PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megoldódott, a router volt a gond. Ha a modembol egybol megy a madzag a ps3ba akkor no problem, megy az online csata...vicces mert a time trialt feldobja routeren keresztul is és az idojárást is kirakja csak ez az online nem megy routerrel.
Amúgy meg tok igaz, szar lett a netes verseny. Furcsa, Kazunori Yamauchi preciz ember lehet, ez nem rá vall...

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Nexxuss
a filmbõl van fenn fasza Éjcsdí tréjeler. Jó kis mozi lesz az.

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Elvileg lesz ma Ironman demó.

Jah.

Ez igy van! Nincs is kedvem emiat vele jatszani. Marmint neten a gt5el.
baggins
Tököm kínlódjon vele, annyira nem érdekel.

Smuge
Jó lenne az online , ha lehetne privát szobákat létrehozni saját szabályokkal , és végre lehetne játszani normális emberekkel, barátokkal akik nem majomkodják meg rontják el az autoversenyzés élményét! De így is használható azért bár az illuziórombolás az megvan sajnos 😊

Levannak halva valszeg a szerverek. Én 1megával eltudom indítani gond nélkül.

Szvsz eddig sem volt baj a gém irányitással, más problémák voltak ott.

Foxhound: Az oké, hogy szar, de a szarnak is kell mennie! Nekem meg megakad ennél a hibauzenetnél... :-(

hát ez a konami id kérés még mindig nagyon halott 😞

Ha analóg akkor majd este lekapom kipróbálni 😊 . Azt tudom hogy az irányítás miatt húzták le annyira, remélem megoldották... Annó tûlük szerettem a rouge squadront (remélem jól emlékszem).

shaken, not stirred

Felesleges dolgot csináltatnak meg az userekkel a saját szervereiket meg kinyirják. Minek Konami Id?? Semmi értelme nincs, max az õ statisztikájukban lesz jelentõsége. Egyébként az lesz szép, ha õk akarják majdan levezetni az MGO fullt mikor egy szimpla regisztrációs feladatokat sem tudnak ellátni a szerverparkjaik nagyobb nyomás alatt. Szánalom.

Szerk: Lair demó HK-n analóg.

A konami részérõl most elég nagy kavarás van, össze vissza regisztráció stb... Elvileg nem kellene a psn id miatt, de õk mégis bevezették. De megtehetik, mindenki tudja hogy az év játéka esélyes lesz az mgs4, az egyik biztos jelölt (bár a gta 4 valszeg elviszi elõle a díjat, az jobban tömegjáték).

A lair demó már az analóg irányításos változat vagy a régi hagyományos?

shaken, not stirred

Nem. Úgy sz@r az online mód ahogy van.

Nekem is megvan a GT5p és van egy olyan problémám, hogy online játéknál miután kiválasztom a versenyt és elinditom akkor kiirja, hogy Matching failed <11:00000000> és onnan csak visszalépni lehet. Mi lehet a gond? 1,5mb-es netem van lehet, hogy lassú?

Nekem nem is megy tovább a regisztráció az elsõ oldal után.Lassan nem is érdekel az egész.Inkább csinálok egy reget a HK store-ra a Lair demo miatt. <#vigyor2>

De az oldal is levan halva teljesen...😄 Mi a faxnak konami Id egy tetvarek demóhoz???? Áhhh...Kész 😄DD Ráadásul poén, a demót updatelni kell... Nem lett volna egyszerübb az egész szemetet felküldeni PSN-re...Áhh ugyan minek.

Nexxuss
szerencsére nincs Hungary a listában. Miért érzem úgy, hogy jól meg fogjuk ezt is szopni?

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

https://id.konami.net/login.do

Mássz fel ide, itt kell kérni konami id-t és elvileg menni fog, csak az oldal halott mivel minden értelmes ps3 tulaj mgo bétába akar bekerülni 😊 . De csak hétfõtõl fog élni a béta játék.

shaken, not stirred

cloud.strife
Na most akkor mivan ezzel az MGSOB-val? Letõttöttem, most frissítem. Aztán? Jelszó, vagy regisztrálás, vagy mi? 😊

www.digimomentsvideography.com

NEXUS6
Haver gyüjti a klán rendeléseit, a posta meg lenyúlt egy ilyen csomagocskát, szal ez tulképpen már a második küldemény a tárgyban.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

DanielT
Szerintem Üzbegisztánból... valószínû Kamcsatka és Laosz érintésével jött menyétháton.
Mikor rendelted és honnan?
<#ijedt>

NEXUS6
Hát behalok, csak tegnap kaptam meg a GT5P-met!!!!
Ennyi erõvel megvehettem volna az 576-ban is, na mindegy.

