PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tényleg a Ps3-mat használja valaki úgy, hogy állitva van? Nekem át kellett rendezenem a polcot aztán csak igy férek el. Gondolom ez nem gáz.

Gyengeség egy fenét, ugyan... Épp elég a Ps3-mat fenntartani. Kane & Lynch-t is arra veszem meg hiába lesz X-en. Meg aztán Uncharted és Haze. Nex mondta Haze-re tuti befizet, én is beszerzem, Emthor kollega is emlitette asszem meg még aki gondolja aztán mehetnek a coop-ok meg egyebek. <#worship><#violent><#violent><#eplus2>

s73
Hát igen a csúnya warez...<#vigyor4>
Sajnos, gyenge jellem révén én is alkalmazom, ugyanúgy, ahogy te tervezed, multi címeket ezáltal "olcsóbbá" téve...<#banplz>

Csak megmondom õszintén nekem sok barátom van Live-on és nagyon sok a cím is ami érdekel exek. De elsõsorban a back up lehetõsége miatt vettem meg a masinát ezt nem tagadom.

Teljesen egyetértek veled. Visszaolvasol a Ratchetet én is emlitettem (sõt korábbi postjaimban is azt irtam, hogy év vége felé azért már ütni fognak a cimek PS3-mon, én is ezt látom). De ha megnézzük a HS-t már felemás a kép. Közel sincs full optimalizáció. Pl nem úgy megy mint a lenti MGS4 vagy épp a Ratchet. Bioshocktól meg KO vagyok magam is. 😊

s73
Hát, nem tudom, annyiban vitatkozok veled, hogy nekem is már elég régóta megvan mindkét masina (harmadik 360-at fogyasztom, sajna azt kell mondanom, tuti módszer nincs, új hûtésmod, új esélyek <#idiota>), de én grafikailag épp mostanában kezdem érezni a P3 fölényét. Véleményem szerint az az összetett képi világ, amit mostanában megjelenít a gép az ex. címeknél, (Ratchet vagy a Hs amire kifejezetten gondolok) kezdi felülmúlni az X teljesítményét. (pedig Bioshock az überbrutalmetal game!)
Abszolút nem tartom magam elfogultnak (elõzõ generációban is megvolt - megvan mindkét gépezet), és ugyanazon a tv-n nézem mindkét gépet, de
én úgy gondolom, most kezdi mutogatni az erejét a ps3.
Persze, ez édeskevés, míg nem kezdik ugyanúgy önteni rá a játékot, mint anno az elõdnél, de ez már egy másik fejezet.

A vízhûtés sem tökéletes mert az ugyan úgy lekapcsol miután kikpcsoltad a gépet, nem lesz kihúzva hõ. Egyébként amelyik vízhûtésés gép bexart az már alapon is egy olyan szemét módon lehetett összrakva, hogy talán mod nélkül pár nap alatt kinyiródott volna. Na de tényleg elég az offból mert jönnek a törzstagok aztán meglincselnek <#miaz><#hehe>

Smuge
Ez így van ahogy írod .De ebben azért közbenjátszik a felhasznált alkatrészek minõsége+beintegrálási módja is . A nagy hõingadozás ugyan ugy megmarad , te csak a termelt hõmennyiséget vezeted el valamilyen módon. Olvastam már olyat is, hogy vízhûtéssel is tönkrement az egész.
Na nem akarok ám offolni, használt egészséggel minél tovább! <#awink>

Hát a fax se tudja, most átálltak a 65 nanóra de csak CPU terén meg kapott asszem heatpipe-ot de a fene sem tudja. Én annyira érzékeny vagyok ezekre a dolgokra, hogy mod nélkül be sem kapcsolnám ezt a sz@rt. 😄

Nyugi, akkor meg azért xarik be 😄DD

Az is megoldható persze de ismerem a srácot aki ezeknek a dolgoknak gyakorlatilag a MO-i szakértõje (ezt minden túlzás nélkül mondhatom). Õ csinálta a mostani modomat is.
Szóval a MS ne kontárkodjon csak bele... Azok mindent elbaxnak <#banplz>

