89387
PlayStation3
  • DarkSector
    Náluk ekkora az időeltolódás :)
  • nayrobi
    Mert csak jövő szerdától lesznek ingyenesek.
  • DarkSector
    Miért van hogy nekem a PSN+-al egyik októberi játék sincs ingyen????
  • DarkSector
    Köszönöm. :)
  • Bil Ur Sag
    Amint haza értem írok! Most éppen dolgozóban vagyok, de akkor délután ez lesz az első dolgom.
  • DarkSector
    15 ezerért az egész gépet játékkal?
    WTF, akkor már meg is van a vevőd!
    Hová utaljak?
  • Bil Ur Sag
    Sziasztok! Eladom 40 gb-os Playstation alapgépemet a hozzá való kontrollerrel és HDMI kábellel együtt. Továbbá hozzá jár még több játék is.
    Pl. Ratchet And Clank - Tools Of Destruction, Infamous, Resistance 1-2, Little Big Planet, Motorstorm 1-2-3, Gran Turismo 5 deluxe edition. Ez összesen 9 játékot jelent mellette. Egyben szeretnék megválni az egésztől. Ára: 15 ezer forint.
  • zsolt515
    Üdv!
    Fifa 15-ben ha belépek a FUT-ba azzal az e-mail cìmmel amit a Fifa14-hez használtam akkor miért dobta be hogy csináljak ùj csapatot miért nem vihettem tovább azt amit a 14-ben elkezdtem?
  • Csibe001
    Koszonom, azota talaltam kepeket is ps3-as verziobol. Szerintem elorendelem hamarosan a Ripley edition-t.
  • Evoluti0N
    Itt van egy kicsit hosszabb vélemény róla. Nem tudom, hogy melyik verzió alapján, de az FPS gondok miatt PS3ra tippelek. :D
  • DarkSector
    Nem tudom, talán kereslet<>kínálat?
  • Csibe001
    Sziasztok, van itt valaki aki tervezi, hogy PS3-on szerzi be Alien Isolation-t? Mert en gondolkodom rajta. Csak eleg keves infot talaltam rola online..esetleg van valaki aki tobbet tud rola? :)
  • Laza
    Miért, mitől többek a konzolos játékok, mint a PC-sek? Ez a játékárasdi ezer sebből vérzik.
  • Laza
    Én is ettől téptem ki a hajam még tavaly, mikor PS3-at vettem. X360-am már borzalmasan régóta volt, azután full fapad ez a rész :)
    De hát ez legyen a legnagyobb probléma ... utána a GTA5-nél már tudtam, hogy munka után hazaérve install elindít, és elmentem a gyerekkel játszani, fürödni, vacsizni, nyugodtan megvárni míg lefekszik, és mire oda jutottam h van időm, már fent is volt :D
  • rurman
    Hali, eladó PS3-ra Fifa 15, (kb. 12 órát játszva) ha valakit érdekel küldjön üzit.
  • DarkSector
    nekem 1 óra egy demo.:D

Download, Install, Update, Törlés....fél emberi élet!
    Nem is értem, nem létezik rendszer még1 ami ennyit gondolkodik.
    Mindezt úgy hogy DUPLA HELY KELL A LETÖLTÉSEKNEK!
  • The Protector
    A letöltési sebesség kutyaszar,telepítési idő kutyaszar.Ilyen szempontból bűn rossz a rendszer.A telepítési idő van hogy 1 óra is egy-egy nagyobb címnél.
  • DarkSector
    ŐŐŐ és engem idegesít 1 év után is hogy a ps3 2014 végén nem tud 1 óra alatt feltenni vagy letörölni nemhogy egy játékot, de egy kibaszott fél gigás demo-t sem!
  • The Protector
    Eléggé nagy fasszopó mostanában a psn.Nem is tudtam h a box örökbe adja.Eddig nem volt gond a plus-al míg nem jött a ps4.Azóta h adni kell amellé is játékot raklap szar az egész.Vicc kategória,leárazások vicc kategória.Ami meg nem játék hanem szolgáltatás a plusnál az is egy kalap szar.Csak vitán ér vmit a plus felhő mentése mert az a szar a játékkal együtt tárolja a mentéseket,tehát ha megveszed store on a játékot.Kijátszod,megunod,letörlöd a hely miatt akkor baszhatod a mentéseidet ha nincs cloud savinged amit a plus miatt tudsz.Marad az h backupolod a játékodat,ekkor felteszi az EGÉSZ JÁTÉKOT a szgéped vinyójára mentésekkel együtt.
  • Kongy
    Nem.
  • Evoluti0N
    Tudtommal se pendrive, se külső HDD.
  • DarkSector
    Van valami barkács megoldás hogy ne kelljen telepitéshez vennem HDD-t?
    Nem futtathatók pendrive-ról ps3 játékok?
  • DarkSector
    Pl itt egy élő példa az árakra:

PS3: Slender -> 3090Ft
    X360: Slender -> 1990Ft.....

