális tömörítõalgoritmus kell, mert azért a sávszélesség sem végtelen.
Egyébként igazuk van szvsz, nem is tudom mikor vettem utoljára DVD-t.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
A Tesco különösen szíven ütött.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
PS3 ID: iib
Forwardba a nap végére 20.-30. hely között vagyok, Reverse-ön 8.-15.(voltam már Top10-ben a nap végén)
Reggelt vezetni is szoktam a listát, az összes ausztrált odaverem általában.
"Headset dolog megvan oldva valahogy és milyen árban van? " Bármilyen Bluetooth headsetet használhatsz, jó drágák. Más alternetíva nincs.
"Nagy a különbség a hdmi és a gyárikábel között?" Elmondhatatlan. A Gyári kompozit kb egy 32 centis CRT-ig jó. Mindenképpen kell hozzá másik kábel akár HDTV-n akár nagy SDTV-n nézed.
"Tudnátok ajánlani valami akció játékot?" NG Sigma, Resistance.
" Én a Genjire vagy a Dark kingdomra gondoltam." Mindkettõ nagyon gyenge, ne pazarold rá a pénzed.
PSN ID: Zottyantas
Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti
ez a gthd. mult 7en kb 1 oraig 9dik voltam a suzuki cappucino`95 listan. azutan a 76dik de mar visszakuzdottem magam a 23dik helre de meg mindig tudok javitani az idomon. vki mas is kuzd?
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
az IGN-en elég jókat írnak róla, bár ez is elég szubjektív mert a Super rub a Dub-ot úgy lehúzzák mint az állat (10/3), nálam meg a pénteki és a szombati házibulinak pedig ez volt a fénypontja 😊
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Samsung 932B és 1280/1024 a max felbontás azaz max 720p Ja a kábelt meg a Konzol Studioba vetük pls ha tudsz segits <#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#idiota>#idiota>
PS3 ID: kolb@szman
PS3 ID: kolb@szman
acc-okkal nem tudom mi van, valaki felhomályosíthatna... nincs kedvem megint regizni
Gyorsan el is kezdtem egy karriert, hogy kiokositsam magam. Bexaras volt, ahogy az elso ellenfelemet betaszigalta az edzoje a ringbe.😉)))
MK2 valaki? 😄
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe