PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Lara Snake
Fincsinek tûnik az Imabikisou. Én mondjuk a horror játékokat még egyszer sem próbáltam. Talán azért, mert túlságosan átélem, és össze-vissza sz*rom magam. <#nevetes1> De az biztos, hogy figyelemmel fogom kísérni. Aki viszont él-hal a horror játékokért, annak biztosan ott lesz a polcán.

Az élet egy sz*r játék. De jó a grafikája.

Fido4life
fene egye a májadat 😄

bocs amiert igy irok, de most a PS-rol irogatok

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

vajon miert nem tolti be a wiw-et
a browser? vmiert el sem indul atoltes.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Kicsit Fatale Frame beütése van de inkább Forbiden Siren mondjuk ez már nekem tul beteg Resi 5 elég lesz nekem horrorba 😄

PS3 ID: kolb@szman

dante3
Imabikisou
Jó kis horror game lesz sztem! Szeretem az ilyeneket!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Én Ninja Gaiden-el nyomulok de holnap meg kukantom Gthd-t aki fel akkar venni barátnak aláirásomba az azonositom

PS3 ID: kolb@szman

Darknessnek szerintem a vége fele járhatok, visszakerültem a pokolba megint. B@xott jó gémet csinált a Starbreeze!

Köszi

Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti

grat a géphez

nekem magyar acc-om nincs is
US vs UK?
én itt a US-t preferálom, mivel elfogadja a VISA electront

US:
LAS VEGAS, US , SOUTH STRIP
3801 Las Vegas Blvd S
NV LAS VEGAS US 89109

UK:
LONDON, GB , KENSINGTON
Wrights Lane
LONDON GB W8 5SP

PSN ID: Tyrant_HUN XBOX Live Gamertag: TyrantHUN

Sziasztok NFS CARBON PS3 7500FT-ért eladó
[email protected]
Hello! Ma vettem meg a ps3-amat és lenne egy kérdeésem. Ha netes profilt csinálok milyen profilt kell csinálni magyar,angol vagy mindegy? Külföldihez tudtok valami címet adni? Köszi

Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti

thx!
NEXUS6
A csúcson kell abbahagyni!😉))

Akkor majd asszem nyugdíjazom és megyek vele online multizni!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Egy idõ után elkezd a karakter visszafejlõdni majd, ahogy halad a korral... Mint a való életben! <#kacsint>

Sorry de sztem senki nem nézett hülyének. A lentebbi postodat én sem nagyon tudtam hova tenni... Rumble Roses X360-on..Hát baxxus tucatnyi AA cim van a gépre és épp azzal a szeméttel promoztátok..😄 A R. Roses-ra az áramot is sajnálnám, hogy letöltsem akkora szemét 😄

system settings --> notification messages --> do not display

PSN ID: Tyrant_HUN XBOX Live Gamertag: TyrantHUN

azaz 1080i-t tud a dvi csatlakozo
olyan problemam lenne, hogy a tv-m tudja az 1080p-t, de nincs rajta hdmi csatlakozo, csak dvi. namost akkor milyen kabel kellene hozza, dvi-hdmi?
esetleg eleg az av-s kabel is, amit a gephez adnak es felesleges hozza masikat venni?
baggins
Ja, most nézem, véresszájú X-es vagy, bocs. Szerintem inkább a gép hibája, hogy lényegében senkit nem tudott lekötni a "nagy" GOW vagy a "felülmúlhatatlan" Forza 2(ez utóbbit végigröhögtük, annyira gány volt a GT5 videó után). A RR legalább nyújtott valamit, ha nem is sokat. Csak hogy egy kicsit felpiszkáljalak: a Store-ról letöltött Blast Factor sokkal nagyobb siker volt, mint bármelyik X játék. <#levele> (Bocs, a többi X-estõl, utálom, ha hülyének néznek).

baggins
Ugye sikerült felfognod, hogy mit akartam a hsz-emmel? Nem úgy tûnik, mert ökörségeket írogatsz.

Ja, egyébként amint megjelenik Mo-n a Blu-ray/HdDVD díszdoboz a sorozatból azonnal rohanok Ps3-mat/XboxHdDVD lejátszót venni 😊

Tényleg hihetetlen élmény, mindenkinek kötelezõ.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Mivel a TV-m csak 720p, így a 1080p-t nem nagyon látnám 😊

Egyébként egyértelmûen az elsõ rész (a Nap) a legerõsebb. Ha végignézted a sorozatot, az elsõ rész ilyen best-of válogatás a többibõl.

