89387
PlayStation3
  • zottyantas
    Valaki próbálta már az Eye-t pc-re dugni mi történik. Nem merem kipróbálni nehogy valami baja legyen bár kétlem, de mégis jó lenne ha tudna valaki mondani a dologról valami biztosat.
  • evid
    Nekem ma jött meg az 5-én rendelt COD4. :)
  • Papesz
    A magyartanárok szívrohamot kapnának...
  • SD456
    Hi all!

Megy a Store... de semmi új nincs :(
  • Fikusz
    Egy ember a sok kozul, aki ugyanugy kifejtheti velemenyet mint barki mas.
    Egyebkent nemakartam senkit megserteni, szoval akinek nem inge...
  • NEXUS6
    Ja, csak most úgy nagyjából hivatalos is a dátum, a Logitech GT5-ös kormányával is ekkorra jelentette be.

A kormány sajna csak májusban jön.
  • SlickAdam
    Resistance 2 infók bújnak meg e vicces videóban!!!
  • Nexxuss
    nem akarom mondani de a GAME-n már 3 hete előrendelés van erre a dátumra:P
  • Nexxuss
    álszentség?! Ki vagy Te hogy véleményt mondasz itt bármelyikünkről is? Nekem speciel nem volt okosított a PS2-m de a PS3-am sem. Ennyi. Szal ne általánosítsunk.
  • NEXUS6
    Traaa traaaa traaa traaaaaaaammmm!!!!!;)))))

GT5P Eu verzió 2008. március 28!
  • item
    Ezt azért nem érdemelte meg tyrant barátunk!! Ez kínzás vakker!!!!!
  • item
    Jó ez a piros felirat, ez tetszik..
  • Alien!
    ahhhh....én ettől kerültem ma halálközeli állapotba...
  • simirizsa
    Ja neked ment :D
  • simirizsa
    Bünhödj
  • tyrant71
    kabbe :-D
  • EmThor
    áruló! :)

most gitároztam egyet, bónusz számok között sok jó van
  • OliApa
    Korrekt.
  • tyrant71
    na nem birtam tovább várni
    vettem egy box-ot
    remélem kitart, mig visszakapom a ps-t
  • SlickAdam
    upsssz, nemide.:)
  • SlickAdam
    Ezen is csámcsogjatok! :D
  • Fikusz
    Nezd..
    Igazad van abban amt irtal, viszont kikell abranditsalak,
    ezeket a tenyeket mar jo 10 evvel ezelott is ismertem.
    Direkt nemmentem ezekbe a dolgokba igy bele, mert hetekig lehetne a
    vitatkozni a kulombozo jogokon.
    A lenyeg amit irtal igazad van benne, viszont en csak arra akartam
    celozni, hogy szerintem wrz-el kapcsolatban jolenne ha az "hoborogne" aki meg sosem toltott le mp3-at, filmet, programot vagy mast, egyszoval nem lopott!
  • cloud.strife
    Igazad van, de mégsincs.

Kicsit sem látod éretten, vagy globálba a dolgot, ha azt mondod, hogy "szinte mindenki", meg "a tulajok 90%-a" warez-ol. Nagyon-nagyon sok felhasználó azt sem tudja, hogy miaz. Aztviszont tudják, hogy 15e ft-ot kell adniuk egy játékért. És hogy miért "drága" ez? Mert ebből tartjuk el a cégeket, ebből élnek és ebből a nyereségből fogják elkészíteni a következő GT, MGS, FF, stb. játékokat. Néha felmegy a pumpa - amikor a warezhuszárok pampognak - hogyha jobban belegondolok, akkor azért fizetek többet egy-egy CD-ért (iegn a mai napig veszek CD-ket), DVD-ért (igen, a mai napig veszek DVD-ket), játékért, szoftverért (igen, a mai napig az összes szoftverem, játékom legális) mert ő letölti, emiatt kevesebb a bevétel, nyereség.
    Persze naívan gondolhatjuk azt, hogy ha mindenki megvenné legálisan ezeket, akkor tizedannyiba kerülne, de ezt sajnos soha nem tudjuk meg. :(
  • WingmanG
    Home beta mikor lesz fent,és melyik store-on?:P
  • SD456
    Az jó lenne Szerintem nem érdemes warezolni, de nem is lehet ha mondjuk most kijönne egy modchip akkor is ottvan az, hogy a gépe elvileg csak BluRay lemezről olvassa be a játékokat. A másik meg az, hogy ha belerakatsz egy chip-et akkor elszáll a PS network, és mondjuk egy CoD4 vagy a BurnOut Paradise az nem lenne olyan jó multi nélkül. Nekem ez a véleményem a warez-ről. Aki meg azt mondja, hogy drága egy játék, ottvan a csere lehetőség...ennyi

