89387
PlayStation3
-
zottyantas #31531 Valaki próbálta már az Eye-t pc-re dugni mi történik. Nem merem kipróbálni nehogy valami baja legyen bár kétlem, de mégis jó lenne ha tudna valaki mondani a dologról valami biztosat. -
#31530 Nekem ma jött meg az 5-én rendelt COD4. :) -
Papesz #31529 A magyartanárok szívrohamot kapnának... -
#31528 Hi all!
Megy a Store... de semmi új nincs :( -
Fikusz #31527 Egy ember a sok kozul, aki ugyanugy kifejtheti velemenyet mint barki mas.
Egyebkent nemakartam senkit megserteni, szoval akinek nem inge... -
#31526 Ja, csak most úgy nagyjából hivatalos is a dátum, a Logitech GT5-ös kormányával is ekkorra jelentette be.
A kormány sajna csak májusban jön. -
SlickAdam #31525 Resistance 2 infók bújnak meg e vicces videóban!!! -
#31524 nem akarom mondani de a GAME-n már 3 hete előrendelés van erre a dátumra:P -
#31523 álszentség?! Ki vagy Te hogy véleményt mondasz itt bármelyikünkről is? Nekem speciel nem volt okosított a PS2-m de a PS3-am sem. Ennyi. Szal ne általánosítsunk. -
#31522 Traaa traaaa traaa traaaaaaaammmm!!!!!;)))))
GT5P Eu verzió 2008. március 28! -
#31521 Ezt azért nem érdemelte meg tyrant barátunk!! Ez kínzás vakker!!!!! -
#31520 Jó ez a piros felirat, ez tetszik.. -
#31519 ahhhh....én ettől kerültem ma halálközeli állapotba... -
simirizsa #31518 Ja neked ment :D -
simirizsa #31517 Bünhödj -
tyrant71 #31516 kabbe :-D -
#31515 áruló! :)
most gitároztam egyet, bónusz számok között sok jó van -
#31514 Korrekt. -
tyrant71 #31513 na nem birtam tovább várni
vettem egy box-ot
remélem kitart, mig visszakapom a ps-t
-
SlickAdam #31512 upsssz, nemide.:) -
SlickAdam #31511 Ezen is csámcsogjatok! :D -
Fikusz #31510 Nezd..
Igazad van abban amt irtal, viszont kikell abranditsalak,
ezeket a tenyeket mar jo 10 evvel ezelott is ismertem.
Direkt nemmentem ezekbe a dolgokba igy bele, mert hetekig lehetne a
vitatkozni a kulombozo jogokon.
A lenyeg amit irtal igazad van benne, viszont en csak arra akartam
celozni, hogy szerintem wrz-el kapcsolatban jolenne ha az "hoborogne" aki meg sosem toltott le mp3-at, filmet, programot vagy mast, egyszoval nem lopott! -
#31509 Igazad van, de mégsincs.
Kicsit sem látod éretten, vagy globálba a dolgot, ha azt mondod, hogy "szinte mindenki", meg "a tulajok 90%-a" warez-ol. Nagyon-nagyon sok felhasználó azt sem tudja, hogy miaz. Aztviszont tudják, hogy 15e ft-ot kell adniuk egy játékért. És hogy miért "drága" ez? Mert ebből tartjuk el a cégeket, ebből élnek és ebből a nyereségből fogják elkészíteni a következő GT, MGS, FF, stb. játékokat. Néha felmegy a pumpa - amikor a warezhuszárok pampognak - hogyha jobban belegondolok, akkor azért fizetek többet egy-egy CD-ért (iegn a mai napig veszek CD-ket), DVD-ért (igen, a mai napig veszek DVD-ket), játékért, szoftverért (igen, a mai napig az összes szoftverem, játékom legális) mert ő letölti, emiatt kevesebb a bevétel, nyereség.
