89387
PlayStation3
  • Jimanszky
    Segítségre lenne szükségem!!Szeretném Videogamesplus-ról megrendelni az Army of two-t meg egy wireless joyt,de nem tudom a kártyaszámnál miket kell pontosan megadni.Biztos rendelt már valaki innen és tud segíteni.VISA kártyám van,ha kell bemásolom a sorokat,amiket nem tudok.
    Köszi,nagyon!
  • EmThor
    hozzád is csak 50 faktoros krémmel nyúlok, sugárzol az értelemtől
  • hellnight
    Playasia.com-ról tud valaki rendelni? Aki igen dobna egy PM-et? Szívességet szeretnék kérni tőle
  • Sund
    néha elábrándozom, hogy egy igaz nagyvárosban lakom... Egy nap meló után, délután, kedvem támad megvenni a legújabb játékot... ezért besétálok az első üzletbe a sarkon és leveszem a polcról, 10-12e forintot kicsengetek és nincs megrendelés, várakozá, postaköltség, izgalom, fél városon át tartó autózás a konzolbolthoz. pfff. néha már a tököm kivan ezzel ami itt folyik.

Egyetlen pozitívum, hogy a sok használt játék vásárlása során remek emberekkel találkoztam.
  • Nexxuss
    szerintem senki sem kérdezte hol vagy
  • EmThor
    melóba vagyok sry.

szóval én alapból úgy írom le, hogy 1 gigás pendrive-od van, semmi több backupra!

szóval, töröltem minden letöltött videót, trailert stb + dmc4 4.5 gigás felinstalállt lószarját, letöltött demókat, teljes játékokat, ami maradt az a resistance és a motorstorm 250 mega körüli update-je, a mentéseim, a témák, pár kép + zene + pixeljunk monsters mer az csak 60 mega :D

ezután system menüben valahol van egy backup, ekkor meg kell adni h pendrive-ra mentsen, majd várni, okézgatni stb.

ezzel kinn vannak a mentések, ps2 memkarik, barátlista, minden.

gépet áramtalanítani, majd a bal oldalán csavarhúzóval finoman kihúzni a hdd fedőlapot, még csak be sincs pattintva, kijön kézzel. van egy kék csavar azt kell előbb kiszedni, ezt tartja a vinyótartó rekeszt. ha ez kinn van (übererősen be van húzva amúgy) a kis pöcköt 90 fokba kiforgatod, hogy ezzel legyen fogásod a vinyótartón és A GÉP ELEJE FELE HÚZOD először, nem úgy mint én, mer rángattam már kifele-oldalra. szóval előbb előre,majd oldalra. vinyó kicserél, rekesz betol, HÁTRATOL a helyére, kék csavar vissza, fedőlap vissza, gép áram alá.

megkérdi hogy akarod-e formázni a vinyót, aszongyad h igen. meg még 3szor, mer tutibiztos vagy-e benne, mer elvesznek az adatok. szóval megformázza úgy fél perc alatt, pen drive vissza, backup-restore system és kész.
  • baggins
    Hidd el, könnyen és jól megél. Az a baj, hogy mi fanatikus játékosok csak erről az oldalról látjuk a dolgokat. Sokkal többen vannak, akiknek "csak úgy" van konzoluk, mert látták/hallották mástól, hogy ez jó. Ő látja, hogy ott az 576, jó a reklámja, ismeri, bemegy és vásárol. Amondó vagyok, hogy sokkal inkább az 576 éljen, mint az igénytelen Tesco, vagy a tolvaj MM, meg a hasonlók. Na meg ott van ám a türelmetlenség: a posta a fprrástól függően 2-10 nap, a bolt meg most is ott van, csak be kell menni.
    Másrészt én szeretek az 576-ban vásárolni, mindig kapok valami fasza kis ajándékot (pl. MGS3-hoz beficcent egy póló, egy füzet, meg ilyen apróságok), amit igencsak díjazok. :)
  • HAF Rigel
    Lehet hogy lehetne úgy is , de egyenlőre szimpibb hogy benne van , a kis 60gb meg bekerül a keretbe és egy kis aranyos hordozó lesz azzal a 55gb ami ráfér .
    Kaptam egy kis 2.5 usb racket , még hálozati dolog sem kell hozzá csak egy usb kapcsolat.
  • Jimanszky
    Köszi szépen Baggins.Meggondolom.Hol most a legolcsóbb?De akkor már kell egy joy is.ajajj...
  • Máté94
    Nem akarok beleszolni de nem egyszerűbb venni egy külső HDD-t?Bár nem éretk hozzá ha nem lehet használni akkor bocs.:)
  • Nexxuss
    ez egy fontos kérdés, szóval Emthor erőltessed meg magad és válaszoljál!
  • HAF Rigel
    Na úgy néz ki cserélem a Hdd . Megvan egy samsung 2,5 160gb .
    Akkor most lépésről lépésre leírja valaki , vagyis én csak kiegészitené valaki .
    -kiveszem a régi vinyot és berakom az újat formázni .
    - Vissza rakom a régit és csinálok egy backupot az új vinyóra .
    - új vinyó bele és megy minden ?

