PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Persze ahogy Haf kollega irta ez egy demó demója gyakorlatilag. Csak engem most már aggaszt, mi több rettenetesen irritál, hogy csak egy címre tudom azt mondani, hogy ez igen ez úgy megy ahogy a nagykönyvben megvan irva (Ratchet). Soha, de soha ez életben nem küzdött a GT a megjelenitéssel. Erre itt is vissazköszönt a Vsync hiba sõt ha nagy tömeg van még az fps is megzuhan. A probléma az, hogy az nVidia egy xart pakolt bele a gépbe. Ott a Cell ami a világ egyik legerõsebb processzora és az RSX úgy lehúzza mint annak a rendje. És már látom az Uncharteddel is uygan ez lesz a helyzet. Aki erre a gépre reccenésmentes játékot csinál az már tud programozni és olyan mértékü a akapacitásuk olyan támogatással ami nagyon kevés stúdionak van. Nem véletlen csúszik ám minden. Kojimáék nem birtak normális stabilitással müködõ engine-t csinálni 2 és fél év alatt. (Ez a traileken tökéletesen megfigyelhetõ) Az egész Konami jpn SH stábot megkapták és most kapták csak el a fonalat. De ez 200 ember és vagy 20 millió dolcsi eredménye. Abszolut nem is tudom, hibáztatni a multifejlesztõket, hogy gyengébbek a portok illetev, hogy csúsznak. (bár most javulni fog a helyzet)A monstre stúdióknak van csak ilyen kapacitásuk. Azt azért tegyük hozzá, hogy talán valami elindult a fejlesztõknél pozitiv irányba, talán friss SDK-k mentek már ki mert a javulás észrevehetõ.

Szted ez kérdés?

baggins
A te szavaidban van az igazság: semmivel nem több a GT4 HD-nél. Pedig többnek kéne lennie, nem?

MIndjárt megnézem. Az 100%, hogy az elsõ nap ez a funkció nem ment. Valszeg most unlokolhatták. Ha müködött már a kezdetektõl ezer bocs.

baggins
Akkó kifejtem 😊
Alapból rühellem az autós játékokat, tehát az én véleményem legyen a legkevésbé mérvadó. De legalább elfogult nem vagyok.
A nézõk röhejesen gagyik. Ez rögtön szembe tûnt, a HD Concept-ben sokkal szebbek voltak. Azonkívül valahogy a GT demokba szeretik mindig a legpuritánabb pályákat betenni. Az autók szépek, a játék szép, az egész ott van a szeren, nem vitás, hogy jelenleg ez a legszebb autóverseny játék, de ezek akkor is hibák. Mondom, engem fõleg a nézõsereg lapból álló megjelenítése zavart, mert ugye nálam addig tartott a játéko, hogy jól körülnéztem benne, aztán kikapcsoltam.

JohnnySmith
pl Nissan GTR, mást egyenlõre nem próbáltam most jöttem haza és szedtem csak le 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Melyik verdánál??? Én nyomtam mindent és baxott megmozdulni!!!

Megértem. Kegyetlen jó lett a Pack. Portal is csúcs benne de a friss EP2-t játszván csak kapkodja az ember a fejét.

JohnnySmith
????? mûszerfal nézetben IS lehet a kamerát mozgatni én simán mozgatóm, kormánnyal játszok (Logitech DFP) és az iránygombokkal tudok nézelõdni.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

