PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yoda001
fps játékoknál elõször biztos lesznek gondok,de egyébként egy pár óra játék alatt belejössz 😊

http://9gag.com/gag/5135249

HotPants
vágom de sztem maradok a 60 gigásnál mert akarok ps2-es játékokkal is tolni.. Amúgy még nem játszottam ps3-al szal sztetek egér után nehéz lesz átszokni a joy-ra?

Nexxuss
hát a 40 gigás verziónál nagyobb a meghibásodási arány. A 60 gigás meg nem nagyon akar meghalni. Bluray gondok vannak a 40 gigásnál. Nem nagy %nál de vannak. Persze garancia van rá, de akkor is 😊

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Ez a tévhit még mindig él? Nem értem ki és miért terjesztette el.
A Resi és a Motor két olyan játék, ami 4-5eFt-t körül megveszel.

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

HotPants
oks értem értem és ezt hogy érted hogy megbízhatóbbak? mi a baj a 40 gigással?

Nexxuss
ha lehet 60 giga mert elvileg megbízhatóbbak.

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Ha akarsz PS2-es játékot futtatni, akkor 60, ha nem, akkor a másik.

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

HotPants
Szijjasztok.. Nah még egy kérdés.. Szal sztetek melyik érné meg jobban? az a régebbi 60 gigás starter pack két játékkal (motorstorm, resistance) vagy az az újabb 40 gigás olcsóbban?

Nexxuss
és ha kínaiul beszélnek az jobb? vagy mié Hong-kong? 😄 Az nem japánban van kedves Emthor nem is tudtad?😄😄😄😄

NEXUS6
Jé van olyan PS3-masos, aki még veszi a fáradtságot, és rákattint az IGN-re. En max a képeket szoktam ott nézni, de manapság, már abban sem túl frissek.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

EmThor
EmThor
ezen szívom magam én is... attól félek nincs rajta angol felirat. esetleg hong-kongból

testerlnx
Jó haver, becsüld meg! 😊

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Haver intézi <#idiota>

PS3 ID: kolb@szman

Az izomzatuk szép az biztos, de ha lesz benne 40 kilós csaj, az biztosan leveri mindet.
Tényleg ha japánoktól venném meg azt normális földi halandó megértené? Azaz van rajta angol nyelvû szöveg?

Ja így szerintem is gagyi, kéne a Japán hang 😞

testerlnx
Ez most bodybuilder játék lesz? Eszméletlen mennyi tápos kacsa lesz benne...

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

EmThor
annyira hiányzik a japán hangsáv a minna no golf 5-höz

ja, usa store, ingyen gh3 aerosmith szám, de eu-val nem fog mûködni 😞

Alien!
ott mindennek durva a hangja...meghát a zene..pffff....télleg DTS rulz...<#worship> ja és Naughty Dog rulz...<#worship><#worship>

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

EmThor
thx

OliApa
16-ért a kettõt?
manuta83
Hy!Ha valaki tudja az írja már meg hogyan kell a PS3-n elmenteni a gólokat a FIFA 08-ba...nem tudom mit kell nyomni..<#help>

Pride of London PS3:FIFA 08,The Godfather-Don\'s Edition

Nexxuss
hmmm na nekiálltam végre az Unchartednak énis 😊 Hát tetszik eddig. Bár kicsit soknak találom benne a tûzharcot. Még csak most másztam fel a várba, de már egy jó ideje lövöldözöm csak. Remélem késõbb megváltozik a helyzet. Ja és a Shotgunnak naggggyon durva hangja van. DTS rulz.

talán hívd fel õket. <#idiota>
Prince of Máté
EmThor
nem tudjátok hol lehetne karcos ps2-es lemezt políroztatni???

Prince of Máté
HD-n jobb, csak komponens kábel kell hozzá.

manuta83
Bullitt!!Nekem is sima SDTV-m va és nekem is samsung...a grafika szuper!!!De Hd-n jobb..Sokkal jobb és élvezhetõbb a ps3-on a játék mint ps2-n..Nekem volt benne részem h sd illetve hd tv-n is kipróbáljam a ps2-t..hát ki kel h ábrándítsalak mert a hd tv-n nem volt jo a ps2...sõtt!!!pedig az is sams...visszatérva az SDTV-s témádra a ps3 csak akkor amikor sötét a kép pl:tölti a játékot akkor vannak benne csíkok, de játék közbe nincs gond!!És elõbb vagy utóbb (de inkább elõbb) ugyis be kell szerezni egy HD tv-t...De okos lettem hirtelen...<#wow1>

Pride of London PS3:FIFA 08,The Godfather-Don\'s Edition

SDTV-n tökéletes a PS2 képe. Fõleg ha RGB kábel van hozzá.