Persze naívan gondolhatjuk azt, hogy ha mindenki megvenné legálisan ezeket, akkor tizedannyiba kerülne, de ezt sajnos soha nem tudjuk meg. :( -
WingmanG #31508 Home beta mikor lesz fent,és melyik store-on?:P -
#31507 Az jó lenne Szerintem nem érdemes warezolni, de nem is lehet ha mondjuk most kijönne egy modchip akkor is ottvan az, hogy a gépe elvileg csak BluRay lemezről olvassa be a játékokat. A másik meg az, hogy ha belerakatsz egy chip-et akkor elszáll a PS network, és mondjuk egy CoD4 vagy a BurnOut Paradise az nem lenne olyan jó multi nélkül. Nekem ez a véleményem a warez-ről. Aki meg azt mondja, hogy drága egy játék, ottvan a csere lehetőség...ennyi
Bye all! -
Fikusz #31506 Akkor remélem nincs harag :D -
lowdog #31505 azért ne legyünk türelmetlenek, ha kicsit legörgetsz, vannak már ilyenek is:
"NEM WAREZOLOK TÖBBÉ! Ha mégis, akkor kivágnak a modik" -
#31504 xaraxik a network, jön a home open beta -
csak igy tovabb -
#31502 Úgy látom semmit nem tettetek ott .
utolsó bejegyzés
"nah megjelent a pro street már szedem.:)"
Lehet hogy ott kellene körbenézni , nem az egyik legtisztább topicban keresgélni . Eddig is elhajtottuk meglegebb ékhajlatra aki warezolással probálkozott , ezután is meg fogjuk tenni . -
#31501 Szerintem ezt nem kellene törölni , semmi konkrét warez dolog nem volt benne .
Elvekről volt szó , és szerintem ez egy türhető hozzászolás volt .
Egyébként PSP topical mit csináltatok ? Mert ott másról nem volt szó az esetek 95%ban . -
#31500 Nem érzem álszent dolognak, mert warez helyett lehet csereberélni és bizony a saját példámból is tanulva igénytelenségnek tartom a warezolást, legalább is nálam igénytelenséggel párosult. Az utóbbi időben viszont már PC-n is megvártam azt pár hónapot, amíg lement a játék ára, meg az új pecsekkel játszható formába hozták a fejlesztők a játékot. Tapasztalat szerint jelenleg a PS3 tulajok jórésze hasonlóan gondolkodik. Ha lesz warez akkor természetesen megjön a rengeteg emberke más platformokról, akik szerint a warez lenézése álszentség.
Az emberek különbözőek, jelenleg a PS3-mat jórészt az veszi meg, akinek igénye van eredeti játékokra és az ezzel járó szolgáltatásokra, illetve a PS3 által nyújtott lehetőségekre. Ezen vitatkozni, vagy épp elenkezőleg ilyen szempontból más konzoltulajt győzködni a PS3 bezzegségéről tapasztalat szerint hüvelyes zöldség alkoholtartalmának növelését megcélzó tevékenység értelmetlenségével összemérhető fokú dolog. (lásd: falra hányt borsó)
;D -
Fikusz #31499 Látod ebben teljessen igazad van ! :D -
#31498 Rendben, de azon gondolkozz el, hogy akarsz-e majd itt folyamatosan "XX és YY játékot hogyan írjam ki? pls help" vagy "nem megy. miért!!?! help" vagy "honnan töltsem az iso-t??!? help" szemeteket átpörgetni minden nap... Én nem vágyom rá. Engem nem zavar, ha lopja, de akkor legalább ennek nézzen ő maga utána saját erejéből :) -
#31497 Van erre külön topic, ott lehet vitatkozni a warez-ről. Ezt itt törlöm, de várok vele, hogy legyen időd oda átkopizni... -
Fikusz #31496 Uhh a Home-t énis nagyon várom :D -
Arwenke #31495 Vagy a Homet.:) -
ballor #31493 Lehet most tolják fel a GT5p demot :) -
Arwenke #31492 Masnak se megy, nyugi. Biztos most updatelik a storet vagy ilyesmi gondolom. -
#31491 üdv:nektek is szaraxik a playstation network
vagy csak én vok ilyen "kiváltásgos" helyzetben?