Akkor ha lesz boxom sosem kapcsolom ki <#buck>

Boldog Ps3 tulaj :)

EmThor
de még így is tudod gariztatni nem? 😊

A konstrukciós hiba abból ered legfõképpen, hogy a hûtés xar. Ha az megvan csinálva minimálisra csökken a RROD esélye. A gép azért xarik be mert g.cinagy a höningadozás ki és bekapcskor és a GPU elengedi az alaplapot. A MS alapon a 12V-os ventit 2-3 volton járatja, fel kell húzni 10-re. (Már langyos lesz a lemez pl) A köv lépés (ez a legújabb mod) egy kikapcsolás utáni túlhûtést kell beszerelni ami abból áll, hogy a gép kikapcsol és, hogy felhevült magok lehûljenek még 5-7 percig húzza ki a hõt. Ezt mind a gyárui ventillátor csinálja csak plusz elektronika van a gépben, semmi nem látszik kívûlröl. Plusz nem árt egy jobb szélcsatornát kialakitani.

EmThor
ja jogos, pc-re én is csak a warezt ismerem egy két online meg nagy kedvenc kivételével 😊

lesz psp-m sajna törve lesz, megláttam 12 ropis árakat majd hanyatt estem O_O

nem pesti, de közvetlen pest mellett 😊 bejárok melózni

Ebben igazad van hogy célszerû a multikat X -en tolni. Mert amennyi jó játék fog most kijönni, lehetetlenség lenne mind megvenni. Tényleg nincsen valaki Vas megyébõl? Lehetne csereberélni. 😊

Te pesti vagy?

Smuge
az a baj, hogy a lényegén nem változtat attol a konstrukcio sajnos ugyan az , hibalehetõségei ugyanugy megvannak . Lehet akármilyen hiperszuper hütésed. Ilyen "áron" meg inkább nemkell.

<#nevetes1> Pff, Tudod sokan élnek szinte minimálbérbõl de szeretnének játszani nem egy barátom van igy. Én lexarom. Idáig az összes gépem törve volt kiv a PS2 meg a PS3 (ez nem is lesz) A többi gémért csak az elmünek fizetek <#eplus2>

EmThor
na fasza 😊 örülök letolotm mgs-t...

merthogy castlevania-ból még mindig van egy kicsit, super stardust hd-ból is, tekken 5-özni is kéne, gt 5demózni, motorstormot befejezni, shadow of the colossus-t továbbvinni, fatal frame 2-3-at letoltni, lairt röptetni, god of war 2-t letoltni...

szal van még elmaradásom ^^'

EmThor
magyar fórumozó mentalitás, remélem nem az átlag:

"Egyébként a PS3-mal tényleg csak annyi a bajom,h nincs még elég játék + h eredeti játékokat kell venni hozzá!"

<#dumcsi>

Mondjuk a Ratchet engem annyira nem mozgatott meg a demo alapján. Látványvilág üt ez tény, de nem az én világom. Viszont novemberben jön 1 rakat game. Többek között a Assassin's Creed, eddig nem is figyeltem fel rá, de tuti vétel lesz.

Ha komolyan bele akarsz menni az MGS témába elõrõl kellene elkezdened. Ez egy életmû. <#worship>

Meg a sztori is folyamatos, igaz az MGS3 a timline elsõ fejezete, úgy van, hogy MGS3-MG-MG2-MGS-MGS2-MGS4

Azt én csináltam <#vigyor3>

Názd meg a Bioshockot, PGR4-et, jön a MAss Effect, Halo-t, Gearst, Forzával is el lehet lenni bár nálam a GT az über alles, multicimeket meg alapból ha 400 hufba lesznek a gémek <#miaz>. Kizártnak tartom, hogy negatív lesz a véleményed. Maga a HW egy hulladék, olyan mint egy porszívó ha megvan csinálva szóval e téren messze alulmarad de a softverek terén odabax.