Papesz

Prince of Máté
Szerintem õ a képminõségre értette, hogy azon a tévén nem túl jól mutat.

Ha a PS2-t nem érzed igazinak, akkor teljes egészében felesleges PS3-at venni, mert nem Neked való ez a konzolosdi.

Papesz

SD456
Hi all!

Nemtudja valaki, hogy az Überkonzol beszámítana egy F-1et?

PS3 ID: SDani456

Érdemes-é PS3-at venni, ha nincs HDTV-m, csak egy asszem 60Hz-es Samsung. Úgy értem kifolyik tõle a szemem vagy nem? Mert van PS2-m és az vhogy nem az igazi...

EmThor
öl, lop, rabol <#idiota>

Ha holnap minden jól megy beszerzek újonan 16-ért 1 Uncharted-et meg 1 Paradise-t <#vigyor><#idiota>

PS3 ID: kolb@szman

Tényleg, nemrég elkészült a folding home ps3 kliensének a hibajavítása. Nálam már lent is van. Most már mindenki rá a kutatásra 😄.

EmThor
köszi, csekkolom amint hazaérek... de hangulata az van, kacsák úsznak a vízen, fúj a szél, kawaii csajok 😊

Nem olyan bonyi az irányítás, hamar ráérzel! Ha elöször játszol E. golffal akkor a régi irányítással kezd, azt könnyebb betanulni(a demoban a karakterválasztás után rákérdez, hogy melyik irányitás legyen).

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

http://finalfantasy-xiii.net/

itt olvasgassál hangulatra eddig nekem is a versus tetszik jobban 😊

EmThor
thx

golf tetszik, aranyos! csak bénázok nagyon 😞 ja és elvileg nem teljes áron jön, ahogy a lost planet, mert ugyen japóknál már rég kinn van.

egy szívfájdalmam az aranyos japán szinkron hiánya 😄

Legfeljebb nem indul el, de baja az biztos nem lesz.

EG5 demót töltsétek le, király! Én tuti megveszem, 1 player-ben is de online nagyon fasza, ps2-õn is nyomtam online, ott mindig csütörtök volt a golfnap.<#taps>
Akciójátékfanok viszont messzire kerüljék.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

EmThor
pf... ez van, game legalább jó, dobozossal jobban jársz, én letöltöttem de a lemez hiányzik

OliApa
Na. Megjött a Warhawk! Olyan kopott, nyomott, fakó varhókos dobozban küldte az ebay, hogy arra gondoltam: Úristen, mi lehet belül?! De bent minden patent, karc és foltmentes! Gondolták, Keletre jó ez is. <#boxer>
EmThor
karcos ps2 játéktól nem lesz baja a ps3-nak ugye?

EmThor
kész vagy ember 😄

nekem ez az elsõ hd\plazma\lapos tévém, egyenlõre kop-kop-kop jól szolgál. Krisz tanácsára + a Konzolos cikksorozat hatására vettem, nem bántam meg, reméle sokáig kitart, következõrõl meg majd akkor gondolkodok ^^

dmc: tegnap mission 7ben fagyott, mission 6 után meg nem mentettem... szal szopóka volt egész délelõtt 😄 szal az erdõbe -újra- beértem 😄

Nexxuss
Hó' neveztelek Pana bérencnek? 😄 Kriszt neveztem annak 😊 Bár ha téged is annak neveztelek biztos meg is volt az oka rá 😄😄😄 Amúgy én is Pana fanboy voltam. De a pohár az PT550-es házimozinál meg a PV70es panelhibáknál telt be. REméljük egyszer össze szedik magukat végre. Dmct letoltad végre? vagymiafaszvanmár?😄😄😄

EmThor
tudod kit nevezz pana bérencnek 😄 én vettem és elégedett vok vele

EmThor
nem vagyok fenn 😄
de ps3 vinyóján hever pár lementett mugshot 😄