89387
PlayStation3
  • zottyantas
    Van multi és ingyenes.
  • Gideon Wieth
    Multi ps3-on van? fizetős v nem fizetős ? más kérdésem már nincs :)
  • Jimanszky
    Lőszerben nincs hiány az tuti:D
  • HUNMarcus
    kisbetűvel engedi de ez mekkora hülyeség már
  • arsnl
    sztem csak kisbetűt tartalmazhat
  • HUNMarcus
    nem tok konamira regelni, ezt irja ki:

Your GAME ID must be 8-32 characters in length using lower case letters, numbers, hyphens (-), underscores (_), and periods (.).

[ 8-32 characters, a-z 0-9 .-_ ]

SiLv1o_HuN -t nem engedi
  • aabelus
    nem is ertem,hogy mersz ilyet feltetelezni,hogy egy uj,korszeru High Definition tv-n szebb legyen a kep,mint egy 10 eves rozsdafeszken,amin a teletext vilagbuntetes volt! Persze,hogy nem szebb a kep az "olyan" (hd) tv-n!
  • aabelus
    az LG tv-re valaszoltam en,ha elolvastad volna,nem kerdeznel ilyeneket!
    "De élesebb a kép meg szebb ha olyan tv-m van ?" -> NEM! Miert lenne szebb? Szerintem egy 10 eves TV-n szebb a kep.
  • OliApa
    Basszus, akkor nincs idö olvasgatni! Köszi az infot!
  • Gideon Wieth
    De élesebb a kép meg szebb ha olyan tv-m van ? MInt pl amit lent linkeltem még az jó nem ilyen filmekre :)
    Mgs 4 ///ahogy elnézem első játékom lesz hozzá :D:P///
  • Seth
    3. részben meg is lehetett hánytatni akármikor. A gyógyító képernyőn meg kellett forgatni a modelljét,aztán kilépni és máris kidobta a taccsot. Ez jól jött ha vmi mérgezett kaját etettünk meg vele előtte
  • HAF Rigel
    Nekem ha jol láttam egyszer Hányt is , de nem vagyok biztos benne , egy hosszú tűzharc közepén. Elég magas volt a stresz mutató .
  • HUNMarcus
    ugye van az a stressz mutató, szerintem megnyugtatja a cigi, ámbár vesz is le az életéből, nagyon élethű

(de még nem figyeltem meg , csak tipp, de ez lenne logikus)
  • Fikusz
    Amugy..kinek van meg a Haze? Nyomhatnánk coop-ot. Tudom hogy mindenki MGS
    (énis nyomnám :P)
    Viszont, akkoris tökjó lenne coop-ban nyomni, közben élő cset stb.
  • Jimanszky
    Tudom,hogy van ez a rossz szokása,de lézerekre ott van az infralátó,ahogy te is írtad.Szívja a halál:D
  • Jimanszky
    Bocs,én voltam
  • Seth
    Nem játszottál korábbi részekkel??? Lézereket lehet vele látni. Mellesleg senki nem használja arra, elvégre az infralátóval is látszódik :D Szóval vehetjük pusztán Snake egy rossz szokásának, amit már többen is megemlítettek neki az előző részekben is :)
    Jó erős bagót szívhat egyébként ha már veszi is le az életerőd amint használod
  • Madbaby
    De az amúgy mire jó?
  • Fikusz
    Emberek, kis segítség kellene valaki tapasztalt már ilyesmit?

Tegnap estefele feltöltöttem valamennyi lóvét a networkre, majd megvettem az éves Qore-t (vagy hogyhíjják), meg a Pixeljunk monstert..
    Maradt kb fél dolcsim.
    Reggel nézem a mobilom, jött az sms a bankomtól, hogy éjjel 3 körül leemeltek újból 3 dolcsit szintén a network-ról, de úgy hogy 3x1 dollárt.
    Mondjuk több lóvé nemis volt a kártyán.
    Nemrég néztem a networkon a tranzakció történetet, de a 3x1 dollárról semmi infó nincs. :(
    A többi viszont korrektül ottvan, mármint a többi info az esti feltöltés/vásárlásomról.
    Lehet, hogy valamiféleképpen lenyúlták a kártyám adatait? Mármint a networkről? (pl. adathalászat?).
    Ideges vagyok kissé (najó qrvára) emiatt, mert nem az a szaros 3 dolcsi számít hanem az hogy ki és hogy csinált ilyet, ill. miért? Semmi info..

