PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Okami Amaterasu
We would like to thank all players for their keen interest in taking part in the beta test.
However, we regret to inform you that due to extraordinary levels of traffic from all around the globe, we have been unable to run the service to the level we expected.
As a temporary measure, we will be suspending the European public beta test and restart it once we stabilize our server.
We would like to apologize for all inconveniences as well as confusion caused.

We would like to add that due to the above reasons, we will be making the following changes to the schedule:

1) Suspend beta test: As of 21/04/2008 08:00(CEST)
2) Restart date: TBA. We will be making another announcement on 22/04/2008 08:00(CEST)
3) Beta Test closure: This will now be on 11/05/2008 at 24:00(CEST) rather than 06/05/2008 at 24:00(CEST)
szóval akkor holnap reggel 8-tól indul ha minden igaz

x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18

Kratos86
Na végre sikerült!<#violent>
Game ID : megathron

THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!

Kratos86
Hopsz ezt elírtam! <#falbav>A Konami ID password-je nem jo!

Kratos86
Amikor a GAME ID Password-öt megadom nem enged tovább csak annál jelez ki hibát pedig megvan a 8 karakter és csak számokat írtam! Ott valamit másféleképpen kell megadni vagy milyen password kell oda?

mgo beta európában elhalasztva, holnap lesz belejentés
baggins
Az Oblivion rpg, ennél rpg-bb nem is lehetne. Miért, mi ha nem az? Egyértelmûen rpg, méghozzá a legjobb fajtából. Mellesleg Wordsworth is ezt kérdezte, nem a jrpg-ket. Amik szinte tényleg nincsenek. És ez kár. És elszomorító.
De van egy Enchanted Arms, igaz, nem sokat mutat fel a PS3 legendás képességeibõl, és be van jelentve egy Eternal Sonata, amiért már elõre meg vagyok õrülve...FF13? Csak egy álom, ami lehet, hogy egyszer megvalósul...

Már mûködik, csak éppen nem lehet konnektálni.

Úgy néz ki a halom amerikai akik belógtak az eus bétába, és az összes eus megötle az mgo rendszert. Úgyhogy lelõttek minket, hogy menjen a japán béta, és szép lassan egyesével adják hozzá a területeket európából. Szóval becslések szerint kb holnap 3 körül élnek végül a szerverek. De úgy néz ki meghosszabítják május 11-ig a bétát 😊 .

shaken, not stirred

MGO-val mikor lehet játszani? Nem mától?

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

OliApa
Megint egy újabb érv a PS3 mellett: ---> katt ide
wordsworth
Oblivon az rpg, de messze nem az az rpg amit az FF tud nyujtani 😊

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Ez a RDG nagyon jól néz ki

PlayStation3 ID: zSul

EmThor
oblivion azért nem éppen hagyományos értelembe vett rpg

pl jrpg (final fantasy szerû) játék még nem jelent meg (max japánban 😛)

Azért jólenne ha nem 1 vagy 2 rpg lenne 😞
Én személyszerint baromira örülnék ha jönne pár Fantasy rpg, netalántán MMORPG is PS3-ra =P

PS3 ID: fikusz1 \"A szél a levegőnek azon része, amelyik siet..\"

baggins
Miért, az Oblivion micsoda? Fps? 😊

orskovacs
Nekem is ezt csinálja. Nagyon lassan tölt be és azért nem megy sztem. mindenkinek lassan jön be? A második lépésig már eljutottam de onnan sehogyse megy. ha egyböl az agree-ra kattintok akkor se.😞 majd talán holnap jobb lesz. Amúgy a frissítés lejöt kb 2 óra alatt😄

PSN ID: orsko

Kratos86
PC-n is próbáltam de ugyanazt írja ki! Az elsõ lépés után nem akar továbbmenni!<#szomoru1>

tarti19
jah és tök, jó hogy msotmár megy a youtube is az alap böngészõvel ps3-on😄
ma tök véletlen bepöcköltem és nagyon megörültem😛 Flash is egész jól zörög alatta😊 igaz egy jatekaim.hu nem jön be sajnos😞 na sebaj amjd elõbb -utúbb megoldjáûk ezt is mega java-t isD:

Akkor bármit érdemes gyakorlatilag. Ok, kaját nem.

tarti19
végül is mindent amivel olcsóbban jövök ki mint kis hazánkban, ahol szép árak mutatkoznak 😞