576ban nem lesz úgy néz ki. Game Co meg még nem irt vissza. <#confused>

Kb (pár napról vissza) - A jármûvek hihetetlen részletesen kivannak dolgozva de a pálya semmi extrát nem nyújtott. A másik zavaró tényezõ, hogy a belsõnézeten kívûl gyakorlatilag semmilyen újdonságot nem tud felmutatni. Tök jó a belsõnézet de miért nem tudom a kamerát mozgatni belül, jobbra-balra (pgr) kinézés is hiányzik, nem egyszer használtam volna. Az ember rámegy a kavicságyra nem marad ott semmilyen nyom, a füst effekt sem nagy durr, közel sem realisztikus. Semmilyen törés nincs, a GT1 óta ez a dolog ezen a szinten áll. Apróbb vsync problémák is vannak bár elenyészõ számban találkoztam vele. Az autók irányitása hibátlan, megszokott GT minõség. 60 fps viszont nagyon érzõdik a cuccoson de szvsz ezt az 1080p-t nem feltétlen kellene erõltetni mert a jelek szerint a gép nem birja ezt a terhelést. Ha több autó van egymáson úgymond máris rezeg a léc. Szóval erre még gyúrjanak a megjelenésig mert ez egy demónak elfogadható de 2008 végén ezeket a dolgokat necces lesz bevállalni. Ami nagyon pofásra sikerült az a replay funkció, na itt van minden mi pupilla és retina ingere, gyönyörü shaderek, hdr az autón, pazar - de ez a replay...Jelen állapotában ez szvsz nem több egy GT4 HD-nél.

AZ, nem vitás. Azonnal leirtam pár napja mikor kijött.

Köszi!

HAF Rigel
Egyébként tényleg kifejthetnétek hogy mi nem tetszett ?

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

csalodas? mi nem tetszett es melik mas gammaba nezett ki jobban pl ami miatt csalodtal? szerintem nincs ellenfele a verenypajas aftoverseny gammak kozott.

PS3 ID: iib

HAF Rigel
Na megnéztem papir doboz a külsõ . Belül két müanyag között van a Big Daddy , igy bizti nem mozdul el szállitás közben.

HAF Rigel
én nem csalodtam a GT5 prolog demoban . Egy demo demojátol szerintem nem lehet többet várni . A kocsik jól ki voltak dolgozva a pálya is rendben volt. irányitás is redben. egy pálya alapján nem lehet az egész játékot leírni. Belsõ nézet az nagyon ütött szerintem , fõleg a mozgó kaszni tetszett , ahogy fékezésnél bukik az eleje , por ,és füst elemek is rendben voltak. Nekem bejött . Bár én a Dirt-et is szeretem nekem ott is tetszik a grafika .Van egy pálya ahol besüt a nap a földes útra alig látod a talajt és szinte vakon mész, iszonyat kool . Igaz nem 30cmrõl bámulom a monitort , mert akkor biztos minden pixeles lenne 1,5méter röl egy kanapén teljesen jó

Nem tudom nektek mi kéne, hogy elégedettek legyetek. <#lookaround>
szevatok. vki folklorezik? en mar a masodik csapterben jarok. vais a csakoval mar atvittem. kinek h tezzik? nekem naon bejon.

PS3 ID: iib

zozo2001hu
HL2 orange pack-et várjátok már PS3-ra? Nekem pécén anno ez volt az egyik kedvenc játékom, megmondom õszintén fontos szempont volt a PS3 mellett, hogy ki fogják rá adni hamarosan. 😊

PS3 ID: zozoquartz http://www.csekkold.hu - Blog\'n Portal

Ombika
Ezt reszleteznetek please!

baggins
Õszintén? Nekem is...

GT5 demora kinek mi e véleménye? Nekem egy kicsit csalódás volt graf terén.
dante3
Conan demot meglestem, hát ps2 grafika, dög unalom! Esetleg cserejátékként kipróbálnám, de pénzt nem adnék érte!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

baggins
Akinek van ehhez hasonló okossága, az leírhatná nekem bõvebben, mert pl. az általad jelzett dolgok nekem magasak, én személy szerint nem állítgatok semmit sehol. 😄 Na meg a LINUX is szûz terület. Szóval elkelne a segítség, ha igazán jó FAQ-t szeretnénk csinálni, amiben minden benne van.

EmThor
rachet tuti vétel, jericho meg cserére és talán. majd pécérõl nyilatkozok.

ja, stranglehold jó lett, de rövid, menüben nincs sok extra.