Bye all!
  • Fikusz
    Akkor remélem nincs harag :D
  • lowdog
    azért ne legyünk türelmetlenek, ha kicsit legörgetsz, vannak már ilyenek is:
    "NEM WAREZOLOK TÖBBÉ! Ha mégis, akkor kivágnak a modik"
  • EmThor
    xaraxik a network, jön a home open beta
  • gazgoblin

csak igy tovabb
  • HAF Rigel
    Úgy látom semmit nem tettetek ott .
    utolsó bejegyzés
    "nah megjelent a pro street már szedem.:)"
    Lehet hogy ott kellene körbenézni , nem az egyik legtisztább topicban keresgélni . Eddig is elhajtottuk meglegebb ékhajlatra aki warezolással probálkozott , ezután is meg fogjuk tenni .
  • HAF Rigel
    Szerintem ezt nem kellene törölni , semmi konkrét warez dolog nem volt benne .
    Elvekről volt szó , és szerintem ez egy türhető hozzászolás volt .
    Egyébként PSP topical mit csináltatok ? Mert ott másról nem volt szó az esetek 95%ban .
  • NEXUS6
    Nem érzem álszent dolognak, mert warez helyett lehet csereberélni és bizony a saját példámból is tanulva igénytelenségnek tartom a warezolást, legalább is nálam igénytelenséggel párosult. Az utóbbi időben viszont már PC-n is megvártam azt pár hónapot, amíg lement a játék ára, meg az új pecsekkel játszható formába hozták a fejlesztők a játékot. Tapasztalat szerint jelenleg a PS3 tulajok jórésze hasonlóan gondolkodik. Ha lesz warez akkor természetesen megjön a rengeteg emberke más platformokról, akik szerint a warez lenézése álszentség.

Az emberek különbözőek, jelenleg a PS3-mat jórészt az veszi meg, akinek igénye van eredeti játékokra és az ezzel járó szolgáltatásokra, illetve a PS3 által nyújtott lehetőségekre. Ezen vitatkozni, vagy épp elenkezőleg ilyen szempontból más konzoltulajt győzködni a PS3 bezzegségéről tapasztalat szerint hüvelyes zöldség alkoholtartalmának növelését megcélzó tevékenység értelmetlenségével összemérhető fokú dolog. (lásd: falra hányt borsó)
    ;D
  • Fikusz
    Látod ebben teljessen igazad van ! :D
  • andrew-san
    Rendben, de azon gondolkozz el, hogy akarsz-e majd itt folyamatosan "XX és YY játékot hogyan írjam ki? pls help" vagy "nem megy. miért!!?! help" vagy "honnan töltsem az iso-t??!? help" szemeteket átpörgetni minden nap... Én nem vágyom rá. Engem nem zavar, ha lopja, de akkor legalább ennek nézzen ő maga utána saját erejéből :)
  • Sir Quno Jedi
    Van erre külön topic, ott lehet vitatkozni a warez-ről. Ezt itt törlöm, de várok vele, hogy legyen időd oda átkopizni...
  • Fikusz
    Uhh a Home-t énis nagyon várom :D
  • Arwenke
    Vagy a Homet.:)
  • ballor
    Lehet most tolják fel a GT5p demot :)
  • Arwenke
    Masnak se megy, nyugi. Biztos most updatelik a storet vagy ilyesmi gondolom.
  • Okami Amaterasu
    üdv:nektek is szaraxik a playstation network
    vagy csak én vok ilyen "kiváltásgos" helyzetben?