Ami még lenyûgözött: ultra slow-motion a gnúkra támadó krokodilról, a cápa vs fóka incidens és a "füstölgõ" tó.

ha jol emlexem akor nincs. usa ver. de van rajta angol felirat meg hallaserulteknek is. usa nincs sukseguk .hu feliratra. sajna. 😊

PS3 ID: iib

van rajta magyar felirat?
jaja. gyonyoru. nekem is a kedvencem mert amugy meg imadom a dok filmeket. alig varom h kiadjanak vmi az urkutatas v ur tematikaban. melik a kedvenced a lemezek kozul am? en 1080p=kiralsag 😊

ráadásul az Enchantedet 15 órája nyomom, és még a felénél se járok, jól beleválasztottam ezekbe az idõrabló játékokba.
Nekem megvan (gépen, 720p), a leghihetetlenebb dolog amit valaha láttam.
Zseniális, gyönyörû, ezzel prezentálom mindig a peonoknak hogy mit is jelent az hogy hádé.

vki mar latta a planet earth? csak ajanlani tuom. 2 7e kaptam meg. az eu ver csak oktoberben jelenik meg ha jol tuom. aki akarja nyugodtan megrendel7i amazonon mer nem regiokodolt. legalabbis az enyem nem. siman nezem a ps3. vkinek megvan? tapasztalatok?

az enyimbe eddig csak 45 óra van benne, gyerek még. 😊
NEXUS6
Nos kollégák én meg teljesen belemerültem ebbe a Fight Night-ba. Eszméletlen jó így FPS-ben csépelni az emeberkéket. Néha már teljesen olyan mint a valóságban!😉))

Viszonylag jó az AI is, és nagyon befolyásolja az ellenfél magassága, stílusa erõnléte stb, hogy milyen kombinációkkal kell kûzdeni elene. Tegnap meg csináltam egy "Kokózást".
Középsúlyban vezetem a listát Chris Heaven "EvilWay"-jel, erre jön egy közepesen erõs csákó, valami KO bajnok. Az elsõ menetben simán földre küldöm, gondolom a másodikban kicsit játszok vele aztán a második menet végére lehet hogy ki is végzem. Erre mondja neki az edzõje, hogy szívja már fel magát és nyomuljon a saját stílusában. Hát belém bikázott 5 olyan megrendítõ parasztlengõt, hogy fél percen belül a földön voltam. És mivel elszoktam attól, hogy hogy is kell a két karral a köröket fedésbe hozni a számolás végéig (eddig minden meccset kiütés nélkül nyertem), szépen ki is számoltak és úszott a meccs.
Most megint nyomom a felhozó meccseket, de nem baj mert eszméletlenül fel tudom tréningezni magam.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

hun? hogy?
Oblivionjától még mindig nem akr senki megválni?

PSN ID: Zottyantas

EmThor
ja a videó, üt is rendesen, nem tudom ki mit várt a játéktól, én egy fantasy szagú hentelést, über látvánnyal, és ezt meg is kapom! akarooom!!4 😊

Corrupdet volt a data a UK store-on. Az új videóról van szó😊

Ezt nem értem :-)

kozi a segitseget.

Mar jo a Lair. (bocs a helyesirasert csak PS-rol irok)😊

Mar jo a Lair. (bocs a helyesirasert csak PS-rol irok)😊

Beállításokon belül van olyan mezõ hogy aláírás. Töltsd ki és menni fog a dolog.

am le7 h huleseget kerdek de h le7 beallitani v hol kell megcsinalni ezt az alairast ami neked is van? segitenel? kozi

Azt ki lehet kapcsolni, hogy nem ugrojon fel az ablak.

hath engem nemnagyon mert meg csak 2 emberke van benne (sajna). de ha soklenne le7 h akkor idegesitene.

jó ez a friend list, csak attól félek, hogy ha bõvítem ész nélkül, állandóan bejön majd a kis buborék játék közben. "XY online" XY"offline" stb. Titeket nem idegesít?

HAF Rigel
Szerintem kellene csinálni egy listát Ps3 ID kell. És be lehetne tenni a topic logoba ahogy más SG. forumon láttam. FAQ névvel vagy valami ? Érdekel valakit egyátalán ?
Ja az én iD: Az aláírásomban van és én F1 játszok álltalában , ha valakinek van kedve online részhez írjon.

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Stranglehold demót felnyomtát LIVE-ra! PSN-re holnap jön, vagy mikor várható?

jaja. arrol amit a psn bol le7 lekacimbalni. koszi a id. majd ma irok.

Persze. GT-t még nem is próbáltam, azt hittem hogy az csak videó :-) Komplett demóról beszélünk? ID-m : baconjockey

ah. szinte sehol. csak az elso leveleket vittem vegig meg a masodik jegybol az elsot. rendes nagy tvn akarom elvezni. addig csak docogok vele. gthd viszont majd minden nap megyek. suzuki cappucino95. 1* voltam 9dik kb 1 oraig :/ aztan visszazuhantam a 77dik (aszem) helre de tegnap visszaverekedtem magam a 26dikra de meg boven volt benne ido. habar le7 ma mar megint 77dik vaok 😊. legtobbet az elso es masodik visszaforditonal veszitek. de legalabb tuom hol a bibi. alig varom a prologuet. te is szox verenyezgetni a gthd? amugy mia ps3 id? beleteszlek a friends listamba ha megengeded. az enyem iib