PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

:-) Hol tartasz motorstormban?

jaja. mindenkinek faj ra a foga. a cegbe aszthittek h a kollega az ebayon akarja eladni 😄

PS3 ID: iib

Mondhattad volna elõbb is jó lett volna nekem is egy aláírt motorstorm :-)

de 😉 komoli.

nem mondod :-)

ja tenleg. a motostorm nekem is megvan. de a keszitok alairasaval es direkt csak nekem dedikalva!!!! "for tibor" 😉 persze nem az osszes emberke csak jonehanytol. az 1ik kollegam occse ugyanis ott mellozik igy nagyon konnyu volt elintezni. 😊

hát most resistance-t próbálom 100%-ig kivégezni meg egy kis motorstorm. aztán várom augusztus végén warhawkot.

jaja. mostanaba meg nemannyira mer varom a £ a tvmre amit kineztem. =re csak monitoron gthdzgetek meg ninja gaident probalgatom. de azzal megakarom varni a tvt 😊 ja meg a flowt vettem meg. naon jo relax meg szerintem szep grafika. es te miket jaccol?

Szoktál játszani is PS3-al? Ha igen milyen játékokkal?

Na ez a baj :-) néztem külföldi oldalakat de csak egy két filmen van magyar felirat...Itthon meg iszonyat drága 9-10k.

amazon.co.uk mondjuk en ittvaok angliaba azert konnyebb. de otvolt a legolcsobban. amugy meg ajanlom a http://www.play.com ezeknek is naon jo araik vannak.pillanat keresem a feliratot.....nincs magyar.

Honnan rendelted? Van rajta magyar felirat?

tennap megjott a starship troopers BR!! ajanlom mindenki figyelmebe. nehany jelenetnel a kep kicsit noisy de nagyon keves helen. a veres jelenetek tul elessek 😊 neha jobbvolt latni a szemarcangolt emberi fejet mejbbol log az agyvelo csak homalossan latni 😊

basszus nem ide akartam 😄

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

oh hogy blu ray disk XD egyre valószínûbb

1 kérdés a game-el kapcsolatban mert csak a demóval nyomtam de nekem abból nagyon az jött le hogy arénákra van osztva a game vagyis leölöd az összes ellenfelet és akkor tovább mehetsz és ott megint bezárul a bejárható tér amíg le nem írtasz mindenkit.
ez így van?

A gta4-et áttették 2008 második negyedévre😞 de szomorú😞

2008 eleje

mikor jön ez a little big planet?
DarkSector
PL téged ahhogy látom...

És ez szerinted hány embert érdekel?
"Gamertag : DirtyfredHUN a fiamé : Barnabas95HUN PS3 ID : fred65hun"

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ez milyen játék? Nem találtam róla hivatalos oldalt :-) Elég viccesnek néz ki :-)

Kábel nettel.

PS3 ID: Madu1(HUN), shaq01(USA), you01(JAP), answear01(UK)

EmThor

brodix
A crysis egyértelmû hamis,néz a jobb felsõ sarkot a tokban lévõ képnek!

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

tejföl
Letöltés 8 Mbit/sec, feltöltés fél Mbit/sec. De mondd, ez kit érdekel rajtad kívûl?

BAD Boys

Madu: Wifivel vagy kábelel probálod a netet ?

Milyen kártya kell ahoz h a Storeon legyen pénzem és ahoz mit kell csinálnom utalni vagy mit h kijeleze a pénzem storeon ?

Meg Motor Stormhoz nincs letölthetö nem netes Multiplayer valahol ?

PS3 ID: kolb@szman

Ritka beteges nemzet a japán ... (ha legalább olyan jól néztek volna ki mint a Doa-s reklám csajok ... megbocsáthatatlan XD)

A konzolos crysis-es arcnak már a mass effect is meg van o.0 lol nem szarral gurit (egyébként 100% magazinkép kivágva és be a DLdvd tokba XD)

cloud.strife
Imádom, mindegyiket!!! 😊))) A japó csajokat is, meg a PSP-t is!!! 😊))

www.digimomentsvideography.com

Hellósztok neharagudjatok de most nincs türelmem végigolvasni de a keresõbe bee írtam a Internet szót de a kidobott HSZ ek között nem találtam megfelelõt, meg kérdezném énis mint sok más kolégám hogy hogyan kell netre csatlakozni aPS3 al? már néztem sok oldalt de a legtöbbe ugyan az van nincs Easy meg Automata és kész vezetékes netem van de nem tudom beállítani valamiért midíg FAILED a teszt. Meg írnak olyat hogy a szolgáltatótól kapott használati utasítást nézzem meg de azt se tudom mi az😄😄 szóval valaki légyszi írja le hogy hogyan kell és hogy mik a hibalehetõségek.
Köszöntem!