értem hogy riválisok, nem társalognak egymással, de miben többa PS3-as? hogy +1000ft?
  • DarkSector
    Jaja én is akartam írni, de a Live meghazudtolja ezt a hozzáállást.
    Nem várom el hogy ingyen adjanak Assassins Creed Unity-t PS4-re, de ott vannak ezek a régi játékok, Daylight, Outlast, Trials Evolution...ilyen kisebb játékok.
    Dugják fel a sok még snes-en is szánalmasnak minősülő lószar játékokat, inkább ne is adnának semmit!

Sőtt továbbmegyek annak is örülnék ha az amúgyis szégyen árakból legalább nem 200 ft árengedményt anának.
    Tiszta szégyen hogy valami mondjuk 15000ft és a PSN-el kapsz 500 ft engedményt vicc..
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.28. 20:58:51
  • Kongy
    Most már nem kell jó játékokat adni, hogy előfizess, mert fizetős a multi ps4-en :)
  • DarkSector
    Ezaz...én 1x voltam PSN+-al valami Uncharted meg Ico meg Colossus....azt most csupa loszar Arcade...
    Live meg nemhogy már 1 hónapban 2 darab AAA játékot ad, de nem is csak kölcsönöz, hanem véglegesen adja.

Vicc ebből a szempontból ez a PSN előfizetés.
    De mivel legalizálták a fizetős multit, már nem kell jótékonykodniuk.

Most benyomtam X360 1 ho goldot, és ezeket adja cserébe:

Halo Reach (Szeptember 16-30)
    Bad Company (Október 1-15)
    Darksiders 2 (Október 16-31)

Miről beszélünk?
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.28. 20:53:28
  • The Protector
    Mióta van ps4 azóta csak ilyen szemetet adnak hozzá mert ugye arra is kell játékokat adni így a budzsé kevesebb egy-egy platformra.Anno 2db AAA játékot kaptunk+Vita,most meg rakat szar az egész felhozatal úgy ahogyan van.Most már lassan fél éve csak szemetet adnak pedig összekaphatnák magukat ha már ps4re kötelezővé tették a plust.Na mind1 szerintem ha lejár a 1.5éves psplusom akkor nem fizetek be újra.
  • DarkSector
    PS tulajoknak!
  • Kongy
    indie szemét
  • The Protector
    Van már pletyka mi jön ebben a hónapban a ps plushoz?
  • DarkSector
    Üdv nekem akkor lenne jó ha ps4-re valami jó ingyenes játék lenne, de így sajna meghagyom másnak thx!
    Inkább multizzanak vele mások!

Akkor is max pár napra fogadtam volna el a játékok kipróbálása vagy végigjátszása érdekében.
  • bluesfool
    Sziasztok, először is szeretném még egyszer megköszönni TomStorm hogy adott egy 3 hónapos PSplus tagságot , sajnos a napokban meghalt a ps3 , újat nem tervezek venni , szerviz már nem tud segiteni rajta. Szóval ha szeretne valaki egy olyan profilt amin november elejéig van ps tagság az kérem jelezze . Minden ingyenes dolog be volt rántva rajta , ezeket a játékokat a főprofillal is lehet használni .
  • DarkSector
    Jah tök gáz.
  • Kongy
    Minden hónapban azt ad (legalábbis PS4-re)
  • DarkSector
    Jaja , köszönöm akkor, vagyis akkor egyetértünk hogy ha ps3-on vagy ps4-en aktiválok most egy psn-t akkor nem vész el a géphez adott? :)
    Vagy jobb ha PS3-on aktiválom inkább? :)

Amúgy SZAR - FOS - VÁLLALHATATLAN játékokat ad a PSN+ Legalábbis ebben a hónapban.
  • n000rbi
    Jó, a ps4 dobozán lévő trial valóban géphez lehet "kötve", hiszen azért adják, mert vásároltál :), de az egyéb játékokhoz adott trialok a korábban leírt feltételek mellett működnek.
  • DarkSector
    Igen, de nekem volt psn plusz, a fő profilomon, ezért ps3-on néztem nem is ajánja fel!

De ps4-en viszont igen, ezért mondom hogy a géphez van ezekszerint rendelve 1 trial példány...csak ez az odavissza rendszer nem tiszta nekem...érdekes.
  • n000rbi
    Másképp nem tudod meg, csak ha kipróbálod. Egyébként teljesen psplus-szűz accountokkal mennek csak az ilyen ingyenes trialok. Nekem pl. fel sem ajánlotta a ps4, mert már volt korábbról plus-om azon az accounton.
  • DarkSector
    Van ps 4-ed?

Na a dobozon ott van hogy kapol egy 14 napos psn trial-t, ehhez be kell menned a store-ba.

Namármost, a rendes régi magyar profilommal nem aktiváltam mikor ps4-et megvettem.

Azóta van ez a mostani hétvégi akció, hogy új profiloknak ad egy 14 napos trial-t.
    Ezt nem értem ha a ps4-en feltüntetett helyett én a mostani hétvégi akciós trialt használnám, megmaradna a ps4-es vagy akkor egy kutya a 2 trial?

Másképpen nem tudom elmondani. :D

A gép dobozán ott az a sárga lofasz téglalap, benne van hogy jogosult vagy a ps4-mellé egy trial-hoz de annak semmi köze a mostani trial akcióhoz:

Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.27. 23:38:47
  • n000rbi
    Nem :))