PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Smuge
Lenne egy kis problémám HS-be. Amikor Fox boss-t kell kinyirni narancssárga naplementés, vizesés elött lévõ oszlopos terembe ( mikor többször megidézi magát és kardokat dobál) vannak az oszlopos részen fent élet "edények" . Azokat hogy lehet széttörni? Bárhogy probáltam nem tudtam , pedig már a végén voltam. Csak 1 van lent a földön, az egyszerü. De kettõ fentvan. Már minden próbáltam de sehogy nem tudtam elérni õket.

jo volt ez a nap Talma+Ferrari siker😊

Ujra kellett installalni a gepem s eltunt a kedvencekbol az az oldal ami tok jol mutatta a kozeljovoben megjeleno PS3-as jatekok listajat, most me nem talalom.
Vki lszi linkelje be, thx...
item
Megerõsíthetem, nagyon cool ez a GT-TV! Szerintem az autosazlonról lesz élõ közvetítés, vagy csak felvett anyag de akkor is király lenne! <#hawaii>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Jah. Komoly futam volt nagyon.

NEXUS6
Nahálaistennek a Ferrari nyert!😉

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Mindegy, megnézzük! Jó ötlet ez a GT TV dolog.

NEXUS6
Csak valami japó autós tv mûsorok. De talán lesz komolyabb is.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Mik??? (nem vok otthon)

NEXUS6
Közben a GTtv-re megfelkerült néhány letölthetö cuccos!

nem

PSN ID: Tyrant_HUN XBOX Live Gamertag: TyrantHUN

Smuge
2.0-ban lesz ez a Home cucc ?

EmThor
na ez az, várjuk az újdonságokat, mert ezek a rendszer egészét érintik és mindennapjaink részesévé válnak, szal ilyen szempontból a 2.00 nagyon fontos (megvárták vele az új modelleket? tudnak valamit amit mi nem 😉

Volt egy leaked infó, hogy a UT-ben benne van a Gamertag opció, kép is volt.

A következõ a probléma, és ezt kevesen veszik figyelmbe. Felesleges versenyeztetni a 2 gémet mivel totál más volt az engine-ek rendeltetése. Mig a GOW úgymond csõrendszerben operált addig a Resistancenak qrvanagy tereket kellett mozgatni, tette mindezt nyitócimként reccenésmentesen!!! Ellenben a GOW olyan látványt prezentált és teszi ezt a mai napig!, hogy a játékos magaalácsinált. De nem voltak benne mezõk meg a tököm tudja milyen nagy terek. Ez kb most megint olyan bár hülyeség mert nincs még kint a Killzone 2. De oylan mintha azt mondanám, hogy a Killzone2 grafikája szebb mint a HALO3. Ez baromság. Itt ugyan az a szitu. A HALO3 óriási terepeket mozdit mig a Killzone 2 csõben zajlik. (Megjegyzem a Killzone valószinû, mit több biztos szebb lesz csak a személtetés végett irtam a példát)

item
Üdv az uraknak! Én most is a GT5 öt nyomom, nekem nagyon tetszik.

Eredmények eddig:
Mitsubishi Evo X : 1 hely : 4'56.836
Nissan Skyline GT-R : 1 hely : 4'41.294
BMW 135i : 1 hely : 5'02.227

Daihatsu OFC-1 ala hikomatos trabi : 3 hely : 6'14.307 <#idiota>

Ezek automata váltó beállítás mellett lettek.

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

EmThor
télleg nem úgy volt h valami gamertag szerû rendszer lesz ps3-on is?

vagy majd FW 2.00-val a hónap végén? mert ut3 kapcsán merült fel a hír nyár végén, az meg már nemsokára jön 😊

A Resistance mindenhol 80% folott kapott, ami "must-have" kategoria, senki nem dongolte foldbe. (Mar megint ez az ejmips3asok osszeeskuves-elmelet... Marhasag!). Az mas kerdes, hogy a megjelenesekor a GoW-al kellett versenyeznie, amivel szemben viszont majdnem minden szempontbol - levenni a fanboy szemuveget 😉 - alulmaradt. Ez persze egy nyitocimnel es egy kabe egy eve kint levo konzol huzocimnel nem csoda. Ha lesz (es biztosan lesz) masodik resz, annak mar minimum elvaras lesz a hype es az ezt kisero 90% pluszok.

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

NEXUS6
Jácctam én már 300MHz-es GF2-es karis (GF4MX) PC-n PSemuval, ami sokkal de sokkal nagyobb felbontásban, textura korrekcióval, miegymással álomszépen futtatta a PS-es játékokat. Igaz nem mindegyiket, a Wipeoutok, a Chrash-ek nagyon jók voltak, de a GT kifogott rajta😉

Egy tök más CPU-t és 3D-s grafikus rendszert így leemulálni az nem semmi. Az a PC talán éppenhogy 10X volt erõsebb a PS-nél.

