PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Persze. De ez az egyetlen objektív összehasonlítási lehetõség. Ki tudja, hogy az exkluzívok hogy néznének ki a másikon? Senki.
DanielT
Nos, azért dobálja ki a textúrákat, mert nem installál mint a PS3 és a DVD olvasó sebessége nem mindenre elég sajnos.

Ha meg szerinted nem lényeg a felbontás, tehát, hogy le kellett butítani a PS3-hoz, mert nem bírta, akkor nincs igazán mirõl beszélni.

Alien!
sztem a úgyse a multi címek mutatják meg a gép igazi erejét.....sajnos...de ebben az évben sztem lesz 1-2 "jawdropper"....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

baggins
Most akkor ezen minek kell vitatkozni? Leírtam, amit láttam és amit tudok. A PS3 erõsebb gép, ez tény és nem fanboykodás. A két konzol bejelentése óta tudjuk ezt.
A másik: hogyha az X olyan baromi erõs ketyere, miért van minden jobb játéknál az, hogy úgy dobálja ki a textúrákat már az animációk közben?
Egyébként nem is ez a lényeg, sõt, nem is az, hogy hány "pé"-ben oldották meg; szebb a GTA4, észrevehetõen és kész.

Lehet számítani 3 hét szállitási idõre is nekem mégis egy keddi napon köüldték a játékot és a következõ hét hétfõjén érkezett meg.Ez akkor mitõl volt ilyen gyors?

Na, 10690 Ft-ot vontak le a számlámról. Várunk türelmesen....
Köszi, akkor rendelem én is!!! 😊
Nem fogadja el a kártyám számát.Visa Electronom van:@

OliApa
Eddig semmi baj (2 rendelés) nem volt velük. Korrekt, hogy értesítenek a postáraadás idõpontjáról. 3 hétre számíthatsz, mire ideér, viszont nincs postaköltség. <#nemtudom>
NEXUS6
;D

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

OliApa
Reggelni kell és kész. Rém 1xû, kell egy dombornyomott kártya, vagy egy virtuális karesz (pl. OTP) Kiválasztod a terméket, mész a pénztárhoz, megadod a postacímet. (az adatokat kimentheted egy profilba, késõbb már így gyorsabb.) A pénzt azonnal levonják a számláról és vársz 2-3 hetet. <#vigyor1> Itt ugyanis nincs postaköltség, cserébe türelmesen ki kell várni, viszont Te már nem bugos játékot kapsz . . . <#vigyor> A feladásról kapsz majd egy SMS-t, onnan már csak néhány nap és kézbeveheted.
Oli Papa!

Meg tudnád mondani, hogy mennyire megbízható ez az oldal? Általában mennyi idõ alatt ér ide a csomag?

Üdv.
Köztudott elég régóta hogy a PS3 a Skynet egyik elsõ gondolkodó gépállat prototípusa! 😛

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

DanielT
Igaz! Akkor nem csak erõsebb, de okosabb is 😄DD
hát mert minek erõltesse meg magát? kevesebb erõfeszítéssel is UGYANAZT A LÁTVÁNYT nyújtja!😛😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

DanielT
"szimplán arról van szó, hogy a PS3 erõsebb gép"

Akkor miért fut rajta alacsonyabb felbontásban a játék? Miért lett 640p és miért nem 720p mint X-en?
Scotty99
Köszi a választ, és neked is kösz sirpalee.

Azt hiszem nem marad más megoldá, hogy monitoron tolhassam, csak az átalakító. Majd egyszer beszerzem, a legfontosabb, hogy maga a gép és a GTA meglegyen 😊

PS3 ID: ghost_hun

Lécci segíts hogyan kell rendelni!!!Lekötelezel

EmThor
576 is azt hozta le, hogy "ps3-ra fagy" a cucc, holott van állítólagos megoldás, nem tiszta a helyzet és az x-esek is panaszkodnak... de csak a ps3 fagy. kurvaélet!

NEXUS6
Itt van egy érdekes link.