Más dolog.:
    Valaki tudja mikor kezdődik a Socom béta? Mert nemtudom letölteni, nem elérhető még.
  • D0C
    A különbség a felbontásban van, a DVD 720×576, a Blu Ray 1080p, vagyis a többszöröse. Persze ehhez megfelelő megjelenítő is kell.
    Igen, a PS3 kontrollere mozgásérzékelős, játékonként változik, hogy mennyire használják ki.
  • HUNMarcus
    meg ha játék közben előveszed a cigit akkor levesz az életedből
  • Jimanszky
    Nagyon jó a fedezék rendszer!!Irányítás nálam kiváló./Sok gondom szokott lenni,lásd GTA4/De ez olyan érzés,mint ha nekem írták volna az irányítást!Egyszerűen fantasztikus a hangulata,minden apró részletre figyeltek.megyek az utcán és focizok az üveggel,amíg össze nem törik.radar nagyon rendben van a Solid Eye-jal,sőt mutatja h merre kell menned+ van Snake-nek egy stressz mutatója is %-ban.Eleje nagyon meleg:DDMikoözben rakja fel a cuccot vinyóra,azalatt Snake elszív vagy 4 cigit.Bazz ez nem is a harcban fog meghalni,hanem a sok cigitől:DD.Nekem nagyon bejön.Easy-n nyomom,eddig abszolút nem nehéz/kopp-kopp-kopp/Aztán a Solid Eye mutatja a különböző cuccokat is amit fel lehet venni/töltény,élet,stb./Ne haragudjatok,de ez jóval többet ér összhatásilag,mint a GTA4!!Lehet kövezni,de ez az én saját véleményem.Ilyen játékot még sehol se láttam,közeljövőben szerintem nem is fogunk sajna..
  • Gideon Wieth
    jah és van egy youtube-s video Itt

ennél amikor a srác megy a fán azt mutatja,hogy forgassuk a joy-t... mozgás érzékelős a joy ?

Illetve MGS 4en kivül miket ajánlanátok játékokat? Köszi a válaszokat, több hülye kérdésem nem lesz :)
  • Gideon Wieth
    még lenne néhány hülye kérdésem, ha nagyon idegesít valakit szóljon :) Miben jobb a bluray-es film mint a sima dvd-s, és ps3 mennyire időt álló ? lesz annyira mint a ps1?? /nekem az a megjelenés évében meglett, nem lett szervízbe víve és kutya baja visz minden játékot :)///
  • Seth
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az összes részben összefosta magát,mindíg wc-re rohant , szegény :D
  • Foxhound1980
    Zsír az új figyelmeztető!
  • HUNMarcus
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Akiba folyamatos fosása nagyon ott van , Snake meg, hogy fel van háborodva
  • mikuc
    Valakinek meghozta már a postás aki a game.co-ról rendelte?
    Elméletileg már hétfön feladták de még semmi hire. :-(
  • Foxhound1980
    Nincs baszki hát hétfön kapom kintről f@szom kivan minygá kimegyek azt megveszem. Téynleg kezdek megőrülni
    Szerk: meg ma meló is van, nem tudnám tolni. EMS-el küldik usaból, hétfőn legkésöbb kézben kell lennie
  • Sephi
    Mi, neked meg nincs meg???
  • Foxhound1980
    Valamit irjál azért, persze ne spoilert. Játszhatóság? Irányítás? Nyilt tűzharcoknál a kezelés? Fedezékes rendszer van é?
  • eilor
    ezt nézd meg: http://www.gamecon.hu/cikkek/ps3faq.htm
    vásárlási lehetőség van bőven ebből ajánlok kettőt: http://www.konzolstudio.hu/ http://www.platinumshop.hu/
  • Seth
    borító ^^
  • brodix
    HI!
    Überkonzolnál van EU verza,meg holnap lesz USA.
    Mi különbség?
  • Jimanszky
    Gyerekek ez az MGS4...Folyamatos álkeresgetés...Többet nem írok:)
  • sirpalee
    Még nem, de ma este mindenképpen felnézek :) , vagy holnap, de egyelőre jobban izgat a single.
  • Foxhound1980
    Nem az enyém de ilyen jön
  • HUNMarcus
    a full verziós MGO-t próbálta már valaki?
  • sirpalee
    Bocs, csak 40 gigás... Rosszul tudtam, de 100k, bőven megéri.
  • sirpalee
    igen csak nincs benne ds3... és valszeg nem BC-s