89387
PlayStation3
-
#41176 PS3 a király!!!!! -
sirpalee #41175 A gamestore elvileg holnap-holnapután kapja meg és azonnal küldik is ki :) . Ha észrevettem volna, hogy lehet tűlök collectors editiont is rendelni, akkor rendeltem volna, de most már késő... Sajna, sebaj játszani akarok nem dvd-ket nézegetni. -
#41174 consolecorner-t hivtam ott holnap-holnaputánra igérték -
#41173 pl hol? én platinumshoprol tudok, többi?:) -
Foxhound1980 #41172 Az igaz, hogy holnap átvehetőek jó pár helyen az MGS4-ek? -
Foxhound1980 #41171 Remake maximum csak az MSX-es részeknek várható. A PS2-es verziókat szvsz simán lehet tolni PS3-mon, nagyon jó az upscale. (pesze ha csak 60GB-os a a masinád) -
#41170 Nagyon jó volt ez a karakterbemutató, bár hihetetlenül összetett és bonyolult ez az MGS saga. Tudjátok mi lenne az igazi? Ha az MGS1-3 is megjelenne PS3-ra az MGS4 enginejével, felturbózott grafikával, nagyot ütne az újoncoknak mint én is, nagyon tanácstalan vagyok, hogy megrendeljem-e? Sajna a korábbi részeket tudom hogy nem játszom végig, nincsenek régebbi konzoljaim sem, meg a mai grafikák után hát... -
#41169 Sziasztok.
Magyar nyelvü használati utasítást Ps3 hoz, honnan tudnék letölteni?
Nem az ONLINE kellene, azt már megtaláltam. -
Foxhound1980 #41168 Júniusi 576-ban nem lesz MGS4 teszt :( -
sirpalee #41167 MGS4 bonus round 3 -
sirpalee #41166 Azt írtam valamirevaló... -
#41165 ez csak látványterv, a ps és a hd extra felszereltséggel kapható -
#41164 -
#41163 kocsiban és hajón -
sirpalee #41162 Mutass olyan valamirevaló yachtot amiben nincs ps3 és hdtv... -
#41161 Úton és a Balaton hullámain? -
Foxhound1980 #41160 Érdekes, hogy az MGS4 nem egyszerre csinálja meg az installt:
Első install 8 perc
Act 2 - 3 perc
Act 3 - 3 perc
Act 4 - 2 perc
Act 5 - 1 perc
-
#41159 Senki nem fog elsőre így játszani abban biztos lehetsz. Ez olyan mint a speed run-ok, ott is sokan hőbörögnek, hogyan lehet valaki ennyire félkegyelmű, hogy így játsza végig a játékot, közben eszébe sem jut, hogy az a félkegyelmű valószínűleg már tucatszor végigjátszotta előtte, ismeri minden zegét-zugát,trükkjét a játéknak. /most ezt nem neked mondom,csak úgy általánosságban ez a jellemző/ -
sirpalee #41158 -
#41157 Kicsiknek, nagyoknak. Telteknek, és karcsúaknak. Optimistáknak és pesszimistáknak. A biztonság megszállotjainak, és a veszélyesen élőknek. Az egyéniségeknek, a feltörekvőknek és a léhűtőknek. Azoknak akik gondolnak a jövőre. A rövidlátóknak, a távollátóknak, és az előrelátóknak. A föld felett lebegőknek, a földön járóknak. Azoknak akik szeretik a meglepetéseket. Éjjel, nappal, úton, útfélen. Dunán innen, Dunán túl. A pusztán, és a Balaton hullámain. Eső előtt, és eső után. Randevúra és családi ebédre. Romatikusoknak, azoknak akik szeretnek, akik nem, akik szívből, akik igazán. A beilleszkedőknek, a kiemelkedőknek. A tisztalelkűeknek, a mosolygósaknak, a zárkózottaknak, és a boldogságtól ordítóknak. Egyedül, kettesben. Együtt a családdal, neked, és nekem. Nekünk mindenkinek. PLAYSTATION 3 -
sirpalee #41156 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nem vágom, hogy miért ilyen ronda arccal nyomhatod big bossként, gyakorlatilag a végén amikor találkoznak, big boss jobb állapotban van mint snake, akinek a fél arcát eltorzította valami sérülés...
-
Foxhound1980 #41155 MGS karakterbemutató
Part 1.
Part 2.
