PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
Elengedem a postaköltséget, lehet 3500 :D

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

DarkSector
2000+1500. <#crazya>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

shaddam
A heavy rain meg az uncsi1 2in1 mennyi lenne?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

DarkSector
Bil Ur Sag-nak nagyon szépen köszönöm az üzletet.
Korrekt fél, szimpatikus és valszeg fogunk még cserélgetni vagy eladni venni egymás közt.

Innen is még1x kitartást és sok sikert a kitűzött célok eléréséhez! :) <#eljen>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kongy
Nos, úgy tűnik végleg megválok a PS3-amtól. Igazából tavaly márciusban vettem meg ezt a Super Slimet, ezalatt az idő alatt minden fontos exkluzív címet letoltam. Nagyon király volt, de már nem is kapcsolom be kb a PS3-at a PS4 mellett. Szóval ja, búcsút intek végleg az előző generációnak. Viszlát PS3, és köszönöm a szép emlékeket.

Ja, és vannak ám eladó PS3 játékaim:

God of War Collection Vol. II - 2000 Ft
Heavy Rain - 2000 Ft
Killzone 3 - 2000 Ft
Infamous 2 - 2000 Ft
Uncharted - Drake's Fortune - 1500 Ft
Ratchet & Clank All 4 One Special Edition (hologramos borító) - 3500 Ft
Prince of Persia 2008 - 1500 Ft

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

arty
tuti valami fos képjavitó baromság van bekapcsolva... de h egy akai márkáju tévénél ezt hogy hívják, azt nemtudom

Forza.

mintha laggolna a játék,fordulsz a karakterrel és szakadozik a kép:(
DarkSector
Ha kell valakinek 10%-os Zavvi kód akkor jelezze.

arty
el nem tudjuk képzelni, h mit jelent a "nem folyamatos" :(

Forza.

Senkinek semmi ötlet? :(
arty
zsolt515
Es senki nem tud ajanlani olyan forumot ahol lehet ezzel kapcsolatban dumalni?

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

Sajnos nincs:(
Pusztán csak tipp, ötlet: Nincs valahol játék mód, PC mód, akármi bekapcsolás? Nekem most hirtelen meg nem mondom, hogy milyen fajta milyen tévém van, de van rajta PC mód és azt bekapcsolva játszom. Szebb, jobb, meg minden úgy.
Nem kell bocsánatod kérned. :) Csak azért írtam, amit írtam, mert úgy tűnik, hogy itt nem tud senki se segíteni és csak ajánlottam, hogy próbálkozz FIFA topicban. Hogy melyik működik rendesen, azt nem tudom, mivel nem szoktam Fifázni és a topikjait se követem.
Sziasztok.Valaki tudna segíteni?Vette, 1 akai 120-as 3d led tv-t és nem folyamatos a ps3 játék rajta.mi lehet a gond?HDMI kábelt is cseréltem.Régi 80 HD redyn szépen futott :(Valami beállítás probléma lehet?.Előre is kösz.
zsolt515
Az a baj hogy nem nagyon talaltam olyan fifa topikot ami rendesen mukodik de lehet hogy rossz helyen kerestem tudsz ajanlani esetleg?!?
Es bocs hogy ide irogattam ezzel kapcsolatban!

Próbálkoztál Fifa topicban? Az alapján, hogy az előző kérdésedre se tudott senki se válaszolni, lehet, hogy nem itt fogod megtalálni a segítséget.
zsolt515
Udv!
Fifa15-ben jatekos karrier modban miert van az h a teljesitmenyeket nem szamolja rendesen? pl: 30lejatszott meccsen 28golt szereztem es 4gol a 10bol a teljesitmenyeknel ezt irha vagy 7/10 lejatszott meccs... vagy 5/10 a kaput eltalalo lovesek... kb a 2-3. 11esemet lottem be mire beadta h 1/1 belott 11es..
tudja valaki hogy ez miert lehet?

arty
már másik topikban elsötüttem: csak korrekt órabérért lennék hajlandó a haze-t játszani és ezt most viccen kívül.

(próbáltam)

Forza.

DarkSector
Amúgy olcsó játékokat válogattam, 1 kivételével mind Exclusive, Gears ugye nem, csak timed Exclusive volt.

DarkSector
Oks akkor 100 alatt szerezz nekem egyet ebből. :D

Kongy
Jólvan.. mondjuk az a game 100at nem ér :D

DarkSector
Nekem jó az. :D

4cá ft-é? <#dumcsi>
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.07. 20:26:17

Kongy
Haze... te jó isten mekkora szutyok az te :D

DarkSector
Megjöttek a játékok!

Sziasztok,

Wireless headsetet keresek ps3ra. Mikrofonnal persze.
Volt alkalmam kipróbálni a Sony fejhallgatóját,de nekem nem jött be....(bazi nagy,beizzad a fülem...)