Huhu.... mar torlom is az elorendelesem... 😞(, de a Ratchet-nek orulok.

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

EmThor
nem hát, törlöm a demót és csá 😄

Alaposak voltak a teszterek...😄 Amúgy ez nem gáz szvsz.

PSN ID: Tyrant_HUN XBOX Live Gamertag: TyrantHUN

EmThor
toygame + snakeball jön hamarosan szvsz

gazgoblin
namegvan a ps3-om...

nagyon baba a masina.<#vigyor1>

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Napokon belül aranyban az Uncharted!

Valaki leírná, hogy milyen plusz demok vannak a japán store-on? Az oké, hogy ott a gt5 demo meg van az everybody's golf demo (nagy kedvencem a sorozat, akinek a vinyóján van, leírhatná mennyire tartalmas), de többrõl nem tudok. Természetesen elég azokat leírni ami érthetõ japán tudás nélkül is, írtatok itt valami játszhatatlan japcsi horror-novelláról, ezek nem fontosak.
Elõre is THX!

Plusz azt hallottam, hogy az ausztrál store meg tele van HD-s zenei videoklippekkel. Ez igaz?

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

NEXUS6
Jó kis iromány lett, és elég dizájnos is.😉

Még esetleg valami kis tweakelõs/hasznos tanácsok témát is bele lehetne rakni, úgy értem, ha akadozik a kép mit kapcsolgassunk ki be, vagy a kontrollert hogy tegyük érzékenyebbé.

A Linuxos részt is lehetne kicsit frissíteni, az YDL-t már kiadták, és már talán az 5.02-nál tartanak, vagy majd megnézem.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Eye Create sw az USA Store-on.

HAF Rigel
Na megyek még egy kicsit GT5 zök egy kicsit , 4,46 Evoval ez a cél.

Köszi szépen! Csúcs kiadás lett egyébként, nagyon igényes.

HAF Rigel
Holnap megnézem neked , mert a külsö doboz bent van a cégnél , és a Big Daddy figura nagyon király nehezéknek ,a DVD tok az egy fém külsõ a müanyagon. Az itthon van a játékkal együtt .

Értem köszi, tudod a dobozát féltem. Gyûjteménybe lesz aztán nagyon háklis vagyok akár egy kopásra is a dobozon. Mondjuk a Game Co csak 1 KG alatt szállit külföldre, remélem belefér. Ha nem akkor Über, meg már irtam Martinak is nézze már meg van e a raktárban náluk. A doboz az karton vagy mûanyag?

HAF Rigel
nekem van CE és ha az a figura megsérül az nagy gáz , mert tömör fém. azt a földhöz kell vágni hogy valami baja legyen 😊😊

Gamepro Ratchet 5/5

EmThor
1up féle rivjú érted: hát nem jött be a gombnyomogatás mer láma vagyok meg a szereplõk se... szerintem meg bekaphatják!

rachetre viszont a 12-15 órát soknak érzem, bár nagyon sok és változatos helyszínt láttam egy gametrailers-es videóban. szóval passz. aszongyák könnyû, de az ûrhajós rész meg a változatos játékmenet csábító.

no mindegy, egyenlõre marad a metal gear, úgyse tudom még rendesen leszerelni az ellent 😊

PSU Ratchet review 9.5

El nem tudom képzelni mi lehet a gáz a Jerichoval, de most komolyan. Nekem a sztori nagyon sablonosnak tûnik, már az eddigi infórmációk alapján. (annak ellenére, hogy Barker jegyzi) De ez csak egy dolog.

Hú bzmg! Jericho buktagyanús...<#wow1>
WTF?

EmThor
3.0 & 9.4

1up és IGN

rachet és jericho

vajon melyik melyik? 😊

katt és katt

Nem, Bioshock CE (Big Daddy figurás) szállitásról kérdeztem õket, hogy beleteszik e kibélelt kartondobozba. Mert ha csak "betekerik" valami boritékba az necces.

EmThor
elveszett valami és reklamálsz? 😛