PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Ja hát akkor ez felejtõs, vinyó mindenképp kell bele

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Vadnokedli
az a gáz hogy 12GB-os SS-je van. 500GB alá meg ne adjon ha HDD-t vesz bele-

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

TDC Geronimo
PS+ra fizess elõ. Már most leszedhetsz 6-7 nagy ps3 játékot egybõl köztük az UC3at is

Vadnokedli
Tudtommal nem- A címet lehet talán variálni- max

DarkSector
Oks kösz, de a mostani magyart át lehet valahogy vinni vagy jobb ha ujat kezdek?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Meg lehet változtatni azt hogy az accoutnom másik storera kapcsolódjon rá? Tehát ne arra ami éppen van.
Vadnokedli
Vigyed UK-ba. Ha Online is játszol, nagyobb eséllyel dob Európai szerverekre random játékoknál.

DarkSector
Ezt a magyart vigyem amcsiba vagy csináljak újat? 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Bil Ur Sag
Azonnal váltsál 😊

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

DarkSector
Aha mert én magyarra regeltem, valszeg ezért szegényes a felhozatal. 😊

Bil Ur Sag
Szerintem ez attól is függ milyen storera regisztrálsz. Nekem "amerikai" regisztrációm van, és ott dögivel vannak exkluzív demók.

DarkSector
Aha akkor már megvan a bibi.

Bil Ur Sag
Sorry már írták.

DarkSector
Ja értem, hát ez akkor így érdekes lesz. 😊
Mindegy.

Amúgy azt hittem hogy az exclusive címekbõl van demo is, de csak Uncsi 1-et meg az új GoD of War-ból találtam demo-t... 😊

Bil Ur Sag
Telepíti a leszedett demokat.

Vadnokedli
Nem- De valahol volt egy leírás hogy valahogy igen, szóval nem tudom így- de csak FAT32 tetszik neki.
Amúgy- amit letöltesz azt a méretet számold kétszeresen- mert telepíti majd az instalt törli 4,3GB-t feltesz majd törli ami ugye egyszerre telepítéssel egyben 8.6Gb- erre figyelj.

DarkSector
Srácok az hogy van hogy leszedtem 2 demo-t, 1.2gb és 3.1gb ez 4.3gb, holott 12gb-os a PS3.

Most ilyenkor mivan?
És már sír hogy 3. demonak nincs elég hely.

hol tudom ellenõrizni hogy mi mennyi helyet foglal el?

USB Pendrive vagy USB HDD-t elfogad ideiglenesen?

Bil Ur Sag
Ez a 'The Order: 1886' baromira várós lett. A trailer alapján hatalmas hangulata lesz.

DarkSector
Uh

davidka003
2007 óta nem viszi a PS3.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

DarkSector
PS2 lemezekkel próbálkozhatok Super Slimnél? 😊

Vadnokedli
Zsákba macska- Egy életed- egy halálod. 😄<#nemtudom>

És a GOW accesion-ál mi a helyzet?

Mert pl a Space Marine-hez a magyar storen vettem a DLC-ket és jól ment az UK-s accomon.
Vadnokedli
Én beszoptam- USA Dlc-t leszedtem felraktam UK-on nem ment. 😊 Ez az új Metal Gear-nél esedékes-

Az új GOW játék UK-s szóval mivel az accountom USA-s nem engedi leszedni a Collector Editionos kiegészítõket.

Persze van USA Acc-om is de ha azzal szedem le a DLC-ket akkor azok mûködni fognak, úgy hogy a játékkal a UK-s acc-on játszok?
DarkSector
Köszöm neked is, most helyén vagyok, most csinálom a profilom, de avatar-t nem ad...

Vadnokedli
Dugd rá a kontrollert a gépre és úgy kapcsold be. Egyszer- PS Controllerrel-

DarkSector
Oks tárgytalan, valami egész más menüben botorkáltam...😄

Kösz a segítséget, inne talán menni fog.

