89387
PlayStation3
-
Foxhound1980 #34531 Ez nem vélemény, ez egy installálási segédlet. Véleményt kérjél Nexus6-tól Linux ügyben, majd megmondja mennyire "frankó". -
Papesz #34530 Nem keverem, februártól sem a Best Buy, sem a GameStop, sem a Target, sem a Wal-Mart, sem a Toys R Us nem árusítja már a 80 gigás verziót az USA-ban, rendelést sem vesznek fel rá. Ezek ugyebár a legnagyobb amerikai viszonteladók, az NPD is ezeket figyeli. Más kérdés, hogy "refurbished" verzió továbbra is van a 20, a 60 és a 80 gigásból is, de az ugyebár minden, csak nem új.
Egyébként szerintem hivatalos hír/bejelentés sem volt arról, hogy átjönne a 80-as hozzánk is. -
#34529 4 db 1-es és 4 db 2-es régiókódos játékom van. Nagy gáz? Onlájn csak az azonos régiókódos játékok látják egymást? Haver 2-ese és az én 1-esem nem látja 1mást? A friend lista 50-50 accountonként? Ha én EU-s accounttal nyomulok játszhatok az USA-s accountossal azonos régiókódos cuccal? Vagy ha különböző az is?... Ezek a dolgok még nem tiszták. Pl.: az US bejelentkezéskor összesen 47 friend volt. EU-s bejelentkezéskor 19. Amikor az utóbbinál hozzá akartam adni, azt írta ki, hogy elértem a max-ot. (?) Másnap bejelöltem még 6 főt és megy minden rendben eddig. -
#34528 Egy másik vélemény: ----> katt ide -
Chris Lowe #34527 80GB-os jön elvileg nyártól Eu-ba, szerintem a 60-as verzióval kevered, azt nem gyártják már. -
Wild007 #34526 Hi, mért van az hogy egy csomó game-nek a videója néha beszaggat vagy látszik hogy akadozik? Berakom pl a Fifát és a meccs elején a bejátszés maggat vagy pl az Army of Two-nál késett a hang már-már. Mi lehet a gond? Nálatok is van ilyen? -
#34525 Lost Planet:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez az egy momentum megmentette számomra az egész játékot. De annyira hogy beleszerettem :) gyaaaa így már király:)Ja hogy 30 év eltelt Green Eye első támadása óta! Aztakurva ez igen:) -
Foxhound1980 #34524 Elkezdetm a GOW2 bepótolást. Hát ez durva -
#34523 Voltam, de becseréltem. Untam. Na meg autós. Kár. Pedig jó volt. De az Army of Two, amit hozzámvágtak érte még jobb. -
Foxhound1980 #34522 Pluszt nem ad számomra, ezért is jó ha még csak 10% az elterjedettsége. Én amit észrevettem az az, hogy sokkal nagyobb az erőforrásigénye mint az XP-nek. Dualcore/2GB alatt nem is érdemes vele próbálkozni szvsz. -
#34521 nemtom,nekem szarozott,próbáltam a home premiumot,az ultimate-ot....ráadásul milyen olyan pluszt ad,ami xp-n nincs??? Talán a beépített keresője f*sza. -
Foxhound1980 #34520 kb 20 féle programot használok a gépen, 1 fagyásom, vagy bárminemű lassulásom nem, volt eddig. (Ultimate) -
#34519 énis megnéztem....bejött,1x nézős,viszont a Cloverfield ezerszer jobb.... -
#34518 én meg a notin váltottam vissza xp-re....a vista még nagyon gány....sőt a barátnőm laptopja eredetileg vistával jött ki....azt is áttoltuk xp-re....egyszerűen szar és kész....szép meg minden,de mire kijavitgatják,jön az új windows.. -
Foxhound1980 #34517 Na megnéztem a Rec-et. Nagyon bejött. -
Papesz #34516 Nem jön, már nem gyártják. -
#34515 Nekem pl nem stabil a vista...f@szom kivan hogy gondol egyet és indulásnál befagy az egész...(jó esetben kiírja hogy az explorer hibát észlelt..és akkor bezáromn és megy tovább...)
