89387
PlayStation3
-
mrzsul #35012 Nekem kb 1 honapja van és cak egyszer, igaz az is demotol de ugy hogy kb 12 órát egyhúzomban ment aztán meg még 3at játszottam vele -
ztahity #35011 emberek! nektek is beszokott fagyni a gepezet? nekem 1 hete van meg es most volt a 4. befagyas. de csak a demoktol. -
Papesz #35010 Én is suliba járok, de melózni. Nyertem valamit? -
ztahity #35009 Na én még suliba járok, de ez is csak pár hétig tart, aztán már én is meló. :( -
#35008 szerintetek happy?:D
én már nagyon várom a vasárnapot, végre ps3 elé kerüljek:D addig dobjátok fel a kedvem :) ráadásul mos visszakerüla pc-m is szal áh még szombatonkéént is megyek melózni... ez a pénz utáni hajsza:(:( -
ztahity #35007 Ne vesz fel valaki a ps-en barátnak, mert nincs más csak külföldi? Legyen már magyar is a láthatáron. :) -
ztahity #35006 Igen csak azt írja hogy írjak találomra valamit és ezt nem fogadja el. De aztán lehet csak én vagyok a hülye. -
Spaceghost #35005 Pedig nem nehéz regelni szerintem elég ha megjegyzed az angol megfelelőjét és simán megy a regisztráció. -
ztahity #35004 Leírás szerint. -
ztahity #35003 Én csak álmodok a japán store-ról. :( Nekem még a leírás szerintem sem megy regelni. Azt hogy hol akadok el azt nem tudom, mert nem értek a csíkok keresztezése nyelvén. Valahol az ID megadása után. -
Spaceghost #35002 Nemrég vettem PS3-mat. Csak annyi érdekelne, hogy a japán PSStore-on van olyan demo amit érdemes leszedni? Mert sok a krix-krax. -
#35001 Szerintem valami kosz maradt az egyik lemezeden, amit most szépen a többire is ráken!;) -
np #35000 Sziasztok!
Nem tudom miért, de nálam a lemez kiadó résznél lévő textil mindig hagy egy csíkot a lemezeken. Ami elég idegesítő. Szerencsére egy puha ruhával le lehet törölni róluk. Ti még nem vettétek észre, hogy nálatok is hagy e rajta? -
#34999 Erről jut eszembe, hogy tegnap letöltöttem a Lair patchet.
Ez az analogkaros irányítás, meg a célkereszt szerintem tök gagyi. Nem a megvalósítás, hanem hogy nemtudom ez kinek hiányzott. Jó persze, OK páran nem tudták megszokni az irányítást.
Helyenként mintha szebb lenne a grafika is, több szín, nem olyan túlhangsúlyozott csillogás, de plasztikusabb bump-mapping.
Aztán olyanokat is látok, hogy pl a küldetés teljesítése után növeli az életerő csíkot. Lehet hogy ez régebben is volt, csak most ezt is, meg egy csomó dolgot lekommunikál a játék. Pl hogy éppen mit kell támadni, meg ilyenek.
Szal most már nálam olyan 8 fölötti pontnál tart, főleg ha lesz még 1-2 meglepi benne.;))) -
Sund #34998 OFF
Ember, ez a helyesírás egyenlő a vizuális környezetszennyezéssel. Nem igaz, hogy nem vagy igényesebb egy kicsit. :/
ON -
tibitoth #34997 :D mar naon megszoktam. bocs akinek nem1. -
tibitoth #34996 igen igazad van. enis ezen velemenyen vagyok. -
#34995 Nem akarlak megbántani, de írhatnál úgy is, hogy ne harmadik nekifutásra tudjam csak kihámozni a lényeget. -
#34994 "Melyik nextgen gémhez képest átlagon aluli a grafika..." - ez volt a kérdés. Szerintem a GTA randa, mindig is az volt, de nem ezért rühelltem. Ez személyes vélemény, csak számomra mérvadó. Szerintem a legtöbb eddigi nextgen játék szebb volt, és ezt nem lehet a kidolgozott utcákra meg ilyesmire fogni. A HS, a Lair meg a többiek sokkal több karaktert mozgattak, és mégis szebb volt az egész.
