PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄DD
<#mf1>
Ratchetet nem gyengén pontozták alul! LOL

zozo2001hu
Unreal Tournament III single player trailer, nem semmi lesz halljátok!

http://www.gametrailers.com/player/27164.html

PS3 ID: zozoquartz http://www.csekkold.hu - Blog\'n Portal

Komolyan mondom ezek betegek, vagy csak full részegen "melóznak" állandóan! Hogy a picsába lehet ugyanannyi (7.5) pontot adni a Conanra, mint az új Ratchet-re??? Gamespot rulez!<#mf1>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Hát õõ... so so. Nekem vannak PS2-es Steelbookjaim, azok full egyedi packok, nincs közük a müanyagdoboz dolgokhoz. De azt hallottam, hogy Bio-val variáltak valamit, ahogy irod a PC-sel.

HAF Rigel
Az a Steel Box egyébként aszt jelenti ,hogy a müanyagra huznak rá egy fém külsõt , Bioshocknál igy volt . Ja én a PC ce vettem meg , nem a boxosat.

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

LOL

EmThor
hû b+

IGN + Jericho PS3 review = 56% O_O

"lasting appeal:3.0"

musha
na ja, ez igen mókásan hangzik, remélem nem fogják kinyírni a netes játékot ilyenekkel...
egyébként lehet majd itthon kapni hozzá kártya pakkot külön vagy rendelni kell majd?

Épp ezen gondolkoztam baxxus, hogy mekkora lenne ha úgy müködne a rendszer, hogy letudna generálni véletlenszerü szönyeket, amik a rajzaink alapján állit össze. Persze lennének kritériumai a rajznak, csak megfelelõ szimbolumokból tudna a gép épitkezni úgymond. Naggyon zsír lenne <#nevetes1>

EmThor
fõleg hogy már rajzolni is lehet hozzá a lapokat, mekkora LOL 😊

musha
muszáj leszek...

na mindegy, eye of judgementre én is elõjegyeztem magam a platinumban, annál úgysem a grafika lesz a fõ szempont ^^

EmThor
az jó, gratula, tévére kösd egyenlõre szerintem

Remélem Baggins mester nyom már valami hands on infót a cuccról... Azért csak kiváncsi vagyok a stuffra még ha nem is veszem meg.

musha
nem, ma vettem ps3-at :/

<#mf1>

EmThor
ps3-ra szánt pénzbõl veszel egy új tévét? 😄

EmThor
na ez LOL, már rajzolva is mûxik az EoJ kártya 😄

Témához kapcsolodó site

Steelbook

musha
lg l1915s típusú lcd moniotrról van szó. azt tudom, hogy van dvi-vga átalakító, csak azt nem, hogy ha ezt egy hdmi-dvi átalakítóra rakom rá pluszban, azt mennyire szereti. illetve optikai kábeles hangot szintén nem tudok mivel lejátszani, úgyhogy ez eléggé gáznak hangzik. ez alapján három választás van?
- hdtv (nincs)
- dupla átalakítással vga moniorra kötés + optikai audio (nincs)
- régi tv (ez van -.-)

Jah igen látom, és már tudom éretlemezni a képet. <#nevetes1>
Ezt a tin book-t valahol legyárthatták, és abba teszik bele magát a PS3-mas játékot dobozostul. Szemét 😄

EmThor
nem nem, az elõrendelõi ajándék és csak UK resident-eknek. a full mittomén mikor meg hogy lesz, de azt tom h azt is szállítanak

Az azt jelenti, hogy csak az UK-ban van Steelbookban a cucc és az is csak az elõrendelõknek. Az, hogy te itthon megrendeled nem jelent semmilyen hátrányt, ugyan úgy megkapod mint egy angliai.
(mellesleg ez a Steelbook még szarul és néz ki, már ha végleges 😄)

EmThor
hangot optikain tudod csak kivinni

google-on rákerestem, van dvi vga átalakító, de nem tudom, hogy a monitornak HDCP-snek kell-e lennie...

egyáltalán mekkora, mekkora a felbontása? még mindig jobban jársz lehet ha tévére kötöd, adnak kábelt

musha
sziasztok!

néztem faq-ot, kerestem, de egyértelmû választ sehol nem találtam arra a kérdésre, hogy hogyan lehet a vga bemenetes monitoromra rákötni a ps3-at?

ha veszek egy hdmi-dvi kábelt és arra egy dvi-vga átalakítót, akkor az úgy vajon menni fog? és ha igen, akkor a hangot hogy tudom kivezetni? esetleg mehet a másik (rca-s) kábelen keresztül a hang?

aki tud segítsen lécci, mert hozzászoktam x360-on, hogy monitorra van kötve és ez most így kicsit nagy visszalépés grafikában, hogy egy régi tévén nézem 😞

EmThor
hát haze preorder UK only meg készlet erejéig... ez van.
még 1-2 hétig úgyis kuss, legalább fizu megjön addig 😊

De az nem jelent semmit, posta idehozza.