Viszont megjött a DS3 irányítóm is, ami sokkal igényesebb a leharcolt 6tengelyeshez képest!😉 A EoJ-s kártyacsomagban is volt vagy 10 kártya amit egybõl be rakok a deckembe!!! Szal karácsony volt!😉))

A GT5P-ben eszméletlen jó lett, ahogy be lehet állni a másik kocsi mögé, és húzatni vele magunkat, majd a cél elött kigyorsítani!😉 Tényleg szebb mint a jpános demo verzió, bár az autók viselkedése egy kicsit árkádosabbnak tûnik!;(

A Patchet 4X próbáltam letölteni hozzá, de max a feléig jutottam.
Én nemtom mivan de mostanában eszméletlen trágya a PSonlány!!!!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

dante3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Az érdekes, hogy elõre levonták volna a pénzt mert nekem második rendelésem volt onnan a héten de pénzt elõre nem vontak.Annyit vonnak le a számládról amennyibe a játék kerül semmi többet.

NNa..elõrendeltem a movietyme-ról a Haze-t meg a MGS4-et. 😄

Aki már rendelt a Movietyme-ról, attól szeretném megkérdezi, hogy a
postaköltség mennyi szokott lenni, illetve hogy intézik ezt?
Merthogy a lóvét elõre már levonták.
Ebben az összegben bennevan a posta, vagy majd mikor küldik akkor fogják
külön levonni?

PS3 ID: fikusz1 \"A szél a levegőnek azon része, amelyik siet..\"

HAF Rigel
Én is platinumban rendeltem GTA 4 et SE szetben . Remélem megjön idõben .

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Ez jó...😄

DanielT
Biztos alig várják a boltok meg a népek, hogy GTA IV et adjanak a megunt "régiségekért" 😄
EmThor
ingyen rezgés jött tekken 5höz

EmThor
VÁÁÁ végre ps3-on is lehet saját zenét hallgatni burnout alatt!!!!!!

OMFG....
Szerk: Ez valami pazar....

tarti19
majd becserélem egy ratchetra😊 bár gta 4-t is cserébe veszem😊 most tököm fizessen 14k-t érte😄

EmThor
8-10 körül már kapni új f1-et számlával

EmThor
usa store warhawkomat csak usa accal tom jaccani

wordsworth
hát akkor gyujtok 😊 Viszont nagyon durvák ezek a játékárak :/

PSP user n\' soon ps3 user too :)

tarti19
nagy árzuhanás biztosan nem lesz már ,úgy vélem...

wordsworth
Mellesleg van rá esély, hogy 2-3 hónap mulva lemegy a PS3 ára mert most ahogy nézrem 85-95 között mozog

PSP user n\' soon ps3 user too :)

köszi

Viszont a nálunk vásárolt cuccok, pl warhawk ugyanúgy eus játéknak számítanak mint az angol storeból vásároltak, tehát ha elvileg itt vásárolt játékhoz veszek kieget angol storeból annak mûködnie kéne. Elvileg...

shaken, not stirred

tarti19
valamelyik nap(szombaton) leszedtem az f1 challange demot😄 😊 nagoyn bejött ha csak demo is volt😊 áhhh😄 beleéltem most magam...😄😄:😄😄😄

EmThor
warhawk kivetelevel asszem ment igy minden. viszont, ha kieget veszel mondjuk angol accos jatekhoz usa store-rol, na az passz.

motorstorm usa kieg viszont nem megy eu motorstormal, de ez is mas teszta.

EmThor
thx

pixmania-tol kicsit fazok, mashol meg draga, varok majus-juniusig

driving force pro viszont 24.600 edigitalba fa-val

Sziasztok!

Egy gyors kérdés, ha van egy accountom amivel elérem a ps store-t (az angolt) és veszek vele játékot, akkor azt a gépen lévõ másik accounttal is elérem, ami nem jogosult a ps storera? A demokkal rendesen mûködött, de a megvett cuccokkal is így van?

shaken, not stirred

45k a G-25!Kb 3 hete vettem a Pixmania-ról.Ennyiért szerintem már megéri!Nekem elõtte Formula Force EX volt, de mikor mûködés közben volt lehetõségem kipróbálni a G-25-t nem haboztam azonnal lecserélni. Összehasonlíthatatlan az érzés.
JohnnySmith
Igen nekem is egy ilyen kell (lesz)

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

EmThor

JohnnySmith
Szóval lesz GTA4 multi party hamarosan.... 😄 SG GTA GANG 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

köszi! na akkor inkább hanyagolom ezt a dolgot.

tarti19
remélem 18 fölött vannak😊
amúgy erõsen kurella😄