89387
PlayStation3
  • Demeter
    Srácok lehet hülye kérdés lesz de PS3-on a PS2-es gémek "csúnyábbak" vagy egyforma a két megjelenítés. Tudom, hogy a PS3 csak software-sen jeleníti meg és épp emiatt érdekelne, hogy ez velent e vmi minőségromlást? Csak mert a PS3 game módjában az a két PS2-t érintő beállítás is be van kapcsolva de nem látok vmi nagy változást. A játék amit nézek az most épp a Final Fantasy X és X-2.
  • Demeter
    Akkor megnyugodtam, hogy nemcsak nálam lassú a Store. Amúgy úgy vettem észre, hogy az US Store valamivel gyorsabb mint az EU. A menü görgetés tényleg jobb lett de az ikonok baromi lassan jönnek elő. Amúgy ez lehet, hogy csak kezdeti probléma, remélem idővel "kinövi" magát. Mert ha nem akkor egy élmény lesz a Store-t használni...
  • Nexxuss
    de mekkora egy fostalicska ez az új store. Valami geci lassú. Végre nem web hanem XMB alap juhééé. De ha nem tölt rendesen???? Most jelenlet fél perc alatt két képet töltött be.
  • baggins
    Királyok az ingyenes GH3 számok. :) Ha tudnék vásárolgatni arról a nyüves EU Store-ról, már a fizetőseket is letöltöttem vóna, de így maradnak ezek. A packban az első meg a harmadik kifejezetten ott van.
    Komolyan gondolkodok egy Rock Band beszerzésén...
  • Foxhound1980
    Fasza! Lesz SE náluk?
  • Papesz
    Egyik sem fake, csakhogy nem tudsz vele mit kezdeni.
  • Foxhound1980
    B+ ez a kép nagyon kész :DDD
  • spidey
    Akkor az összes torrent fake?
  • ztahity
    nekem is lassú. néhány képet be sem hoz. van demo szekció az angolban vagy az amerikaiban nem tudom pontosan most a pc előtt vagyok.
  • EmThor
    mellette nemmegy letöltés? lehet elsőre cache-be berakja képeket, utána jobb lesz ?!
  • ballor
    A program része, a váltások jók. Az ikonok csigaként jelennek meg.
  • Demeter
    Hát nem tudom ki, hogy van vele de ez az új Store baromi lassú nálam. Amúgy kinézetre nem rossz (bár hiányolom, hogy nincs külön demo szekció) és átláthatóbb de miért ilyen baromi lassú? Ja és nem a netemmel van gond (10Mbit) ...
  • EmThor
    jó hát csak mondtam :)
  • ballor
    Miért kellene mindenkinek leszedni egy ingyenes izét?
    Néha még demot sem szedek, mert nem érdekel.
  • tarti19
    te már vérbeli megszállott vagy:D egy igazi fanatikus:) ezt szeressük:D
  • Super DANTE
    DTS-HD Master Audio és DTS-HD High Resolution Audio támogatás, 7.1, 24 bites, stúdió minőségű PCM hanganyag HDMI-n keresztül.
  • tarti19
    most mond azt hogy a puculódat is lefényképezted vele:D
    amúgy rám még vár 4 teljes játék:D szal én asszem leleszeka gta4-ig , sőt:D
  • EmThor
    japán store újabb visszaszámláló
  • EmThor
    martin írta 576-on h lesz bp-i buli gta4 kapcsán, gondolom m$ szervezi :\

gta4

"Üdvözlünk!

GTA 4 hír !

Beszéltem nagykerrel,már jővőhéten megkapják elvileg a GTA4-eket,tehát lesz időben !
    De valószinű szigorú tiltás lesz ismét,mely szerint ápr.29-e előtt nem szabad árulni.
    Ha nem így lesz,természetesen azonnal küldjük futárral tisztelt vidéki megrendelőinknek,
    illetve aki személyesen veszi át üzletünkben, értesítjük!

Kérlek figyeld a levelezésed !

Addig is egy imát kéretik elmondani,hogy ne legyen tiltás ! :)

Már nagyon várjuk !

Üdvözlettel
    ..."
  • EmThor
    az eyecreate, mindenki ingyen leszedheti a store-ról, ne idegesítsetek :)

max kiírja h nincs kamerád és nézel mint a hal. ha van kamera beadja a képet, azt lehet fotózni, videózni, meg képet effektezni, ennyi.

• tarti19
    jah értem:D 5 dolcsi:D az 800Ft:P az nem olyan para:D igaz azért oda nem tudtam még beregelni a bankkártyámat...:D na sebaj mot úgy sem tervezem ezt:D
  • ballor
    "video szerkesztő\vágó\fényképező szoftver"
    ez mit is tud?
  • EmThor
    nem nem, 10k a kamera, ahhoz ingyen van a video szerkesztő\vágó\fényképező szoftver. ennyi. játék 5$-ért van hozzá a store-ról.
  • tarti19
    jó hát most 10 k-t nem adnék ki ilyen camos gémre:D de akkor azért elvan vela z ember.
    Mondjuk akartam mpsot psp-t venni cska közbejött valami és visszaveszem a pc-m olcsóbban ... még ilyet:( jó ha hétvégente látom msotanság a ps3-t:( igaz 1 hete van még csak meg::D:D::D:D:D
  • EmThor
    okami b+

• EmThor
    hát lehet fényképeket, videókat csinálni, chatalni, mikrofonnak használni meg van rá pár játék
  • EmThor
    heavenly sword cosplay, nyalogassátok :)

• cloud.strife
    Nekem van még 2db 60GB starter!!!!! Origi term. :)
  • tarti19
    és mit tudsz vele csinálni?:D storen csak demokat kutattam fel mert hétköznap nem nyomom be a ps3-t max öcséék mert még 3 hétig 12 órázom és nincs időm :(
  • EmThor
    10 rongyért megvettem az eye-t, kaptam hozzá dobozos eyecreate szoftvert, amit amúgy ingyé le lehet tőteni a store-ról, elégedett vok vele, annyi van, hogy pc-re nem lehet rádugni, ill. lehet csak nem ismeri fel. nem volt kamerám itthon pc-hez, szal ps-hez tökjó
  • tarti19
    majd lesz...
    Amúgy ps3-ra milyen kamerát lehet rászerkeszteni? amit csak ps3-hoz lehet venni vagy bármilyen usb-s finomaágot?:D
    Másik kérdés ez a headset... van ilyen valakinek és ha igen , akkor az megozstaná a tapasztalatait ?:D
    pazarul megy a kártyaolvasó is:D 5 megás fájlt 2 mp alatt lökött fel:D
  • EmThor
    z0mg, nincs warez ps3-ra!

• ztahity
    :D ezért neked kéne fizetni hogy eladd. :D
  • tarti19
    hát Uraim , asszem már a Gt5-t csak nagyon uborkaszezonba veszem meg:D
    most jöna GTa 4:D:D:D:D::D utáűn MGs és egyéb királyságos címek... ajjaj túlórázni kell:(:D
  • atila4
    jó akkor az
  • EmThor
    ezt ajánlom

• ballor
    CRT: cathode ray tube
  • ztahity
    Ez tökéletes monitor lesz! :) Kezdem is a spórolást :D
  • atila4
    Mér akkor mi az?
  • ballor
    Én tudom mi a CRT, de te ezek szerint nem.