89387
PlayStation3
  • DarkSector
    Ha van a laptopon HDMI IN akkor szerintem gond nélkül.
  • AntiHero
    Laptopot tudom monitorként használni ps3hoz? (HDMI-vel)
  • DarkSector
    :P
  • Vadnokedli
    Nem tudom(vagy is nem emlékszem), amiért MG:RR-ben elvannak rejtve csajokról képek. A csöcsök és a seggek jót tesznek a látásnak.
  • DarkSector
    Miért van az hogy szinte minden BOSS egy csaj?
  • DarkSector
    Fasza, azért nem ment eddig mert a szert nem elég item-be kiválasztani, az x-el be is kell adagolni....:S

kösz a tippeket azért, csak én kiválasztottam azt a szert, de nem nyomtam be.
  • Vadnokedli
    Én volt hogy egy nap majdnem kétszer végig vittem, annyira nem játszhatatlan. pont a bábut próbáld lőni M4 el. vagy a damilokat.
  • DarkSector
    Te figy nem vágom allulról 50 darab shotgun töltényt lőttem, messzebb mentem lőttem aknavetővel és SEMMI.
    Ez valami gebasz lesz.

Türelem a faszomat, ekkora idiótaságot.
    Fogom azt kettétöröm ezt a kibaszott lemezt.
  • Vadnokedli
    Türelem.. no JIHAD
  • DarkSector
    Mármint mit a 2 kis figurát?
    Csak ő elirányít mikor célozni akarok a buzija. kibaszott idegesítő.
  • Vadnokedli
    Érdemes Shotgunnal lőni. Ha a mondjuk a jobboldali nem megy akkor a baloldalit próbáld. miután ez leesik a jobboldalit. pl.
  • DarkSector
    Komolyan vagy én vagyok ezekhez már túl türelmetlen vagy nem tudom.
    Most itt akadtam el, tökmindegy mit lövök semmi nem történik, videóban meg a srác 2 tölténnyel azonnal oda lő ahová kell, nem értem.

kb 4:40-től
  • Vadnokedli
    CQC -re átváltasz. És a tűt előveszed, ezt pedig ne tedd amit ez a balfasz csinál a videóban, csak egy fejlövés kell neki akár a legszarabb fegyverből (vagy lehet abból 3.) legkönnyebb boss. Nekem majdnem platina ez a szar( "szar" mert elég nagy MG buzi vagyok.). De képtelenség megcsinálni az utolsó 2-3 at kb.
  • DarkSector
    Na megvan nyomva kellett tartani az R1-et.
  • DarkSector
    Hát nekem csak üt-rug snake, de nem kapja el....:DDDDDDD

A kurvakibaszott geciláda anyjukat úgy utálom ezt mikor azért baszok el 1-2 óórát meg fostalicska az irányítás...
  • TDC Geronimo
    Ahogy nézem kijelöli a tűt inventoryba, R1el elkapja és ott felugrik a háromszög is, gondolom azzal szúrja bele.
  • DarkSector
    thx...megpróbálhatom , de az amugy a fegyver célzás. :D
  • TDC Geronimo
    Azt mondja videóba, hogy R1
  • DarkSector
    Srácok 8:30-nál tudja valaki melyik gombal ragadom meg az ellenfelet és szúrja bele azt a szart?

• Vadnokedli
    Nem látok a #85146 számú hsz-ben utalást az évjátéka címre.
  • Kongy
    Az év játéka titulusért MINDEN játék versenyben van, legyen az akármilyen kategória.
  • Vadnokedli
    minden 'huszonnegyedik' PS3 tulajnak megvan akkor.
  • Béka Benő
    The Last of Us - Eddig 3.1 millió eladott példány !
  • Vadnokedli
    A két játék nem is egy kategória :')

GTA4 kb 24 fps el ha fut PS3on akkor a GTA5? vajon jobban van optimizálva?
  • n000rbi
    Nem tudom milyen aspektusból lehet ezt a két játékot összehasonlítani. A GTA open-world, naná, hogy több lehetőség lesz benne.
  • Kongy
    Szerintem a GTA 5 köröket ver majd a Last of Us-ra tartalom szempontjából, de lehet minőségben is jobb lesz picivel. Csak remélem a PS3 ereje nem lesz kevés ehhez a látványhoz, mert nem lenne szép ha szaggatna.. RDR is hajlamos volt már rá!
  • LeventeV
    TDU is tényleg sokat romlott az első részhez képest.
  • DarkSector
    Valóban elég szar volt az első rész, na most vedd ugy hogy ez 2x olyan szar.
  • arty
    +1

