PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
Nem.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Tudtommal se pendrive, se külső HDD.
DarkSector
Van valami barkács megoldás hogy ne kelljen telepitéshez vennem HDD-t?
Nem futtathatók pendrive-ról ps3 játékok?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Pl itt egy élő példa az árakra:

PS3: Slender -> 3090Ft
X360: Slender -> 1990Ft.....

értem hogy riválisok, nem társalognak egymással, de miben többa PS3-as? hogy +1000ft?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Jaja én is akartam írni, de a Live meghazudtolja ezt a hozzáállást.
Nem várom el hogy ingyen adjanak Assassins Creed Unity-t PS4-re, de ott vannak ezek a régi játékok, Daylight, Outlast, Trials Evolution...ilyen kisebb játékok.
Dugják fel a sok még snes-en is szánalmasnak minősülő lószar játékokat, inkább ne is adnának semmit!

Sőtt továbbmegyek annak is örülnék ha az amúgyis szégyen árakból legalább nem 200 ft árengedményt anának.
Tiszta szégyen hogy valami mondjuk 15000ft és a PSN-el kapsz 500 ft engedményt vicc..
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.28. 20:58:51

Kongy
Most már nem kell jó játékokat adni, hogy előfizess, mert fizetős a multi ps4-en 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

DarkSector
Ezaz...én 1x voltam PSN+-al valami Uncharted meg Ico meg Colossus....azt most csupa loszar Arcade...
Live meg nemhogy már 1 hónapban 2 darab AAA játékot ad, de nem is csak kölcsönöz, hanem véglegesen adja.

Vicc ebből a szempontból ez a PSN előfizetés.
De mivel legalizálták a fizetős multit, már nem kell jótékonykodniuk.

Most benyomtam X360 1 ho goldot, és ezeket adja cserébe:

Halo Reach (Szeptember 16-30)
Bad Company (Október 1-15)
Darksiders 2 (Október 16-31)

Miről beszélünk?
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.28. 20:53:28

The Protector
Mióta van ps4 azóta csak ilyen szemetet adnak hozzá mert ugye arra is kell játékokat adni így a budzsé kevesebb egy-egy platformra.Anno 2db AAA játékot kaptunk+Vita,most meg rakat szar az egész felhozatal úgy ahogyan van.Most már lassan fél éve csak szemetet adnak pedig összekaphatnák magukat ha már ps4re kötelezővé tették a plust.Na mind1 szerintem ha lejár a 1.5éves psplusom akkor nem fizetek be újra.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSector

Kongy
indie szemét

The Protector
Van már pletyka mi jön ebben a hónapban a ps plushoz?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSector
Üdv nekem akkor lenne jó ha ps4-re valami jó ingyenes játék lenne, de így sajna meghagyom másnak thx!
Inkább multizzanak vele mások!

Akkor is max pár napra fogadtam volna el a játékok kipróbálása vagy végigjátszása érdekében.

Sziasztok, először is szeretném még egyszer megköszönni TomStorm hogy adott egy 3 hónapos PSplus tagságot , sajnos a napokban meghalt a ps3 , újat nem tervezek venni , szerviz már nem tud segiteni rajta. Szóval ha szeretne valaki egy olyan profilt amin november elejéig van ps tagság az kérem jelezze . Minden ingyenes dolog be volt rántva rajta , ezeket a játékokat a főprofillal is lehet használni .
DarkSector
Jah tök gáz.

Kongy
Minden hónapban azt ad (legalábbis PS4-re)

DarkSector
Jaja , köszönöm akkor, vagyis akkor egyetértünk hogy ha ps3-on vagy ps4-en aktiválok most egy psn-t akkor nem vész el a géphez adott? 😊
Vagy jobb ha PS3-on aktiválom inkább? 😊

Amúgy SZAR - FOS - VÁLLALHATATLAN játékokat ad a PSN+ Legalábbis ebben a hónapban.

n000rbi
Jó, a ps4 dobozán lévő trial valóban géphez lehet "kötve", hiszen azért adják, mert vásároltál 😊, de az egyéb játékokhoz adott trialok a korábban leírt feltételek mellett működnek.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

DarkSector
Igen, de nekem volt psn plusz, a fő profilomon, ezért ps3-on néztem nem is ajánja fel!

De ps4-en viszont igen, ezért mondom hogy a géphez van ezekszerint rendelve 1 trial példány...csak ez az odavissza rendszer nem tiszta nekem...érdekes.

n000rbi
Másképp nem tudod meg, csak ha kipróbálod. Egyébként teljesen psplus-szűz accountokkal mennek csak az ilyen ingyenes trialok. Nekem pl. fel sem ajánlotta a ps4, mert már volt korábbról plus-om azon az accounton.

DarkSector
Van ps 4-ed?

Na a dobozon ott van hogy kapol egy 14 napos psn trial-t, ehhez be kell menned a store-ba.

Namármost, a rendes régi magyar profilommal nem aktiváltam mikor ps4-et megvettem.

Azóta van ez a mostani hétvégi akció, hogy új profiloknak ad egy 14 napos trial-t.
Ezt nem értem ha a ps4-en feltüntetett helyett én a mostani hétvégi akciós trialt használnám, megmaradna a ps4-es vagy akkor egy kutya a 2 trial?

Másképpen nem tudom elmondani. 😄

A gép dobozán ott az a sárga lofasz téglalap, benne van hogy jogosult vagy a ps4-mellé egy trial-hoz de annak semmi köze a mostani trial akcióhoz:

Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.27. 23:38:47

n000rbi
Nem 😊)

DarkSector
Jó akkor ugy mondom van a ps4-hez egy 14 hónapos loszar, ezt felajánja amióta megvan a ps4 csak nem nyomtam rá.
PS3-on nem ajánlja fel, ellenben más profilhoz igen...😄

Érted a problémám? 😄

n000rbi
Azt már én se értem , hogy mi is a problémád 😄 Most a hétvégén ingyen lehet multizni, ennyi. A psplus pedig accounthoz kötött, nem géphez.

