89387
PlayStation3
-
zottyantas #41456 Van multi és ingyenes. -
#41455 Multi ps3-on van? fizetős v nem fizetős ? más kérdésem már nincs :) -
Jimanszky #41454 Lőszerben nincs hiány az tuti:D -
#41453 kisbetűvel engedi de ez mekkora hülyeség már
-
#41452 sztem csak kisbetűt tartalmazhat -
#41451 nem tok konamira regelni, ezt irja ki:
Your GAME ID must be 8-32 characters in length using lower case letters, numbers, hyphens (-), underscores (_), and periods (.).
[ 8-32 characters, a-z 0-9 .-_ ]
SiLv1o_HuN -t nem engedi -
#41450 nem is ertem,hogy mersz ilyet feltetelezni,hogy egy uj,korszeru High Definition tv-n szebb legyen a kep,mint egy 10 eves rozsdafeszken,amin a teletext vilagbuntetes volt! Persze,hogy nem szebb a kep az "olyan" (hd) tv-n! -
#41449 az LG tv-re valaszoltam en,ha elolvastad volna,nem kerdeznel ilyeneket!
"De élesebb a kép meg szebb ha olyan tv-m van ?" -> NEM! Miert lenne szebb? Szerintem egy 10 eves TV-n szebb a kep. -
#41448 Basszus, akkor nincs idö olvasgatni! Köszi az infot! -
#41447 De élesebb a kép meg szebb ha olyan tv-m van ? MInt pl amit lent linkeltem még az jó nem ilyen filmekre :)
Mgs 4 ///ahogy elnézem első játékom lesz hozzá :D:P/// -
#41446 3. részben meg is lehetett hánytatni akármikor. A gyógyító képernyőn meg kellett forgatni a modelljét,aztán kilépni és máris kidobta a taccsot. Ez jól jött ha vmi mérgezett kaját etettünk meg vele előtte -
#41445 Nekem ha jol láttam egyszer Hányt is , de nem vagyok biztos benne , egy hosszú tűzharc közepén. Elég magas volt a stresz mutató . -
#41444 ugye van az a stressz mutató, szerintem megnyugtatja a cigi, ámbár vesz is le az életéből, nagyon élethű
(de még nem figyeltem meg , csak tipp, de ez lenne logikus) -
Fikusz #41443 Amugy..kinek van meg a Haze? Nyomhatnánk coop-ot. Tudom hogy mindenki MGS
(énis nyomnám :P)
Viszont, akkoris tökjó lenne coop-ban nyomni, közben élő cset stb. -
Jimanszky #41442 Tudom,hogy van ez a rossz szokása,de lézerekre ott van az infralátó,ahogy te is írtad.Szívja a halál:D -
Jimanszky #41441 Bocs,én voltam -
#41440 Nem játszottál korábbi részekkel??? Lézereket lehet vele látni. Mellesleg senki nem használja arra, elvégre az infralátóval is látszódik :D Szóval vehetjük pusztán Snake egy rossz szokásának, amit már többen is megemlítettek neki az előző részekben is :)
Jó erős bagót szívhat egyébként ha már veszi is le az életerőd amint használod -
#41439 De az amúgy mire jó? -
Fikusz #41438 Emberek, kis segítség kellene valaki tapasztalt már ilyesmit?
Tegnap estefele feltöltöttem valamennyi lóvét a networkre, majd megvettem az éves Qore-t (vagy hogyhíjják), meg a Pixeljunk monstert..
Maradt kb fél dolcsim.
Reggel nézem a mobilom, jött az sms a bankomtól, hogy éjjel 3 körül leemeltek újból 3 dolcsit szintén a network-ról, de úgy hogy 3x1 dollárt.
Mondjuk több lóvé nemis volt a kártyán.
Nemrég néztem a networkon a tranzakció történetet, de a 3x1 dollárról semmi infó nincs. :(
A többi viszont korrektül ottvan, mármint a többi info az esti feltöltés/vásárlásomról.
Lehet, hogy valamiféleképpen lenyúlták a kártyám adatait? Mármint a networkről? (pl. adathalászat?).
Ideges vagyok kissé (najó qrvára) emiatt, mert nem az a szaros 3 dolcsi számít hanem az hogy ki és hogy csinált ilyet, ill. miért? Semmi info..