Ezért érdeklődöm valami más lehetőség után.
zsolt515
Senki nem tud segìteni?

Tibi7
Szia! Elkelt a gép?
DarkSector
ja na ezt sem tudtam.

Az usa ps+ minden hónap első keddjén frissül, az jövő héten lesz, és emiatt az összes régió frissítése később érkezik, hiába kellett volna már a magyarnak vagy az angolnak ezen a héten frissülnie.
DarkSector
Náluk ekkora az időeltolódás :)

Mert csak jövő szerdától lesznek ingyenesek.
DarkSector
Miért van hogy nekem a PSN+-al egyik októberi játék sincs ingyen????

DarkSector
Köszönöm. :)

Bil Ur Sag
Amint haza értem írok! Most éppen dolgozóban vagyok, de akkor délután ez lesz az első dolgom.

psn: symbiosis81 Jobb égni a tûzben, mint ázni a húgyban.

DarkSector
15 ezerért az egész gépet játékkal?
WTF, akkor már meg is van a vevőd!
Hová utaljak?

Bil Ur Sag
Sziasztok! Eladom 40 gb-os Playstation alapgépemet a hozzá való kontrollerrel és HDMI kábellel együtt. Továbbá hozzá jár még több játék is.
Pl. Ratchet And Clank - Tools Of Destruction, Infamous, Resistance 1-2, Little Big Planet, Motorstorm 1-2-3, Gran Turismo 5 deluxe edition. Ez összesen 9 játékot jelent mellette. Egyben szeretnék megválni az egésztől. Ára: 15 ezer forint.

psn: symbiosis81 Jobb égni a tûzben, mint ázni a húgyban.

zsolt515
Üdv!
Fifa 15-ben ha belépek a FUT-ba azzal az e-mail cìmmel amit a Fifa14-hez használtam akkor miért dobta be hogy csináljak ùj csapatot miért nem vihettem tovább azt amit a 14-ben elkezdtem?

Csibe001
Koszonom, azota talaltam kepeket is ps3-as verziobol. Szerintem elorendelem hamarosan a Ripley edition-t.

Itt van egy kicsit hosszabb vélemény róla. Nem tudom, hogy melyik verzió alapján, de az FPS gondok miatt PS3ra tippelek. :D
DarkSector
Nem tudom, talán kereslet<>kínálat?

Csibe001
Sziasztok, van itt valaki aki tervezi, hogy PS3-on szerzi be Alien Isolation-t? Mert en gondolkodom rajta. Csak eleg keves infot talaltam rola online..esetleg van valaki aki tobbet tud rola? :)

Laza
Miért, mitől többek a konzolos játékok, mint a PC-sek? Ez a játékárasdi ezer sebből vérzik.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Én is ettől téptem ki a hajam még tavaly, mikor PS3-at vettem. X360-am már borzalmasan régóta volt, azután full fapad ez a rész :)
De hát ez legyen a legnagyobb probléma ... utána a GTA5-nél már tudtam, hogy munka után hazaérve install elindít, és elmentem a gyerekkel játszani, fürödni, vacsizni, nyugodtan megvárni míg lefekszik, és mire oda jutottam h van időm, már fent is volt :D

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Hali, eladó PS3-ra Fifa 15, (kb. 12 órát játszva) ha valakit érdekel küldjön üzit.
DarkSector
nekem 1 óra egy demo.:D

Download, Install, Update, Törlés....fél emberi élet!
Nem is értem, nem létezik rendszer még1 ami ennyit gondolkodik.
Mindezt úgy hogy DUPLA HELY KELL A LETÖLTÉSEKNEK!

The Protector
A letöltési sebesség kutyaszar,telepítési idő kutyaszar.Ilyen szempontból bűn rossz a rendszer.A telepítési idő van hogy 1 óra is egy-egy nagyobb címnél.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSector
ŐŐŐ és engem idegesít 1 év után is hogy a ps3 2014 végén nem tud 1 óra alatt feltenni vagy letörölni nemhogy egy játékot, de egy kibaszott fél gigás demo-t sem!

The Protector
Eléggé nagy fasszopó mostanában a psn.Nem is tudtam h a box örökbe adja.Eddig nem volt gond a plus-al míg nem jött a ps4.Azóta h adni kell amellé is játékot raklap szar az egész.Vicc kategória,leárazások vicc kategória.Ami meg nem játék hanem szolgáltatás a plusnál az is egy kalap szar.Csak vitán ér vmit a plus felhő mentése mert az a szar a játékkal együtt tárolja a mentéseket,tehát ha megveszed store on a játékot.Kijátszod,megunod,letörlöd a hely miatt akkor baszhatod a mentéseidet ha nincs cloud savinged amit a plus miatt tudsz.Marad az h backupolod a játékodat,ekkor felteszi az EGÉSZ JÁTÉKOT a szgéped vinyójára mentésekkel együtt.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?