PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tarti19
Sziazstok😄
Holnap 23-a😄 jó kis mulatozás lesz😄
Amúgy valaki játszott már le bd filmet a masináján? Milyen volt😄

Hmm...csak ezzel lehet megoldani? Mert ez igencsak költséges megoldás volna (nem kicsit)...

\" örökké nem eshet.... \"

US res only, meg van egy csomó más feltétel is, kár ilyennel foglalkozni.
Online video PS3-hoz. A jelenlegi Store sebesség mellett kíváncsi leszek rá.
Ingyen PS3 itt egy másik link ez a jó
elvileg ingyen ps3 hoz juthatsz de szerintem nem igaz
tud valaki angolul?😄 http://onlinegiftrewards.com/rd_p?p=128988&c=14409-ogrps3_emc_d30&a=10219
Srácok lehet egy kicsit OFF leszek de felmerült egy kis "gond" amire megoldás kellene. A minap fizettem el az UPC-nél a Digital HD szolgáltatásra és annak rendje és módja szerint hoztak is egy HD-s box-ot. Namármost a gond ott kezdõdött, hogy a TV-n csak egy HDMi csati van és arra rá is kötötte a box-ot. Viszont eddíg a PS volt odakötve. Innentõl kezdve vagy a PS vagy pedig a HD box üzemel. Illetve itt jön a képbe gondolom vmiféle "elosztó" csak a helyzet az, hogy nem vágom milyen is kellene. Tudnátok segíteni abban, hogy milyet vegyek ami megoldás lenne a problémára??

Ja és sry az OFF miatt.

Thx!

\" örökké nem eshet.... \"

Az Mgs online beta az usa storeon is fent lesz vagy csak az angolon?

Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti

Nexxuss
nabazmeg. hüle vagyok énis. mármint, hogy nem néztem meg jobban neten az infokat😛 anno Motorlát vettem. Oszt szart, izé most látom hogy intereferncia a sixaxis-vel....ehh

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Nexxuss
teljesen igazad van! 1 hétig örülünk, oszt utána jóvan. Az igazi gamer türelmetlen ez alapszabály😊 xmb gyorsabb.

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Okami Amaterasu
thx ballor😊

x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Okami Amaterasu
1 kérdés ps3hoz bármilyen bluetooth headset jó márkától függetlenül vagy vannak megkötések..,(kellene már 1 vatera.hu-n gondolkok)

Waoh! Akkor minõségi cucc lehetett...😄

Az lesz szép a Homeba, hogy miután kijön a nagy hype közepette az ember 1 hét múlva azt verszi észre, hogy be sem fogja kapcsolni mert sokkal egyszerübb és gyorsabb kesz XMB/Store-ból elérni a barátokat illetve trailerekt és nemlétezõ demókat szedni. LOL

EmThor
sony-nak meg kifizetem azt a +50 alkalmazottat a HOME-ra b+, csak idén jöjjön ki!!! <#violent>

EmThor
lol, egyéjszakás kaland? mé nem jó? csak nem a szájmozgás hiányzott az átvezetõk alatt? 😄

baggins
Megvettem a Vikinget 2 napja. Ma becseréltem. Ez a játék nekem nem kell. 😄

Milyen jó is lenne, ha megjelenne akkor.
Sajnos még hivatalos információ nincs róla mikor fog megjelenni.
De már nagyon várom. JRPG-t akarok PS3-ra.

wordsworth
Hmm most nézem FF13 elõrendelés Várható megjelenés:

2008.12.01
a képek brutálisak :S

PSP user n\' soon ps3 user too :)

DanielT
Pont az a baj, hogy olyan távlatokban gondolkoztak mintha nem ezen a bolygón élnének és nem lenne konkurencia. Mondjuk nem is vették komolyan a röhelyes elõzõ generációs MS+Nintendo eredményeket, érthetõ módon. Most meg kellemetlen.
A te írásodból sem tûnik ki, hogy tudsz nagyobb távlatokba gondolkozni... <#worship>

shaken, not stirred

Okami Amaterasu
b@ssza meg a sotyi meg a konami is annyi iq-fájter közül akik ott vannak egy se tudna összetetten nagyobb távlatokba gondolkodni..mindig csak igérgetni meg halasztgatni..f@szom inkább elmegyek sulba me 1 hete a kib@szott metal gear miatt logok h hátha..de erree..tessék..:S

Alien!
mondjuk sztem az mgo beta a konami balfaszkodása.....A Home meg sztem annyira összetett,hogy
jobb is,ha nemjön ki bugosan idõ elõtt.....az sokkal gázabb lenne....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Nexxuss
hát valamit a Sony nagyon rosszul csinál, de ha mondom akkor mindenki leugat. November óta tologatják... akkor ott vannak a játékok, mert azokra sem szól semmit, hogy megy a balfaszkodás: Lsd. HAZE és MGO Beta jelen esetben. Ennyire le vagyunk szarva? A 60gigás ps2 kompatibilitá fejlesztése meg szépen abba maradt...