Más dolog.:
Valaki tudja mikor kezdődik a Socom béta? Mert nemtudom letölteni, nem elérhető még. -
#41437 A különbség a felbontásban van, a DVD 720×576, a Blu Ray 1080p, vagyis a többszöröse. Persze ehhez megfelelő megjelenítő is kell.
Igen, a PS3 kontrollere mozgásérzékelős, játékonként változik, hogy mennyire használják ki. -
#41436 meg ha játék közben előveszed a cigit akkor levesz az életedből -
Jimanszky #41435 Nagyon jó a fedezék rendszer!!Irányítás nálam kiváló./Sok gondom szokott lenni,lásd GTA4/De ez olyan érzés,mint ha nekem írták volna az irányítást!Egyszerűen fantasztikus a hangulata,minden apró részletre figyeltek.megyek az utcán és focizok az üveggel,amíg össze nem törik.radar nagyon rendben van a Solid Eye-jal,sőt mutatja h merre kell menned+ van Snake-nek egy stressz mutatója is %-ban.Eleje nagyon meleg:DDMikoözben rakja fel a cuccot vinyóra,azalatt Snake elszív vagy 4 cigit.Bazz ez nem is a harcban fog meghalni,hanem a sok cigitől:DD.Nekem nagyon bejön.Easy-n nyomom,eddig abszolút nem nehéz/kopp-kopp-kopp/Aztán a Solid Eye mutatja a különböző cuccokat is amit fel lehet venni/töltény,élet,stb./Ne haragudjatok,de ez jóval többet ér összhatásilag,mint a GTA4!!Lehet kövezni,de ez az én saját véleményem.Ilyen játékot még sehol se láttam,közeljövőben szerintem nem is fogunk sajna.. -
#41434 jah és van egy youtube-s video Itt
ennél amikor a srác megy a fán azt mutatja,hogy forgassuk a joy-t... mozgás érzékelős a joy ?
Illetve MGS 4en kivül miket ajánlanátok játékokat? Köszi a válaszokat, több hülye kérdésem nem lesz :) -
#41433 még lenne néhány hülye kérdésem, ha nagyon idegesít valakit szóljon :) Miben jobb a bluray-es film mint a sima dvd-s, és ps3 mennyire időt álló ? lesz annyira mint a ps1?? /nekem az a megjelenés évében meglett, nem lett szervízbe víve és kutya baja visz minden játékot :)/// -
#41432 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az összes részben összefosta magát,mindíg wc-re rohant , szegény :D -
Foxhound1980 #41431 Zsír az új figyelmeztető! -
#41430 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akiba folyamatos fosása nagyon ott van , Snake meg, hogy fel van háborodva -
mikuc #41429 Valakinek meghozta már a postás aki a game.co-ról rendelte?
Elméletileg már hétfön feladták de még semmi hire. :-( -
Foxhound1980 #41428 Nincs baszki hát hétfön kapom kintről f@szom kivan minygá kimegyek azt megveszem. Téynleg kezdek megőrülni
Szerk: meg ma meló is van, nem tudnám tolni. EMS-el küldik usaból, hétfőn legkésöbb kézben kell lennie -
#41427 Mi, neked meg nincs meg??? -
Foxhound1980 #41426 Valamit irjál azért, persze ne spoilert. Játszhatóság? Irányítás? Nyilt tűzharcoknál a kezelés? Fedezékes rendszer van é? -
eilor #41425 ezt nézd meg: http://www.gamecon.hu/cikkek/ps3faq.htm
vásárlási lehetőség van bőven ebből ajánlok kettőt: http://www.konzolstudio.hu/ http://www.platinumshop.hu/
-
#41424 borító ^^ -
#41423 HI!
Überkonzolnál van EU verza,meg holnap lesz USA.
Mi különbség? -
Jimanszky #41422 Gyerekek ez az MGS4...Folyamatos álkeresgetés...Többet nem írok:) -
sirpalee #41421 Még nem, de ma este mindenképpen felnézek :) , vagy holnap, de egyelőre jobban izgat a single. -
Foxhound1980 #41420 Nem az enyém de ilyen jön -
#41419 a full verziós MGO-t próbálta már valaki? -
sirpalee #41418 Bocs, csak 40 gigás... Rosszul tudtam, de 100k, bőven megéri. -
sirpalee #41417 igen csak nincs benne ds3... és valszeg nem BC-s