Na most ugye ez 400X-os nagyításnál jön elõ, és emellett még az sem biztos, hogy a PS3 jobb felbontással dolgozik, sõt! Minden esetre a színek ditherezése egy nagyon primitív módja az elmosásnak, az X-nél viszont azt használják. Szal valszeg ez az össz különbség a grafixban.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

baggins
Nem fagy, miért fagyna? Semmi gond vele.
Egyébként sejtettem, hogy alõbb-utóbb elõjön ez a "melyik a szebb" verzói (ami szerintem ökörség, de ha valaki kíváncsi rá, leírom): megnéztük a cuccot X-en és PS3-on egyszerre, ugyanolyan Sony Bravia TV-n, HDMI kábellel, és a végeredmény az, hogy tényleg szebb a Sony gépén. Észrevehetõen, de ez nem azt jelenti, hogy X-en csúnya, sõt! Végeredményben semmi olyan különbség nincs, ami miatt fikázni kéne bármelyiket, szimplán arról van szó, hogy a PS3 erõsebb gép és ez egyre inkább el fog jönni a multi játékoknál.

Kratos86
Okés! Jo lenne valamit kitalálni hogy mûködjön!

THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!

Én sem tom miért lehet...

Berakom a ps3-at a demilitarizált zónába, hátha valami portot kell átirányítani neki (amúgy kéne, csak nemtom miért nincs leírva). Kajálok oszt újra meg lehetne próbálni...

shaken, not stirred

Kratos86
Nem tudunk belépni a multiba ( GTA4) mert ezt íja ki -- The game session no longer exist! -- ez mit jelent? Pedig meghívom a közös játékba és akkor sem,nem vágom! <#falbav>

DanielT
Persze. Az alap kábellel amit adnak hozzá ki tudod kötni erõsítõre külön.
OliApa
Talán nem ilyen egyértelmû a dolog, mivel PSN ID alapján tartja nyilván az XP-d a játék, amit letölt a netrõl indításkor.
Okami Amaterasu
amugy is noob a kérdés mivel elvezik az xp-d régikód miatt oan mitnha uj játékot kezdenél

x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18

OliApa
Na. GTA4 megrendelve. 10.204.- HUF lett a vége, napközben kicsit erõsödött a forint. . . <#nyes>
Scotty99
Köszi. És ha nem is 5.1-ben szólna, de valahogy csak meglehet oldani a hangot, ugye? 😊

Úgy néz ki mûködhet vele 😊 . Ha találsz valahol ilyen adaptert küld pü-t engem is érdekelne, nekem sincs nagy kedvem új monitort venni, és ez nem tûnik olyan vészesen drágának...

shaken, not stirred

DanielT
Mivel az adapter erre való, így ha tippelnem kéne, azt mondanám, hogy mûködik 😊

5.1 csak optikaival jön ki rajta.
Scotty99
Hali. Megint jövök a hüje kérdéseimmel, de szeretnék tudni mindent, mielõtt belevágnék egy PS3 vásárlásába.
Egy angol fórumon találtam ilyen írást, és nem tudom, hogy ez igaz lehet-e:
they are both right. But I will explain how it works. First you have to know if your pc monitor supports hdcp if so you use a HDMI to DVI cable to connect it with your monitor. But if your pc monitor don't support hdcp you'll have to get a adapter that converts the digital signal of the ps3 to a non hdcp signal without quality losses. You have to connect your ps3 with a hdm/component with the adaptor.And you have to connect the converter to your monitor with a hdmi-> dvi cable or a component cable it depends on which adaptor you use. See this link from a adaptor: http://www.x2vga.com/.

Szerintetek mûködhet ilyen adapterrel a nem HDCP monitorhoz való összekötés? Azért nagyon fontos nekem, mert csak SD TV-m van, és inkább monitoron játszanék, azt meg nem akarok venni újat még egy darabig.
Másik meg az, hogy a gyári kábellal, amit kapok a gép mellé, hozzá tudom kötni valahogy az 5.1-et a PS-hez, ha nincs rajta optikai kábel?