1) Suspend beta test: As of 25/04/2008 08:00(CEST)
2) Planned for 04/25/2008 24:00(PDT). While the start is planned for the weekend, it may change due to unforseen circumstances.
3) Beta Test closure: This will now be on 11/05/2008 at 24:00(CEST) rather than 06/05/2008 at 24:00(CEST)

Szóval megint szétfagyás lesz a hétvégén 😞 ... Remek, pedig az mgo béta teszt miatt vettem meg elõbb a ps3-at, hogy nehogy kimaradjak a jóból, mert messze lesz még a június. És erre meg semmi... <#falbav>

shaken, not stirred

Edit : megintult 100kbps sel és 2% 😛

figy inkább ne jöjjön ki elõbb mint õsz mint , hogy valami bugos/lefagyos /összeomlõs szar programot kapjunk kézbe most

más: mégis mekkora a 1.01 patch mgo hoz???? kb 15 perce jön 30-40 kilóval és még mindig 0% letöltve XD

😄DD

Nevetségesen szánalmas.

wordsworth
egy mmorpg azért nem lenne semmi 😊

PSP user n\' soon ps3 user too :)

nem mondtam hogy ne lenne rpg csak hát számomra a "hagyományos" rpg isometrikus és az se árt ha egy partit lehet irányitgatni (baldur's gate stb), valahogy a first peron látószög annyira nem jön be (de pl a dungeon crawlereket kedveltem anno)

gazgoblin
hat hogy oszinte legyek engem nem nagyon mozgat az online resze...

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Nexxuss
jaja R2-D2. Essem, tudtad Emthor? Lukács bácsi részt vett a PS3 fejlesztésében<#idiota><#idiota><#idiota>

fsgh
Box 3 leddel köszön! 😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

EmThor
Okami Amaterasu
Éjfélt ütött az óra, a Metal Gear Online szerverei felébredtek álmukból, elindult a masszívan multiplayer MG bétatesztje és...és bejött a papírforma, a több napos bénázás után a Konami szerverei már nem csak az ID regisztrációval, de a tényleges adatforgalommal sem bírtak. Olyannyira, hogy a japán kiadó különösebb fejcsóválás nélkül kapcsolta le az egész rendszert határozatlan idõre, míg az MGO szerverparkja készen nem áll arra a rohamra, amit a bétára éhes játékosok indítottak el. Konkrét indulási idõpont holnap magasságában várható, a kiesett játékórákért kárpótlásul a teszt nem május 6-ig, hanem május 11-ig tart.
igazad van😊
kérdés..:mikor játszhatunk is vele?😛

EmThor
szia 😊 jóvammá, ideg vagyok, me nincs kredit f340-re 😄

DanielT
Köszön! 😄
EmThor
van h csak úgy becsippant egyet a ps néha, nem tudom miért.... nem melegszik túl vagy ilyesmi...

gazgoblin
"2) Restart date: TBA. We will be making another announcement on 22/04/2008 08:00(CEST)"

ez annyit tesz hogy 22-04-2008 8 órakor BEJELENTIK hogy mikor lesz restart

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

elsõt kiegészítem:
- igen (de ha játékok irányítására gondolsz, azt csak kevés támogatja)

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

- igen
- nem, warez
- jót

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Sziasztok!
Mostanában vennék ps3 at. De elõtte lenne néhány kérdésem:
-Eddig pc-m volt trhát tudok Ps 3 hoz billentyûzetet+egeret kötni?
-Ha letöltök egy játékot csak kiírom és játszhatok is vele?
-90 k körül milyen PS at tudok venni?
id.konami.net

Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00

HAF Rigel
Biztos volt 1000 szer , de megkérdezném , mert ezer a munka és nincs idõm visszakeresni , szóval hol kell reggelni a MGS bétára ?

és bocsi mert gondolom 1000szer leírtátok már

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Pedig már mennyire vártam a béta indulását... Remélem a holnap reggeli bejelentéssel nem húzzák el sokáig.

shaken, not stirred

Okami Amaterasu
restart date neked mit sugall?

Hát akkor rosszul értelmezted.
Holnap reggel 8-kor mondják meg, hogy mikor indul.