PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki lesz optimista és marad fenn az éjféli MGO szerver indításig? 😊
shaken, not stirred
Például 4 usb -s port jól jön mert 1 eloszton van a bill és az egér😊 2-n lehet tölteni vagy más kontrollert is benyúzni😄 az komoly😄 már csak játékok közbe is mûködneka a nem ps3 kontrollerek eza kérdés😄
Kártyaolvasót meg kipróbáltmaés 5 megés fájlt 4-5 másodperc alatt másolt át winyóról 😄
Kártyaolvasót meg kipróbáltmaés 5 megés fájlt 4-5 másodperc alatt másolt át winyóról 😄
nálam az Unchartedbe a grafika nagyot ütött elég sok helyen fantasztikus bár van hogy azért meg elcsodálkozol hogy akko rze most meg miért nem olyan ... a telhetetlenség 😊
majd lesz egy rendes AA is 😄
majd lesz egy rendes AA is 😄
Köszi a gratulációt :-) Szerintem jól kiegészítené egymást a két konzol. Amúgy gondolom recésség terén a ps3 olyan lenne mint a wii csak sokkal szebbek lennének a textúrák, ás több poligon lenne. De el lehet rendesen olvasni a szövegeket? Meg hasonló grafikai problémákra gondoltam.
Kis help kellene.
Playstation store-on Amcsi címen vagyok regisztrálva. Ma meg akartam vásárolni a COD új pályacsomagot. mindent kitöltök, de kiírja, hogy nem jó a invalid card, nem passzol a cím.
Master cardom van, érvényes le is von 169 forintot ahányszor leokézom, de rögtön ki is írja, hogy nem passzol a kártyacím, üssem be azt.
Most mivan????
Playstation store-on Amcsi címen vagyok regisztrálva. Ma meg akartam vásárolni a COD új pályacsomagot. mindent kitöltök, de kiírja, hogy nem jó a invalid card, nem passzol a cím.
Master cardom van, érvényes le is von 169 forintot ahányszor leokézom, de rögtön ki is írja, hogy nem passzol a kártyacím, üssem be azt.
Most mivan????
most figy. decemberbe megvettük apuval ezt a Braviat most meg már 40k-val olcsóbb, de most akkor még nem volt ps3 😊 noha nem baj én így is nagyon megvagyok elégedve, nem szabad telhetetlennek lennie az embernek
Na de mot visszekerüla pc-m is a moniitorom becserélem egy wide monitorra , amin mi legyen? Dvi alap de mi az ami feltétlenül kell még hozzá? Hangot is kellene sezrválnom😛
Na de mot visszekerüla pc-m is a moniitorom becserélem egy wide monitorra , amin mi legyen? Dvi alap de mi az ami feltétlenül kell még hozzá? Hangot is kellene sezrválnom😛
plazmám csak 1024x768-as, DE 1080p jelet fogadja. és így 1080p-vel összevissza skálázva kicsit szebb mint 720p (most kizárólag gran turismo5 tapasztalat beszél belõlem).
szarból aranyat nem lehet, de nem rossz 😄
szarból aranyat nem lehet, de nem rossz 😄
nyugodtan vedd meg, ps3 rulez, de én 60 gigásat vennék kártyaolvasó, 4 usb port, meg ps2 játéktámogatás miatt, asszem xpress.hu-n még van, de meg kell kérdezni h tuti-e, szerintem 1 éve porosodik náluk.
vinyót meg tudsz majd garivesztés nélkül cserélni.
tévét meg bármikor vehetsz, nem lesz csúnya azon sem, jó nagy legalább 😉
grat a wii-hez!
vinyót meg tudsz majd garivesztés nélkül cserélni.
tévét meg bármikor vehetsz, nem lesz csúnya azon sem, jó nagy legalább 😉
grat a wii-hez!
Nekem tegnap volt szerencsém megnézni a PS3-at egy 102cm-es Samsung FullHD LCD tv-n.HDMI és sima kábellel is megnéztük a képét mert kiváncsi voltam mennyire gáz a képe az sd-nek a hd-hez képest.Hát azt kell mondjam, hogy nagyon az.Hamarosan beszerválom én is azt a FullHD tv-t mert a GT5P 1080p-ben nagyon babán néz ki.<#wow1>#wow1>
Pc-n én sem szoktam már játszani. Majd a Starcraft2t megveszem azon kívül semmi. Vette, Wii-t, de nem sûrûn játszom vele, inkább öcsém. Nem rossz gép, vannak rá jó játékok, de nálam kezd elmenni a varázsa. Viszont egy Ps3+GTA4 bundle packon egyre jobban gondolkozom... Notebookot akartam venni, de lehet hogy ez lesz belõle :-D Csak egy dolog tart vissza, a HDTV hiánya. Van egy 112cm-es projektoros tv, ami nem hd, sima crt felbontást tud csak. Mennyire lenne retek rajta a Ps3 képe?