így csináltátok vagy máshogy ?
  • Sund
    a mi szempontunkból teljesen mindegy, hogy milyen elosztási csatornát használunk, a végén úgyis kifizeted a játékot. Boltban, vagy neten, nincs nagy különbség.

Gyakorlatilag meg nem tom ' felfogni, hogy élhet meg az 576 lánc. Sokan szerintem csak kényelmesek vagy nem gond az a +5-7 ezer.
  • baggins
    Szívesen referálok.
    Szóval Army of Two: grafikailag, látvány szempontjából nem durran nagyot (na, azért nem csúnya), de épp elég és változatos, hogy jól ellegyünk vele. Egyjátékos módban soha nem állnék neki egy ilyen stílusú játéknak, de ez az új koncepció felcsigázott. Haverral be is vásároltuk, online játszottuk végig a játékot (tegnap este fejeztük be). Fut még egy osztott képernyős mód is, azt is kipróbáltuk, felejtős (soha nem szerettem), de azt is meg lehet szokni.
    Királyul megoldották a ketten végrehajtandó feladatokat. Van minden, ami kell, bár sztem még belefért volna egypár hasonló fejtörő, ezek általában kimerülnek abban, hogy együtt kell kinyitni egy kaput, vagy fellökni a másikat a falra, aztán felhúzni, esetleg gyógyítani, vagy egyszerre likvidálni sniperrel az őröket, vagy ott a "bullet-time" szerű BAC-TO-BACK mód.
    Az AGGRO egy jópofa újítás: ha ránk figyelnek, társunk gond nélkül likvidálni tudja a legszemetebb ellenfeleket is.
    Fegyverek: na ez nagyon tetszett, a megvásárolt fegyvereket szépen fel lehet tuningolni, pl. egy mezei Magnumból pillanatok alatt El Mariachi stílusú egykezes mordályt készítettem, s saját cuccainkat kipróbálás céljából át is adogathatjuk a másiknak. Én voltam Rios-al (nagydarab, kopasz csávó), én vettem az RPG-t, Stingert, míg a haver választotta Salem-et (tetovált digó gyerek), ő inkább kézifegyverekkel, kisebb puskákkal manipulált.
    A pályák nem túl szépek, viszont izgalmasak és jól kidolgozottak, van viszont egy-két igen szép kivétel, ami nagyon jól sikerült, pl. a menekülés a süllyedő anyahajóról, vagy a kínai terroristák cölöpfalva a folyó mellett. A hangulat egészen magával ragadott, jópofa és szavatosságot erősen kitoló megoldások jellemzik a játékot (pl. az igencsak drága Stinger rakéta megvásárlása után érdemes visszamenni az előző pályákra, hogy a helikoptereket is porrá zúzzuk). A CG animációk nagyon szépek, le a kalappal, volt a vége felé néhány, amitől igencsak padlót fogtunk.
    Kiknek ajánlom? Beszéljetek össze ketten, és nyomjátok online, az utóbbi idők legjobb mókája. Egyedül felejtős, az AI hülye, nem erre találták ki ezt a játékot. Akkor már inkább az osztott képernyős, az is nagyon le tud kötni.
    Jimanszky, a barátnődnek ajánlom, a lányok szeretik az efféle taktikázást, na meg közben bucira fogjátok röhögni magatokat a két idióta szövegein és viselkedésén, azt garantálom. :)
    Ezt tessék megsasolni.
  • HAF Rigel
    oké de itt sokan össze keverik az internetes kereskedelmet a hagyományos kiskerrel .
    Egy internetes boltnak nagyon kevés a költsége 1 ember kell megfizetni , és ami nagyon nagy előny nem kell raktárkészletet tartani. Igy lehet olcsón adni a dolgokat . De mindegy ez is egy vitainditó téma , és ma semmi kedvem vitázni bárkivel is .
  • Nexxuss
    a game fasz. nem adta fel ma a csomagom. Télleg vazeg mindig reggel kell rendelni és akkor feladják talán.
  • Elveon
    Killzone 2 artworks...
  • SlickAdam
    sztem vmi ajánlott fogyasztói ár. aláírják ők mennyibe nyomják, meg hogy ezen így mennyit spórolsz. szokásos:D
  • SlickAdam
    kb ja. 4.10 font szokott lenni shopto-nál
  • Jimanszky
    mi a tököm az az RRP?Szállítással együtt cakumpakk?
  • Jimanszky
    szóval 1200 a posta,mint általában..
  • SlickAdam
    olyan 5600 ft körül
  • Jimanszky
    jaaa,így van,bocs.Gyors akartam lenni:))).Szóval ez így mennyi lenne postával?
  • SlickAdam
    sztem kicsit jobban olvasd el mit akarsz megvenni:
    "Army of Two: Official Guide"