EmThor
na az a kép odabasz a polcok alatt 😄
be kéne már mennem az auchanba azért a mgs 3-ért 😄

Már az összes elérhetõ HD-ben! A part 4-et feltétlen nézzétek meg bexarás!!! A harc nagyon durva és lehet bizniszelni a lázadokkal! <#nevetes1>

Húúú tegnap épp toltam a GT5P -t, igaz nem sokat, mert nem vagyok nagy autós gamer. De engem megnyert, az autók kidolgozottsága a legjobb amit eddig láttam, a pályáról nem írok mert majd a városi pályák fognak ütne sztem. Meg biztos csiszolnak is még rajta.
Kíváncsi vagyok nagyon hogy mit tud nyújtani az X, ha meggyõz akkor marad 😊

Ne legyen. Olyan szinten bevannak optimalizálva a cuccok rá, pláne az exklúzivok, hogy a PS3 egyelõre erõs hátrámyban van. Egy címet nem tudok mondani jelenleg ami fut Ps3-mon, hogy ez übereli a X-es látványvilágot, sõt épp ellenkezõleg. Brutálisan tud textúrázni a masina. De ebbe nem kívánok belemenni, majd ha megnézed rájössz. 😊 Vannak jó pillanatok pl Lair, HS 1-2 pályája ill GT5 autói is ütik a X-es kocsikat lásd Forza PGR de csak a kocsik. Ennyiben ki ismerült egyelõre. Multicimekkel meg tudjuk mi a helyzet. Bár év végére remélhetõleg rendezõdik a hely

zet ezen a téren. Egyik masina felé sem vagyok elfogult, van szemem.

szerk: Sorry, Ratchet az üt! Mindjárt kinnt van, az elsõ cucc szerintem ami megmutatja mit is tud a PS3.

Nálam mindenképpen halálra van ítélve, a kíváncsiság hajt. 😄

Nem vagyok MGS fanboy... <#nyes>
Kojima <#worship><#worship><#worship>

Na ezt a demót igy ahogy van fel is tolhatnák Store-ra!

Jótanácsként mondom ha veszel és warezolni akarsz csináltasd meg a hûtést, ellenkezõ esetben halálra van ítélve.

Teljesen új múvik!!! Atyaúristen ez nagyon odabax! Kojimáék ismét bebüntetik a világot! <#worship><#worship><#worship>

Mennyiért adod az XBOX360 -at? Lehet beruházok 1 re. Kíváncsi vagyok mit tud a PS3 -hoz képest 😊

MGS4: E for All 07 Interview HD remélem néhány hónap múlva store is felrakják a demoját

Far Cry 2 25 perces múvi

Elmentem elájulni...<#guluszem1><#guluszem1><#nevetes1>

Unreal Tournament PS3 gameplay
Na körübelül igy kell optimalizálni.

Netes coop lesz, lehet 4 fõs! Majd toljuk!!

EmThor
úgy volt hogy jön mindenre, aztán jelképes összegért, amit a sony gondolom lerakott, exkluzív lett 😊

lesz co-op, remélem nem osztott képernyõn, hanem neten keresztül és akkor yo lesz 😊

Na ez az én is azt hittem, hogy exklúziv de nézd meg a HW-en a srácok PC meg 360 verzáról beszélnek. Szerintem is only PS3.

EmThor
haze jó lesz és mint egyenlõre ps3 only cím, kötelezõ 😊

olcsó box gamékkal meg jól jársz 😊 olcsó ps3 játékok után kutatok jelenleg, kapcsolat itt-ott, hátha bejön 😉

Friss Haze képek
Kell <#violent><#violent><#violent>

Thx. Dehogynem! Ha kiqrnak kiqrnak. Nem izgat, megy amig megy. A lényeg a back up. Multicimek 400 hufba lesznek érted, meg most már elég sok MS EX cim érdekelt.

EmThor
gratula, okosítva rulez?! netre gondolom nem mész 😄

Na egyébként nagyon bizom a fejelsztõkben meg az Ex cimek büntetésében mert most itt kipróbáltam pár gémet, hát a Sony csipkedheti magát.

Iyg nem, amúgy Nex barát csak mindig adja az ívet a MS-nak. <#nevetes1>