majdnem annyit romlott, mint a TDU.
  • Vadnokedli
    Szerintem az első részének is eléggé ótvar volt az irányítása. Ezért fel se merült bennem az hogy adjak egy esélyt a második részének. De így még inkább off. Amúgy a Dirt3 is hasonló azz méég az is-is kategóriába tartozik a GRID hez mérten.
  • LeventeV
    Az első résznek szerintem sokkal jobb irányítása volt mint a másodiknak. Nem is értem, hogy tudtak ennyire rossz irányba elindulni, pedig annyian várták már a 2. részt.
  • Vadnokedli
    Én "anno" pc re megvettem az első részét, 1 órát ha volt a gépben, ment a lecsóba és kínomban inkább elrágcsáltam az esti film mellé.. (Az első részének is borzalmas az irányítása szerintem.)
  • DarkSector
    Nagyon sok , köztük én is., nem vagyok akkora fan mint mások, de a grid 1 sokkalta jobb volt, pedig az sem volt tökéletes.
  • LeventeV
    Többet vártam pedig tőle.
  • DarkSector
    Nézd meg pl a tesztet róla, ott tökéletesen lemondják merre hány méter, és szerintem is pontossan olyan, MINDENBEN átlag, az irányítás meg egy katasztrófa.
  • LeventeV
    Grid 2

Minden szempontból (grafika, hangok, karrier, autók, pályák) jól teljesít a játék, egyet kivéve, és ez az irányítás, ami valljuk be, egy autós játéknál elég nagy probléma. Lassan 13 éve játszom videójátékokkal, köztük autós játékokkal is, de olyan még nem volt, hogy ne szokjam meg a játék irányítását. A Grid 2 azonban ilyen. Már a 4. szezon végén vagyok, de még most is tud újat mutatni a játék ebből a szempontból (és nem jó értelemben).
    A legnagyobb probléma, hogy a játék 3 kategóriába sorolja az autókat az irányításuk szerint, de ezek a kategóriák nem első kerék, hátsó kerék vagy összkerék meghajtású, hanem Grip, Balanced és Drift. Vezetés szempontjából ezek: nagyon könnyű vezetni, kicsit idegesítő vezetni és kontrollertkihajítóan idegesítő vezetni kategóriák.
    Ezekkel a kategóriákkal nem is lenne baj, de egy hátsó kerekes BMW is tartozhat a Grip kategóriába, amivel padlógázzal gyorsítok ki a kanyarokból, anélkül, hogy egy milimétert is elmozduljon az autó háta. Úgy alázom a 320-as BMW-vel a Cruze-okat, hogy Michelisz Norbi is megirigyelné, de fordítva már nem. Egy Cruze sokkal gyengébb mint egy BMW.
    A Drift autókat katasztrófa vezetni, legalábbis szerintem. Az utóbbi időkben az inkább arcade felé hajló autós játékokban az lett a divat, hogy driftelve vegyük be a kanyart. Ez még nem is lenne akkora nagy baj (szerintem a Hot Pursuitba elég jól bevált) de az már idegesítő, hogy ha a játék úgy akarja, hogy driftelj, ha a driftet úgy rontották el ahogy kell. Ahogy elkezdek driftelni csókolom meg egyből a falat.

Összességében tényleg nem lenne semmi baj a játékkal, főleg ha lehetőségünk van minden versenyen legalább egy Balanced kategóriás autóval elindulni, de sajnos ez nem mindíg van így, és elég sokszor frusztráló tud lenni a játék, amikoris tanácsosabb kikapcsolni az egészet és kimenni egyet levegőzni, majd egy fél napig hozzá sem nyúlni a kontrollerhez.
  • Kongy
    Megkérdezhetem miért válsz meg tőle? (főleg így GTA 5 gameplay vid után :D )
  • Vinsanity15
    Sziasztok , Elado PS3 superslim 250gb , 3hete vasarolt , full garival , + The Last of Us , NBA 2k13 es God of War 3 - 80 000 ft , atvetel Gyor kozeleben .
  • Bil Ur Sag
    Hát ez a Sly Cooper - Thieves In Time 30 felett is megvett kilóra.
    Bitang jó hangulata van, a története is remek! Szuperek a karakterek.
    Az old school platform részek szinte könnyeket csaltak a szemeimbe.
    A játék kellemes noir hangulata pedig hab a tortán.
    Nos, egy ez igazi játék! A szó szoros értelmében.
  • grebber
    Igen ez az.Hát nagy kár :(