😄DD
nagyon szomorú hogy nem csináltak teljes hardware revíziót... hiába no, microsoft
lenne linuxra normális hangkártyadriver + videodriver a meglevõ cuccaimhoz, váltanék, pc-n úgyse nagyon játszok már
lenne linuxra normális hangkártyadriver + videodriver a meglevõ cuccaimhoz, váltanék, pc-n úgyse nagyon játszok már
Remélhetõleg ezzel a képpel hirdeti majd az Ms az X360+GTA4 Bundle-t ^^
hi
only japán store DE angolul karattyolnak benne, szal érthetõ az a kis sztoriszelet, ami bemutatásra kerül
only japán store DE angolul karattyolnak benne, szal érthetõ az a kis sztoriszelet, ami bemutatásra kerül
halipali😄
Siren demo van amcsi storen is?😄
én többé az eus storera be nem rakom a lábam , ízléstelen😄
Siren demo van amcsi storen is?😄
én többé az eus storera be nem rakom a lábam , ízléstelen😄
Hát sajnos most már nem tudom, mivel én leszedtem, és nekem így "eltûnt" a store-ról, csak a "yiew downloads"-ban találnám meg.
Mikor leszedtem, azt hiszem a demók közt volt valahol.
Mikor leszedtem, azt hiszem a demók közt volt valahol.
Én kerestem, de nem találtam..tudnál pontos elérést írni?
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo
Sziasztok !
Ha rákötök a PS3-ra egy sima hagyományos USB cstlakozós billentyûzetet és egeret akkor fel fogja ismerni ?
Vagy csak olyat köthetek rá amit eredetileg PS3-ra adtak ki ?
Ha rákötök a PS3-ra egy sima hagyományos USB cstlakozós billentyûzetet és egeret akkor fel fogja ismerni ?
Vagy csak olyat köthetek rá amit eredetileg PS3-ra adtak ki ?
...::::::...
nekem is megvolt a siren és télleg meggyözõ volt😊csak igy tovváb sony vére vmi jó is történik..MGO IS JÓ MÁR..
x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18
Nekem sikerült regelnem konami-n, de nem tudom sehonnan se letölteni a demot, pedig elméletileg még fennt kellene hogy legyen....van vmi ötlet honnan lehet lehúzni?
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo
Amit a Konami az elmúlt hetekben mûvelt vígjátékba illõ...😄
Helló! Szeretnék venni egy PS3-mat, de felmerült pár kérdés. Monitorral szeretném használni. A DVI megy a monitorba, de az RCA kábel hova???
Láttam RCA átalakítót ami apa Jackba megy. De az megint mivel jó???
Ha átalakítom a hangot nem fog késni???
A másik a net. A PS3mon van Enternet port vagy csak Wifi vel mûködik?
Ha tudtok, kérlek segítsetek. Elõre is köszönöm.
Láttam RCA átalakítót ami apa Jackba megy. De az megint mivel jó???
Ha átalakítom a hangot nem fog késni???
A másik a net. A PS3mon van Enternet port vagy csak Wifi vel mûködik?
Ha tudtok, kérlek segítsetek. Elõre is köszönöm.
UK-ra regeltem.
Melóban vok...:S
Amúgy meg GTA LOL
Amúgy meg GTA LOL
MGO BÉTA
milyen accal játszotok, melyik országba regeltetek?
én nem akarok... magyar accal játszanék, DE NINCS MAGYARORSZÁG! persze csehek meg lengyelek ott vannak 😞
milyen accal játszotok, melyik országba regeltetek?
én nem akarok... magyar accal játszanék, DE NINCS MAGYARORSZÁG! persze csehek meg lengyelek ott vannak 😞
Azt nem de azért az a szemüvegs fószer elég korrektül fest...
Én is megnéztem, nekem is tetszik. Mondjuk azért szerintem a Condemned jobb horror játék<#smile>#smile>
PS3 ID: SDani456
2. kép ingém?
tegnap megvettem a c&c a psn en. vki mas is? ma kiproballom h mien az iranyitassa. nem remelkedek 😊 megproballom h mukodik e egerrel.
PS3 ID: iib
hath eppem elobb hasonlitottam ossze a ps2 sh ezzel. hath... ps2 szebb 😊 sokkal szebb. h letezik ez? nemertem.
Ez egy PS2 in HD
ez 1 fos .. sajna. siren rulez. 😊
Sztem ez csak egy megkésett áprilisi tréfa. Hogy néz ez ki???!! 😄D
lattatok a sh5? uristen..mijez a fos <#szomoru1>#szomoru1>
http://www.gamersyde.com/news_6376_en.html
http://www.gamersyde.com/news_6376_en.html
Megmondta a TAKE2, hogy a UK boltok nem adhatják fel a cuccot 28.-a elött, 1 hetes hír kb.
Szerk: Shop to-nak küldték elösször a levelet, N4G hírezte ki.
Szerk: Shop to-nak küldték elösször a levelet, N4G hírezte ki.