A PS3 és a PS2 között sokkal nagyobb különbség lehet teljesítményben!

A GS maradt az Eu gépekben, az EE-t szedték ki.

Ezt tudjuk.

EmThor
nem tisztán FW-bõl megy a ps2 game-ek emulálása ps3-on, megy HW-bõl is valamennyi! és most az EU változatról beszélek

EmThor
firmware-bõl minek szedjék ki az opciót? felesleges. max kiszürkül vagy kiírja hogy bocs nem megy. ha meg megy, akkor se visz a gamékat. vagy ki kell próbálni

Igen ezt olvastam. Tuti lesz 2. rész! KELL
<#violent><#violent><#violent>

baggins
Lehet, de a megjelenéskor másról se lehetett hallani, mint a "szar" Resistance-rõl. Legalábbis én mindehol ezt hallottam/olvastam, meg hogy a GOW mekkora király hozzá képest. No comment.
Ide illõ hír, nem tom, linkelte-e valaki már:

A Surfer Girl Reviews Star Wars címû mindenes blog megszellõztetett némi információt egy esetleges Resistance: Fall Of Man 2-rõl, amely a blog szerzõje szerint 2008 novemberében fog a piacra kerülni. A bejegyzés értelmében a játék az Egyesült Államok olyan nagyvárosaiban játszódik, mint San Francisco, vagy Chicago. Ugyanakkor a sztori (az eredeti játék nyomán) Angliában indul és a végigjátszás után ott is fejezõdik be, mégpedig oly módon, hogy esélyt hagy egy harmadik rész elkészülésére is. A blogbejegyzés említést tesz arról is, hogy három új jármû is vezethetõ lesz az elõzõ részhez képest, ráadásul ezúttal nemcsak a Campaign, hanem a Multiplayer módban is használhatjuk majd ezeket. A GameSpot megkeresésére Surfer Girl (vagyis a blog írója) úgy nyilatkozott, hogy többet nem kíván elmondani a játékról és saját forrásaként egy, az Insomniac fejlesztõcéggel kapcsolatban álló valakit adott meg, természetesen név nélkül. Nem mellékesen viszont megemlítette, hogy a bejegyzés publikálása után az Insomniacs Games hálózatáról 83 alkalommal(!) nézték meg a weboldalt, mégpedig egy órán belül. Az elsõ Resistance játék kiadásáért felelõs Sony természetesen csupán találgatásként aposztrofálta Surfer Girl értesüléseit, úgyhogy a dolgot egyelõre pletykaként illik kezelni. Azt azonban tudjuk, hogy nem zörög a haraszt.
/GameCON - Papesz/

Dehogy döngölt földbe, nagyon is jó értékeléseket kapott.
KATT

Figy <#nevetes1> eltudod képzelni akár technikailag is, hogy ez megvalósitható? Érted hát milyen update lesz vagy külön lesz 40GB-ra? Meg érted egy HW komponens hányzik. én spec fizikailag képteelnségnek tartom. A PS3 ehhez gyenge. PS4 majdan. De ne legyen igazam.

baggins
Az a Res, amit a "szaksajtó" szintén a földbe döngölt...amatõrök...
Imádom azt a játékot, szerintem tökéletes kezdés volt a géphez. Érdekes módon a HALO3 nagyobb sikert aratott, tegnap volt alkalmam huzamosabb ideig foglalkozni vele...gyerekek, mennyire gáz az a játék! Esküszöm, az egekig magasztalt multi rész simán elmarad a Res multija mögött...

NEXUS6
Fogadjunk egy giroszban, hogy valamikor a karácsonyi szezon után (mondjuk febr 1-ig) bejelentik, hogy az új FW már a 40GB-nál is biztosítja BC-t valamilyen szinten!😉))

Szerintem üzletpolitika, akarnak még egy jó szezont adni a PS2-nek. (A PS2+PS3 eladások általában magasabbak, mint a konkurens asztali konzolok eladásai).

NEXUS6
Amúgy a technikailag jól sikerült grafikájú, engine-û gámek közé a Resistance is bejön. (Majdnem ua engine, mint a R&C). Más kérdés, hogy a készítõk túl speckó látványvilágot választottak, a szörnyek is inkább karikatúra szerûek mint félelmetesek, szal egy átlag júzer számára nem rögtön esik le a dolog.

De pl mostanában viszonylag sokat multizok, és egyszerûen annyi a tereptárgy, hogy a viszonylag egyszerû pályákon is még mindíg eltévedek. Mellette meg még 40 csóka ott liheg a sarkomban, riccenés mentes grafika, szal nem semmi.