DarkSector
Köszönöm, marhára zavaró ez a ps3 vs ps4 a psn+ végett....:S

Most nem értem mire hogy mit merre meddig.
Most van ugye PS4-hez egy ingyen 14 napos szarom, nem lőttem még el.
De mivan ha a most ingyen 14 napost ellőném?
Hogy van ez?
Mert PS3-on már a mindenkinek ingyenes jön be, míg szerintem PS4-en a géphez tartozó. 😊

n000rbi
Account Management/Transaction Management/Services list és ott kikeresed a psplust.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.09.27. 23:16:42

DarkSector
basszus, azt hogy lehet leállitani? 14 napos free miatt kérdem.

n000rbi
Alapból auto-renew van, igen.

DarkSector
Hogy van PS-en a PSN+?

Autómatikusan megújuló? Utána le kell mondani mint a rivális szolgáltatónál vagy nem-e?

DarkSector
Genji még jó lenne var Resistance 2-3.

DarkSector
Amint 500ftért adod a játékaidat, azonnal.

Renjike
Resistance 1t tőlem is megvehetted volna .. 😄D

Lair
Sacred 2
Genji : Days of Blade
Alpha Protocol
Conflict Denied Ops
Mag
God of War 3
The Cursed Crusade
Prince Of Persia The Forgotten Sands
The Lord of The Rings Conquest
Aliens vs Predators
Transormers The Game
Spider Man Shattered Dimensions
Painkiller Hell and Damnation
Resistance 1-2-3
Ezzek eladók 😄
Utoljára szerkesztette: Renjike, 2014.09.27. 08:39:52

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
Rendelés ---> 5800ft:

Haze - PS3
Resistance: Fall of Man - PS3
Motorstorm - PS3
Halo 3 - X360
Gears of War - X360
The Darkness - X360

éééésssss ezitten-e: Vanquish Steelbook! X360-ra 😊

////Vanquish vitrinbe megy, a többi csere vagy olcón eladás. <#eljen>

The Protector
Eladó ps 3 játékok.

Fight Night4
Lollypop Chainsaw
HEavenly Sword első kiadás.
Egyben vagy több vásárlás esetén kedvezmény is van.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSector
Igen a SotC egy bitanfg durva játék.

Ezt a Last Guardian-t egy viccnek tartom, kb mint a Duke Nukem.

Mire megjelenik már leszarja mindenki.

Nem tudom, hogy mikorra lesz ebből bármi is. Az Icotól nem volt elszállva, sőt az idegeimre ment az életképtelen csaj, de utána SotC kárpótolt érte. Hihetetlen, hogy milyen hangulatos egy játék lett. Ideje lenne most már ezt a TLG-t is megszülniük.
DarkSector

The Protector
Lehet.Nekem is az UC2 a fav+

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Én vagyok a világon az egyetlen, akinek a 3. rész a kedvence.
DarkSector
Szerintem UC2>UC3>UC.

DarkSector
Én is irigylem.

Csípem az ilyen kincsvadászos sztorikat, jó arc a főhős, és a játék dinamikája is pörgős.
Kongy
Ha UC 1 tetszik, akkor UC2-t imádni fogod.

n000rbi
Ahogy haladsz az időben, egyre jobbak lesznek technikaliag (legalábbis az UC-széria biztosan 😊). Irigyellek, jó lenne újra átélni ezeket 😊

shaddam
Szerintem a fifa csak 720p amúgy is. Nekem is megjött a kábel, délután ki is próbálom. Valami rohadt gány érzés volt egy székre fogatni a kormányt, aztán leülni a tv elé gran turismózni 😄

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Nekem ezzel az átalakítóval csak annyi a gondom, hogy játék közben (fifa 15) nem elég éles a kép. A menüben nagyon szép, látszik is, hogy 1080p, de amint megnyitom a játékot egy pillanatra elsötétül a kép és elindul a játék. Mintha a játékot csak 720p-n bírná, vagy én nem tudom, de idegesít, mert sokkal szebb is lehetne..

Valami tipp, hogy mit próbáljak ki?
Manuálisan sem engedi kiszedni, úgy próbáltam. Persze nem elviselhetetlen, csak valószínűleg nagyon hozzászokott a szemem, hogy van vsync, mert PC-n mindig bekapcsolom. Amúgy meg direkt rá akarok állni PS3-on az exkluzív címekre, akár régi, akár újabb, mert gyanítom, hogy jó játékokat hagytam ki a PC miatt. 😊 (HS is tetszik, Uncharted pedig még jobban.)
arty
korai ps3 gémek sajna frankón bugosak, gondolom a HS is bebugzik a képaránnyal valami felbontásmizéria miatt 😞

nem automatán állíttattad be a hdmi kimenetet? próbáld meg ujra és akkor sztem engedni fogja kiszedni a pipát. hátha.

Forza.

Ja, jó, talán majd megszokom. 😊 Egyébként én nem tudom kivenni a pipát az 576p mellől. Az összes ki van pipálva, és az 576p-n kívül mindegyiket ki lehet kapcsolni, csak pont azt nem. o.O
arty
bekapcsolni nem lehet, ezek ilyenek sajna

menuben csak 7²0 es 1080 legyen pipalva, 576p NE

Forza.

arty
ne erts felre, ennyiert nagyon jo!

arra celoztam, h az alap vga kimenet sokkal jobb (lenne)

Forza.