Okami Amaterasu
próbáld pcn a reggelést én is ott csináltam...1re meglett😊

Csövi mindenki, nektek már sikeült üzletelni a jatekaim.hu-ról? Én ha tetszik egy játék akkor írok egy üzit annak a valakinek hogy elcserélnéd, vagy mennyiért adnád stb .... De szinte SOHA nem válaszolnak, csak egy két derék kivétel van de semmi más. A napokban írt egy srác hogy az Army of Two-m érdekelné és elcserélné az Assassin's Creed-jét. Vissza írtam neki hogy oké benne vok, mikor és hol??? Azóta sincs válasz. Most akkor hogy van ez?<#vigyor4><#szomoru1>

PS3 Slim 320; PSN ID: HUN_Norberto13 (usa acc) X360-Slim 250; NorDaHun

Nexxuss
bocsánat<#szomoru1><#szomoru1><#idiota><#idiota><#idiota><#zavart1><#zavart1><#zavart1>

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Én sokat ebayezem. Attól függ mit szeretnél.

tarti19
szerintetek érdemes ebayrõl rendelni?

wordsworth
Inaktivitás miatt az oldal törölve lett, ez sztem azér van mer lassan töltötted ki az oldalt. Ez kb olyan mint amikor az iwiw idõ utan kiléptet ha nem csinalsz semmit.

Kratos86
Nem sikerül reggelnem az MGO-ra! Az elsõ lépés után mikor meg kell adni a születési év/hónap/nap utána rámegyek a NEXT-re és ezt írja ki:
An error has occurred.

Due to a period of inactivity, the page has been deleted.
Please click on the below link to return to the top page.

Mi baja van neki?<#falbav> Frissítést már leszedtem!

tarti19
az eu-s store nagyon gáz az amcsi mellett... nálam legalábbis😄

tarti19
de gyorsan eltelik 2 nap 😞 jövõhéten ráadásul ledolgozás is van... brr na de majd utána😄 ajjaj😄D😄😄: GTa 4😄 és még most nekiálltam unchartedezni és devil cry-t is tolni😄 majdnem ott maradtam😄 és akkor még a viking és a ratchet clankhoz szinte hozzá se nyúltam😞

EmThor
nexxuss jó lenne ha nem jelentkezgetnél fel le, mert a felugró ablak zavarja a koncentrálást super sturdustban <#vigyor3>

+ White Knight

Nexxuss
ez így van. nemtudom mit csinálnak a fejlesztõk. :S egy éve kinn a gép a piacon és az egyetlen egy készülõ jrpg cím amirõl tudni lehet a Final Fantasy....

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

wordsworth
háát, pedig szerintem lenne igény egy online rpg-re a ps3 scene-ben is.. vagy rosszul gondolom? :S

Nexxuss
nincs. és ez nagyon ciki...:S

wordsworth
mellesleg van ,ár ps3-ra valami rpg? Mint mondjuk Finfal Fantasy?

Okami Amaterasu
nekem is sikerült
konamiid:akoshunnyul
gameid:akosnyul

Yoda001
nem, de GT4-et viszi<#idiota>

http://9gag.com/gag/5135249

Hát délelött nekem is sikerült reggelnem. Most frissitem a MGO-t. Mondjuk ez eltart néhány óráig.

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

fsgh
nem minden ps2-es játékot visz a 60gigás...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Váázzz...el sem hiszem..
Végre sikerült reggelnem Konami ID-t..

PS3 ID: fikusz1 \"A szél a levegőnek azon része, amelyik siet..\"

Nexxuss
itt ez zsepi, legyél happy<#idiota><#idiota><#awink>

Ha kipörgetted 100%-ra, akkor utána vannak versenyeink, hogy ne legyen unalmas. Nagyon kenik az ottani emberek. Én hozzájuk elég kevés vagyok. Nekem a 100% is nagy öröm volt.

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Yoda001
hogyne vinné?

http://9gag.com/gag/5135249

EmThor
<#eljen><#worship>

mondom, mikor megláttam mennyi tuning van, mennyi autó (írja ? km-t ment), kerékkopás (?), jogsiteszt, hát könnybelábadt a szemem 😄

fsgh
GT4-et viszi-e a PS3?😊

60gigásom van...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Nagyon jó döntés. Utána várunk szeretettel a GT4-es oldalon! 😉

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

EmThor
csecsemõnek minden vicc, tudod, megyek venni saját gt példányom 😄

UK