DarkSector
Oks thx, akkor a frissitésel lesz problémám.
Benyomom hogy Auto Update ON, de off-ra visszaáll.

Mindegy mit nyomok PSN+ yes vagy no, kiírja hogy kapcsoljam be a frissítést: Settings-System Update.

TDC Geronimo
kontrollert ha egyszer rádugod vezetékesen akkor összesynhel és mennie kell simán anélkül is

Frissítést a system settingsnél találod legfelül

store demo letöltés meg olyan mint máshol, rámész a letöltésre azt leszedi.

DarkSector
Üdv új userként pár kezdeti nehézségem adódott. 😊

Nem ismerve a menüt és a hardver-t.
Super Slim gép.

1. A kontrollert ha bedugom egy usb-s kábellel létezik hogy csak akkor mûködik?
Nem kéne wireless modon mennie?
2. Beléptem a menüben valami frissitést kér a rendszer, de nem találom ezt a frissitést. Merre keresem pontosan?
3. Store demok-hoz csak belépek majd és letöltöm?

LeventeV
Múlt héten frissült az IGC júniusi kínálata, és elméletileg holnap fog az alap felhozatal.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Ha már így szóba jött a psn+. Mikor van tartalom frissítés?

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

LeventeV
Jobb az angol Store. Én is feltötlõkártyával oldom meg. Feltöltõkártyát tudsz venni magyar bankkártyával, úgyhogy tulajdonképpen csak egy plusz lépést kell beiktass: magyar kártyával veszel feltöltõkártyát, azzal pedig feltöltöd az angol accountodat és mehet a PS+.

dave9004
értem. thx
Vadnokedli
Negatív- Angollal igen- de amúgy is az Angol feltöltõ kártya általában olcsóbb mint az árfolyam(font v huf) és jobban kijössz.

dave9004
csak az a kérdés h angol accal, magyar bankkártyával magyarországról lehetséges-e az angol plus? 😊
Vadnokedli
Negatív, szerintem. 60% nak Britt vagy külföldi accountja van, a magyar nagyon nem éri meg.

dave9004
szóval akkor itt mindenki magyarral van aki itthon él.
LeventeV
Ha angol accountod van akkor azzal csak az angol pluszra fizethetsz elõ. Ha magyar pluszt akarsz akkor kell magyar accountot csinálj.

dave9004
ps+-ra akkor is fizethetek ha brit storeos psn-em van?
vagy akkor váltanom kell magyarra, mert ahhoz a címhez van csak bankkártyám?
arty
nekem is 😊

de ez elég ritka 😊 nekem fõleg arra jó a demo, ha tetszik elõtte is a játék, mintegy megerõsítsen a vásárlásban... 😊

Forza.

davidka003
Jó kicsit túlzás de volt már nem egy olyan játékom amit demó alapján kukáztam. A teljes meg tetszett.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

arty
Ez így azért erõs 😊

Forza.

Kongy
Az a baj, hogy játszottam már szar demóval, és többnyire utána a teljes is szar volt😄 De ez a Last of Us demó.. kb semmit se adott át az egészbõl. Végig csak a sötétben egy épületben mászkálunk 10 percen keresztül, aztán vége is 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

davidka003
Demókból sosem szabad ítélni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

LeventeV
Engem anno az Uncharted és az inFamous demói sem fogtak meg, de a teljes játékkal már más volt a helyzet. Más demóval is jártam már így, úgyhogy én nem izgulnék a helyedben. 😄

Kongy
Jaj csak lenne már péntek. A demó nem fogott meg, de eddig csak pozitív értékeléseket láttam, úgyhogy meg fogom venni, hátha magával ragad.. ahogy a PS3-exkluzívok 90%-a tette 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

AnuluWork
Értem.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Bil Ur Sag
A hivatalos megjelenés igen június 14. Tesztpéldánnyal játszom.