Na épp idevág
<#nevetes1>

Jaja emlékszem, rá is nyomtam Daddy-re. <#worship> A Jericho CE is UK (meg talán spain) only volt.

EmThor
ja ez fullos, emléxem nyár elején ment a szavazás mi legyen a CE-ben azt a nép mindent belerakatott 😄 még jó!

közben Haze kiderült h UK only 😞

Thx. Jah hát ez vmi g.cijó kiadás lett, igazi, gyûjtõknek szánt. Csomagolás kartondoboz lesz, azt már lebeszéltem velük. Iyeneket abba teszik, a sima gémeket buborékos tasakba. Na egyébként épp ezért akadtam fent annó az Assassins Creed CE kiadásán mert az semmibõl nem állt mint, hogy azt a közepes minõségü figurát belenyomták egy nagy dobozba és mellé a gém. Ez meg , diszdoboz, fém Big Daddy (HQ), Making Of DVD, Soundtrack, dombornyomott Steelbookban a gém. Manapság sajnos sok esteben a gyûjtöknek szánt kiadás kimerül egy making of dvd-ben, jobb esetben Steelbookban de akkor már örülhet az ember..

EmThor
nem rossz, gratula, remélem csomival nem xarakodnak!

szerk: most nézem itt van a haze elõrendelõi aji 😊 hmmmmm 😄

Van itt ilyen reward card bónusz lehetõség, lehet kiváltom mert járnak kedvezmények. És idén még 3 cucc lesz rendelve innen, szóval megérné.

EmThor
remélem postával nem lesz gond! mit rendeltél lehet tudni?

Ha pre orderes a cucc akkor meg úgy adják fel, hogy a megjelenés napján odaérjen.

Jó ez a Game Co is nagyon mint bolt. Rendel az ember és a tracker az oldalon percenkénti bontásba irja hol áll a rendelés, nagyon faja. Big Daddym már úton van <#worship>

26/10/2007 13:30:16 Your order has been dispatched on: {0}
26/10/2007 08:23:29 Your order is currently being picked and packed.
26/10/2007 07:20:28 Your credit/ debit card has been authorised and your order is now being released for packing.
Funds will not be debited until your order is shipped.
25/10/2007 12:07:08 Your order is held for credit checking.
25/10/2007 10:37:03 Your order is waiting for authorisation and release for packing.

Plusz még egy emilt is küldenek, hogy elindult a cucc, szóval korrektek. Kis negativum, hogy nem olyan olcsó mint a Shop To.

<#worship>

EmThor
10 óra van még a dead space trailer-ig...
tudjátok, EA féle ûrben túlélõhorroros 😄

EmThor
EmThor
megvan mit tud a phantomkártya: nincs rajta szöveg és csak 1-1 darab van elemenként (1tûz, 1víz stb) a vizesen egy vízesés van oszt csá, 0 szöveg, de ha a kamera alá rakod... 😄

EmThor
a világ civilizáltabb részein van elõrendelési aji!

haze fémdoboz + világító csík, ha a GAME-tõl rendeled elõ: UK

EmThor
szerintem a fantom csak egy elnevezés és csak a ritkaságot jelöli... vagy télleg phantom "fajú" a cucc?

EmThor
nagyon ritka, de gondolom nem nyerni meg vele a játékot egybõl 😊
azt tudom, hogy kártyavédõ fóliában is u.olyan jól olvassa a cuccot

Hogy neked miert fogadta el passz, de hidd el a bankkartyaimmal semmi baj nincs, es direkt par hete felhivtam a Sony Magyarorszagi illetekeseit es ok mondtak hogy valtozott a rendszer..
Node hagyjuk a temat, ink. vigadjunk mert vegulis sikerult igaz..American Express-el..de siker!

PS3 ID: fikusz1 \"A szél a levegőnek azon része, amelyik siet..\"

tomy8614
nekem ma este szerencsére nem így ment. a kamu amcsi címemet simán benyelte elsõ használatkor. lehet, hogy csak a mastercardra vonatkozik?

www.gamecityeast.com PSN ID: tomy8614(UK)

me' itt van ilyen és ez nem is olyan drága, pedig fantom.
Nem. Mastercard-okkal szoktam vasarolni...merthogy azt szinte az egesz vilagon elfogadjak...
Viszont mar regebben irtam hogy 2-3 honapja hivatalossan is megvaltozott az amcsi rendszer is es eggyeztetik a reggeleskor megadott cimet/orszagot es a bankkartya billing address-jet..
S ha pl az orszag nemeggyezik mar buko. Legalabbis ezt a Magyar Sony kepviseletnel az illetekesek is alatamasztottak..

PS3 ID: fikusz1 \"A szél a levegőnek azon része, amelyik siet..\"

EmThor,

ez a phantom kártya mit tud, hogy ultra-ultra ritka? Olyan mint az autóskártyában volt a Ferrari?