Sztem az aktuális FW miatt van. Ha only sofveresen leemulál akár egy PS2 gémet is akkor leszivom magam 😄 Képtelenségnek tartom.

Na azt érzem az MGS4-nél mint a Ratchetnél. Úgy dobálja a gép az engine-t mint a xart. Pazar.

baggins
Egy haverom megvette a 40 gigás PS3-at, segítette, neki összedobni a hálózatot, 99 ezer volt a MM-ban. Egy valami baromi fura rajta:
Ugyebár nem viszi a PS-PS2 játékokat.
Kérdés: akkor mi a fenének van benne virtuális PS-PS2 memo kártya??? Valamint miért van benne a PS-PS2 játék elmosás??? Nekem ez magas. Nem az update tette fel, alapból rajta volt....

Láttad a TGS-es gameplayt annó, szeptemberben? Az is qrva jól ment már. Tudod amit beszéltünk múltkor, 200 ember... Durva. Meglátszik az óriási munka az anyagban.

Qrva sok mod van rá, gyakorlatilag mindent le lehet cserélni csak pénz ugye... Ár értékbe a ventikkel való variálás a legjobb még.

NEXUS6
Ezeken az új Haze képeken kifejezett fejlõdést látok a karakterek kidolgozása terén, eddig nekem is voltak ellenérzéseim, pl ebben a tekíntetben is.

A MGS4 nél detto, most valami teljesen új buildet mutathattak be, az elõzõ mítingeken bemutatotthoz képest.

Még egy ötlet az X-hûtésmodjához: nincs valami olyan kit, amivel az eredeti hûtõbordákat lehet kicserélni? A CPU-é az viszonylag jól néz ki eredetiben is, de a GPU aluminum szemete helyett megérdemelne egy jó nehéz rézbõl készültet. Bár a legjobb valszeg az lenne, ha egy nagy, nehéz, közös bordájuk lenne. Ugye az alu viszonylag alacsony sûrûségû/fajhõjû anyag szal gyorsan melegszik, konnyen hül, igaz viszonylag jó a hõvezetése, de valszeg miatta adja fel a akûzdelmet a GPU.

2 perce olvastam a cikket. Nem lesz rossz a gém. A demóval szoptak. Mondom olyan a team áll mögötte, hogy nem tudnak hibázni. A gameplayre nem lehet panasz, ezt szinte biztosra veszem. Graf, engine meg majd elválik.

EmThor
ja, haze demóról most olvastam rosszakat, lehet exkluzív cím, de attól még lehet, hm nem annyira jól sikerült 😊

Nekem a Haze még kérdéses (már nem a beszerzés, az tuti). Van, hogy tettszik amit látok belõle és van, hogy ki is lövöm a videót. Azért bízom a stuffban mert nagyon komoly team (ex Rare, N64-es Golden eye) áll mögötte. Szóval nem lesz ez rossz szvsz.
Crysis...õõõõ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ <#guluszem1><#nevetes1><#violent><#eljen><#beka2>

Oksa. Szellözésnek van helye. thx.

Nekem állítva van, a TV mellet így néz ki a legjobban 😊
Mindegy hogy állítva, vagy fektetve használod, a lényeg hogy tudjon szellõzni.

Boldog Ps3 tulaj :)

Smuge
Én soha nem adok az ilyen pontokra lényeg hogy nekem tetszik, és élvezettel játszok vele. Felölem lehet 10 pontos is , ha baromira nem jön be. Üssetek meg, de nekem pl ez a Haze se jön be igy videok alapján. Szerintem semmi extra nincs benne. ( Crysisröl is ugyan ez a véleményem )

Szemetett mem olvasunk 😄

PS3 ID: kolb@szman

Egyébként soha nem hallottam erröl a Ps3zine dologról. Mi is csinálhatnánk egy SG - PS3Warriors újságot pl, jobb cikkeket publikálnánk abban biztos vagyok.

LOL Na azé annyira nem lehet xar. IGN 8-at adott rá. Lairrõl 4.5 pontjaikkal is bekaphatják, legalja 7 annak a gémnek. Hülyék ezek...

Megjelent az új ps3ZINE, innen tölthetõ: KLIKK

Benne egy EOJ teszt, kemény 35%-ot kapott, amivel jócskán alúlmúlta a LAIR-t is. <#wow1>
Attila8805
Ja meg még maradt hozzá egy fight night round 3 mert a kedves vásárló nem vette át,ugyanis nincs pénze<#gun><#violent><#boxer>

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
75K
2 Wireless joy premium pack.
Vga kábel.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"