Ennek ellenére aki nagy rajongó, vegye csak meg a játékot, őszintén remélem hogy mindenkinek tetszeni fog. -
tibitoth #34993 koszi a linket. ugylaccik en az alulsokat latogatom gyakrabban. valtani fogok. koszi meg1* :) -
Foxhound1980 #34992 KATT -
tibitoth #34991 hat attol fugg mellik magazinban. kulfoldiekben altalaban alulertekeltek. -
#34990 Köszi, asszem nincs szükségem rá. -
tibitoth #34989 hat szememim azert vannak h 2 proggit osszehasonlicsak. kulgyel kepet megteszem neked is ha neked nemm1... ;) -
tibitoth #34988 mos ez h jon ide? :) neolvazsd ha nemteccik. -
#34987 Hát volt egy kis mászkálás a kisebb városokban ugye, de elég dúrva volt, hogy ha bejött kb 10 ember a képbe akkor megállt a megjelenítés!;)
(Ja és akkor már trükközött, pl csak a felének volt árnyéka).
A multkor láttam az Oblivionról egy demót Crysys engine-nel!!!!
Na az nagyon szép volt, pedig tök ugyan azok a textúrák voltak benne. -
#34986 Biztos neked van igazad. Jobban meg tudod ítélni. -
sleepyhead #34985 azt én se tudom látod, de hogy te nem tanultál meg írni, az is biztos. ilyen nehéz kiírni hogy "het", vagy "t" vagy "ly"?
Lol... -
Foxhound1980 #34984 Oblivion abszolut nem egy alulértékelt cím, 93%-os az átlaga.
Szerk: És mennyivel szarabb a graf szerinted? Mert az oblivionnak is pl szokása volt a pop up, az ismétlődő barlangok pl. Szóval lehet szebb de ott nem éltek városok, voltak várak, barlangok, és rengeteg erdő. -
Foxhound1980 #34983 A HS átlaga meg 80%, épp annyit ért annó. Sőt ha összeeresztem egy GOW2-vel ami ugye egy PS2 cím még örülhet is a 80%-nak... -
#34982 PL. Oblivion? -
Foxhound1980 #34981 Melyik nextgen gémhez képest átlagon aluli a grafika ahol egy komplett városszimulációt kapsz, 50h gémpléjjel? -
tibitoth #34980 wow. kicsit elvakult ertekeles le7 ha osszehasonlitom mar csak a grafikat mas gammakkal mar nemle7 10/10 es gamma mer a graf a atlagon alululi nexgen gammahoz kepest. nemom hol tanultak ezek a brittek atlagot kiszamolni. ienkor haboritnak fel a lair meg heavenly alulertekelesei. na d emind1. -
Foxhound1980 #34979 OPM scannek
thx ldavid -
Foxhound1980 #34978 OPM UK GTA4 10/10 -
Foxhound1980 #34977 Na az lesz még egy agykinyíró gém...Nagyon betegek voltak az elöző részek is. -
#34976 jövő héten siren 3 demó, júliusban jön ki japánban a horrorgame, valszínű a számláló is ehhez kapcsolódik -
Demeter #34975 Amúgy nem kimondottan a grafikai kinézet miatt kérdeztem, csak érdekelt, hogy a PS3 mit tud kihozni egy majd 6 éves játékból. Viszont én jómagam nem kimondottan a csúcsgrafikát kerestem az FF soroztban hanem magát a játékélményt. PC-n imádtam minden részét és azt sem bántam volna a 10-től felfele csak fekete fehérbe és pálcikaemberkék lettek volna. :) Aki játszott az FF sorozattal és tetszet neki, az magáért az élményért folytatja és nem azért mert csillivilli vagy sem. De mondjuk tény és való, hogy mondjuk egy Ninja Gaiden után furának tűnhet ez a váltás. :D -
#34974 látod azt nem tom -
#34973 Átlagban nem mondanám, hogy csúnyábbak, sőt. Amúgy amelyik verzió lejátsza a PS2-es játékot, abban benne van minimum a PS2 grafikus csipje, és azzal rendereli a grafikát. Utána ezt felnagyítják nagyobb felbontásra, meg egy elmosást alkalmaznak rajta. Ez van amikor kevésbé esztétikus, mosottabb képet ad mint az eredeti, de az esetek többségében jobb.
Inkább az van, hogy az ember hamar megszokja a jót, a HD felbontást és utána már nagyon gagyik a PS2-es játékok!;)))