Csak kibaxott lusta vagyok:D így marad ez:P De kinézet és kezelőfelületileg jobb -
zsalesz #34514 Jó lenne ennyire vágni a Photoshopot!!! -
Foxhound1980 #34513 :DDDDDD -
Foxhound1980 #34512 Én 1 hónapja álltam át notin Vistára, asztalon még XP van de ha lesz hangulatom újrarakni a rendszert arra is Vista fog menni. Nagyon tettszik, szép, átlátható és elég stbil is. 10ed annyi a szopás vele mint az XP-vel ennyi idő után. -
#34511 TOM SELLECK FTW!!!!!!444
-
#34510 kubuntu nem volt rossz, előre installált mindennel jött, tv-re is kiraktam képet, video esett szét, meg mondom a hang.
vista először 1 napig volt fenn, majd kb 2 hónapig, de ott is volt kékhalál szal no comment, de valóban, volt 1-2 jó szolgáltatás. maradok xp egyenlőre -
#34509 a jövő gamer nemzedéke
avagy ... nem, inkább nem mondom, nézzétek meg O_o -
Foxhound1980 #34508 Én biztos nem váltanám le a Vistát Linuxra, XP-t meg végképp nem. 0 támogatása van a fentiekhez képest. -
#34507 lenne normális hang + vga driver linux alá, windows-t már kidobtam volna.
melót, szövegszerkesztés, tanulás stb -> simán megy linux alatt
film letöltés -> szintén
egyedül szétesés nélküli képet nem kapok vid.karival + 50 ropis hangkáryámhoz (x-fi) nincs megfelelő driver. -
Foxhound1980 #34506 Linuxra ne építs. Sz@r az egész. -
#34505 jön eu-ba a 80 gigás asszem -
#34504 Értem, mivel a gépemre cserélem egy az egybe így akkor , 99% ,hogy az üzlet megköttetik.
Esetleg erre a Linux illetve mentegetős problémára, tudtok valamit ajánlani?
-
Foxhound1980 #34503 Kb árában veszed de mivel a 60GB kihalt széria megéri szvsz. -
#34502 aham 3 bontatlan fóliában, 3 használt
Devil 4, The CLub, Turning Point: Fall of Liberty, Ratchet & Clank, Conflict: Denied Ops és a Moha AIrborne -
#34501 6 uj game ? :O -
#34500 Szóval megér 140K-t egy 60G-s 2 pados 6db új játékkal ps3-as gép?
Karácsonyra lett vásárolva , természetesen garis...
-
kriszkrisz #34499 assasin creed eladó 9500 ft érdeklődés priviben -
#34498 egy új kari van multiba amit csak a single részben lehet előhozni, ő pedig Luka csajszi, bármelyik nehézségi fokon meg kell találni az összes target markot. érthetőbben: nem kell easy-ben ÉS normalban is, én a single végigtolása után, újsa letudtam küldinként normalban, végigjáccás alapján hol vannak a mark-ok és simán beadta.
sok magyar játszik még angol accal szal nem teljes a hun leaderboard -
#34497 thx.
10 szintenként kapsz új skin-t vagy karit, neten le van írva melyik melyik. van amelyik új kari monduk lassabb, de +20% élet meg ilyenek. csak most így délután 10-ből ha 2szer sikerül a game, mer connect lost vagy a host noob és kilép oszt over.
de jók a pályák, élvezetes na, THX -
#34496 Nekem évek óta DFP-m van...
Ezt nem értem "tudom-e kényelmesen használni álvány nélkül..." Asztal kell vagy ahová fixen lerögzíted.. -
#34495 Úh Srácok jövőhéten meglesza ps3-m:D Már most szétizgultam magam ráadásul egy starter packos kicsikéhez jutok 7 új stuffal nagyon komoly áron:D
Egy aprócska kérdés, mennyire fontos pendrive adatok lementésére vagy elég egy 2G-s micro sd is amin elpakolhatom a mentett dolgokat?
JAh és ha Linux települne akkor ráérek ps3-ról letölteni a dolgokat magára a winyóra vagy előttte kikell írni vagy ez hogy megy?
Köszi előre is a válaszokat , nagyon sokat segítenétek rajtam:) -
ballor #34494 Már nem nagyon kapsz másmilyet. Meg kell bíznod a gépben. Romlott már el 60 gigás is. -
#34493 ez a 4k már nem szá,ít sokat, de thx az infoért, vélemény? privibe esetleg bővebben letudnád írni, ha van kedved? -
Silverford #34492 Annyiért én is eladnám hogy legyen hasznom is belőle...