Bocsánat a hüje kérdésekért, és köszönöm elõre is ha válaszoltok rá.

DanielT
Legolcsóbban a konzolvilag.hu -n láttam. Ne a PS3 hoz keress, mert ugyanaz a kábel kell hozzá mint a PS2-höz. Tehát ha Ps2 RGB kábelt látsz valahol, az kell neked.
Üdv!
Azt szeretném megkérdezni, hogy konkrétan hol tudok venni SDTV-hez ilyen RGB kábelt.
Elõre is köszönöm a választ.

PSN ID: Lord_Mortanius

Fasza, megy a GTA 4 multi 😊

shaken, not stirred

OliApa
A movietyme.com-on 10,214.10 HUF-ra jön ki mai állás szerint. Region free-t írnak, de ettõl tudja valaki, hogy 1-es vagy 2-es amit küldenek? Jól tévedek, ha 1-es, mivel NTSC?
OliApa
Bár nem igen kedvelem ezt a stílust (GTA sorozat), de annyi sok jó vélemény van róla és annyira összetett, hogy be kell újítanom a GTA4-et. . . Jövõ hónapban csak vasárnaponként lesz meleg kaja jól. <#vigyor1>
Nexxuss
Bluraynek kell HDCP.

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Talán mert az SDtv re nem digitáli jel megy. Ha komponensel össze tudod kötni akkor se kell HDCP kompatibilitás, én pl a monitorommal össze tudnám kötni komponensel (jó kis régi CRT 959NF).

Scotty99
Tudjátok mit nem értek? Ha a monitornak mindenképp támogatni kell a HDCP szabványt, akkor az hogy lehet, hogy bármilyen SD TV-hez simán köthetem? Ez hogy van megoldva?

If you are a proud owner of Grand Theft Auto IV on the PS3, then you might not be so proud to know that the online multi-player mode is down. Or, at least it appears to be so for PS3 patrons. Numerous players have received errors upon attempting to connect; this blogger included has not been able to get the multi-player to work. An error message pops up: "Cannot connect to game provider, please try again."

Cinkes...

Nexxuss
nekem jelenleg a PSN sem megy.

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

fsgh
addig még 2 év van...talán megtanulok írni is😄Dd

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Cannot connect to game service provider (netkapcsolat okés, se uk-s se hun-os accounttal)...

Valakinek volt hasonló gondja?

(persze hogy gta 4-rõl van szó)

shaken, not stirred

Hehe. Oltás <#hehe>

EmThor
aki a GAME.co.uk-nál rendelte elõ a GTA 4-et, az egyike lehet a 60 szerencsés nyertesnek, aki zöld reward card-ot kap + alábbi összegekért vásárolhatja meg a kiválasztott termékekeket: többek közt Devil May Cry 4 - 8.300 FT (postával), Kane & Lynch 6.500 ft (postával).

Lesz gond a magyarral is, ha egy t-vel írod. <#vigyor2>

Papesz

odabaszosra sikerült (kell is a hype mert sokhelyen már rég leírták a játékot)

Srácok nem tudtok olyan linket ahol frissítve van azon PS2-es gémek listája amik elmennek PS3-on? Csak mert ami eme linken van nem vmi friss (1.80-as firm) http://faq.eu.playstation.com/bc/bcGames.htm;ZSESSIONID=H911Y6gL4LvvVTp7HqWSVl0vXPdghMBQwpyL7HN4hvXSQpDC1G6b!1402420592

Thx!

\" örökké nem eshet.... \"

Kratos86
Mûködik mindenkinél rendesen a multi a GTA-ban? mert nekem most nem akarja az igazságot,azt írja ki hogy nem csatlakozik a játék a serverre!<#szomoru1> Elõször mikor kipróbáltam minden mûködött rajta! Megnéztem a store-t is de az meg megy rendesen! Nem vágom.....<#falbav><#fejvakaras>