Érdemes elolvasni. -
#41154 Mondjuk aki így játszik mgs-t az meg is érdemli.. -
sirpalee #41153 Cutscenek nélkül és rohanva... De az elég hardcore lehet :D -
Noitulover #41152 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Big Boss mask: (corpse face, literally rotting muscle tissue, 1 bulging eye and exposed skeletal jaw) - Obtain Big Boss emblem (When you wear it, it causes enemies near you to cower in fear and/or run away screaming. To unlock it, beat the game on the hardest difficulty using no continues, getting no alerts, killing no enemies, using no rations or Stealth Suit, and beating the game in 5 hours or less)
hát nem is tudom ha 5 óra alatt "így" is végig lehet vinni akkor nem lehet túl hosszu a normál story -
Jimanszky #41151 Belenéztem a Vamp-Raiden harcba,de nem merem végignézni.Bár lehet,hogy a játékban el se jutok odáig:DD -
#41150 nagyon remélem,hogy a xbox-bétából gyúrtak demót...ahogy a videókat nézem valszeg ez történhetett...Remélem sokmindenen javítanak... -
Jinchuu #41149 Kicsit úgy tűnik hogy még nincs minden belőve, remélem ez annak tudható be, hogy a demo még nem a végleges dolgokat tartalmazza.
Érdekes pl. egyes fegyverek sebzése, akkor hogy kb. 10 secig kell lőnöm egy ellenséget mire meghal és az egész belső nézetnél kicsit túl közel van a fegyver, bár lehet ez már csak nekem tűnik zavarónak.
De amúgy teljesen élvezhető a játék, bár jó lenne pl. bevezetni ide is, hogy halál után megmutassa ki is ölt meg valójában. Viszont jók a használható járművek, kicsit olyan warhawk feeling csak fps nézetből és pusztítható környezettel és mivel warhawk is bejött ez is bejön. :)
Tegnap pl. defenderként találtam egy tankot aminek nem sok kellett volna és mivel support vagyok, gyorsan nekiálltam megjavítani, majd belehuppantam és irány az arany védelmezése, jött is nemsokára 2 tank, 2 irányból és mivel nem sok respawn csíkjuk volt mindketten a házat és a ládát kezdék lövöldözni vagyis csak kezdték volna, mivel mindkettőt szétlőttem. :D Ezután pont jött a defender wins felirat, na az ott fasza volt. -
Sund #41148 jah, mikor megjelenik akkor tartanak a fejlesztők egy hosszúhétvégényi pihenést, és állhatnak neki a ps4-es verziónak. :/ -
Zodd #41147 Még akkor azért a decemberi Tokyoi Gamers valamiben még reménykedhetünk, mostanság ott szokták a legtöbb exclusive cuccot kiadni. -
#41146 Nemsokára itt az E3, és még mindig nem lehet tudni, hogy látunk e Final XIII-t....remélem azzal tisztában vagytok, hogyha most nem látjuk, akkor a játék legkorbban 2010-ben fog megjelenni? :(:( -
Foxhound1980 #41145 Minden fórumot, game oldalt kerülni fogok jövőhét hétfőig, pontosabban addig míg ki nem pörgetem a gémet. Spoiler áradat mindenhonnan.... -
#41144 jaja,sajnos vannak gyerekbetegségei.... az irányítás nekem is érzékenynek tűnik,ráadásul a framerate miatt nehéz pontosan célozni,főleg egy-egy nagyobb harcnál...Aztán soxor nemtudom,hogy lelőttem-e az illetőt(csak a kiírásból lehet megtudni,ki kit lőtt le),nincs hasalás...Aztán a respawn is elég érdekes,ha squad-et választom soxor olyan mellé dob be akit éppen lőnek,de volt ez már forditva is...Múltkor bedobott egy helikopterbe amit éppen a gyerek nekivezetett a földnek....:) és ami a demóban fáj,hogy nem lehet a gombkiosztást konfigurálni,ergo cod4-es beidegződéssel,soxor rohanok a vesztembe...:) -
sirpalee #41143 Kurva nagy játék lesz :D . Meg kell szereznem az új monitoromat mire ez jön, nehogymán sd tv-n mgs4-ezzek :) . -
sirpalee #41142 fasza, aszittem a linkeket is elrejti, na mindegy, értitek a lényeget :D -
sirpalee #41141 csak saját felelősségre !!!
aki nem akar mgs4 spoilereket olvasni az ne nyissa meg !!!
-
Foxhound1980 #41140 MGS4 poén video (spoileres, egy kicsit) :D -
Foxhound1980 #41139 Unreal 3 Mario mod :D -
Jinchuu #41138 Na igen, van még benne pár érdekes dolog, remélem ezeket majd figyelik és javítják. Az első 1 óra után kb. dobtam volna is ki a lemezt a gépemből (már ha meglenne már :) ), de inkább tovább toltam és mostmár egészen bejön a dolog. Bár az irányítás kezdetben nem nagyon jött be, túl érzékeny a fordulás és a kis sensitivity cuccos se úgy állít ahogy kellene. :) -
#41137 Biztos van benne olyan pont MI GYENGEBB SEBEZHETOBB A TANKON ÉS Ő RÁJÖTT :) ÉN AZT NEM TUDOM H A KATONÁVAL LEHET FEKÜDNBI IS VAGY CSAK GUGOLNI TUD xD?