a játék vmi 37 font vagy mennyi...
  • Jimanszky
    Ha én megrendelném Shopto-ról az Army of two-t,akkor ezekkel a paraméterekkel mennyi lenne postával?:£11.99

RRP: £12.99

Saving: £1.00
  • JGTC
    köszi! este nekilátok újra!
  • Chris Lowe
    PS3fanboy 8,5-re értékelte a HotShotGolf-ot. Biztató, eddig csak 8 feletti értékelést láttam. Asszem ezzel a résszel sem furdok be. :-)
  • Nexxuss
    úgy legyena game most patkány. Pénteken rendeltem a Loszt Planétát. Este zárolja a lóvét. Ma reggel 9kor adják ki csomagolásra. És még nem adták fel. Tehát legkorábban csütörtökre lesz itt.
  • SlickAdam
    shopto-tól nekem már érkezett 2 nap alatt is csomag. egyébként 3-5 nap
  • Csabesz100
    game.co.uk 27 Font + 3 postaköltség
  • aabelus
    koszonom a valaszokat :) remelem menni fognak a jatekok,mivel nem tul regi a tv-m.
  • Kratos86
    Hali! Valaki tudna segíteni abban hogy honnan tudnám beszerezni az Oblivion: Game of the year Edition-t? Überkonzolnál több hónapja nincs, Platinumshopnál 3 hónapja azt írják hogy van raktáron de már hívtam őket és azt mondták hogy nincs Játékaim.hu-n meg nincsen senkinek se!
    Esetleg megvan valakinek itt?
  • Nexxuss
    na berendeltem a Dark Sectort a GAmetől. Elvileg jár hozzá képregény is. Kiváncsi vagyok hogy elküldik e. (elvileg UK only de hátha). Plusz most kiváncsi vagyok Shopto mire ér ide. Oszt eldől, hogy honnan rendeljük később. (mivel a Shopto télleg olcsóbb, de ha 1-2 hét míg ideér a cucc akkor nem számít az a néhány 2-3 font különbség)
  • grayfox
    PAL 60gb ps3 milyen gammákat visz? :)
  • Nexxuss
    új profil is kell igen. úgy az egyszeübb
  • JGTC
    persze az acc már réges régen készen van, de új profilt is csináljak? vagy csak a nevemet váltsam a accnál és akkor utána lehet országot is?
    már arra gondoltam h egy tök új profilt csinálok és akkor hátha megy egy új acc amivel nem lenne gond...
  • Sund
    Eu-s verzió, igen. Ez a 60 eur sem kőbe vésett dolog, hiszen 12-ért jött a vadi új DMC4 amit előrendeltem.

Sokszor elgondolkodtam már, hogy ennyien vannak az országban akik besétálnak az 576-hoz (vagy MM-hez stb.) és leveszik a polcról a jóárasított játékokat? Sorra nyitják az üzleteket.
  • Nexxuss
    már megcsináltad az accot? mert ott nem tudod az országot át állítani. csinálj egy másik felhasználó nevet és ott legyen más az ország.
  • JGTC
    Valaki segítsen hogy hogyan tudom átállítani az országot az account állításnál? minden más megy utca stb... de ezt az eggyet nem találom így meg nincs PS store :(
    Thx!!!
  • HAF Rigel
    Nem tudom honnan rendeltél , de azért a 17 ezres ár , csak a MM , vagy 576, saturn meg ilyenek védjegye.
    Normális konzol boltban 12-15 között veszel játékot .
    Egyébként EU vagy USA a játék ? Mert hivatalos lista ár 60 euro . Olaszban is ennyi volt , megnéztem több helyen is . Úgye amiban is 60 csak ott dollárban ami elég szép kis nyereség ha onnan rendeled .

Egyébként mult héten vettem Turok + Lost Planet páros 20ezerért egy konzol boltban . Mindegyik foliás volt bár ezek is Usa játékok . Ami nem is baj mert úgye usa storból lehet vásárolni euból nem .