PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Az élet egy sz*r játék. De jó a grafikája.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
a browser? vmiert el sem indul atoltes.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
PS3 ID: kolb@szman
Jó kis horror game lesz sztem! Szeretem az ilyeneket!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
PS3 ID: kolb@szman
Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti
nekem magyar acc-om nincs is
US vs UK?
én itt a US-t preferálom, mivel elfogadja a VISA electront
US:
LAS VEGAS, US , SOUTH STRIP
3801 Las Vegas Blvd S
NV LAS VEGAS US 89109
UK:
LONDON, GB , KENSINGTON
Wrights Lane
LONDON GB W8 5SP
PSN ID: Tyrant_HUN XBOX Live Gamertag: TyrantHUN
[email protected]
Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti
Akkor majd asszem nyugdíjazom és megyek vele online multizni!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
PSN ID: Tyrant_HUN XBOX Live Gamertag: TyrantHUN
esetleg eleg az av-s kabel is, amit a gephez adnak es felesleges hozza masikat venni?
Tényleg hihetetlen élmény, mindenkinek kötelezõ.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Egyébként egyértelmûen az elsõ rész (a Nap) a legerõsebb. Ha végignézted a sorozatot, az elsõ rész ilyen best-of válogatás a többibõl.
Ami még lenyûgözött: ultra slow-motion a gnúkra támadó krokodilról, a cápa vs fóka incidens és a "füstölgõ" tó.
PS3 ID: iib
Zseniális, gyönyörû, ezzel prezentálom mindig a peonoknak hogy mit is jelent az hogy hádé.
Viszonylag jó az AI is, és nagyon befolyásolja az ellenfél magassága, stílusa erõnléte stb, hogy milyen kombinációkkal kell kûzdeni elene. Tegnap meg csináltam egy "Kokózást".
Középsúlyban vezetem a listát Chris Heaven "EvilWay"-jel, erre jön egy közepesen erõs csákó, valami KO bajnok. Az elsõ menetben simán földre küldöm, gondolom a másodikban kicsit játszok vele aztán a második menet végére lehet hogy ki is végzem. Erre mondja neki az edzõje, hogy szívja már fel magát és nyomuljon a saját stílusában. Hát belém bikázott 5 olyan megrendítõ parasztlengõt, hogy fél percen belül a földön voltam. És mivel elszoktam attól, hogy hogy is kell a két karral a köröket fedésbe hozni a számolás végéig (eddig minden meccset kiütés nélkül nyertem), szépen ki is számoltak és úszott a meccs.
Most megint nyomom a felhozó meccseket, de nem baj mert eszméletlenül fel tudom tréningezni magam.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
PSN ID: Zottyantas
Ja az én iD: Az aláírásomban van és én F1 játszok álltalában , ha valakinek van kedve online részhez írjon.
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png