PS3 ID: Madu1(HUN), shaq01(USA), you01(JAP), answear01(UK)

EmThor
psp-rõl se feledkezzünk meg, ezt a kis szösszenetet mindenkinek látnia kell 😄

EmThor
szerintem 90% kamu, de azért tessék:

EmThor
ja, egy hónapja vettem a gépet, ennyi volt a posta

cloud.strife
Most ért hozzád?

www.digimomentsvideography.com

EmThor

így fog kinézni a doboz + új infó: új tony hawk játék demója hálaadáskor jön

EmThor
ma kaptam 😄

Ment privit.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

egyébként Fibernet, nem Chello (hála az Égnek 😄

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

a Store-on kívül teljesen jó a letöltés mindenhonnan, csak itt jóval lassabb mint 10 Mbit. Nemtom mennyi, mert ugye nincs semmi infó, de lassú

Inkább a szolgáltatdódat okolnám evégett , külföldre egyikse garantál max sebességet , fõleg nem chelloék

Ez meg elõre látható volt ... még is mit kellett volna írnia ? halo 2 XD

Miért olyan tetû lassú mind az EU mind az USA store (a letöltésre gondolok)? Nem mondhatni, hogy kihasználnák a 10 Mbit-es kapcsolatomat...

😉 ha valahova elviszel egy 360-t es a Rumble Roses fut rajta a legtobbet, akkor az nem a gep, hanem a te/ti szegenysegi bizonyitvanyod. Ne haragudj, de ez meg egy PS3 topikban is budos, hehe.

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

Nem is tudtam ,hogy ezek is kimondott konzol boltok , ahol gondnélkül pénztártól való távózás után is lehet cserélgetni ,stb nem úgy mint a hyper marketéknál ...

baggins
Megvolt a Gamecon fórumtalálkozó, vittem a gépet, meg a HDTV-t. Összehasonlíthatatlanul nagyobb sikert aratott az X-nél, bár az Oblivion és a Darkness nagy szomorúságomre senkit nem érdekelt. A Blast Factor nagyon jól futott, nem véletlenül, ez egy marha jó játék. Nyomatták a Resistancet, Motorstormot, meg egy-két címet még, míg az X360-on lényegében végig a Rumble Roses futott, az is csak a csajok miatt. Persze nagymértékben befolyásolta ezt, hogy a elég sok Sony fan van az oldalon, de úgy vettem észre, mindenki elégedett volt a géppel, tetszettek a demok és a videók is. Persze a legtöbben PSP-ztünk (MH Freedom 4ever!!!). 😄

NEXUS6
;(

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Mondjuk a Store-ból.
Csak nem a demok, hanem a full játékok közt van, igaz ingyenes!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Nem sikerült felrakni a Linux-ot,meg nem is értenék hozzá,úgyhogy ez sajna kilõve😞(

NEXUS6
A csillagközi invázió nálam kötelezõ darab!!!😉

honnan lehet ezt a gt hd-t megszerezni?

Ha lenne online alternatíva megfelelõ akkor simán fizetnék érte. Live-ért is fizetek, Live Arcade cuccokért is, egy-egy film is bõven beleférne.
Járjon a halál videótékába, azt a 1,5 órát kibekkelem valahogy.

Egyébként tényleg mindkettõnek van elõnye/hátránya. Pl szerintem a díszdobozos kiadások mindig megmaradnak, szép ajándék, jól mutat a polcon. De ha pl rámjön, hogy én most meg akarom nézni a csillagközi inváziót és letölthetem ugyanannyiért egy megnézésre amennyi a kölcsönzés lenne, és még ki sem kell mozdulni a lakásból, akkor a válasz (legalábbis nekem) egyértelmû.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1